Bence gomez ve menejerin en büyük beklentisi bayern den hocası Van Gaal in mancester da kalmasıydı.
sonuç malum..
kalır bence de.. ama biraz bonservis vermek zorunda kalacağız gibi görünüyor.
kalmadığını düşünelim. yerine o kalitede bir oyuncuyu ne kadara getiririz? imza parası, bonservis, maaş vs..
tamam nisanda imzalasaydı iyiydi ama şampiyonluğun gelmesinde en büyük pay sahiplerinden biri, yaptıkları da ortada.
Beşiktaşlı olduğum için burada olmak istiyorum demesini beklemek de hayal biraz sanki

geçen sene yaza gidelim..
Gomez bir yıl kiralık geleceğim Beşiktaş'la şampiyonluk yaşayacağım gol kralı olacağım gideceğim dese hayır diyebilir miyiz şu an?

karakter olarak takıma ne kadar çok şey kattığını herkes görüyor.
hep eksik kaldığımız, sonunu getiremez diye bahsedilen Beşiktaş ın kırılgan ruh haline isyan eden
TAM
WINNER karakter adam.. sadece gol atmıyor kesinlikle katkısı çok büyük takıma bu anlamda..
Ne demiş Gomez çizmeyi aşacak? Görüyorum bende açıklamalarını, kalma ihtimali yüksek. Gidebilir de elbette iyi bir teklif alırsa bunda şok olacak ne var? United hangi oyuncunu isteyecek de yok ben kalmak istiyorum diyecek.
Yakın tarihin hem karakter hem verim olarak en iyi oyuncularından birinden bahsediyoruz ama şöyle yorumlar gelebiliyor. Şaka gibi.
Yönetimin yapması gereken Gomez'in kalması için elinden geleni yapmak. Şu an takımın iskeleti bozulmazsa ki en başta Gomez'in kalması gerekiyor bunun için, ve defansa doğru takviyeler gelirse ligi domine etmemek için hiç bir engel yok 3-4 sene. Bizim defansla bekle uğraşmamız gerekiyor bugün yani. Gomez'in yerine oyuncu bakma noktasına gelirsek oldukça gerilemiş oluruz.
Ben kalacağını düşünüyorum.
Falcao, Dzeko filan Gomez'in yerini dolduramaz ayrıca. Yetenekli olması yetmez, oyun karakteri lazım. Gomez'in şampiyonluktaki rolü sadece santrafor oynamak değildi.