2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366908 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Ulan ismail tüm transfer enerjimizi bitirdin bırak yakamızıda şu kadroyu kuralım :)

ospina
wiel  nkoulou   glik   mas

atiba    ozi
emre        sosa         arfa
              gomez
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı AtayD

ayrıca eger tore satılıp kanat oyuncusu alınmazsa(yeterli seviyede) kadro su sekilde olabilir;
--ospina(mandanda)--
gg(wiel)-nkoulou-rhodolfo-rybus(coentrao)
-----atiba-tolgay------
sosa-oguzhan-quaresma
------gomez------

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Helal olsun yönetime, bu sene ismaile rağmen Şampiyonluğu aldık diye Aynı taktiği ŞL de yapmak için, çöpe 1,4 atıyorlar, başarı böyle geliyor bence misal Pektemek adam bir o kadar paraya sözleşme yeniledi bak geçen sene güzel yata yata bize Şampiyonluğu getirdi. Ama büyük gelişme hiç sakatlanmadı. büyük takım olma hayalleriniz yoksa küçük futbolcularla sürekliliği olmayan zaferler kazanırsınız, ilk gönderilmesi gereken adamla ilk sözleşme yapıldı ya, bu takımda bir şeylerin iyi yönde değişeceğine olan inancım yine çöpe gitti.  Bundan sonra Tolga ile de cukkayı sağlam dolduracağı bir anlaşma bekliyorum, seneye  Alexisi de kaptanyaptık mı  kare as tamamlanır.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Senin elinde mac bile oynamayan ve oynmasi zor gorunen veli bu paralari aliyor. Senin mac oynamayan forvet yedegin bundan cok aliyor. Senin milli takima bazen alinan bazen alinmayan , devre arasinda sattigin Ersan bu paralara oynuyordu.

Pektemek yonetimin en buyuk hatasidir. Veli'ye de verilen cok. Velakin kotu ornek ornek degildir. Gerekirse bu ikisini gondermeli yonetim.

Ersan'a gelince FT'nin hatasidir. Oynattigi adamlar Ersan'dan iyi degiller.

Çevrimdışı mylife1903

Hayir kusursuz degil tabiki de herkes gibi , her insan gibi , Ismail gibi, hatasi olacaktir. Ancak ben sunu iddia ederim buradaki herkesten daha iyi futbolu biliyor. Bunun aksini bir kisi iddia edecekse bunu ispatlamasi gereken yer teknik direktorluk sahnesi malesef. Ben neden bunu iddia ediyorum cunku elimizde basariya ulasmis , sampiyon olmus bir hoca var. Bu kadar basit.
Boyle sacma yorum olmaz, butun kadin dogumcular da kadin olsun ozaman, yumurtlamadim ama bozuk yumurtadan da kaliteli yumurtadan da anlarim.

Senol gunesin durusu belli, oyuncu ismi fazla kullanmiyor, yonetim ile fikir alisverisinde, yonetim ismail ile sozlesme imzalamamiz lazim emir buyuk yerden, derse, senol gunes fazla karismaz o konulara.

Çevrimdışı mylife1903

Bizden basaka Turkiye de bu paralari sadece fener ve cimbom verir. Ikinci olarak senin baktigin pencereden bakarsak , elimizdeki oyuncularin yarisindan coguna bizim verdigimiz paralari kim verir diye sorabiliriz. 

Son olarak su maas olayini ornekle iyicie aciklayayim. Bir bilgisayar muhendisi , Turkiyede iyi bir firmada calistiginda alacagi maas 2500 liraysa ,  Google , Microsoft gibi firmalarda calistiginda 2500 lira almaz. Ayni kisi , ayni yeterlilik seviyesi ancak oraya gecerse alacagi maas 3-4 kat artar. Kisacasi buyuk firmalrin , kurumsal idare edildigi soylenen yerlerin maas yapisinda buyuk farklar olmaz. Ayni kategoride , ayni isi yapanlara cok yakin hatta ayni maas verilir. Bu kisi daha iyi calisiyor , bu daha kotu calisiyor diye buyuk maas farki olmaz. Begenmiyorsan , isten cikartirsin. Iste tutuyorsan da digerleri ne aliyorsa aynisini verirsin.
Google da mudurle ofis boy ayni parayi mi aliyor, harika yahu(maas yapisinda buyuk fark olmaz)

Kurumsal yapilarda insanlar aptal degildir, herkes hak ettigi kadar para alir

Ismail konusunda yapilan en buyuk hata, ismailin bu futbolcu yetenekleri ile besiktas takiminda 7 sene oynamasi zaten basli basina bir tez konusudur. Sureyya abi kadar maas almamalidir ismail.

Çevrimdışı mylife1903

İsmail'in bu sezon görevi asli görevini yapmaktan ziyade 2 gol 2 asist yapıp 2 milyon avroluk sözleşmeye imza atmaktı. İsmail tipik Türk futbolcusuna sadece bir örnek. Artık reform da kurtarmaz Türk futbolunun bir devrime ihtiyaç var.
7 senelik lig performansi zaten 2 gol 2 asist fazlasini istese de yapmaz, sivok bile 19 gol atti bu camianin bitik zamanlarinda.

Çevrimdışı mylife1903

Helal olsun yönetime, bu sene ismaile rağmen Şampiyonluğu aldık diye Aynı taktiği ŞL de yapmak için, çöpe 1,4 atıyorlar, başarı böyle geliyor bence misal Pektemek adam bir o kadar paraya sözleşme yeniledi bak geçen sene güzel yata yata bize Şampiyonluğu getirdi. Ama büyük gelişme hiç sakatlanmadı. büyük takım olma hayalleriniz yoksa küçük futbolcularla sürekliliği olmayan zaferler kazanırsınız, ilk gönderilmesi gereken adamla ilk sözleşme yapıldı ya, bu takımda bir şeylerin iyi yönde değişeceğine olan inancım yine çöpe gitti.  Bundan sonra Tolga ile de cukkayı sağlam dolduracağı bir anlaşma bekliyorum, seneye  Alexisi de kaptanyaptık mı  kare as tamamlanır.
Meydan okumadir o, aslinda karsi degilim ismaille bile gruptan cikariz, biz besiktasiz diyorlarsa destekliyorum ismail hamlesini ama para almasin ismail.

Ismailin besiktasta oynayabilecegi sadece bir paralel evren var onda da ismail ustune para veriyor ve yedek kaliyor.

Simdi birisi kadroda Turk oyuncu olmak zorunda demeden, PTT 1. ligden alacagimiz orta ustu bir forvetin Mustafa'dan faydali olacagina da eminim onu da belirteyim. Ustelik 100-150'ye oynatirsin. Bilic doneminde sampiyonlugu kaybetmemizin saha icinde basrol oyuncusu da bu yetenek fakiri.

Çevrimdışı mylife1903

Simdi birisi kadroda Turk oyuncu olmak zorunda demeden, PTT 1. ligden alacagimiz orta ustu bir forvetin Mustafa'dan faydali olacagina da eminim onu da belirteyim. Ustelik 100-150'ye oynatirsin. Bilic doneminde sampiyonlugu kaybetmemizin saha icinde basrol oyuncusu da bu yetenek fakiri.
Altyapidan kura ile iki oyuncu secip a takima alsinlar, hem taraftar heyecanlanir hem de paramiz cebimizde kalir, az futbolxu gibi futbolxu olan iki tane gencecik cocuk ismail ve mustafadan daha cok fayda verir ustune para almazlar.

Yeteneksiz futbolcu gormek istemiyorum takimda. Hele hele yeteneksiz 28-29 yasinda 1.5-2 milyon euro isteyen adamlari hic istemiyorum. Gidip Afrika'dan adam alsak bu forma israflarinin aldigi paralarin onda birine bunlardan iyi oynamazlarsa bir sey bilmiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Ya anlayamiyorum. Millet hayal aleminde mi yasiyor nedir? Boyle bir kazmaya "Pektemek gol demek" diye laf cikardilar yillarca gevelediler. Adam Besiktas'ta 117 maca cikmis 20 golu var, nasil bir gol demekse artik. Ya, oraya su yasinda Ilhan Mansiz'i koysak da oynatsak bundan cok atar.

Ismail, hakikaten takima bir sey verdigi yok. Adam gibi bir sol bek alinsin artik, bu herif de gitsin Real Madrid mi istiyor Anderlecht mi nere giderse gitsin bizden uzak olsun. Yedek olarak da alt yapidan birini alir koyariz, Ismail'den faydasiz olmasi zor nasilsa.
Bugun serbest biraksak cok zor takim bulur, oguzhani mesela serbest biraksak 3 dakikaya takim bulur yillik 3 milyon euro arti 5 milyon imza parasi alir, tore ayni sekilde, olcayi serbest biraksak kimolcay elestirilen bir oyuncumuzdur iki dakikaya takim bulur ustelik daha iyi sozlesme alir.
Turk diye karistirmamak lazim futbolcunun turku murku olmaz iyisi vardir, vasati vardir, kotusu vardir ama ismail bey saglikli yasam icin spor yapan bir zattir, futbolcularimiz ile karsilastirilmamalidir.

Marvin Plattenhardt Bundesliga'da 33 macta 90 dakika oynadi. 2 gol 5 asisti var, Ismail'den az kazaniyor. Bu nasil istir? Bunun bir standardi olacak. Kulup kimsenin babasinin ciftligi degil, yillarca 3. sinif adamlara bu paralari sacildi kulupler iflas noktasina getirildi. Biraz akil izan bekliyoruz artik. Ismail 2. sinif bir futbolcudur, milli takima cagrilmasi bunu degistirmez, kaldi ki turnuvada oynamayacak da. Menajeri falan sokusturdu muhtemelen.

Çevrimdışı b.damatoglu

Şimdi bir as solbek alacağız diye herkes rahat. Allah korusun adam sakatlanırsa İsmaille bizi Tottenham, R. Madrid, Benfica elek yapar. İsmailin sağından solundan altından üstünden geçerler.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi bir as solbek alacağız diye herkes rahat. Allah korusun adam sakatlanırsa İsmaille bizi Tottenham, R. Madrid, Benfica elek yapar. İsmailin sağından solundan altından üstünden geçerler.

O yuzden sakatlik sorunu olmayan adam sart. Fakat Ismail bu ucretlerde israr ediyorken yedek olarak bile dusunulmemesi gerekir. FB'nin 2 sol beki de Ismail'den kat kat iyi, sallamadigimiz Hasan Ali 26 macta 1 gol 6 asistle oynamis, aslinda Ismail'in cagrilmasi bu adama da haksizlik. hic bir tutarli yani da yok.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Altyapidan kura ile iki oyuncu secip a takima alsinlar, hem taraftar heyecanlanir hem de paramiz cebimizde kalir, az futbolxu gibi futbolxu olan iki tane gencecik cocuk ismail ve mustafadan daha cok fayda verir ustune para almazlar.

Bandirmaporu Ptt 1. Lige cikaran Muharrem Ozan Cengiz 250 bin tl. Mustafa dan yetenekli ve bitirici degilse ben vericem kulube parasini geri.

Çevrimdışı mylife1903

O yuzden sakatlik sorunu olmayan adam sart. Fakat Ismail bu ucretlerde israr ediyorken yedek olarak bile dusunulmemesi gerekir. FB'nin 2 sol beki de Ismail'den kat kat iyi, sallamadigimiz Hasan Ali 26 macta 1 gol 6 asistle oynamis, aslinda Ismail'in cagrilmasi bu adama da haksizlik. hic bir tutarli yani da yok.
milli takim birilerinin ciftligi olmus zaten. bir tane insan cikip topalin ve haman baltanin stoper oynadigi takimda neden ersanin olmadigi anlatsin bana. cin liginden diye mi eee burak nerden guney koreden mi?
ersani gectim yalcin neden yok.

milli takimda ftye yalakalik yapmayana yer yok. ersani gsye istemisti ersan gitmedi besiktasa geldi diye kin tutuyor herhalde.

boyle reZillik olur mu?

Çevrimdışı yigitcan1903

Yoo değil
As değil ismailden hallice biri de olabilir
Yeni bi Motta Tosic kitlemezler inşallah

Çevrimdışı Orhan

İsmail ve Mustafanın alternatifi için Bence Afrikaya gidelim.Herhangi bir toprak sahadan iki tane siyahi adam bulalim.Koşup topa vurabiliyorsa bir paket sigaraya bağlayalim.Bize de heyecan olur.

Çevrimdışı EagleForce

Yonetimin akillanacagi yok. Pektemek'ten en ufak ders alinmamis. Ismail ve Tolga'da da ayni hatayi yapacaklar. Gorunen o. Simdi biz ne dersek diyelim degismeyecek bu. Ama artik yeni stadla maca gelen insan profili ister istemez degisecek ya da genisleyecek diyelim. Insanlar kombineye, bilete, urunlere cok daha fazla para verip ptt topcularini izlemek istemeyecek. Ismail'e topluca "Vurma" yerine baska seyler soylenecek ama is isten gecmis olacak. Belki o zaman ders alip en azindan seneye yapmazlar bu hatalari. 
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2016, 09:02:05 EagleForce ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903 abi geçen gün bir yorumun çok güzeldi gökhan yerine şeneri alalım bir de böyle deneyelim şampiyon olabiliyor muyuz diye ( şenere de ismailin sağ bek versiyonu demiştin)  :D :D

Çevrimdışı arda

Ismail'le çalkalanmış forum :D iyi de 1.4 haberinin kaynağı neresi?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı yigitcan1903

1.4 diye de nabız yoklanıyordur
Yarın 1'e imza atar "aaa olsun ama iyi yedek" diye yutturulmaya çalışılır 
Sorun ismailin 2-3 sezon daha kadroda kalması

İsmaille yeni sözleşme imzalanmamalı
1.4 ü falan bıraktım
Ben bu dengesizleri kadroda görmek zorunda değilim artık iyi çocuk bilmem ne diye
Ben de yedek olur diyordum ama sözleşmesi bitene kadar,ki ona rağmen öyle dandik adamlar alınıyor ki ismail yine as oluyor

Çevrimdışı Oktay

şu ismaili diline dolayan arkadaşlar 1,4 milyon kere kafamızı s....z yeter Allah aşkına  başka mevzumu yok..

Çevrimdışı yigitcan1903

şu ismaili diline dolayan arkadaşlar 1,4 milyon kere kafamızı s....z yeter Allah aşkına  başka mevzumu yok..
Yok
Böyle bir dangalaklık yapılmasın diye yırtınıyor millet

Etiketler: