simdi okuya okuya geldim
@Oktay abi ben verdigim verginin hesabini sormak isteyen bir insanim, ismailin hesabini da yonetimden sormak istiyorum dogal olarak. olay 1.4 milyon euro meselesi degil, olay ismaile hak ettiginden fazla verilmesi, olay ismail olayi da degil aslinda mustafa da var bu elestirilen icinde.
ismailin ederi 350 bin yeni turkiye lirasidir. 1 milyon euro, diyen arkadaslar var, 1 milyon 3.5 milyon yeni turkiye lirasi yapiyor. bu para ile basketbol subesi rezilliginden kurtulur.
sira veliye de gelecek arkadaslar, besiktasin helal parasini alip, karsiligini vermeyen herkesin sirasi gelecek, olay ismail degil.
ismaile benim kisisel bir kinim falan yok, muhatabim degil, olamazda zaten konu yanlis anlasiliyor.
bu borc tepeden inmedi, ismail gibileri sayesinde artti bu borc, besiktasli gecinip, besiktastan gecinenler sayesinde de pekisti bu borc.
ayrica saymaya kalksan yedigimiz cogi golde dolaylinve direkt hatasi var ismailin. goze batmiyor sadece
yukarida yazdiklarima fb macini ekleyin, naninani ambulans gibi giderken ismailin cok gec farkedip lag yapmasi, geriden kosmayanbaslamasi, ilk golde gereksiz mudahelede bulunmask, volkanin attigi golde vurus yerinde sol bekin karsilamasi lazim, herkes elini arkasina alan alexise kizdi.
sivas macinda yedigimiz gole bakin gene soldan geliyorlar.
ruh gibi sporcu ismail bey, herkes icinden geciyor, fb macini acin bakin rvpnin olusu nasil cizgide icinden gecti.