2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372948 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erdemm

:lol: ismail sezon içerisinde yedirdiği gollerden, yaptığı ve yapamadığı tüm şeylerden sonra,
taraftarı da birbirine düşürdü!!!
ismail in maceraları sezon kapansa bile bitmiyor sayın seyirciler..  :lol:

ulan ismail! ulan ismail! issss maaaa il! :D

Yok başka mevzumuz rahatsızmı oldunuz?

Çevrimdışı Oktay

Yok başka mevzumuz rahatsızmı oldunuz?
estafurullah abicim olurmu ne rahatsızlığı .. bi yanlış anlaşılma olmuş , buyrun ismaili didik didik edebilirsiniz

Çevrimdışı mylife1903

simdi okuya okuya geldim @Oktay abi ben verdigim verginin hesabini sormak isteyen bir insanim, ismailin hesabini da yonetimden sormak istiyorum dogal olarak. olay 1.4 milyon euro meselesi degil, olay ismaile hak ettiginden fazla verilmesi, olay ismail olayi da degil aslinda mustafa da var bu elestirilen icinde.
ismailin ederi 350 bin yeni turkiye lirasidir. 1 milyon euro, diyen arkadaslar var, 1 milyon 3.5 milyon yeni turkiye lirasi yapiyor. bu para ile basketbol subesi rezilliginden kurtulur.
sira veliye de gelecek arkadaslar, besiktasin helal parasini alip, karsiligini vermeyen herkesin sirasi gelecek, olay ismail degil.
ismaile benim kisisel bir kinim falan yok, muhatabim degil, olamazda zaten konu yanlis anlasiliyor.
bu borc tepeden inmedi, ismail gibileri sayesinde artti bu borc, besiktasli gecinip, besiktastan gecinenler sayesinde de pekisti bu borc.
ayrica saymaya kalksan yedigimiz cogi golde dolaylinve direkt hatasi var ismailin. goze batmiyor sadece
yukarida yazdiklarima fb macini ekleyin, naninani ambulans gibi giderken ismailin cok gec farkedip lag yapmasi, geriden kosmayanbaslamasi, ilk golde gereksiz mudahelede bulunmask, volkanin attigi golde vurus yerinde sol bekin karsilamasi lazim, herkes elini arkasina alan alexise kizdi.
sivas macinda yedigimiz gole bakin gene soldan geliyorlar.
ruh gibi sporcu ismail bey, herkes icinden geciyor, fb macini acin bakin rvpnin olusu nasil cizgide icinden gecti.

Çevrimdışı Tolga

SON DAKİKA
Beşiktaşta DEV TRANSFER !!!!
GÖKHAN GÖNÜL BEŞİKTAŞLA ANLAŞMA SAĞLADI
A SPOR
Birkaç güne bu transfer resmiyet kazanır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İsmaile tl cinsinden 2.5 milyon versinler yedek olarak kalsın.fazlası israf.gönül isterki iki tane solbek alalım ama biri yedek olacak zaten.ismail de yedek olacak zaten .futbolcuların neşe kaynağı olarak kalsın takımda ismail.senede bir kaç maç oynamak zorunda kalırsada idare ederiz .ismailin en büyük sıkıntısı asli görevini yapmakta.yoksa hücuma çıkıyormuş vs çıkıyorda ne yapıyor.bu kadar özgüvenle top kullanıp hiç bir şey yapamayan oyuncu yoktur sanırım.ortasahada dünamizm katıyor ama o kadar işte.aslında şenol güneşte de hata olabilir.ismail e defansta dur yerini kaybetme diyebilirdi ama demekki yerinde durması belkide daha büyük bir sorun olarakta görmüş olabilir.
Mario Gomez yardıra yardıra defansa İsmail'in pozisyonuna koşuyordu birkaç kez aynı maçta. Soğukkanlı dediğimiz Almanlar'ın Milli takım santraforunu bile delirtmiş İsmail. Eminim Mario Gomez hayatı boyunca ilk kez defansa öyle koşmuştur. Takımda diğer oyuncular el kol hareketleriyle zorlayarak ne yapması gerektiğini gösteriyor sürekli İsmail'e . İsmail sorumsuzluklarına devam ediyor artık futbolcular da dayanamıyor ,çıldırıyor bağırmaya başlıyorlar İsmail'e . Akhisar maçından sonra futbolcular baktı ki İsmail güzel bir kontrat kapabilmek için sahada sorumsuz işler alıp defansta asli görevlerini ihmal etmeye devam edecek İsmail'e pas vermiyorlar  zorunlu olmadıkça futbolcular topla buluştuğunda sağa bakıyorlar sürekli İsmail yokmuş gibi davranıyorlar.
Futbolcusu görüyor , taraftar olarak biz görüyoruz . Hocanın görmediği düşünülemez. Şenol Hoca  oyuncunun içindeki potansiyeli çıkartan eğitici , öğretici tarafına çok güveniyor ve şirin çocuk İsmail'i de Türk futboluna kazandırabileceğini düşünüyor. Böyle düşünüyorsa  İsmaille sadece değerli zamanını harcamış olur çünkü İsmail için futbol fazla birşey ifade etmiyor. 
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2016, 11:35:28 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Oktay

simdi okuya okuya geldim @Oktay abi ben verdigim verginin hesabini sormak isteyen bir insanim, ismailin hesabini da yonetimden sormak istiyorum dogal olarak. olay 1.4 milyon euro meselesi degil, olay ismaile hak ettiginden fazla verilmesi, olay ismail olayi da degil aslinda mustafa da var bu elestirilen icinde.
ismailin ederi 350 bin yeni turkiye lirasidir. 1 milyon euro, diyen arkadaslar var, 1 milyon 3.5 milyon yeni turkiye lirasi yapiyor. bu para ile basketbol subesi rezilliginden kurtulur.
sira veliye de gelecek arkadaslar, besiktasin helal parasini alip, karsiligini vermeyen herkesin sirasi gelecek, olay ismail degil.
ismaile benim kisisel bir kinim falan yok, muhatabim degil, olamazda zaten konu yanlis anlasiliyor.
bu borc tepeden inmedi, ismail gibileri sayesinde artti bu borc, besiktasli gecinip, besiktastan gecinenler sayesinde de pekisti bu borc.
ayrica saymaya kalksan yedigimiz cogi golde dolaylinve direkt hatasi var ismailin. goze batmiyor sadece
yukarida yazdiklarima fb macini ekleyin, naninani ambulans gibi giderken ismailin cok gec farkedip lag yapmasi, geriden kosmayanbaslamasi, ilk golde gereksiz mudahelede bulunmask, volkanin attigi golde vurus yerinde sol bekin karsilamasi lazim, herkes elini arkasina alan alexise kizdi.
sivas macinda yedigimiz gole bakin gene soldan geliyorlar.
ruh gibi sporcu ismail bey, herkes icinden geciyor, fb macini acin bakin rvpnin olusu nasil cizgide icinden gecti.

dikkatinizi çektiyse ben transfer başlığına yazan biri değilim güzel bi okuyucuyum ..başlıkta bir futbolcuya sayfalarca eleştiride bulunmak bazen benim gibi diğer takip edenleride yoruyo
not: burda kesinlikle ismaili savunmuyorum aldığı para verdiği faydaya göre bana görede baya fahiş

Çevrimdışı Gürcan

Ismail veli pektemek bu tip oyunculara bu paralar verilip kadroya giremeyen ve hakkin fazla almasina herkez karsi bu 3 futbolcuyu yollasak bu paraların 10/1 ine alt yapidan oyuncu koysak en azindan genc deriz sabrederiz beklentiye girmeyiz ama bu paralara yedek bile olmamasi gerek

Çevrimdışı panic13

Benim şöyle bir yöntemim var aslında çok para isteyen futbolcu için;

İsmail'i ele alalım: Arkadaşım sen ne kadar para istiyorsun? EUR 1,5 miloyin değil mi? Çık piyasaya sana en çok teklifi kim veriyorsa %10 fazlası benden.

Belki Antep, Alanya falan yıllık EUR 500000,00 verir.

ama maçaları yemez. Başkanın başımın üzerinde yeri var, benim için artık Süleyman Seba'dan farksız. ama Pektemek'ten sonra İsmail'in de yuvasını yaparsak çok ayıp edecek. Herkesin gördüğünü görmemesi mümkün değil.

Haa, zatan kalacak İso, yapacak birşey yok. Bari EUR 700-800 binden fazla vermesinler de sindirmesi kolay olsun.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Mario Gomez yardıra yardıra defansa İsmail'in pozisyonuna koşuyordu birkaç kez aynı maçta. Soğukkanlı dediğimiz Almanlar'ın Milli takım santraforunu bile delirtmiş İsmail. Eminim Mario Gomez hayatı boyunca ilk kez defansa öyle koşmuştur. Takımda diğer oyuncular el kol hareketleriyle zorlayarak ne yapması gerektiğini gösteriyor sürekli İsmail'e . İsmail sorumsuzluklarına devam ediyor artık futbolcular da dayanamıyor ,çıldırıyor bağırmaya başlıyorlar İsmail'e . Akhisar maçından sonra futbolcular baktı ki İsmail güzel bir kontrat kapabilmek için sahada sorumsuz işler alıp defansta asli görevlerini ihmal etmeye devam edecek İsmail'e pas vermiyorlar , zorunlu olmadıkça futbolcular topla buluştuğunda sağa bakıyorlar sürekli İsmail yokmuş gibi davranıyorlar.
Futbolcusu görüyor , taraftar olarak biz görüyoruz . Hocanın görmediği düşünülemez. Şenol Hoca  oyuncunun içindeki potansiyeli çıkartan eğitici , öğretici tarafına çok güveniyor ve şirin çocuk İsmail'i de Türk futboluna kazandırabileceğini düşünüyor. Böyle düşünüyorsa  İsmaille sadece değerli zamanını harcamış olur çünkü İsmail için futbol fazla birşey ifade etmiyor.
senol gunes her futbolcuya kademe atlatabilir, yapmisligi var adam yattara ve quaresmadan verim aliyor ama ismailden alamaz, olmaz. ismail futbolcu degil cunku sporcu. saglikli yasam icin spor yapan birisi ismail bey, oyuzden senol gunesin elestirilmemesi lazim ismail konusunda 

Çevrimdışı Erdemm

:claps:  :tabe: hilbert in benzeri yaşanır..

İsmail'i ele alalım: Arkadaşım sen ne kadar para istiyorsun? EUR 1,5 miloyin değil mi? Çık piyasaya sana en çok teklifi kim veriyorsa %10 fazlası benden.

ama maçaları yemez. Başkanın başımın üzerinde yeri var, benim için artık Süleyman Seba'dan farksız. ama Pektemek'ten sonra İsmail'in de yuvasını yaparsak çok ayıp edecek. Herkesin gördüğünü görmemesi mümkün değil.

Haa, zatan kalacak İso, yapacak birşey yok. Bari EUR 700-800 binden fazla vermesinler de sindirmesi kolay olsun.

Çevrimdışı mylife1903

Ismail veli pektemek bu tip oyunculara bu paralar verilip kadroya giremeyen ve hakkin fazla almasina herkez karsi bu 3 futbolcuyu yollasak bu paraların 10/1 ine alt yapidan oyuncu koysak en azindan genc deriz sabrederiz beklentiye girmeyiz ama bu paralara yedek bile olmamasi gerek
velinin bir sene daha hakki var agzimi acmam veliye ben.
bu sene forma bulamazsa be oynayamazsa ya yeni sozlesme ya ucak bileti

Çevrimdışı Kartal Ç

En son klüpten yapılan açıklamada belli miktarın altındaki ücretleri KAPta açıklamayacaklardı diye hatırlıyorum.
X oyuncuyla şu kadar yıllık sözleşme imzalandı diyip bırakacaklar galiba.
Bu transfer döneminde ücretlerle ilgili çok bilgi kirliliği olacak gibi.

Bir de transfer söylentileri olan ospina da boyko gibi olmaz umarım.
boyko da gelmeden önce içime sinmiyordu, ospina da sinmiyor bir türlü.

Çevrimdışı mylife1903

ligdeki butun takimlarin ismailin ne oldugunu kim oldugunu biliyor alacagi alacagi para encok 250bin euro olur ki bence onu bile vermezler. ilhan cavcava ustune para versen almayacagi biri icin tartisiyoruz.
sorsunlat ilhan cavcava kac para verecez ismaile, diye soyledigi rakamin iki katini versinler agzimi acarsam en adi (Hakaret Yasak)₅

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Iste Ismail bu.

www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/30/akhisar-genclikspor-3-3-besiktas-mac-ozeti

Su ikinci goldeki resme bakin. Sanki beyni yok gibi, topa vuruyor (iskaliyor daha dogrusu), top havalaniyor. Ismail mevkisine kosmak yerine agzi acik ayran delisi gibi bos bakislarla topu izleyip salinarak yururken (adam sanki parkta gezintiye cikmis) top kendisinin olmasi gerektigi yerdeki Akhisarliya gidince birden bire uykusundan uyaniyor. Sorun bu, duzelecek de degil bu yastan sonra. Su mac sampiyonluga mal olabilirdi. Bundan istemiyoruz Ismail'i.

Ya her şeyi geçtim, penaltı pozisyonunun oluşumunda sadece İsmail'i izleyin nasıl bir savunmacı olduğunu anlarsınız.

Hani halı saha maçlarında top rakip oyuncudaysa tüm defans oyuncuları o adama girer ya aynısını İsmail yapıyor. Alanını, savunması gereken adamları bırakıyor top neredeyse onun peşinden koşuyor.

Bakar mısınız şu fotoğrafa?

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı cisse557

Ismail için konuşulan ücreti görünce moralim bozuldu. Ismaile dünya üzerinde hiçbir kulüp 1 milyon ve üzeri maaş vermez. Eğer konuşulan bu ücretler verilirse elimden geldiğince yine katkı sağlarım kulübüme ama Ismail'e giden paraya hakkımı helal etmem.

Çevrimdışı cagdas44

+1903'de benden

Çevrimdışı Koa_lAA

abi bildiğim sabri vakamız oldu... :D hayra alamet değil...

Çevrimdışı panic13

abi bildiğim sabri vakamız oldu... :D hayra alamet değil...

sorma yaa.. ağlanacak halimize gülüyoruz.

Daha Pektemek'i sindiremedik, bir de İso ile uğraş.

Ya Pektemek yattığı yerden, YATTIĞI YERDEN, ortalama EUR 1,5 milyon para alıyor. aklım almıyor ya. bizim firmadan çalışan 300'e yakın işçi var. Adamların yıllık maaş toplamı ortalama 5-6 trilyon falandır. Yani hafta arası Beşiktaş gibi bir camiada, sağlıklı yaşam sporu yapan bir adamla aynı para. Taraftar bu düzene nasıl isyan etmez anlamıyorum vallahi billahi.

Bak Veli'yi anlarım, adam sakatlandı. Bir potansiyeli vardı, eski hocanın sisteminde omurga idi, y,ne fazla idi para ama oynuyordu adam. Pektemek'in o zaman da bişey olmayacağı belli idi. İnanamıyorum ya, nasıl yapılır böyle bir şey yahu.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı cisse557

sorma yaa.. ağlanacak halimize gülüyoruz.

Daha Pektemek'i sindiremedik, bir de İso ile uğraş.

Ya Pektemek yattığı yerden, YATTIĞI YERDEN, ortalama EUR 1,5 milyon para alıyor. aklım almıyor ya. bizim firmadan çalışan 300'e yakın işçi var. Adamların yıllık maaş toplamı ortalama 5-6 trilyon falandır. Yani hafta arası Beşiktaş gibi bir camiada, sağlıklı yaşam sporu yapan bir adamla aynı para. Taraftar bu düzene nasıl isyan etmez anlamıyorum vallahi billahi.

Bak Veli'yi anlarım, adam sakatlandı. Bir potansiyeli vardı, eski hocanın sisteminde omurga idi, y,ne fazla idi para ama oynuyordu adam. Pektemek'in o zaman da bişey olmayacağı belli idi. İnanamıyorum ya, nasıl yapılır böyle bir şey yahu.
Aman diyim sakın isyan, eleştirmek gibi şeyler demeyin. Diyenlere negatif enerji yayıyor falan deniyor. Hep olumlu şeyler konuşmamız gerekiyor burda. Hava ne kadar da güzel ya'lık şeyler.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İsmayil bu kontratı kesinlikle hakeden bi futbolcu değil lakin itin götüne sokulacak kadar da kötü değil herşeyi zirvede yaşıyorsunuz...

Yönetim ismaile bu kontratı yaparsa eğer sol bek almayacağız anlamına gelir ve hoş bi durum olmaz bizim ismaile düşük bi sözleşme yapıp onun yerinede güzel bi oyuncu almamız lazım ismailde 650 - 900 arası bi sözleşme ile kadroda bulunması gerek alternatif oyuncu olarak kalmalu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

1 milyon avroluk sözleşmeyi beğenmeyen vasat oyuncularımız var. Türk futbol piyasasının eti budu nedir ki ya da bu futbolcular  takımlarına ne kazandırmışlar , performans olarak ne vermişler ki rahat rahat bu fiyatları çekebiliyorlar kendileri için? Yerel futbolcular ile avro ile anlaşmak başka absürd bir konu zaten.

EssiLor

• Ziyaretçi

Gomezi derhal elden çıkarmamız lazım yine gereksiz açıklamalar yapmış
Kalmak isteyen adam opsiyonunu bozmaz baba kimse kendini kandırmasın
Gel git li açıklamalar yapıyor m.unites chelsea gibi kulüplerden teklif almış olsa burda bir saniye durmaz şuan Beşiktaşımıza forvete kimin alınacağını tartışıyorduk emin olun açın gözünüzü biraz adam istemiyor ulan
Falcao DZeko Mandzukic listemizdeymiş Mandzukic iyi olur
Baktı doğru düzgün takımdan teklif yok Beşiktaşta devam edeyim dedi kullanıyor işte bizi
Umarım Gomez gider yaptığı açıklamalar cidden çizmeyi aştı işine geldiği gibi davranıyor.

Çevrimdışı EagleForce

Leicester Zieler'i kontratindaki 3.5 milyona serbest kalir maddesiyle almis. Serbest kalan kaleciler haric bu durumda bize uygun kaleciler var mi acaba?

Çevrimdışı İhsan

Merhabalar
Şu transfer dönemi bitse de kalan sağları saysak.

:bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya her şeyi geçtim, penaltı pozisyonunun oluşumunda sadece İsmail'i izleyin nasıl bir savunmacı olduğunu anlarsınız.

Hani halı saha maçlarında top rakip oyuncudaysa tüm defans oyuncuları o adama girer ya aynısını İsmail yapıyor. Alanını, savunması gereken adamları bırakıyor top neredeyse onun peşinden koşuyor.

Bakar mısınız şu fotoğrafa?

İsmail'in en büyük sorunlarından biri. Alan hakimiyeti yok sadece topu düşünüyo.

Birazcık aklı olan her oyuncu İsmail'i geçer.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: