2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385150 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Fikret Orman transfer dönemi için ısrarla 3,4 transfer diyor. Acaba giden olursa da mı 3,4 yoksa o zaman 5,6 mı?

Çevrimdışı ilhan mansız

takım başlığında bundan çok öca gökhan-oğuzhan ve kerimi açıklamıştım. bu üç oyuncu da Beşiktaşa gelmeden önce neredeyse hiç profesyonel maç oynamamışlardı ciddi manada. Örneğin gökhan profesyonel hayatındaki ilk golünü biz de attı. Oğuzhan 3. yılında tam olarak oldu. Kerim de olacak bence çok çok yetenekli. 5 maç üstüste oynasın kimse Kerimi kesemez. Oyuncuları kıyaslamayı çok sevmiyorum, emre mor u ilk kez izledim. çok yeteneklidir takıma alınır alınma bilemem ama bence Kerim mutlaka Beşiktaş ta kadroda düşünülmeli. Transfer dönemi başından beri belki yüz tane oyuncu aldık sattık. Bence hiç gerek yok. Aslında çok rahat durumdayız ama boşuna stres yapıyoruz, 2-3 üst düzey oyuncu bence fazlasıyla yeter artar.   

Çevrimdışı Jukebox

Fikret Orman transfer dönemi için ısrarla 3,4 transfer diyor. Acaba giden olursa da mı 3,4 yoksa o zaman 5,6 mı?
Abi bence 1 sağ bek,1 sol bek,1 stoper.Şenol Güneş isterse 1 stoper daha. 3-4 işte.
Boyko giderse kaleci gökhan giderse kanat olabilir.Sayı böyle artar.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

daneyer kiralık diyorlar ne dersiniz?

Çevrimdışı underworld

Yıllar geçiyor ama hala adamın nerde ne zaman daha iyi vuracağını çözemiyorsunuz. Quaresma bir topa trivela vuruyorsa %90 o pozisyonda iç vursa daha kötü vuracaktır.

Rabona ise bu sezon sadece 1 kez vurdu. Fark açıldıktan sonra kale boşken denedi ve direğe takıldı.

Yani karalamak çok kolay...
Karalamak değil gerçek bu.
Başakşehir maci ,
Akhisar maçı,
Osmanlı maci heo ayaginin disiyla boş kaleye kaçırdı.
Şu anda  en kötü +3 golü vardı

Çevrimdışı MrtBlgc

Renklilerin bu saatten sonra yapabileceği tek şey fiyat arttırabilmek olur. Ellerinde başka seçenek kaldığını zannetmiyorum. Ciddi anlamda tökezlemiş durumdalar. Taraftarları da yeni yeni gözlerini açmaya başladı. Bizim yönetimde artık bu konularda tecrübelendi. Emre Mor için bayağıdır uğraşılıyor diye biliyorum. Türkiye'ye gelecekse sadece Beşiktaş'a gelir benim tahminim bu. Bundan sonra çoğu genç yetenek içinde aynı şey geçerli olacak. İlk seçenek her daim Beşiktaş olacak. Beşiktaş'a gelmezse zaten Türkiye'ye gelmez.

Basın bile renkliler konusunda umutsuz yapılan haberlerden bile bu anlaşılıyor. Şu ana kadar en az 5-6 dünya yıldızının çakma haberi yapılmış olurdu hepsi gelmiş olurdu. Fakat bir kaç isim yazıyorlar onlarda da taraftardan ve okurdan, izleyiciden pozitif dönüş alamadıkları için mutsuzlar. Türkiye ligi bundan sonra oyun olarak değil ama puan tablosu modeli olarak İtalya'nın kopyası olacak. Tepede Beşiktaş. Sonrasında Avrupa sıralaması yada Türkiye Kupası için oynanan yerseniz Dünya derbisi.

Ben de aynı fikirdeyim. Serdar Aziz'de yaptıklarının aynısını Emre için de yapmaya çalışıyorlar. Fikret Orman'ın söylediği bir şey vardı, yeni yönetim seçildikten sonra ''artık eskisinden çok daha tecrübeliyiz, transfer planlaması ve diğer yapılacak işlerle ilgili yönetimdeki bütün arkadaşlar ne yapılacağını çok iyi biliyorlar'' demişti. Bu bence çok önemli bir ayrıntı. Emre Mor için Türkiye'de bizden başka takıma gelmez diyemiyorum. Sebebi ise menejerliğini yapan eleman. Galatasaray değil belki ama Fenerbahçe'nin yine hatrı sayılır bir transfer bütçesi olacaktır. Onlar da Nani'yi ve Diego'yu falan satıp ek bütçe yaratabilirler. Yine de temkinli olmak lazım.

Çevrimdışı MrtBlgc

Bence olur, beğeniyorum o çocuğu ben. Yoklukta sağ bek falan da oynayabilir.

Çevrimdışı Ergin1903

İsmail'e 1.4 m € verecekmişiz. Yönetim iyi güzel işler yapti ama mustafa ve ismail konusunda duygusal davrandi.

Çevrimdışı cursedofdragon

İsmail'e 1.4 m € verecekmişiz. Yönetim iyi güzel işler yapti ama mustafa ve ismail konusunda duygusal davrandi.

yok ki başka adam yok ?

Yerli oyuncu bulunmak zorunda kadroda kimi alıcaz yerine yerli ?

Çevrimdışı EMİR EMRE

Denayer bizim bekledigimiz kalibrede bir savunmaci degil.

Çevrimdışı RQ7_351903

yok ki başka adam yok ?

Bumudur İsmail'e 1.4 vermenin cevabı allasen..

Bu adam yerine Ptt'den bir adam alıp 500 Bin versek aynı oyunu oynar 1.4 alacak ne verdi bize ?

Anlamıyorum biz bir kambur Mustafa'dan nasıl kurtuluruz diye düşünürken aynı paayı İsmail'e verip 2. kambur yapıyoruz.

Herkese 3-5 hesabı yapıp İsmail'e 1.4 vermenin hiçbir açıklaması yoktur.

Çevrimdışı LuceGel

Denayer istemez kalsın.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Savaş

yok ki başka adam yok ?

Bu sene gelecek adam ile yedek kalacak biri icin 4.5 milyon tl vermeyi kimse mantıklı aciklayamaz bana.

Herkesi savunun ismaille mustafayi savunmayin surda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı RQ7_351903

İsmail'in alacağı para alternatif oyuncu parasımı ?

Ben olsa Gomez'i gönderir Mustafa'yı da oynatırım hak bize abi.

Sirigu pahalı Sirigu çok alıyor diyorsunuz, adam vergiler düşünce 1.6 Milyon alıyor, bizim İsmail'i beleş versen alıcısı çıkmaz ama 1.4 alacak.

Eee Beşiktaş'ın çocugu çünkü o türk.

Çevrimdışı MrtBlgc

Şöyle bir şey dolanıyor etrafta...

Beşiktaş, Gökhan Töre için West Ham United kulübüyle 17.5 M€ karşlığında anlaştı.
- Masada şuan Gökhan Töre ve West Ham United yönetimi kaldı.

Çevrimdışı murat baltacı

Olur derim ama önüne iki tane as stoper almak şartıyla. Mesela nkoulou-glik yada nkoulou-skrtel yapıp yedek olarak rodolfo denayer olabilir.
Denayer özellik olarak bizim sisteme uygun hızlı çabuk atletik stoper gs ye ilk geldiğinde ağzı açık izliyolardı bonservisini nasıl alırız diyolardı sonra sağ beke attılar adamın ayarını bozdular gs nin bu sezon hiçbir oyuncusu örnek olmaz çünkü takım halinde kötüler muslera bile vasat maçlar çıkardı. kısaca denayer bizde güzel iş yapabilir en azından denemeye değer.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

yok ki başka adam yok ?

Rizeden Başakşehire giden eren in ücretini biliyor musunuz? Ben bilmiyorum, biliyorsanız söyleyin. Ciddiyim. Kıyas açısından soruyorum.

Çevrimdışı 38life

Karalamak değil gerçek bu.
Başakşehir maci ,
Akhisar maçı,
Osmanlı maci heo ayaginin disiyla boş kaleye kaçırdı.
Şu anda  en kötü +3 golü vardı

Ayağının içiyle vursaydı daha farklı şekilde kaçıracaktı diyorum. Aksini ispatlayabilir misin?

Ayrıca konumuz uzaktan vurulan şutlar.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Şöyle bir şey dolanıyor etrafta...

Beşiktaş, Gökhan Töre için West Ham United kulübüyle 17.5 M€ karşlığında anlaştı.
- Masada şuan Gökhan Töre ve West Ham United yönetimi kaldı.

Gökhan konusunda hergün yeni bir haber çıkıyor. 15 üzeri her teklif çok iyidir bizim için.

Ancak iş Gökhan'da bitiyor, sonuç olarak bizde seneye ŞL'de oynayacağız.. Kalmakta isteyebilir.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı talha

İsmail konusunda böyle bir hata yapılmaz umarım doğru düzgün ne bek ne kanat oynayabilen adama gidip lahm maaşı verilmez

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Gökhan yerine emre olmaz gökhan yerine sosa sosa yerine hekim olursa olur anca

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

İsmail babamın oğlu olsa max. vereceğim para 750bin'dir.

Yahu bu adama 1.4 demek 4.5 milyon tl demek. Yapmayın etmeyin yazıktır o paraya..

İsmail'e verilen o parada senin, benim, öğrencinin maç parası ürün parasıda var yapmayın.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MrtBlgc

Gökhan konusunda hergün yeni bir haber çıkıyor. 15 üzeri her teklif çok iyidir bizim için.

Ancak iş Gökhan'da bitiyor, sonuç olarak bizde seneye ŞL'de oynayacağız.. Kalmakta isteyebilir.

Şu saatten sonra kalıyorum falan demez heralde ya,

Yaklaşık bir aydır bu haberler dönüyor orda burda.

Şampiyonlar Ligi faktörü olsa da kalacağını düşünmüyorum ben.

Çevrimdışı Ergin1903

yok ki başka adam yok ?

İsmail ve Ozzy ayni ücreti alacak . Sence bu adil mi ?

Gökhan yerine emre olmaz gökhan yerine sosa sosa yerine hekim olursa olur anca

Sosa yerine Ozzy, Ozzy yerinede sağlıklı bir Tolgay olur bence hocam..

-Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: