2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375798 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Gs sadece birkaç oyuncuya yüksek maaşlar ödediği için değil, takımında kötü performans gösteren oyunculara gereğinden fazla para verdiği için de battı.

Bugün İsmail'i bıraksak sıradan bir Anadolu takımında 300 bin euro'ya anca oynardı. Biz gidip 1.4 m euro gibi bir para veriyoruz.

Başakşehir'e giden Eren'i alsaydık yedek kulübesinde 600-700 bin euro'ya otururdu. Yazık ne diyeyim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Panjandrum

Yaziklar olsun. Eger haber dogruysa bu durum kulubun peskes cekildiginin resmidir. Mutlaka bu sozlesmeden nemalanan, cebini dolduran birileri var. Baska turlusunu kimse izah edemez. Taraftar orgutlenip bir seyler yapmali.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Buna kesinlikle tepkimizi koymalıyız hep birlikte tepkimizi koyalım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Defans yapmayı bilmez orta açmayı bilmez en kritik maçlarda gol yedirir...sonra tutarsin yeni sözleşme yaparsın...hemde torpillisinden..kara mizah bildiğin..
Emeği geçenleri öpüyorum.Bunun acısı çıkar yalnız..

Çevrimiçi Samet Ç

Pektemek, İsmail, Tolga bunların bir yerden torpili var kimse eleştirmiyor bu adamları aksine övüyorlar. Yarın öbür gün de Tolga ile anlaşırlar 1.4 milyon Euro'ya.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şimdi ben yine negatif bir hava vereceğim hazır olun, motivasyonunuz bozulabilir..

İsmaile 1.4 çok fazla. Bunun altında iyi niyet aramam mümkün değil. Kimse kusura bakmasın ve evet ima ettiğim şeyi söylüyorum bunu yazarken.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok lazımdı İsmail. İsmail olmasa biz napardık? Stadın adı Köybaşı Arena olsun.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar ben ücret belirtmedik mi ?

Ben sadece yerli olarak iyi olur dedim alacağı ücrete gelince sizin yazmanıza gerek yok zaten fazla 1.4 milyon € bir ücret yedek kalacak seneye full çok para.

O paraya eren'i alıp 600-700 bin €'ya yedek bırakmak daha mantıklıydı.

Çevrimdışı Zafer55

Takımın sağ beki 1.4 alıyorsa sol bekinin de aynı ücreti alması normal.Ha ismail takımda hiç olmamalı diye düşünebilir insan(-ki bende çok memnun değilim) ama demekki Şenol hoca kalmasını istemiş.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Gomez 5 alsın hatta 6 alsın ağzımı açmam.

Ama İsmail... Evlere şenlik İsmail.

Tabiki taraftar olarak tepkimi koyarım bende, tek başıma bi işe yaramaz belki ama vicdanım rahat olur. O adamın benim it gibi çalışıp kazandığım parada hakkı olamaz.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Bishamon

Takımın sağ beki 1.4 alıyorsa sol bekinin de aynı ücreti alması normal.Ha ismail takımda hiç olmamalı diye düşünebilir insan(-ki bende çok memnun değilim) ama demekki Şenol hoca kalmasını istemiş.

Takımın sağ beki savunma yapmasını bildiği için o parayı alıyor.Çoğu zaman pozisyonunda olmayan olsa da ofsayt bozan biri o parayı hak etmiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

İsmail'e 1.4 verecekleri haberi muhtemelen yanlış, garanti para 1'den fazla olmayacaktır. Maç başı + şampiyonluk primiyle hesaplanmış değer olabilir 1.4.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EagleForce

Her sene ayni hikaye. Yok Besiktas'in cocugu, yok iyi cocuk diye Besiktas formasi bile giymemesi gereken adamlara milyonlari ver, sonra gerekli mevkilere cuk oturacak adamlarla cingene pazarligi yapip elinden kacir. FFP mali durum falan filan diye bahane bul. Ismail'e 1.4 milyon falan verilirse tek kurus hakkim varsa haram olsun.

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimdışı Bishamon

İngiliz basını saçmalığı yine.Everton'da istiyormuş.Resmen geçen senenin haberini kopyalayıp yapıştırmışlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Milli maçta ortaya koyduğu performans ile takımların gözdesi olan Emre Mor için Beşiktaş nabız yokladı.

Nordsjaelland Kulübü'nün Emre Mor için 8 milyon Euro'dan kapıyı açması, Beşiktaşlı yöneticilere geri adım attırdı.

Danimarka Ekibi'nin Emre Mor'un bonservis ücretinde indirim yapması durumunda bu oyuncuyu tekrar gündeme alabilecekleri bilgisine ulaşıldı.

Yasak site özel haberi.

Çevrimdışı kyiv

Niye 1,4 milyon euro?İsmaile 1 milyon euro veren çıkmaz.neyin acelesi? Bana kalırsa 500 bin eurodan 1 kuruş fazla verilmez. İsmailden kısıyoruz Ospinayı alamıyoruz. Peki ismail niye özel hayatından kısıp adam gibi antrenman yapıp adam gibi koşup,adam gibi ofsaytı bozmamayı, adam gibi arkasına futbolcu kaçırmamayı öğrenmiyor, adam gibi ekstra vücut çalışıp fiziğini geliştirmiyor?

Maç yok yine sinirim bozuldu.İsmail Köybaşı,İbrahim Kızıl ve Yıldrım Demirörenin ortaklaşa golüdür Beşiktaşa senelerdir çıkaramadık ağlardan.

Çevrimiçi Samet Ç

Milli maçta ortaya koyduğu performans ile takımların gözdesi olan Emre Mor için Beşiktaş nabız yokladı.

Nordsjaelland Kulübü'nün Emre Mor için 8 milyon Euro'dan kapıyı açması, Beşiktaşlı yöneticilere geri adım attırdı.

Danimarka Ekibi'nin Emre Mor'un bonservis ücretinde indirim yapması durumunda bu oyuncuyu tekrar gündeme alabilecekleri bilgisine ulaşıldı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Berat

Şu savunmaya acilen adam alınsın, Emre Mor işi şu an pek önemli değil bence.

Çevrimdışı Panjandrum

Ismail konusunda bir seyler yapilmali Yuruyus olur, kulubu aramak, mail yagmuruna tutmak olur, sosyal medyadan tepkileri kulup yetkililerine duyurmak olur. Ismail'e bu paranin verilmesi kulube ihanettir. Seneligi 1.4 milyon euro toplamda primlerle beraber 5 milyon euro eder. Bugunku kurla 17 milyon TL. Bu normal bir ucret degil. Kimse bana masal anlatmasin. Resmen kulupten birileri para sizdiriyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Agger'in haberini de gecikmeli okudum, kazandığı parayı ailesiyle yiyecek heralde yeter zaten :)

Listeden de çıkar bu demecinden sonra.

Etiketler: