2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375801 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Eray

Emre Mor fenere giderse kendi bilir. Ben artık fenere giden genç topçulara beyinsiz gözüyle bakıyorum. Önlerinde tonlarca örnek var Ozan, Alper, Salih vs. daha sayamadığım bir sürü isim gibi. Kariyer hedefleyen topçu Türkiyede Beşiktaş'tan başka takıma gitmez. Fenere giden topçunun aklı yoktur zaten.

Çevrimdışı tangaz

sol bek için Mas, Rybus gibi oyuncular peşinde koşmak yersiz işlerdir. sürprize gerek yok! git Napoliden İvan strinici al getir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Aman aman, şimdi kerim fanları isyan etmesin, hala süper bir yıldız olmasını bekleyenler var ondan.  :lol: :lol:
kerimin oyun anlayışını pek sevmem ama haksızlık etmeyelim
22 yaşında kendini daha geliştirir yabancılar gibi düşünmeyin Türk oyuncuların
mentel gelişimi daha geç oluyor.
ozi geçen sene olmayacak satılsın denen oyuncuydu bir senedeki değişimi gördünüz
şimdi yaş 23 aslında bu senede tam olmadı daha anca kıpırdandı ama seneye mükemmel olacak
Kerimide 24 yaşına kadar sabretmek gerekir. bu sene geçen seneye göre daha iyiydi ama yeterince
sürede alamıyor. Cenk tosun bile anca oluyor gerçek anlamda iyi bir forvet olabilmesi içinde önünde daha iki senesi var
bu oyuncular 26 yaş katagorisine geldiğinde gerçekten mükemmel seviyede olacaklar.
genç oyunculara sabretmek gerekiyor Emre gibi kerimde ilk milli formayı giydiğinde o yaşlardaydı
Emre gibide pırıl pırıl görünüyordu bu gün Emreyi al aynı evrelerden geçecek. bir koşulda sonu iyi
olur onun avantajı Şenol hocanın elinde olmak olur. Bu güne kadarki hocalar hep yarışmacı hocaydı
ve böyle çok genç kaybettik hiç sevmesemde samette yetiştirici hoca özellikleri taşıyor.
zaten o nedenle bu takımın temeli güzel atıldı.

Çevrimdışı mylife1903

Ferdinand gibisi geldi mi bu aleme? Bir de aralara skışmış Gordondan hediye francesco manessoro var. 2 maç oynadı mı acaba?
O hayvanoglu hayvan gozumun onunde tsyd kupadinda penalti kacirmisti, onun kadar kirec kaldiran bir oyuncu gormem icin 20 sene falan gecti herhalde, gene bir fb maciydi kireci kaldiran bilikaydi

Çevrimdışı mylife1903

töre frei Q satılsın yerlerine robben emre aras gelsin :)
Yok abi yok, tore satilmasin, quaresma ile sozlesme yenilensin, frei satilsin, aras gelsin, robben mi, sen gelme ulan ayi

Çevrimdışı brci

Robbeni istemiyorum  :bandit:

Çevrimdışı eski inönü

"Hızlı stoper" furyası başlamış yine. Pozisyon bilgisi/sezgisi/alması iyi değil ama olsun hızlı. Alan oyunu/paylaşımı, kademe anlayışı, reaksiyon hızı da neymiş (!) Hızlı olsun kafi...
Erman Güraçar  :D

Çevrimdışı mylife1903

canlı izleyince de töreden epey iyiydi valla şaşırmıştım osmanlı maçında  :evillol:
Quaresma bu sezon cok karakter koydu, hep iyi oynadi, cok kostu cok cabaladi, ben baskan olsam fazla oynatmaz yormazdim quaresmayi, etkinliklere gonderirdim, iyi niyet elcisi olaraktan, forma tanitimi, urun reklami dunyanin en marka futbolcularindan biri herif, faydalanmak lazim, saha disi faydasi inanilmaz olur duzgun kullanilirsa, ismailin lobisi ve mustafa pektemekin arkasi olacak bu adamda varya her sene 200bin yeni taraftar demek.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma bu sezon bizim saha içindeki B  planı idi bence.Attıpımız gollerin çoğunluğu ver-kaçlar, kısa paslar ve araya atılan toplardandı.Sağdan soldan yapılan ortalara dokunuş ile attığımız gollerde hatırladığım hep O var.(mesela ts ve lizbon maçında gomez attırdıkları gibi)Merkezde oyun kitlendiğinde bekler de hücumda etkili olamayınca Querasmanın çizgide topu tutup ceza sahası içine yaptığı etkili ortalar geliyor aklıma...
Verkaclarda daha onceki istasyon oldugu icin goze batmiyor quaresma, bursaspor macinda da ucuncu tek pasi oynayan oyuncuydu kendisi. Tek pasi guzel oynar, uyum saglayabilen olursa zaten. Bizim takim birbiri ile uyumlu ve tek pasi guzel oynadigi icin quaresma da katiliyor bu oyuna.
Bence en saglam asisti antep macindaydi gene olcayin ters diyagonal attigi topu gogusuyle onune aldi ki o oyle boyle bir top stopu onu ronaldo messi falan belki yapar ayak disiyla 60m depar atan gomezin kafasina kondurdu.
Quaresma iyidir 150bin formasi satilir, ayrica devamli kucuk cocuklari besiktasli yapar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Yok abi yok, tore satilmasin, quaresma ile sozlesme yenilensin, frei satilsin, aras gelsin, robben mi, sen gelme ulan ayi

Robben & Sen & Lido  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

"Hızlı stoper" furyası başlamış yine. Pozisyon bilgisi/sezgisi/alması iyi değil ama olsun hızlı. Alan oyunu/paylaşımı, kademe anlayışı, reaksiyon hızı da neymiş (!) Hızlı olsun kafi...
Erman guracar var @atalay cagiralim gelsin yahu

Çevrimdışı mylife1903

emre gelirse kerim frei ile yollar ayrılır..
Zaten dogrusu da o
Gokhani satarsak guc kaybederiz, kerimi satarsak ve bu emreyi alirsak yeni bir umudumuz olur, gokhani seneye de ayni paraya satariz. Olusu 20milyon euro adamin, biraz kendisini gosterirse 25 milyonu zorlar

Çevrimdışı KUMANOVALI

beyler

Martín Cáceres

kimdir!?
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı DADAYKARTALI

ben beşiktaşıma bayern forması giymiş oyuncu istemiyorum :s20:

Çevrimdışı mylife1903

Robben & Sen & Lido  :bandit:
Yaaa abi lido deme, hesaplar benden olacak ama o kel herife hesap odettirmem ben, futboluna baksin okuz, biraz icireyim onu, kendini cok kaybetmez, davranislari degismezse dusunuruz

Çevrimdışı mylife1903

Yapma abi tam kaleye oliver kahni aliyordum

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimiçi Necmi

Bence BVB'nin bu oyuncuyu istemesi bile Kerim'le Emre arasındaki farklı açıklar nitelikte. Evet, aynı tipte iki oyuncu ama Emre ayaklarına çok daha hakim gözüktü bana.
Karadağ dünkü maçta 90 dk alan savunması yapıp kapandı ve bu tarz savunmaları açabilecek kalitede bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Yaşı çok genç , elbet eksikleri vardır fakat işlenmemiş bir elmas gibiydi dün sahada. Bana göre üstüne düşülürse ve şişirilmezse basın tarafından oldukça yararlı olur.
Kerim onun yaşında zaten EPL de idi 19 yaşında 3 M Bonservis verdik.
Fulham da a takımla maçlarada çıkıyordu sanırım ilk milli formayıda sanırım 18 yaşında giydi
Beşiktaş değilde renklilerden birine gitseydi şu anda milli takımın direk oyuncusuydu.
Bu gün emre Moru alırsak bak gör bakalım bir daha çağrılırmı milli takıma
biz metin ali feyyazlı yenilmez kadromuzla milli takıma oyuncu vermiyorduk
Türkiyenin yetişdirdiği en iyi orta sahalardan biri Mehmet bakın kaç defa milli olmuş
Sergenin milli takımın değişmezi olması bizden ayrıldıktan sonra oldu

Çevrimdışı eski inönü

Emre Mor stil olarak Kerim Frei'ya benziyor. Yalnız şöyle bir fark var. Emre top sürerken Kerim'e göre daha dengeli ve ne yapacağını bilerek gidiyor. Kerim çok daha dağınık ve spontane top sürüyor. Bu Kerim'i daha öngörülemez kılıyor ama pozisyon finallerindeki başarı oranı da buna paralel olarak düşürüyor. Bir de Kerim'in şimdiye kadar gösteremediği çok iyi bir şut özelliği var. Top ayagındayken biraz sakin kalıp kaleyi görebilse öldürücü şutlar atabiliyor. Kanatlarda sayısal fazlalık oluşursa Kerim'i 1 sezon oynayabilecegi bir takımda kiralık görmek isterim.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:17:55 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

walla senin istediğin oyuncuyu pek hatırlamıyorum. arada bir görünüp  :aman: istemezük deyip kaçıveriyorsun  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben Emre Mor olayından korkuyorum açıkçası.

Cingöz bir menajeri var. Alsak bile 3 milyon euro'dan fazla vermeyiz umarım. Çok pahalı olunca hem oyuncu o paranın altında eziliyor, hem de beklentiler fazla yükseliyor.

Ayrıca artık eskisi gibi yabancı sınırlaması da yok.

Çevrimdışı talha

Muzi denen herif tahmin ettiğim şeyi yapmış ntvspor da haberi görmüşsünüzdür adamın olayı bu işte Dortmund haberi de yalandır büyük ihtimalle üç tane takımı güya kızıştırıp fiyat yükseltecek çakal artık Türk futbolu böyle çakal paragöz heriflere prim vermemeleri lazım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Etiketler: