2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375686 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

öyle hakemi itersen 6 ay kitlerler işte..
Alpere de 3 mac kitlemisler
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı atalay

Volkan için 10 maç ceza beklediğimi yazmıştım. 4 ön eleme, 6 grup derken 10 maç ceza almış. Normal karar.

Çevrimiçi murat

Olcayla şl maçına çıkarsak ne olur?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çıkmış oluruz  :D İyi gününde olursa baya gol pozisyonuna girer. Ama atar mı orasını Allah bilir  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı brkntcnr

olcay ile şampiyonlar ligine mi çıkıcaz ?

Quaresma,aras nerede ?
Ben şahsen soldaki oynayacak kişinin Sağ kanattaki kişiye göre değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Yani bi kanada kanat forvet alırsak öbür kanatta Quaresma oynayabilir, Ama bi kanada böyle daha çok topla oynayan çizgi oyuncusu alırsak öbür tarafa Quaresma nın oynamasının doğru olduğunu düşünmüyorum. Şahsen Olcay' dan da çok memnunum. Hem takım oyuncusu hem de tek yönlü değil savunmaya da geliyor. AL de oynadı ŞL de de gruplar da oynar. Aras' la ilgili emin konuşamıyorum çünkü henüz kendini ispatlyabilmiş değil. 15-16 da sadece 12 maça çıkmış 459 dakika oynayabilmiş birisi. Ben şahsen hemen tak diye 11 e yazılabilecek biri olduğunu sanmıyorum. He kendini ispatlarsa gözümüz kapalı yazarız.

Çevrimdışı nusretaslanturk

görmeden bilemeyiz :) abi bu arada formaların kesiminden mi bilmiyorum ama,sanki büyün oyuncularımız fizik olarak geçen yıldan daha kötü gibi görünüyor :) birçoğunun daha iyi olmasına rağmen

Çevrimiçi Mehmet57

Sac bas yoldurur, dogru duzgun pas veremez, orta acmaz, yavas kalir, guclu rakipleri gecemez.

Iyi niyetine ragmen o seviyenin futbolcusu degil. Ligde buyuk maclarda bile zorlaniyor.

Çevrimdışı Anıl

Sonunu getiren hocamız :)

Çevrimdışı onder23

diatta larla ibrahim kaşlarla batuhanlarla şampiyonlar ligine çıkmışız
olcay messi  kalır bunların yanında  :D

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 17:08:15 atalay ]

Çevrimiçi murat

Çıkmış oluruz  :D İyi gününde olursa baya gol pozisyonuna girer. Ama atar mı orasını Allah bilir  :ebebe:

Tolga ,ismail vs anlarımda olcay yerine töre veya x biri gelince ne değişecek.bizim en büyük sıkıntımız defansta.olcay çok iyi bir futbolcu ayrıca.oyunun doğrusunu yapmaya çalışıyor bazen beceriyor bazen beceremiyor.

Çevrimdışı Ensar

Olcay ve şampiyonlar ligi karşılaştırması için arsenal maçları örnek olarak bakılabilir
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Bıktık bu Olcay Şahan düşmanlarından.  :D
Yerine onun özelliklerini taşıyıp daha güçlü ve son vuruş özelliği olan bir isim söyle sana @atalay

Çevrimiçi murat

Sac bas yoldurur, dogru duzgun pas veremez, orta acmaz, yavas kalir, guclu rakipleri gecemez.

Iyi niyetine ragmen o seviyenin futbolcusu degil. Ligde buyuk maclarda bile zorlaniyor.
Takımda bahsettiğin seviyenin oyuncusu kimler var?

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 17:08:00 atalay ]

Müller.
evet benimde aklıma gelen bir o var :) ama alabileceğimiz birisi var mı merak ettiğim o

Çevrimdışı celiker1

Volkan için 10 maç ceza beklediğimi yazmıştım. 4 ön eleme, 6 grup derken 10 maç ceza almış. Normal karar.
Şampiyonlar ligi ilk eleme turunda elenilirse uefayada katılamıyorlar biliyorum.Doğru değil mi?Eğer doğru ise bu şekilde elendikleri taktirde Volkan bu sene cezasını çekmiş olacak ama 3 maç alan Alper'in 1 maç cezası 1 sene sonrasına kalacak.Emin değilim ama eğer dediğim gibiyse saçma olmuş
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 18:58:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Töre'nin gitmesinden ötürü değil Quaresma'ya güvenilemeyeceği için kanat gerekiyor.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Olcay ve şampiyonlar ligi karşılaştırması için arsenal maçları örnek olarak bakılabilir

evet müthüş sol ayağınlan bütün golleri kaçırdı :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Töre'nin gitmesinden ötürü değil Quaresma'ya güvenilemeyeceği için kanat gerekiyor.

ne alaka töre mi oynadı bu sezon bütün maçlarda quaresma oynadı :D

evet müthüş sol ayağınlan bütün golleri kaçırdı :D
oyun içinde olduğu için pozisyonlara girdiğini unutmayın be birader :)

Çevrimdışı Berat

Bıktık bu Olcay Şahan düşmanlarından.  :D

+1903  :tabe:

Çevrimiçi Mehmet57

Olcay'in SL icin yetersiz olmasinin en buyuk sebebi yavas reaksiyonlari ve baski altinda yanlis secenekleri yapmasi.

Olcay Super Lig seviyesinde fazla bosluk bulursa etkili olabiliyor, ama Fener'e attigi kontra disinda tum derbiler ve Avrupa maclarinda en etkisiz isimleren biri olmasinin sebebi var.

Olcay rakip baskili ve fazla bos alan vermedigi surece, ayni sekilde tempoyu yuksek tuttugu surece ozellikle top ayagindayken cok sacma islere kalkisiyor. Bunu en son Galatasaray macinda herkes gormesine ragmen neden gozardi ediyor anlamiyorum.

Kisa ucgenleri yapmak bir marifet degil. Hele SL seviyesinde rakip buna kaleden 35 metrede izin verir ama bir okadar amacsiz olur. Ara pasi veremeyen, orta acamayan bir ofans oyuncusuyla oynayacaksan geri donuyor diye, ozaman sol kanatta iki solbek ile oyna daha mantikli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 19:01:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ne alaka töre mi oynadı bu sezon bütün maçlarda quaresma oynadı :D

O yüzden Töre'nin gitmesi bir şey kaybettirmez diyorum :D

O yüzden Quaresma'ya güvenilmez diyorum :D

Daha ne diyim :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: