Olcay ve Müller taraftarların ve futbolseverlerin verdiği değere göre aynı benim gözümde. İkisi de underrated. Şu Olcay Fenerbahçe' de veya Galatasaray' da olsa yağlandıra ballandıra anlatırdık. Ama bizim olunca Bizim Olcay işte oluyor. Ben şahsen futbolda trivelalar,rabonalar, veya işte öyle bacak arası çalımlarla gidip sonuçlandırayan bir oyuncuyu istemeyip, basit oynayıp verkaçlarda duvar olup, sadece topsuz alanda koşular yapıp üstüne rakip oyuncu çekmesi, takım arkadaşına gol için alan hazırlayıp golde direkt payı olmasa bile endirekt payı olan topçuların çok değerli olduğunu düşünüyorum. Evet Olcay çok yetenekli biri değil, müthiş ayakları yok öyle trivela falan da vuramıyor. Ama en basitinden içerideki Bursa maçında Gomez' in attığı ilk goldeki o duvar oluşu bile benim için yeterli. Oyun zekası üst düzey. Tamam belki müthiş ayakları yok artistik goller atmıyor -Lloris e röveşata nın girmemesi, milli maçta Hart' ın çıkardığı top vs. ama basit oynuyor. Basit oynayan oyuncu bana göre çok kıymetli. Kusura bakmayın ama Olcay ŞL de de gayet oynar. Arsenal' e Tottenham' a, L'pool a nasıl oynadıysa ŞL de de oynar. Allah aşkına Şampiyonlar Ligi' nde yasin öztekin oynadı, semih kaya oynadı, olcan adın oynadı daha bu sene. Olcay' mı oynayamayacak? Sezar' ın hakkı Sezar' a lütfen.