2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375532 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Olcay ve Müller taraftarların ve futbolseverlerin verdiği değere göre aynı benim gözümde. İkisi de underrated. Şu Olcay Fenerbahçe' de veya Galatasaray' da olsa yağlandıra ballandıra anlatırdık. Ama bizim olunca Bizim Olcay işte oluyor. Ben şahsen futbolda trivelalar,rabonalar, veya işte öyle bacak arası çalımlarla gidip sonuçlandırayan bir oyuncuyu istemeyip, basit oynayıp verkaçlarda duvar olup, sadece topsuz alanda koşular yapıp üstüne rakip oyuncu çekmesi, takım arkadaşına gol için alan hazırlayıp golde direkt payı olmasa bile endirekt payı olan topçuların çok değerli olduğunu düşünüyorum. Evet Olcay çok yetenekli biri değil, müthiş ayakları yok öyle trivela falan da vuramıyor. Ama en basitinden içerideki Bursa maçında Gomez' in attığı ilk goldeki o duvar oluşu bile benim için yeterli. Oyun zekası üst düzey. Tamam belki müthiş ayakları yok artistik goller atmıyor -Lloris e röveşata nın girmemesi, milli maçta Hart' ın çıkardığı top vs. ama basit oynuyor. Basit oynayan oyuncu bana göre çok kıymetli. Kusura bakmayın ama Olcay ŞL de de gayet oynar. Arsenal' e Tottenham' a, L'pool a nasıl oynadıysa ŞL de de oynar. Allah aşkına Şampiyonlar Ligi' nde yasin öztekin oynadı, semih kaya oynadı, olcan adın oynadı daha bu sene. Olcay' mı oynayamayacak? Sezar' ın hakkı Sezar' a lütfen.
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2016, 19:04:15 brkntcnr ]

Çevrimiçi murat

Arsenal tothenam livepool şl seviyesi ortalaması sayılabilir onlarla başabaş oynadık ama elendiğimiz takımlar brügge ve sporting.onlardada suçlu olcaydı :akuma:

Çevrimdışı brkntcnr

Töre'nin gitmesinden ötürü değil Quaresma'ya güvenilemeyeceği için kanat gerekiyor.
Bende sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama malesef çoğu kişi Quaresma' nın 50 maç oynayabileceğini düşünüyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

oyun içinde olduğu için pozisyonlara girdiğini unutmayın be birader :)

doğru yerde olmasına lafım yok zaten ama değerlendiremedikten sonra bir işe yaramıyor.

Olcay sporting maçında doğru yerdeydi atamadı aynı olcay ingiltere-türkiye maçında aynı pozisyon yine doğru yerdeydi ama atamadı.

İyi niyetli ama yetmiyor işte.

Çevrimdışı atalay

Şampiyonlar ligi ilk eleme turunda elenilirse uefayada katılamıyorlar biliyorum.Doğru değil mi?Eğer doğru ise bu şekilde elendikleri taktirde Volkan bu sene cezasını çekmiş olacak ama 3 maç alan Alper'in 1 maç cezası 1 sene sonrasına kalacak.Emin değilim ama eğer dediğim gibiyse saçma olmuş

3.ön eleme turu oluyor. Elenirse geçen sene olduğu gibi Avrupa ligi Play-off turundan devam edecek. Avrupa Ligi'ne kalırlar.

Çevrimdışı nusretaslanturk

doğru yerde olmasına lafım yok zaten ama değerlendiremedikten sonra bir işe yaramıyor.

Olcay sporting maçında doğru yerdeydi atamadı aynı olcay ingiltere-türkiye maçında aynı pozisyon yine doğru yerdeydi ama atamadı.

İyi niyetli ama yetmiyor işte.
doğru yerde olarak değerlendiremediklerinin yanında, o doğru yerde olduğu için gomez'in değerlendirdiklerini de görmek lazım :)

Çevrimiçi murat

Olcayıda hep atamadıklarıyla değerlendiriyorsunuz.atkıkları ,attırdıkları ve hazırladıkları pozisyonlar görmezlikten geliniyor.

Çevrimdışı celiker1

3.ön eleme turu oluyor. Elenirse geçen sene olduğu gibi Avrupa ligi Play-off turundan devam edecek. Avrupa Ligi'ne kalırlar.
Teşekkür ederim.Ayrıca o maçta Mehmet Topal'da ikinci sarıdan kırmızı görmüştü.İlk avrupa maçlarında Volkan Şen ve Alper'in haricinde kalırsa Mehmet Topal'da yok
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Savaş

Ben bu sene geçen seneden daha iyi performans göstereceğimizi düşünüyorum. Takım oyunu ve sistem oturdu. Kim nerde be yapacağını biliyor. Stad açıldı. Üzerine koyarak gideceğiz. Bu sebeple takım dinamikleri ile çok oynamaya gerek yok.

Öndeki 6 kişi olduğu gibi kalmalı. Oynamaya gerek yok orasıyla.

Arkayı 5'leyelim yeter.
Adler-Gökhan-Glik-Skertel-Caner

Yaslan arkana, seneye 2 kupa ve CL'de en kötü ikinci turu izle.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu nasıl biyonik adam böyle :kop: Gomez in ayağını almamak ne demek  :alala:

https://twitter.com/kartaldurusu/status/735139973922488322
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2016, 19:11:46 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Bu arada ŞL yayın geliri daha önce belirttiğim gibi... FB gruplara kalamazsa pastanın tamamını alacağız. (15-16 milyon €)

doğru yerde olarak değerlendiremediklerinin yanında, o doğru yerde olduğu için gomez'in değerlendirdiklerini de görmek lazım :)

ooo böyle bakarsak işin içinden çıkamayız ben olcay'ın sürekli doğru yerde olduğunu ama bir işe yaramadığını söylüyorum :)

Hatırlıyalım Bu sezon sporting maçı olcay doğru yerde quaresma alda at diye veriyor olcay atamıyor.Dünkü ingilterede-Türkiye maçı olcay yine doğru yerde alda at diye geliyor atamıyor.

Yine hatırlayalım Beşiktaş-Arsenal olcay topu çekiyor hop dışarı :)

Atamadıktan sonra bir işe yaramıyor onu diyorum :)

Olcay şahan hep böyle genelde zaten bunların hepsini atsa müller olur dediğinizi duyar gibiyimı ancak yetersiz işte :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olcayıda hep atamadıklarıyla değerlendiriyorsunuz.atkıkları ,attırdıkları ve hazırladıkları pozisyonlar görmezlikten geliniyor.
bu sene Quqresma ya attığı pas neydi öyle mesela  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bu arada ŞL yayın geliri daha önce belirttiğimi gibi. FB gruplara kalamazsa pastanın tamamını alacağız. (15-16 milyon €)

bu pastayı transferde kullanamıyoruz ama demi :)

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:00:53 atalay ]

Çevrimdışı nusretaslanturk

Rica ederim. Kalırsa Pereira da yok.  :D
bunlar 3. ön elemeyi geçip play-off oynayamazlar

Çevrimiçi Mehmet57

Olcay'in kosularina SL'de izin verirlermi saniyorsunuz?

Burak Yilmaz ligi kasip kavururken bir Almanya maci oynamistik. Ciktigimiz kontrada Burak okadar bos alanda hizlanmasina ragmen metrelerce arkasindan gelen Boateng gelip topu Buraktan kapmisti.

Olcay'in geri donusleri AL'de etkilimiydi? 343 oynayan Liverpool'un sag kanadinda oynayan Ibe'in Olcay'a ne ofansda, nede defansda nefes aldirmisti. SL'de hersey birkac seviye daha yuksek. Oyuncular daha guclu, daha atletik, genel olarak teknik acidan daha yuksek seviyede ve ozellikle buyuk liglerin oyunculari daha tempolu liglerden gelme.

Bu kosulari SL'de yemezler. Burda etkili olmak icin ek ozelliklerin lazim ki, Olcay 5 metreden uzak mesafede paslarda zorlanan, orta ile 1 assisti bile olmayan bir oyuncu. Cokmu hizli? Degil. 1e1de etkilimi? Degil. Bos alan bulmadan orta mi acabiliyor? Hayir.

Bazi seyleri goz ardi etmeyin.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:10:27 atalay ]

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

'Beşiktaş, West Ham'ın Töre için yaptığı 18 MİLYON EURO'luk teklifi kabul etti'

-Gökhan Dinç

Doğru mu bu haber?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı brkntcnr

Liverpool Loris Karius' u 4.7 milyon £ a transfer etti. Bu kadar ucuza bu kalitede kaleciyi alabiliyorlar aklım ermiyor.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

olcay hakkındaki göruşum;

olcayla da olcaysız da olmaz :D

Çevrimdışı atalay

bunlar 3. ön elemeyi geçip play-off oynayamazlar

Epey güçlü takımlar var. İşleri zor.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Gökhan Dinç ‏@gkhndinc  3 sa.3 saat önce
West Ham'ın Gökhan Töre için 12 milyon euro teklifi geri çevirildi. 18 milyon euroluk ikinci teklif masada kabul edildi.

bu nası pazarlık etmek. bari ikinci teklifini 13-14 falan yap.  :D

hiç inandırıcı gelmedi.

Çevrimdışı Bishamon

'Beşiktaş, West Ham'ın Töre için yaptığı 18 MİLYON EURO'luk teklifi kabul etti'

-Gökhan Dinç

Doğru mu bu haber?
Kapa düşmeyen her haber şu anlık yanlış

Çevrimdışı mylife1903

Bir deliyi dizginlersinde birden fazlasının ipi elinden kaçabilir.Heleki istanburda reynalar laylalar derken cukka cukka  :ishock:
Valencia nin gece yasantisi bu adami kesmiyor, kuzey afrikali gocmen, valencia takimi yetmiyor bu adam alinmaz. Gokhan toreye kiziyoruz topu birakiyor, kovalamiyor diye bu adam oynarsa mutis silah ama oynamaz, kafasinda kendisi dunyanin en iyi futbolcusu.

Valencianin gece yasantisi iyidir, keyifli sehirdir bu adam istanbula gelirse off off, suzer plazada yasar bu, ortam adami olur. Kimse futbolculuguna laf etmiyor zaten.

Quaresma cok elestirilir ama gece hayati yoktur, gucludur, iyi calisir, bu fernandes gibi olur. Hatta yil sonunda kilolu gelebilir falan diyordu ispanyollar.

Etiketler: