2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372986 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

yıllık 3.5 4 milyon dolaylarında hiçbir stopere vermemeliyiz zaten anca gomez gibi birkaç oyuncu 3.5 4 bandında olur elit stoperden kastın nedir glik mesela o kategoride mi ?
Değil.

Skrtel'in istediği ücret ne kadar ki?

Şundan soruyorum:

Burada Liverpool futbolcularının maaşları yazıyor:
http://www.dailiesroom.com/liverpool-players-weekly-salary-20152016-full-squad/

Geçen sene Lucas Leiva bize gelmek için kendini parçalıyordu, Brendan Rogers engellemişti. Şimdi bakıyorum, Leiva Skrtel'den fazla para alıyor. Leiva'nın istediği parayı verebildiysek, Skrtel'in istediği parayı neden veremiyoruz?
Yıllık 3 milyon € net kazanıyordur.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 17:09:14 atalay ]

Çevrimdışı Ensar

hep hakan şükürün torino macerası ile başladı bu süreç, sonra arif erdem ve diğerleri takip ettiler bu şabanı avrupalı da haklı olarak soru işareti olarak bakıyor türk oyuncuya...
bu yüzden önümüzde ki sene şampiyonlar liginde göstereceğimiz  performans çok önemli
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı atalay

glik değilse biz alamayız ki elit stoper :D

Glik'e itirazım yok. Keşke Glik olsa.

Çevrimdışı Koa_lAA

ama ne çomak soktu be büyükler eşşekten düşmüşe döndüler  :lol:

beter olsunlar usta.. yaşasın tam bağımsız leçestır :D

Çevrimdışı mylife1903

patron sen de mi ismaile bile razıyım diyorsun  :bawling:
Vallahi Butun parayi basarlarsa stopere ismaile 450bin liralik sozlesmeye raziyim abi.
Zaten yeni gelecek Olan iki Mac sonra anlar ismailin Kim oldugunu elinde sopa, kariyerimi mi bitirmek istiyon laaaan, diye kovalar.
Alsinlar boyko arti 8 milyona raketciyi 3 sene sonra 15e satariz italyaya.

Çevrimdışı eaglekartal

serdar kurtuluş antalyaya gitti yolu açık olsun bakalım sağ beke gökhan gönülümü avrupan birinimi alıcaz

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 01:27:22 atalay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu Selin Ciğerci olayı doğru mudur?
Aklıma bir tek Alexis geliyor  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aklıma bir tek Alexis geliyor  :evillol: :evillol:
aynen benimde aklıma ilk o geldi :D

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 01:27:38 atalay ]

Çevrimdışı Bishamon

Kim bu selin?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

Noluyor yahu, Kim bu selin? Yoksa, yoksa yonetim cigliklarima kulak verip kiz takiminin sag bekini ismailin yerine mi dusunuyor

Çevrimdışı Ensar

Noluyor yahu, Kim bu selin? Yoksa, yoksa yonetim cigliklarima kulak verip kiz takiminin sag bekini ismailin yerine mi dusunuyor
:kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fakat 1 yıldır diyor.
Geriye Rholdolfo veya Beck kalıyor. ya da sürpriz bir isim  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Koa_lAA

Kim bu selin?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

ıı şeyy eee hmmm biraz şey bir arkadaşmış... önce bizim cinsimizken biz erkekleri beğenmeyen sonra karşı cinse geçen bir vatandaşımız...

ben kız olsaydım diye başlayan cümleleri fiiliyata döken şahısmış :D

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 01:26:47 atalay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serdar ile Antalyaspor anlaşmışlar. Yolu açık olsun.
Hadi inşallah..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

bu ismail konusu gerçekten sıktı artık on sayfadır senin ismail muhabbetini okuyorum
herkesi bloke ediyorsun @mylife1903

Çevrimdışı rico_paşa

bu ismail konusu gerçekten sıktı artık on sayfadır senin ismail muhabbetini okuyorum
herkesi bloke ediyorsun @mylife1903

+1
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Deadam

İsmail i biz beğenmesekte herkes sezon karmasına koymuş.

Demekki bizde bir hata var yada bir şeyleri göremiyoruz.

Olcay'a da haksızlık yapıyoruz gibime geliyor. oda topsuz oyunla baya alan boşaltıyor esasında.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İsmail, Anderlecht'e giderse Beşiktaş için en hayırlısı olur. 7 yılda pozisyon almasını , kademeye girmesini öğrenemeyen değil öğrenmeyen , hedefsiz , profesyonellikten uzak , Beşiktaş'a aidiyet göstermeyen adı İsmail ya da Ahmet,Mehmet olmuş hiçbir futbolcu bu kulüpte barındırılmamalı.
En son gördük Türkiye'nin 2. sol beki , bir bildikleri var da alıyorlar Milli Takım'a diyen arkadaşları.
Beşiktaşla alakalı olarak diyebileceğim bizim defansımızın gol yemesinde en önemli unsur defansımızın IQ'sunun yani futbol zekasının çok alt seviyede olması, sürekli acemilikler yapıp gol yedirmesi. Buna neden olan en önemli faktör İsmail faktörü.
İsmail, Ahmet, Mehmet fark etmez alt yapısı zayıf , mentalite olarak yedek kalmaya uygun olmayan  bir futbolcu yedek olarak da takımda tutulmamalı.
Bunları neden yazıyorum çünkü yine bir şekilde zorla kabul ettirilmeye çalışılıyor bir başka yetersiz oyuncu. Pektemek,Boyko gibiler ve son halka İsmail. Bedeli İsmail değil Beşiktaşlı ödeyecek her halükarda sözleşme yenilenirse.
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2016, 11:34:41 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İsmail, Anderlecht'e giderse Beşiktaş için en hayırlısı olur. 7 yılda pozisyon almasını , kademeye girmesini öğrenemeyen değil öğrenmeyen , hedefsiz , profesyonellikten uzak , Beşiktaş'a aidiyet göstermeyen adı İsmail ya da Ahmet,Mehmet olmuş hiçbir futbolcu bu kulüpte barındırılmamalı.
En son gördük Türkiye'nin 2. sol beki , bir bildikleri var da alıyorlar Milli Takım'a diyen arkadaşları.
Beşiktaşla alakalı olarak diyebileceğim bizim defansımızın gol yemesinde en önemli unsur defansımızın IQ'sunun yani futbol zekasının çok alt seviyede olması, sürekli acemilikler yapıp gol yedirmesi. Buna neden olan en önemli faktör İsmail faktörü.
İsmail, Ahmet, Mehmet fark etmez alt yapısı zayıf , mentalite olarak yedek kalmaya uygun olmayan  bir futbolcu yedek olarak da takımda tutulmamalı.
Biz de bu aptal aidiyet duygusu oldukça ne Tolga'dan Ne İsmail'den kurtuluruz, daha dün giydirenler bugün güzelleme yapıyorlar, sonra yine aynı şeyleri tekrar tekrar yaşıyoruz. Türk insanı balık hafızalı maalesef, bir iyi şey onlarca kötü şeyi unutturuyor. Veli ve Mustafa Pektemek'i de bu aptal aidiyet duygusunun içine katabiliriz, tüm futbolcular katıldıkları programda Mustafa'ya güzelleme yaptı, takıma girmek için çok çalıştı diye, bu nasıl bir akıl tutulmasıdır cidden anlamıyorum..
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2016, 11:39:01 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

serdarın tekrar gelmesi yanlıştı zaten gitmesi hem kendi hem de bizim açımızdan iyi olur daha iyisini alırız umarım

Etiketler: