2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373066 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

kerimin gideceği yok ki bu performansı ile kim para verir?
gitmesinde zaten :D çok çabuk harcıyorsunuz daha 21 yaşında , 21 yaşında onun gibi bir oyuncu almaya kalksak 4 5 bayılmak gerek en az. he biz alırken 3.750 verdik zaten ama kerimin potansiyeli bu para eder. elimizdekinin değerini bilelim ben Şenol hocanın ona çok şey öğretecegine inanıyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

bir de yetenek para etmiyor q17 kadar yetenekli futbolcu dünyada çok azdır ama yaptığı tabelanın fazlasını yapan 1231321 tane adam bulunur

yetenek paf takımdan a takıma çıkarken 17-19 yaşında para ediyor r.madrid danimarkalı çocuğa bu bağlamda yatırım yaptı şu günlerde konuşulan avdijaja schalke yatırım yapmış atınç ona keza ama frei artık 22,5 yaşında o yeteneğe yatırım yapma yaşını geçti artık oyununu geliştirerek kendini gösterme ve prim yapma üzerine koyma ve akabinde satış aşamasına geldi ama bu dediklerimi yapmıyor, oyun planı hiç yok...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

premier lig takımları verebilir bence abi sonuçta yetenek ve potansiyel var

4 milyona yakın bonservis vermiştik bu rakamı ve üzerini vereceklerini ben şimdilik sanmıyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

gitmesinde zaten :D çok çabuk harcıyorsunuz daha 21 yaşında , 21 yaşında onun gibi bir oyuncu almaya kalksak 4 5 bayılmak gerek en az. he biz alırken 3.750 verdik zaten ama kerimin potansiyeli bu para eder. elimizdekinin değerini bilelim ben Şenol hocanın ona çok şey öğretecegine inanıyorum

22,5 yaşında kasım 93 doğumlu senden büyük  :bandit:

Çevrimdışı eaglekartal

diğer başlıkta sordum ama cevap alamadım bu fenerin avrupa kupası maçındaki kırmızı kartların cezası ne zaman açıklanacak fener ön elemede kalırsa onların şampiyonlar ligi parasıda bize gelecek miss

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

22 yaş 7 ay olmasına şurada ne kaldı abi  :evillol: :evillol: şaka bir yana da yaş ile alakalı değil ama şenol hocanın ve seninde  dediğin gibi hiç oyun planı yok en büyük sıkıntı bu zaten

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4 milyona yakın bonservis vermiştik bu rakamı ve üzerini vereceklerini ben şimdilik sanmıyorum.
3,15 m euro idi o rakam abi en iyisi bir sene tr'de bir takıma kiraya vermek bence

Çevrimdışı tangaz

3,15 m euro idi o rakam abi en iyisi bir sene tr'de bir takıma kiraya vermek bence

bence belçikaya kiralayalım ya da hollandaya

Çevrimdışı Ensar

tamam abi 23 diyelim biz ona :D

bu videoda ki kerim bunları başka bir takımda yapsaydı ve 23 yaşında , en az 5 milyon euro isterlerdi bizden. ben kerim harika bir oyuncu demiyorum ama harika bir potansiyel. diyelim ki kerim 26 yaşında çok iyi bir oyuncu olabildi , çok mu geç ? bi ton örnek verilebilir +26 yaşından sonra bi noktaya gelebilen.

Çevrimdışı tangaz

ayrıca 2 yılda ödediğimiz maaşlar vergiler menajerlik ücretlerini eklersek şu ana dek yaptığımız yatırım 6 milyon eurodur...

Çevrimdışı tangaz

tamam abi 23 diyelim biz ona :D

bu videoda ki kerim bunları başka bir takımda yapsaydı ve 23 yaşında , en az 5 milyon euro isterlerdi bizden. ben kerim harika bir oyuncu demiyorum ama harika bir potansiyel. diyelim ki kerim 26 yaşında çok iyi bir oyuncu olabildi , çok mu geç ? bi ton örnek verilebilir +26 yaşından sonra bi noktaya gelebilen.

şu forumda benim diyen arkadaş stad açılışında senin yaptığın hizmeti yapmadı. seviyorum seni  :-*

Çevrimdışı Ensar

ayrıca 2 yılda ödediğimiz maaşlar vergiler menajerlik ücretlerini eklersek şu ana dek yaptığımız yatırım 6 milyon eurodur...
iyi de bu mu batıyor şimdi bize abi ohoooo yaptığınız konuşmalara bakin , ne yatırımlar var bu takımda hiç birşey yapmıyorlar üstüne zarar veriyorlar. kerim bu sene şampiyonluk yolunda 3 4 tane kritik maça yeteneği ile etki edip maçı alan adamlardan

Çevrimdışı aoguzd

diğer başlıkta sordum ama cevap alamadım bu fenerin avrupa kupası maçındaki kırmızı kartların cezası ne zaman açıklanacak fener ön elemede kalırsa onların şampiyonlar ligi parasıda bize gelecek miss

mehmet topal ikinci sarıdan gördüğü için 1 maç, alper ve volkan 2'şer maç olur tahminimce. vitor da atıldığı için 2 maç alır.

Çevrimdışı Ensar

şu forumda benim diyen arkadaş stad açılışında senin yaptığın hizmeti yapmadı. seviyorum seni  :-*
eyvallah abi her zaman :) bu şey gibi oldu ne kadar futboldan anlamasan da sempatiksin :D

Çevrimdışı atalay

Skrtel, Tosic, Marcelo, Alexis, Jesus... Bunlar basit hataya çok müsait stoperler. Net bir savunmacı lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mehmet topal ikinci sarıdan gördüğü için 1 maç, alper ve volkan 2'şer maç olur tahminimce. vitor da atıldığı için 2 maç alır.
konu dışı olmasın ama volkan en az 5 6 maç alır hakem'e fiili müdahale'de bulundu 7 8 maçta alabilir hakemin raporunu bilemiyoruz tabi

Çevrimdışı tangaz

iyi de bu mu batıyor şimdi bize abi ohoooo yaptığınız konuşmalara bakin , ne yatırımlar var bu takımda hiç birşey yapmıyorlar üstüne zarar veriyorlar. kerim bu sene şampiyonluk yolunda 3 4 tane kritik maça yeteneği ile etki edip maçı alan adamlardan

battığı yok sabah sohbeti yapıyoruz  :icool:
ben de kerim şimdi satılsın istemem zarar ederiz çünkü ama gelişime açık görmüyorum, yorumum bu yönde. farklı görüşlere elbette saygılıyım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Skrtel, Tosic, Marcelo, Alexis, Jesus... Bunlar basit hataya çok müsait stoperler. Net bir savunmacı lazım.
kim mesela bizim bütçemize uygun  :D

Çevrimdışı tangaz

uefa ceza komitesi en basit kırmızıları 3 maçla cezalandırıyor. volkan şenin hareketinin karşılığı 5 maç ve üzeri olur die düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

eyvallah abi her zaman :) bu şey gibi oldu ne kadar futboldan anlamasan da sempatiksin :D

futbol konusunda otorite değilim ki böyle bir şey demeye haddim olsun. görüş ayrılıkları elbette olacaktır. umarım ben yanılırım ve kazanan Beşiktaş olur. konu pah kırmak olsaydı ukalalık yapardık karşılıklı  :D

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 17:09:57 atalay ]

Çevrimdışı Ensar

futbol konusunda otorite değilim ki böyle bir şey demeye haddim olsun. görüş ayrılıkları elbette olacaktır. umarım ben yanılırım ve kazanan Beşiktaş olur. konu pah kırmak olsaydı ukalalık yapardık karşılıklı  :D
bence de umarım sen yanılırsın abi :D hiç sorma abi bir aydır sıfır iş ya çok canım sıkkın bi dua edin şu kardeşinize :)

Çevrimdışı tangaz

skrtel özellikle ingilteredeki liverpool maçında kapı gibi stoper profilinde bir oyun sergilemişti bu pek çoğumuzda iz bırakmıştı. sempatimizin çoğu o günden kaynaklanıyor :) öyle embesil adamlara tahammül ettik ki yıllardır. 25-28 maç kapı gibi oynayıp 3-4 maç basit hata yapmalarına eyvallah diyecek durumdayız.

Çevrimdışı tangaz

bence de umarım sen yanılırsın abi :D hiç sorma abi bir aydır sıfır iş ya çok canım sıkkın bi dua edin şu kardeşinize :)

iş benim dualarıma kaldıysa yandın ama tüm iyi dileklerim senin için kardeşim :)

Çevrimdışı tangaz

Marcelo - Alexis - Tosic kalır zaten. Bütçe yaratıp, bir tane elit savunmacı alacaksın.

GLIK  :icool:

Etiketler: