2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372835 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 01:54:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alıntı
akli olan bu ligi seyretsin‚ bjk önümüzdeki 5 yil ligi götürür‚ adamlar en saglam gencleri feda yilinda topladi meyvesini yeni yiyorlar... stadlarida bitti... ay onlarinda 4. yildizini taktirir‚ öyle birakir...
:evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 01:55:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha bir sürü yorum var küreğini alıp kulübünü gömmek için sıraya geçmişler  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Cordoba deniyor da bakalım :D
inşallah alınır ama sanbade galiba ikna edilmeye çalışılıyormuş yine bakalım ne olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 38life

Daha bir sürü yorum var küreğini alıp kulübünü gömmek için sıraya geçmişler  :evillol:

Daha bunlar başlangıç. Asıl transfer sezonunun son gününde uğramak lazım bunların forumlarına :)

Çevrimdışı nusretaslanturk

Daha bunlar başlangıç. Asıl transfer sezonunun son gününde uğramak lazım bunların forumlarına :)
Sezon başından beri düzenli okuyorum ben  :evillol: :evillol: hayalcileri çok fazla ama arada böyle önünü görüp tahlil edebilenleride var

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 02:09:21
  • Beşiktaş / Bodrum
A ntu'da Gönül'ün Beşiktaşlı olduğunu kendileri defalarca söylemişler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat baltacı

quaresma büyük marka, nani gibi sadece m.utd görmüş ligi ikinci bitiren fenerin topçusu naniye çinliler 20 verdiyse barca,porto,inter,çelse ve BJK görmüş şampiyon takımın yıldızı Quaresmaya çinli arkadaşlar bir 25-30 vermeliler  :bandit:
Hayır fener tam bitmeye yakınken söylendiği gibi bu çinliler gelir naniye 20 persie 10 milyon verip fenere sıcak para kazandırırlarsa yuh derim.nani ile q7 kıyaslanmaz bile tamam iki üç yaş daha genç ama zaten çinliler aldıkları adamı tekrar satıp kar etmeyi planlamıyolar önemli olan marka ve isim onlar için o yüzden uçuk paralar veriyolar naniye 20 milyon verirlerse q7 de o civarda gider.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

@Hasan Tahsin abi biz de yugoslav kaleci modası varken Jurkoviç vardı hatırlarsın, o da artistik plonjon yapardı ilyas tüfekçinin bir penaltısını çıkarmıştı plonjonla ben bir daha öyle bir penaltı kurtarışı olacağını sanmıyorum. gerçi artık teknik penaltı atan da kalmadı hep abanıyor yeni topçular fenerli selçuk vardı birde en son sanırım sakarya da futbolu bırakan kemal yıldırım vardı ne penaltı atarlardı öyle tıngır mıngır top direk dibinden çizgiyi geçerdi...
O selcuk yula zaten, neyse rahtmetli. Kendini atip alirdi penalti falan ama penaltiyi guzel atardi, top cizgiyi gecince dururdu. O yugo kaleci modasinda ne sikeler donmustur.

Bizim eski kaleci sikeci varol iyiymis gol yememek icin para alirsa yemezmis, ahaha

Benim seyrettigim en iyisi kahndi, maymun gibi adamdi, gol atmasi zordu. Bizim milli macta topu kaleye sokana kadar kabiz olmustuk.

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Hoca Gökhan Töre'yi bırakmayacak ben bunu anladım. Töre seneye bizimle Quaresma yolcu o zaman :D
Karim frei yolcu. Quaresma ve gokhan satilirsa kanatlara transfer gerekir, olcay, kerim ve aras kaliyor.
Kerim 11 oyuncusu degil, aras soru isareti, olcay belli
Bu riske kim girer
Sampiyonlar liginde deplasmanda tore-olcay quaresma-olcay yapar takimina gore iceride tore-quaresma yapar. Senol gunes yattara ile oynamis adam quaresma ve toreyi hemen sattirmaz

Çevrimdışı mylife1903

Sizin Dzutzsak iyi gumledi ama adam Bursada kadroya giremiyor siz onu Besiktasa alalim diye ugrastiniz
Cucak mucak kose bucak, futbolcu falan degil onlar, stoch ayarinda adam. 11 oyuncusu olamaz bizim ligde, hollanda liginde, danimarka liginde falan oynar belki belcikada.
Quaresmanin cucakin kazandigi para kadar formasi, tshirtu satilmistir.

Çevrimdışı mylife1903

quaresma büyük marka, nani gibi sadece m.utd görmüş ligi ikinci bitiren fenerin topçusu naniye çinliler 20 verdiyse barca,porto,inter,çelse ve BJK görmüş şampiyon takımın yıldızı Quaresmaya çinli arkadaşlar bir 25-30 vermeliler  :bandit:
Abi sorma bizim cocuklarda bir quaresma nefreti var 10milyona quaresma satilir mi?
Dunyanin en buyuk futbolcusu adam, ronaldo falan hikaye, bu sezon 10 gol 20 asistle oynadi, bizimkiler saymayi beceremedi asistleri defansa yardim ederken 2 kirmizi 10 sari gordu, kirmizilardan biri son adami indirdi bursa macinda, oburunde topunoyuna cabuk sokarken bir karmasa, 25 milyon euroya huzur icinde cozulur bu is. 3-4 tane de geliri bize birakilmak sartiyla ve quaresma besiktasta oynayaraktan hazirlik maci cinde.
Parlatalim, cilalayalim

Çevrimdışı mylife1903

fb naniyi satarsa alacak takım ancak çinlilere ya da araplara satarak para kazanabilir onun dışında bunun mümkün olacağını sanmıyorum. mesela nani 8,5 m. euroya serbest kalır deniyor ya ben bu parayı verecek bir avrupa takımı (epl dahil) olduğunu sanmıyorum. bu epl.deki menajerlerde aptal değil m.utd.den 26 yaşında neden kovulduğunu illaki irdelerler...
O degilde reis quaresma boyle oynamaya devam ederse sampiyonlar liginde, devre arasi ingiltere yapar 1.5 sezon orada oynar benden soylemesi. Cin falan hikaye olur.

Çevrimdışı mylife1903

%20??? çok iddialı olmuş. bence de henüz tam kapasite değil ama ben %20 değil %60larda olduğunu düşünüyorum. benim futbolda temel bir felsefem var oyun zekası ve genel IQ düzeyinin yüksek olması bir oyuncunun gelişiminde belirleyici olan detaylar. ben kerimde ne ıq ne de oyun zekası anlamında ışık göremiyorum
Cok iyi bir cocuk, iyi bir silesi var, cok sempatik ama cok bidibidi futbolcu ust seviyede boyle futbol oynanmaz, ikinci lige kiralik vermek lazimdi, orada vura vura ogretirlerdi top oynamayi. Cok seviyorum ama buyuk takimda zor oynar kerim. Sanki gucu yok ya da gozu bozuk. Topla super cocuk aslinda ama olcay kadar topsuz oyunda olsa keske, topla super adam bizde cok topsuz oyunda etkili olmali. Mesela akilli bir cocuk olsa olcay abisinin kicinin dibinden ayrilmazdi, izlerde olcay ne yapiyorda yapardi ve ilk 11 oyuncusu olurdu.
Bence hedefi kendine yanlis secti cocuk, tore ile quaresmayi hayatta kesemezsin onlari kesecek adam 15milyon eurodan baslar, sen olcayi hedef alacaktin, catir catir forma bulurdun kerim kardes.

Çevrimdışı TANERCAN

Engin Pekdemir 23 yaşında Eskişehirdan ayrıldı. Belçikalı doğumlu PSV altyapısı görmüş Porto transfer etmiş 17 yaşında iken. Sağ kanat için alternatif olabilir mi?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Kerim Frei 1519 dakika oynadi 5 gol 5 asisti var.

Olcay Sahan 2456 dakika oynadi 5 gol 6 asisti var.

Birisiyle yabanci takimlar surekli ilgileniyor, digerine geldiginden beri bakan yok. Onumuzdeki sene ikisi de kalirsa Kerim'in Olcay'i kesmesi hic surpriz olmaz benim icin. Turkiye'de birisine bir sey denince yapisip kaliyor dogru mu yanlis mi bakmadan, pekcok defans oyuncusundan az golu olan Pektemek'e anlasilmaz bicimde "gol demek" diye lakap takilmasi gibi. Gozune sokmayinca adam anlasilmiyor. Olcay kucuk maclarin adamidir, buyuk maclarda hep kaybolup gider, arada bir parladiginda da surekli o anlik goruntuye takilip "bakin nasil da pozisyona girdi canim Olcay olunca takim isliyor" denir. Ben yine de tekrar tekrar soyleyecegim, Olcay Besiktas'in yedek seviyesi olmalidir, asla 11 oyuncumuz olacak yetenek ya da fizige sahip degil. Zaten oyle olmasa 24 yasinda Almanya 2.liginden kariyerinde ilk kez bonservis ucretiyle BJK'ye transfer olmazdi.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Birisiyle yabanci takimlar surekli ilgileniyor, digerine geldiginden beri bakan yok. Onumuzdeki sene ikisi de kalirsa Kerim'in Olcay'i kesmesi hic surpriz olmaz benim icin. Turkiye'de birisine bir sey denince yapisip kaliyor dogru mu yanlis mi bakmadan, pekcok defans oyuncusundan az golu olan Pektemek'e anlasilmaz bicimde "gol demek" diye lakap takilmasi gibi. Gozune sokmayinca adam anlasilmiyor. Olcay kucuk maclarin adamidir, buyuk maclarda hep kaybolup gider, arada bir parladiginda da surekli o anlik goruntuye takilip "bakin nasil da pozisyona girdi canim Olcay olunca takim isliyor" denir. Ben yine de tekrar tekrar soyleyecegim, Olcay Besiktas'in yedek seviyesi olmalidir, asla 11 oyuncumuz olacak yetenek ya da fizige sahip degil. Zaten oyle olmasa 24 yasinda Almanya 2.liginden kariyerinde ilk kez bonservis ucretiyle BJK'ye transfer olmazdi.

"İstatistik mini etek gibidir çok şey gösterir ama asıl göstermesi gerekeni göstermez." sözünün tam oturduğu yer Kerim top ayağındayken iş yapan hatta bazen atak öldüren bir oyuncu lakin Olcay toplu oyundaki defolarını topsuz oyundaki aktifliğiyle kapayan bir oyuncu markajcısını alıp götürerek alanı boşaltıp çok gol attırmışlığı olduğu gibi golden önceki asistin ters topunu atarakta faydalı olan bir oyuncu Türkiye ligindeki topsuz koşuyu en iyi yapan oyuncuların başında gelir zaten tercih sebebi olmasının baş sebepleride bunlardır.
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2016, 09:10:46 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Anıl

Olcay Şahan bu takımın 3-4 kilit oyuncusundan biridir. Tartışılacak bir konu bile değil, hele hele yerine Kerim demek :)

Çevrimdışı Ensar

+1903 olcayı severim ama bu takımda ilk 11 oynayacak seviyede değil. kerim ise çok büyük yetenek ve bi yere gittiği de yok. gelecek sene çok iş yapacak. hoca her çıktığı program da kerimi överken gideceği nerden çıktı anlamıyorum.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

"İstatistik mini etek gibidir çok şey gösterir ama asıl göstermesi gerekeni göstermez." sözünün tam oturduğu yer Kerim top ayağındayken iş yapan hatta bazen atak öldüren bir oyuncu lakin Olcay toplu oyundaki defolarını topsuz oyundaki aktifliğiyle kapayan bir oyuncu markajcısını alıp götürerek alanı boşaltıp çok gol attırmışlığı olduğu gibi golden önceki asistin ters topunu atarakta faydalı olan bir oyuncu Türkiye ligindeki topsuz koşuyu en iyi yapan oyuncuların başında gelir zaten tercih sebebi olmasının baş sebepleride bunlardır.

süper yazmışsın...
olcay=sistem adamı
kerim=şaşkın bir çocuk
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

+1903 olcayı severim ama bu takımda ilk 11 oynayacak seviyede değil. kerim ise çok büyük yetenek ve bi yere gittiği de yok. gelecek sene çok iş yapacak. hoca her çıktığı program da kerimi överken gideceği nerden çıktı anlamıyorum.
ben hiç inanmıyorum kerime de güvenmiyorum olcay'ı beğenmeyebilirsin ama tr'deki çoğu kanattan iyi daha iyisi gelene kadar olcay oynar çok net bu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bir de yetenek para etmiyor q17 kadar yetenekli futbolcu dünyada çok azdır ama yaptığı tabelanın fazlasını yapan 1231321 tane adam bulunur

Çevrimdışı tangaz

kerimin gideceği yok ki bu performansı ile kim para verir?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kerimin gideceği yok ki bu performansı ile kim para verir?
premier lig takımları verebilir bence abi sonuçta yetenek ve potansiyel var

Çevrimdışı Ensar

ben hiç inanmıyorum kerime de güvenmiyorum olcay'ı beğenmeyebilirsin ama tr'deki çoğu kanattan iyi daha iyisi gelene kadar olcay oynar çok net bu
:D abicim olcaya kötü demiyorum zaten , daha iyisi olmalı diyorum. tamam topsuz oyunda çok iyi ama bu ne demek ya futbol top ile oynanan bir oyun. adam topu sürekli ezecek çalım atamayacak sut atamayacak ama TOPSUZ oyunda çok iyi. kusura bakmayın da bu çokta matah bişey değil.

kerim konusunda ise müthiş bir potansiyeli var ama çok eksik. Şenol hoca ile de bişey yapamazsa hiç birşey olmaz aynı şey gokhan için de geçerli. önümüzde ki sene çok kritik ama ikisinden de çok ümitliyim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: