2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373032 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:02:16 atalay ]

Çevrimdışı Koa_lAA

benim en sevdiğim lig ingiltere ligidir.. yıllardırda izlerim... bizim maçta görüp beğendiğim bir adam değildir skrtel... adam yıllardır liverpulda gayette başarılı...

skrtel bize yeter.. fazlası olur eksiği olmaz...

hey gidi eski pL.. yaşlandık yav :/ eskiden bukadar arap yada rus yokken daha zevkliydi daha güzel bir çekişme vardı şimdi poundlar havada uçuşuyor... allahtan leçestır bu düzene bi çomak soktu saolsun varolsun..

Çevrimdışı tangaz

Skrtel'ın istediği ücreti bizimkiler vermez, vermemeli de zaten. O iş olmaz.

Ücreti nedeni ile katılıyorum gelip 1,8-2ye oynayacaksa gelebilir. ama bunu almaktansa 3-4 yaş genç Gliki tercih ederim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

benim en sevdiğim lig ingiltere ligidir.. yıllardırda izlerim... bizim maçta görüp beğendiğim bir adam değildir skrtel... adam yıllardır liverpulda gayette başarılı...

skrtel bize yeter.. fazlası olur eksiği olmaz...

hey gidi eski pL.. yaşlandık yav :/ eskiden bukadar arap yada rus yokken daha zevkliydi daha güzel bir çekişme vardı şimdi poundlar havada uçuşuyor... allahtan leçestır bu düzene bi çomak soktu saolsun varolsun..

ama ne çomak soktu be büyükler eşşekten düşmüşe döndüler  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yıllık 3.5 4 milyon dolaylarında hiçbir stopere vermemeliyiz zaten anca gomez gibi birkaç oyuncu 3.5 4 bandında olur elit stoperden kastın nedir glik mesela o kategoride mi ?

Çevrimdışı İhsan

Kerim Frei 1519 dakika oynadi 5 gol 5 asisti var.

Olcay Sahan 2456 dakika oynadi 5 gol 6 asisti var.

Birisiyle yabanci takimlar surekli ilgileniyor, digerine geldiginden beri bakan yok. Onumuzdeki sene ikisi de kalirsa Kerim'in Olcay'i kesmesi hic surpriz olmaz benim icin. Turkiye'de birisine bir sey denince yapisip kaliyor dogru mu yanlis mi bakmadan, pekcok defans oyuncusundan az golu olan Pektemek'e anlasilmaz bicimde "gol demek" diye lakap takilmasi gibi. Gozune sokmayinca adam anlasilmiyor. Olcay kucuk maclarin adamidir, buyuk maclarda hep kaybolup gider, arada bir parladiginda da surekli o anlik goruntuye takilip "bakin nasil da pozisyona girdi canim Olcay olunca takim isliyor" denir. Ben yine de tekrar tekrar soyleyecegim, Olcay Besiktas'in yedek seviyesi olmalidir, asla 11 oyuncumuz olacak yetenek ya da fizige sahip degil. Zaten oyle olmasa 24 yasinda Almanya 2.liginden kariyerinde ilk kez bonservis ucretiyle BJK'ye transfer olmazdi.

Biz kanatta orta saha tek Olcay var bence. İleri geri giden tek o.
Diğer kanatlar daha çok sağ sol açık oynuyor. Bu yüzden bu oyun anlayışıyla yeri tek garanti olan Olcay. Diğerleri defans yapmayı öğrenmezse bu böyle devam eder.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Marcelo - Alexis - Tosic kalır zaten. Bütçe yaratıp, bir tane elit savunmacı alacaksın.
50 Sefer yazdim simdi atalay yazinca Insallah anlasilir.
Rodolfo belirsiz suan soru isareti. Dun bazi ilkyari maclarimizin ozetlerine goz gezdirdim, hatirlamA ve Ismail kontrol amacli rodolfo da oyle super uber degil.
Alexis ve marceloyu gondermek hata olur, tosic joker yedek.
Rodolfo var ve bir tane Duzgun futbolcu alacagiz. Glik olur, raketci olur subotic olur. Elit bir futbolcu lazim yanindakinide toparlayacak. Ayrica bir Turk atardim Ben olsam rotasyona. 4 stoperle I season bitmez. 5.5 Adam lazim. Bucuk tosic hem bek hem de stoper yedegi.
Butun parayi stopere basip, serdar ve ismaili Takimda tutmalarina raziyim. 

Çevrimdışı Ensar

milliyet gokhan için West Ham diyor 7 numaralı formalar satışa hazır 15.5 milyon euro diyor anlaşmaya yakın diyor yersen :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

yıllık 3.5 4 milyon dolaylarında hiçbir stopere vermemeliyiz zaten anca gomez gibi birkaç oyuncu 3.5 4 bandında olur elit stoperden kastın nedir glik mesela o kategoride mi ?

bence gomez ya da yerine alınacak santrafor dışında kimseye o parayı vermemeliyiz. bir de olursa robbene benden temiz bir 5lik çalışır. diğerleri maç başılarla birlikte 2-2,5 aralığında gezmeliler...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

milliyet gokhan için West Ham diyor 7 numaralı formalar satışa hazır 15.5 milyon euro diyor anlaşmaya yakın diyor yersen :D
bence yiyelim  :biggrinking:

Çevrimdışı Ensar

bence yiyelim  :biggrinking:
tam senlik bi haber var :kop:

Beşiktaş'ın orta sahadaki genç yıldızı Oğuzhan Özyakup, İngiltere'de spor sayfalarının manşetlerini süslüyor.

Daily Star Gazetesi'nin "Arsenal'in genç takımında parlayan yıldızına Chelsea kancası" başlığıyla verilen haberde, İngiliz devinin Ozzie için yüklü bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu kaydedildi. 23 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'ın şampiyon olmasındaki rolünün altı haberde özellikle vurgulandı.

Chelsea'nin, Oğuzhan Özykaup için Beşiktaş'ın kapısını kısa sürede çalacağı da belirtildi. Oğuzhan'ın EURO2016'nın yıldızlarından biri olması beklenirken burada daha da parlamasından korkan Chelsea, fiyatı katlanmadan transferi tamamlaya çalışacak.

Çevrimdışı tangaz

50 Sefer yazdim simdi atalay yazinca Insallah anlasilir.
Rodolfo belirsiz suan soru isareti. Dun bazi ilkyari maclarimizin ozetlerine goz gezdirdim, hatirlamA ve Ismail kontrol amacli rodolfo da oyle super uber degil.
Alexis ve marceloyu gondermek hata olur, tosic joker yedek.
Rodolfo var ve bir tane Duzgun futbolcu alacagiz. Glik olur, raketci olur subotic olur. Elit bir futbolcu lazim yanindakinide toparlayacak. Ayrica bir Turk atardim Ben olsam rotasyona. 4 stoperle I season bitmez. 5.5 Adam lazim. Bucuk tosic hem bek hem de stoper yedegi.
Butun parayi stopere basip, serdar ve ismaili Takimda tutmalarina raziyim.

patron sen de mi ismaile bile razıyım diyorsun  :bawling:

Çevrimdışı Ensar

Nijerya basınının iddiasına göre sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi için geniş bir kadro kurma çalışmalarına Umar Aminu'dan başladığı öne sürüldü.

Ülke basını Nijeryalı forvet Aminu Umar'a Beşiktaş tarafından 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık imza attırıldığı belirtildi. Osmanlıspor ile Haziran 2018'e kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki forvet için Beşiktaş'ın ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği ise belirtilmedi.

Bu sezon 9 gol atan Umar Aminu 2 sezon da Samsunspor'da oynamıştı.

takvim

Çevrimdışı tuncaboylu

Skrtel'in istediği ücret ne kadar ki?

Şundan soruyorum:

Burada Liverpool futbolcularının maaşları yazıyor:
http://www.dailiesroom.com/liverpool-players-weekly-salary-20152016-full-squad/

Geçen sene Lucas Leiva bize gelmek için kendini parçalıyordu, Brendan Rogers engellemişti. Şimdi bakıyorum, Leiva Skrtel'den fazla para alıyor. Leiva'nın istediği parayı verebildiysek, Skrtel'in istediği parayı neden veremiyoruz?

Çevrimdışı İhsan

mehmet topal ikinci sarıdan gördüğü için 1 maç, alper ve volkan 2'şer maç olur tahminimce. vitor da atıldığı için 2 maç alır.

Hakemi iten Volkanın cezası çok daha fazla olabilir.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Marcelo - Alexis - Tosic kalır zaten. Bütçe yaratıp, bir tane elit savunmacı alacaksın.

Alexis takımın en zayıf halkası. Gitse iyi olur
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş'ın orta sahadaki genç yıldızı Oğuzhan Özyakup, İngiltere'de spor sayfalarının manşetlerini süslüyor.

Daily Star Gazetesi'nin "Arsenal'in genç takımında parlayan yıldızına Chelsea kancası" başlığıyla verilen haberde, İngiliz devinin Ozzie için yüklü bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu kaydedildi. 23 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'ın şampiyon olmasındaki rolünün altı haberde özellikle vurgulandı.

Chelsea'nin, Oğuzhan Özykaup için Beşiktaş'ın kapısını kısa sürede çalacağı da belirtildi. Oğuzhan'ın EURO2016'nın yıldızlarından biri olması beklenirken burada daha da parlamasından korkan Chelsea, fiyatı katlanmadan transferi tamamlaya çalışacak.
yok bunu yiyemem boğazımda kalır  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş ailesi iş nedeniyle uzun zamandır yoktum.
Gazeteleri bi dolaştım yine magazinde oyuncular için abidik gubidik haberler, transferler havada uçuşuyor.

Son durum ismail tolga kalıyor, boyko gidiyor. gönül gelmiyor. Volkan adamlık yapmış,
Yabancıları golü sayılmazsa renkli civciv şampiyonmuş,
civcivler asrın transferini yapıyormuş

Yani hiç bir şey değişmemiş.
:D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı tangaz

Chelsea versin 25 fiyat daha fazla yükselmeden uzlaşalım. bu çocuk psv.de oynasaydı şu oyunu şimdi epl takımları 35-40 milyon bayılıp alırlardı. ki oğuzhan hollanda da oynasaydı sezonu 15 gol 20 asist gibi rakamlarla tamamlardı.

Çevrimdışı Ensar

Günaydın Beşiktaş ailesi iş nedeniyle uzun zamandır yoktum.
Gazeteleri bi dolaştım yine magazinde oyuncular için abidik gubidik haberler, transferler havada uçuşuyor.

Son durum ismail tolga kalıyor, boyko gidiyor. gönül gelmiyor. Volkan adamlık yapmış,
Yabancıları golü sayılmazsa renkli civciv şampiyonmuş,
civcivler asrın transferini yapıyormuş

Yani hiç bir şey değişmemiş.
:D
birşey kaçırmadın abi gel gel özledik seni :D

Çevrimdışı Ensar

Chelsea versin 25 fiyat daha fazla yükselmeden uzlaşalım. bu çocuk psv.de oynasaydı şu oyunu şimdi epl takımları 35-40 milyon bayılıp alırlardı. ki oğuzhan hollanda da oynasaydı sezonu 15 gol 20 asist gibi rakamlarla tamamlardı.
Chelsea 25 versin ama biz satmayalım fiyat artmış olur böylece , katılıyorum türkiye de olması yarı yarıya fiyat kırıyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi 25'e satalım o beni üzmez 20 22'ye bile gitse üzülürüm valla çok iyi topçu.. ayrıca premier lig takımları bonservisin ayarını kaçırdılar iyice arsenal 40 vermiş geçen ederi 15 20 falan diyorlardı

Çevrimdışı Deadam

birşey kaçırmadın abi gel gel özledik seni :D

Valla bende özledim ama işler yoğun eskisi kadar girip bakamıyorum bile :D

Birde hala içimde şampiyonluk çoşkusu :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı zekotha

Bana göre Glik ya da Subotic almamız gereken stoperler. Onları alamazsak Skrtel olmalı. Ama bu üç isimden biri olursa defans kesinlikle seviye atlar. Juan Jesus ve paraguaylı stoper hakkında bilgim yok. Ben defansa 2 yabancı ihtimalinin zor olduğunu düşünüyorum bu ihtimal Alexis gönderilir ve Marcelo alınmazsa olur. Ama bir de yerli stoper alınmalı ki o konuda 3 aday var Serdar Aziz, Serdar Taşçı ve Ahmet Çalık. Yönetimin hamleler yapabilmesi için de satış yapması gerekiyor. En güçlü aday Töre. Ama bana göre asıl gitmesi gereken Frei. Tolgay ise kesin takımda tutulmalı. Bir de son zamanlarda Oğuzhan'ın 20 milyon Euro + %25 bir sonraki satıştan pay karşılığı Arsenal'e gittiği söyleniyor. Umarım öyle bi salaklık yapılmamıştır. Frei ve Töre ikisi birden giderse de Aminu ve bir üst seviye kanatla ligi yine domine edeceğimizi düşünüyorum. Aminu ikinci Bakambu olur

Çevrimdışı tangaz

Chelsea 25 versin ama biz satmayalım fiyat artmış olur böylece , katılıyorum türkiye de olması yarı yarıya fiyat kırıyor

hep hakan şükürün torino macerası ile başladı bu süreç, sonra arif erdem ve diğerleri takip ettiler bu şabanı avrupalı da haklı olarak soru işareti olarak bakıyor türk oyuncuya...

Etiketler: