2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375020 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

quaresma büyük marka, nani gibi sadece m.utd görmüş ligi ikinci bitiren fenerin topçusu naniye çinliler 20 verdiyse barca,porto,inter,çelse ve BJK görmüş şampiyon takımın yıldızı Quaresmaya çinli arkadaşlar bir 25-30 vermeliler  :bandit:

Yaşlar eşit olsa doğru ama yaştan dolayı malesef mümkün değil. Muhtemelen Quaresma bizde bitirmezse gideceği takım son takımı olacak. Buyüzden alan kulüp kâr etmeyeceği bir oyuncu alacağını kabul ederek alacak.

Bence yedek kalmayı kafasında halletsin, biraz kabullensin ve 3 sene daha bizde kalsın sonra futbolu bıraksın.

Tabi Çinliler para saçıyor ordan bir absürtlük gelebilir, herşey mümkün.

Çevrimdışı Türkay

Sizin Dzutzsak iyi gumledi ama adam Bursada kadroya giremiyor siz onu Besiktasa alalim diye ugrastiniz

Takım ile alakalı o abi şimdi Sneijder de çok kötü bu sezon çünkü takımın geneli kötü. Aynı şey Macar için de geçerli

Neyse şimdi elalemin topcusunu konusmayalım burda ceza almak istemiyorum :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

Nani biraz da yaştan kazaniyor @tangaz abi

Yoksa Bas bas bagirdik burada Quaresmanin oldugu yerde Nani anca ambulans sesi olur diye :bandit:

m.utd daha 26 yaşında kovdu bu naniyi demek ki yaş değil bu herifteki sıkıntı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yado

3 Programdır Şenol hocayı izliyorum . Anladığım kadarıyla kerim gidici ! Zaten o bölgede bi şişkinlik vardı FFP'de artıya geçmek için 4-7 arası bi rakama Kerim'e bay bay olur .
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı tangaz

Yaşlar eşit olsa doğru ama yaştan dolayı malesef mümkün değil. Muhtemelen Quaresma bizde bitirmezse gideceği takım son takımı olacak. Buyüzden alan kulüp kâr etmeyeceği bir oyuncu alacağını kabul ederek alacak.

Bence yedek kalmayı kafasında halletsin, biraz kabullensin ve 3 sene daha bizde kalsın sonra futbolu bıraksın.

Tabi Çinliler para saçıyor ordan bir absürtlük gelebilir, herşey mümkün.

fb naniyi satarsa alacak takım ancak çinlilere ya da araplara satarak para kazanabilir onun dışında bunun mümkün olacağını sanmıyorum. mesela nani 8,5 m. euroya serbest kalır deniyor ya ben bu parayı verecek bir avrupa takımı (epl dahil) olduğunu sanmıyorum. bu epl.deki menajerlerde aptal değil m.utd.den 26 yaşında neden kovulduğunu illaki irdelerler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Takım ile alakalı o abi şimdi Sneijder de çok kötü bu sezon çünkü takımın geneli kötü. Aynı şey Macar için de geçerli

Neyse şimdi elalemin topcusunu konusmayalım burda ceza almak istemiyorum :D
Yok yok konusalim @Çağrı gelsin onada iki kelam edeyim az Caba sarfetmedi burada getiricem diye :busted_cop:

Quaresma candir adamdir Duztsak Heyecan
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

3 Programdır Şenol hocayı izliyorum . Anladığım kadarıyla kerim gidici ! Zaten o bölgede bi şişkinlik vardı FFP'de artıya geçmek için 4-7 arası bi rakama Kerim'e bay bay olur .

ben dahil hepimiz kerimi satıyoruz ama ben buralarda yazdığımız 4-7 arası rakamlara çıkan olacağını pek öngörmüyorum. biz çok gençti potansiyeline verdik o parayı ama hiç katkı vermedi neredeyse ve ilk 11 oynadığında olmuyor gibi bir kanı oluştu. şimdi cv.sinde bunlar yazıyor. bakalım o bedellere çıkan olacak mı?

Çevrimdışı cursedofdragon

ben dahil hepimiz kerimi satıyoruz ama ben buralarda yazdığımız 4-7 arası rakamlara çıkan olacağını pek öngörmüyorum. biz çok gençti potansiyeline verdik o parayı ama hiç katkı vermedi neredeyse ve ilk 11 oynadığında olmuyor gibi bir kanı oluştu. şimdi cv.sinde bunlar yazıyor. bakalım o bedellere çıkan olacak mı?

ingiltereden ciddi talipleri var.

Çevrimdışı tangaz

ingiltereden ciddi talipleri var.

hangi takımlar ciddi talip? eminmisin ? biliyormusun? yoksa gazetelerde sağda solda twitterda yalan yanlış 50 haber yazıp  sonra içlerinden biri tutunca ben söylemiştim die böbürlenen yalancıları mı kaynak gösteriyorsun?

Çevrimdışı Ogün

Kerim EPL'de hala piyasası var ama en fazla 3m verirler. Açıkçası ben gitmesini istemiyorum. Keşke kalıp Şenol hocayı dinleyip Cenk'i örnek alsa biraz.

Çevrimdışı 38life

fb naniyi satarsa alacak takım ancak çinlilere ya da araplara satarak para kazanabilir onun dışında bunun mümkün olacağını sanmıyorum. mesela nani 8,5 m. euroya serbest kalır deniyor ya ben bu parayı verecek bir avrupa takımı (epl dahil) olduğunu sanmıyorum. bu epl.deki menajerlerde aptal değil m.utd.den 26 yaşında neden kovulduğunu illaki irdelerler...

İşte fark o zaten. Nani'nin gideceği kulüo "Çinden önceki son durak" Quaresma ise şuan zaten Çinden önceki son durakta yaş olarak :)

Çevrimdışı cursedofdragon

hangi takımlar ciddi talip? eminmisin ? biliyormusun? yoksa gazetelerde sağda solda twitterda yalan yanlış 50 haber yazıp  sonra içlerinden biri tutunca ben söylemiştim die böbürlenen yalancıları mı kaynak gösteriyorsun?

ne bu sinir bu agrasyon biraz sakin :)

Hiçbir habere inanmayalım o zaman :)

Çevrimdışı 38life

Kerimi potansiyelinin %20'sindeyken satmak yanlış bir hamle olur.

Çevrimdışı tangaz

Kerim EPL'de hala piyasası var ama en fazla 3m verirler. Açıkçası ben gitmesini istemiyorum. Keşke kalıp Şenol hocayı dinleyip Cenk'i örnek alsa biraz.

bende bunu demeye çalışıyorum en fazla 3 verirler, kimse aptal değil yedek adama 2 senedir hemen hiç gelişme göstermeyen adama öyle 5-6-7 milyonlar ödenmez 2 falan ancak verirler velev ki o rakama verdik bonservis 3,65 m 2 yıllık maaşlar 2,2 milyon bizden çıkanlar  ve zarar hanesi 3,5 m euro civarında yazar...

Çevrimdışı Samet_

Kanat oyuncusu almak şuan pek elzem gözükmüyor olsa da bence çok gerekli.Eldeki kanatlar kerim tore quaresma ve olcay ise olcayı daha

çok izleriz.Olcay kadar gol bölgelerine giren ve topsuz oyunu oynayan bir adam şart.Bu visca olur atıf olur aminu olur bilemem.Bunun için

de bu üçlüden birinin gitmesi gerekiyor ve bence en doğru seçim kerimin gitmesi olur yoksa koca sene 3 kulvar olcayla geçmez

Çevrimdışı tangaz

ne bu sinir bu agrasyon biraz sakin :)

Hiçbir habere inanmayalım o zaman :)

ne sinirli ne de agresifim. ingiltereden ciddi talipleri var die çok net bir mesaj yazarsan bu soruları sorma hakkı doğurursun :) kaldı ki şu ana dek takım ismi verilerek kerimi şu istiyor bu istiyor die bir haber uzun zamandır çıkmıyor. kerimin ingiltereden yoğun istendiği iddiaları biraz şehir efsanesi gibi görünüyor...

şimdi karşılıklı beyin jimnastiği yapalım genç bir çocuk var türkiyede oynuyor sürekli yedek kalıyor ilk 11 oynadığında kötü oynuyor sonradan oyuna girdiği bir kaç maçta etkili olmuş. bu cv.de ki hangi oyuncuya bir epl takımı 5-7 milyon euro verip alır???

Çevrimdışı tangaz

Kerimi potansiyelinin %20'sindeyken satmak yanlış bir hamle olur.

%20??? çok iddialı olmuş. bence de henüz tam kapasite değil ama ben %20 değil %60larda olduğunu düşünüyorum. benim futbolda temel bir felsefem var oyun zekası ve genel IQ düzeyinin yüksek olması bir oyuncunun gelişiminde belirleyici olan detaylar. ben kerimde ne ıq ne de oyun zekası anlamında ışık göremiyorum

Çevrimdışı 38life

Neustädter'e talibiz...

Çevrimdışı 38life

%20??? çok iddialı olmuş. bence de henüz tam kapasite değil ama ben %20 değil %60larda olduğunu düşünüyorum. benim futbolda temel bir felsefem var oyun zekası ve genel IQ düzeyinin yüksek olması bir oyuncunun gelişiminde belirleyici olan detaylar. ben kerimde ne ıq ne de oyun zekası anlamında ışık göremiyorum

Günümüz futbolunda hız çok önemli. Gerçi ligden lige, oyundan oyuna değişir ama Hız önemli. Ve şunu söyliyebilirim Kerim Türkiyedeki en hızlı futbolcu. Bakın driblinng demiyorum. Sâfi hız. Bacak hızı, ayak hızı. Bu özelliğinin yanına diğer vasıflarını geliştirirse önemli bir futbolcu olur.

Çevrimdışı worns

Neustädter'e talibiz...

Varsa öyle bir şey iyi yapıyoruz. :) İki gündür yazıp duruyorum. Orta sahadaki boşluğu kapatır. Sürekli iki defansif orta saha kullanmayacağımızı da düşünürsek stoperde de oynatılabilir.

Roman'ı alırsak tek stoper almak işimizi görür.

Çevrimdışı 38life

Kaan Ayhan'a talipmişiz :)

Çevrimdışı worns

Schalke'yi komple istiyoruz herhalde.  :D Höwedes'e de talip olalım bari.

Çevrimdışı 38life

Schalke'yi komple istiyoruz herhalde.  :D Höwedes'e de talip olalım bari.

Donis Avdijaj falan :D

Bakalım Erdal Başgan'ın Almanya seyahati sonrasında bazı şeyler şekillenir belki :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 01:51:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alıntı
deniz bitti arkadaşlar

övündüğümüz son güzelliklerde elimizden gitti.

stad diyorduk‚ en kralını yaptılar bizimki gecekonduya döndü

transfer diyorduk‚ Diego‚ Nani‚ Van Persie diyorduk adamlar bedavaya Gomez + Sosa + Q7´i aldılar. Birebir kıyasladığımızda her biri diğerinin ancak kramponlarını temizler

Tribünlerde taraftar coşkusu en çok bizde diyorduk‚ stadımıza 15.000 kişi bile gitmiyor artık

Mali yapımız çok iyi diyorduk‚ ekonomik olarakta dibi gördük

Deniz bitti arkadaşlar‚ camiamız çöküşte

:evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 01:53:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yok yok konusalim @Çağrı gelsin onada iki kelam edeyim az Caba sarfetmedi burada getiricem diye :busted_cop:

Quaresma candir adamdir Duztsak Heyecan

Şaka maka yazın Quaresma'nın gelmesini hic istememiştim Dzudszsak gelsin istiyodum ama beni baya yanılttı ve Quaresma tişörtü aldım :D Kim bilir belki @Çağrı abinin de vardır bi Q7 tişörtü  :lol:

Tabi şimdi Çine gidip 10 milyon euro kazandıracak bize çingene :D

Benim 4 Quaresma formam, 3 tane posterim var 2011'den kalma birkaçını vereceğim sana @Yunus Emre Dökmeci :D

Dzsudzsak ise tercih edilseydi bu senenin en parlayan ismi olacaktı tıpkı Ozan bize gelse yıldız olacağı gibi. Geride kaldı artık bunlar şampiyonuz konuşmayalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: