2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375814 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 23:46:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kuntz

Gargamel çok sinsi bir adam. Soru soruş tarzı bile irite ediyor insanı.

Çevrimdışı Ensar

hahahaha hoca çok kral adam ya :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

van gaal şutlanmış  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

lucescu da zenitle antlaşmış  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Ogün

Bundan sonra: Allah, Kitap, Beşiktaş, Şenol hoca.

Bu adamın altında kendini geliştiremeyen oyuncu hiç bir yerde kendini geliştiremez.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

dasayevi seyretseydi gençler, şimdiki kalecilerle dalga geçerlerdi. forvetler için sinir bozucu biriydi... ama van bastenin o topunu çıkarmalıydı onun yüzünden bahsi kaybetmiştim @Hasan Tahsin abi

Dino Zoff var mesela ama Dasayev başkaydı. Eskiden planjon denilen bir şey vardı. Şimdiki çoğu kaleci gösterişçi. Yarım metre yanına gelen topu yan yatıp yumrukluyor. Ya da adam ellerini kaldırsa zaten direğe değiyor ama üzerine ve direk hizasına gelen topu alacağına yerden 1.5 metre zıplayarak dışarı atıyor . Bizde Cenk öyleydi @tangaz   .  Hatta bu sene gs nin bir maçında aynı artistliği yapayım derken içeri aldı topu
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serkan P.

Sol beke kim alınacak acaba çok merak ediyorum.

Çökeceksek dany blind'e çökelim

olacak birşey söyle :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

olacak birşey söyle :D
Tamam kolarov'a çökelim o zaman

Çevrimdışı tangaz

Dino Zoff var mesela ama Dasayev başkaydı. Eskiden planjon denilen bir şey vardı. Şimdiki çoğu kaleci gösterişçi. Yarım metre yanına gelen topu yan yatıp yumrukluyor. Ya da adam ellerini kaldırsa zaten direğe değiyor ama üzerine ve direk hizasına gelen topu alacağına yerden 1.5 metre zıplayarak dışarı atıyor . Bizde Cenk öyleydi @tangaz   .  Hatta bu sene gs nin bir maçında aynı artistliği yapayım derken içeri aldı topu

@Hasan Tahsin abi biz de yugoslav kaleci modası varken Jurkoviç vardı hatırlarsın, o da artistik plonjon yapardı ilyas tüfekçinin bir penaltısını çıkarmıştı plonjonla ben bir daha öyle bir penaltı kurtarışı olacağını sanmıyorum. gerçi artık teknik penaltı atan da kalmadı hep abanıyor yeni topçular fenerli selçuk vardı birde en son sanırım sakarya da futbolu bırakan kemal yıldırım vardı ne penaltı atarlardı öyle tıngır mıngır top direk dibinden çizgiyi geçerdi...

Çevrimdışı Türkay

Şenol Hoca Gökhan Töre'yi bırakmayacak ben bunu anladım. Töre seneye bizimle Quaresma yolcu o zaman :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

şenol hoca gökhana tatlı tatlı sokuşturuyor bir yandan da. " ne dese yapıyorum" vbvb diyor ama en son ekledi "şimdi benim dediklerimi yapma sırası onda"

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin abi biz de yugoslav kaleci modası varken Jurkoviç vardı hatırlarsın, o da artistik plonjon yapardı ilyas tüfekçinin bir penaltısını çıkarmıştı plonjonla ben bir daha öyle bir penaltı kurtarışı olacağını sanmıyorum. gerçi artık teknik penaltı atan da kalmadı hep abanıyor yeni topçular fenerli selçuk vardı birde en son sanırım sakarya da futbolu bırakan kemal yıldırım vardı ne penaltı atarlardı öyle tıngır mıngır top direk dibinden çizgiyi geçerdi...
Jurkovic deme bana @tangaz   :akuma:   :D   Denizli maçında bir gol yedi uzaktan, şampiyonluk gitti sonra da kendisi gitti. Hem de İnönü'de yedi golü . Selçuk kısa adımlarla gelirdi topun başına ve hangi ayağıyla vuracağını belli etmez kaleci yattıktan sonra diğer köşeye vururdu. Gerçi çoğu uyduruk penaltı idi ama. Işığı bol olsun
Tek Büyük Beşiktaş

Şenol Hoca Gökhan Töre'yi bırakmayacak ben bunu anladım. Töre seneye bizimle Quaresma yolcu o zaman :D

quaresma oley oley oley :D

Çevrimdışı tangaz

Jurkovic deme bana @tangaz   :akuma:   :D   Denizli maçında bir gol yedi uzaktan, şampiyonluk gitti sonra da kendisi gitti. Hem de İnönü'de yedi golü . Selçuk kısa adımlarla gelirdi topun başına ve hangi ayağıyla vuracağını belli etmez kaleci yattıktan sonra diğer köşeye vururdu. Gerçi çoğu uyduruk penaltı idi ama. Işığı bol olsun

bak şimdi malatyaya giden kuşlar geldi aklıma @Hasan Tahsin abi. selçuğun penaltılar uyduruktu da vuruşlar sinir bozucu aşağılayıcı idi. kemal yıldırım benim favorimdi  :bandit:

Çevrimdışı Zafer55

Şenol Hoca beni salın hanım bekliyo evde dedi yaa.Bayılıyorum bu adama.

Çevrimdışı Türkay

quaresma oley oley oley :D

Şaka maka yazın Quaresma'nın gelmesini hic istememiştim Dzudszsak gelsin istiyodum ama beni baya yanılttı ve Quaresma tişörtü aldım :D Kim bilir belki @Çağrı abinin de vardır bi Q7 tişörtü  :lol:

Tabi şimdi Çine gidip 10 milyon euro kazandıracak bize çingene :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şaka maka yazın Quaresma'nın gelmesini hic istememiştim Dzudszsak gelsin istiyodum ama beni baya yanılttı ve Quaresma tişörtü aldım :D Kim bilir belki @Çağrı abinin de vardır bi Q7 tişörtü  :lol:

Tabi şimdi Çine gidip 10 milyon euro kazandıracak bize çingene :D :lol:
Sizin Dzutzsak iyi gumledi ama adam Bursada kadroya giremiyor siz onu Besiktasa alalim diye ugrastiniz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

quaresma büyük marka, nani gibi sadece m.utd görmüş ligi ikinci bitiren fenerin topçusu naniye çinliler 20 verdiyse barca,porto,inter,çelse ve BJK görmüş şampiyon takımın yıldızı Quaresmaya çinli arkadaşlar bir 25-30 vermeliler  :bandit:

Senol Güneş :

Benim Baskanin soyunma odasina girerse , " Beni niye aldin " diye ina sorarim :claps:

quaresma büyük marka, nani gibi sadece m.utd görmüş ligi ikinci bitiren fenerin topçusu naniye çinliler 20 verdiyse barca,porto,inter,çelse ve BJK görmüş şampiyon takımın yıldızı Quaresmaya çinli arkadaşlar bir 25-30 vermeliler  :bandit:
Nani biraz da yaştan kazaniyor @tangaz abi

Yoksa Bas bas bagirdik burada Quaresmanin oldugu yerde Nani anca ambulans sesi olur diye :bandit:

Etiketler: