2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387957 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Hoca vazgecse su yerli stopper sevdasindan. Serdar Aziz'i Bursa zaten bize vermez, verse bile Necip'in stopperde bir tik ustu.

Tek aday Serfar Aziz değil. 5 stoperden 1 tanesinin yerli stoper olmasını istemesi bence normal. Zaten yerli stoper yedek olacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hoca vazgecse su yerli stopper sevdasindan. Serdar Aziz'i Bursa zaten bize vermez, verse bile Necip'in stopperde bir tik ustu.
vazgeçmese de çok para isteyecekleri için vazgeçmek zorunda kalacak  :)

Çevrimdışı 38life

Bana kalsa ben 3 tane stoper isterim 2 yabancı 1 yerli. Eldekilerden sadece Rhodolfo ile Marceloyu bırakırım. 3 takviye ile toplam 5 olur.

Çevrimdışı Tolga

Yerli bir stopere hiç gerek yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı 38life

Aytaç Sulu, Ahmet Çalık, Serdar Taşçı ve Serdar Aziz yerli stoper adaylarıymış.

Çevrimdışı Tolga

ömer toprak  :D
Ucuza alamayacağımız için değerlendirmeye gerek yok :D

Çevrimdışı Ensar

Ucuza alamayacağımız için değerlendirmeye gerek yok :D
Ahmet çalık :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Ahmet çalık :D
O da bizim için yeterli değil :bandit:

Ayrıca İlhan Cavcav onu da ucuza bırakmaz :)

Çevrimdışı Ensar

bize yerli stoper lazım bi şekilde abi :D ersan ve atınc 2 yerli gitti , yerli takviyesi lazım :D

Çevrimdışı Mehmet57

Ahmet Calik yetersiz. Avusturya macinda oynamisti en son yanilmiyorsam. Hic begenmemistim. Sezmeleri iyi, baska da artisi yok. Serdar Tasci hep sakat zaten. Aytac en mantiklisi olur o listeden, ama yerli stopper almamak daha mantikli olur.

Çevrimdışı Tolga

bize yerli stoper lazım bi şekilde abi :D ersan ve atınc 2 yerli gitti , yerli takviyesi lazım :D
Niye lazım ben de onu anlamıyorum :icool:

Çevrimdışı 38life

4.cü veya 5.ci stoper olmak için yeterli değil mi?

Çevrimdışı Tolga

4.cü veya 5.ci stoper olmak için yeterli değil mi?
Eldekileri yedeğe çekerek ilk 11 de oynayacak 2 stoper almamız lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

necip uysal  :bandit:

Çevrimdışı 38life

Eldekileri yedeğe çekerek ilk 11 de oynayacak 2 stoper almamız lazım.

Bu zaten hayalimiz. Benim hayalim Skrtel - Agger tandemi. Ama bir de gerçekler var. Fikret Ormanın son 1 ay içinde bir çok kez kullandığı cümle. "Bir de gerçekler var."

Çevrimdışı Ensar

Niye lazım ben de onu anlamıyorum :icool:
abi türk oyuncular önemli , hemen her mevki de Türk yatırım bence olmalı :D

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Tolga

Bu zaten hayalimiz. Benim hayalim Skrtel - Agger tandemi. Ama bir de gerçekler var. Fikret Ormanın son 1 ay içinde bir çok kez kullandığı cümle. "Bir de gerçekler var."
Hadi yedek oyuncu arıyoruz niye gidip daha ucuz oyuncu almak varken Gençlerbirliği'nden pahalı bir oyuncu alayım :icool:

İlhan Cavcav'ın elindeki kalbur üstü bir oyuncuyu ucuza bırakacağını düşünmüyorsunuz herhalde.
abi türk oyuncular önemli , hemen her mevki de Türk yatırım bence olmalı :D
Şuan bize direk katkı verecek oyuncular gerek yerli öyle bir stoper olsa alalım derim ama bana göre yok :bandit:

Çevrimdışı 38life

Daha düşük maliyete Zapatadan 1-2 gömlek daha iyi stoper bulabilirmişiz. Tivibuspor spikeri öyle diyor :)

Çevrimdışı ozgursum

ben ati yerine tolgay deyince üstüme çullandınız Şenol hoca diyince kimseden ses seda yok , cık cık cık :D
Hoca Tolgay icin Atiba yerine oynayacak ya ada benzeri birsey soylemedi aksine savunmasi guclu iyi bir oyuncu bulursak tabiki isterim dedi yani oraya savunmasi guclu bir orta saha oyuncusu istiyor hoca.

Çevrimdışı 38life

Hadi yedek oyuncu arıyoruz niye gidip daha ucuz oyuncu almak varken Gençlerbirliği'nden pahalı bir oyuncu alayım :icool:

İlhan Cavcav'ın elindeki kalbur üstü bir oyuncuyu ucuza bırakacağını düşünmüyorsunuz herhalde.Şuan bize direk katkı verecek oyuncular gerek yerli öyle bir stoper olsa alalım derim ama bana göre yok :bandit:

Ben isim konusunda birşey demedim. Sadece listedekileri yazdım. Süperligden transfere sıcak bakmıyorum ben zaten hiçbirzaman.

Çevrimdışı Mehmet57

Daha düşük maliyete Zapatadan 1-2 gömlek daha iyi stoper bulabilirmişiz. Tivibuspor spikeri öyle diyor :)

Alacagimiz oyuncu bize para mi verecekmis transferi icin

Çevrimdışı ozgursum

Yerli bir stopere hiç gerek yok.
Hocam malesef ilk 18 icinde 7 yerli olmasi zorunlu ve bu nedenle olabildigince her mevkide, oynayabilecek  hatta gerektiginde ilk 11 cikacak yerli oyuncuya ihtiyacimiz var. Bu nedenle serdar aziz onemli bence.

Çevrimdışı Tolga

Ben isim konusunda birşey demedim. Sadece listedekileri yazdım. Süperligden transfere sıcak bakmıyorum ben zaten hiçbirzaman.
Türkiye'den oyuncu almak zaten kolay değil bir de biraz isim yapmışsa o oyuncuyu öyle ucuza bırakmıyorlar işte o yüzden yerli oyuncu kovalamaya bence gerek yok.

Etiketler: