2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350529 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mithat Halis : Beşiktaş oyuncuma teklifini yapti , Skrtl Turkiyede oynamaya sicak bakiyor :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Mehmet57

Bir ara Olympiakos gruplardan hep cikiyordu SLde. Evde Atletiyi yikmalar. Bunlar hep Avrupa'da begenilmeyen oyuncular ile.

Çevrimdışı mylife1903

Sat Boyko'yu Everton'a, Veli keza oyle. Al Mandada'yi. Osmanli'dan Veli'nin yerine Musa alinabilir.

Geriye kalan parayla, kiralik ve bonservissiz opsiyonlari kullanip defansi guclestir ve ilk 11 icin on libero al.

Mumkun. Free oyuncu cok, kiralik opsiyonu da var.
O musayi uzundur yaziyorum ben ustelik adetim degildir futbolcu yazmak ama o cocuk oynayabilir bence. Yasi da genc.
Ayrica bazi kasarlanmis lig topcularina sans verilmesini isterim hep, adamlar rakipleri tanir, deplasmanlari tanir, kaderlerinde buyuk takim yoktur belki ama bir denensin. Mesela burhan var sivasli ahmet ilhan var hurriyet var
Ismail ile mustafa pektemek buyuk takim gordu bu cocuklara da sans verilsin.
Mesela ismaile 1.5 milyon euro verecegimize oraya vederson ile caneri monte edelim daha ekonomik olur

Çevrimiçi Mehmet57

Su Kucka'yi gecen yaz alirken birden Milan girmisti araya.

Abbiati ile buffon yedeklerde kac yasinda bunlar.
Rustuyu harcamayacaktin baskan. En buyuk hatalarindan biri fikret ormanin 40 yasina kadar kalsaydi kulupte iste. Hem kalecileri calistirirdi hem de zor bir durumda girerdi sahaya. Bir suru para harcadik kaleye.
Ayni hatayi atibada tekrarlamazlar insallah. Guintiyi de oyle gonderdik sonra ernst gelene kadar sampiyon olamadik. Bunlar bu kafayla atibayi da satar yeni sampiyon gelene kadar kam aglariz sonra.
Guinti ernst atiba yahu. Sampiyon oyuncular iste.

Zapata bos adam insallah almazlar. Bizi toparlayacak futbolcu degil, olmadi, olamaz ve olamayacak.
Rustu kaleci antrenoru olarak getirebilir aslinda iyide olur

Taffarel gibi efsane bir kaleci Gs de kaleci antrenoru , Musleranin bu performansında ciddi pay sahibi oldugunu düşünüyorum..

Taffarel nasil Ki Gs ve Brezilyada efsane bir kaleciyse , Rustude Turkiyede efsane bir kaleciydi..

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada emre morun birkac videosunu izledim. Çocuk leblebi gibi adam eksiltiyor. Ama son pası vermeyip şut çekiyor. O son pasları verse çok kolay gol olacakken o kadar çalımı attıktan sonra kendini ödüllendiriyor adeta. Şenol hoca basit oynamayı öğretirse bana göre Töre den daha yetenekli. Zaten Şenol hoca bugün Töreye salladı biraz memnun değil ondan. Kerime de psikolojisini düzeltmesi yedek kalınca küsmeyi bırakması lazım dedi. Yani emre basit oynayabilirse kerimi de töreyi de geçebilir gibi.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Mithat Halis : Beşiktaş oyuncuma teklifini yapti , Skrtl Turkiyede oynamaya sicak bakiyor :halay: :halay:
Biemiyorum @Yunus Emre Dökmeci o sikertel bence daginik oyuncu, insallah tutar bu asi. Cok umutlu degilim ben. Mesela lovren olsa ordan olumlu.

Cok dikkatli almak lazim stoperi tek atimlik barutumuz var.

Çevrimiçi Mehmet57

Calabria da iyi sag bekmis.

Çevrimdışı 38life

Bu Kucka Veli'den daha mı iyi?

Rüştü Recber : Bir kaleci Topun gelişinden Gol olup olmayacağını anlar , Gol olacagini anladigim topa uçmuyordum , Cunku uctugun zaman Golu 2 kat daha guzellestiriyorsun

Biz seni Yedigin her Golden sonra ofsayt beklemen yuzunden sevdik reis :evillol: :evillol:

Çevrimdışı nusretaslanturk

Rüştü Recber : Bir kaleci Topun gelişinden Gol olup olmayacağını anlar , Gol olacagini anladigim topa uçmuyordum , Cunku uctugun zaman Golu 2 kat daha guzellestiriyorsun

Biz seni Yedigin her Golden sonra ofsayt beklemen yuzunden sevdik reis :evillol: :evillol:
koray'ın golü geldi aklıma :d ne uçmuştu öyle

Çevrimiçi Mehmet57

Bu Kucka Veli'den daha mı iyi?

Cok daha iyi. Fizik ustunlugu yeter. Su son dklarda yaptigi pas hatalari olabilir ama Veli onundeki adama pas vermekten aciz. Drogba'nin Olimpiyatta attigi golu unutmam.

Çevrimdışı Bekrakn

ulan zapata her hareketin bozuyor ofsaytı.

daha önce hiç dikkatli izlememiştim bu maçın özelinde konuşuyorum oraya marceloyu koysan daha fazla iş yapardı gibime geliyor :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 23:12:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Son 6 ayda bu hale geldi bu adam 1 yıldır düşüyor ama gerçekten dibe vurmak üzere.

Milan da bunda etken tabi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

ben ati yerine tolgay deyince üstüme çullandınız Şenol hoca diyince kimseden ses seda yok , cık cık cık :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Bekrakn

Son 6 ayda bu hale geldi bu adam 1 yıldır düşüyor ama gerçekten dibe vurmak üzere.

Milan da bunda etken tabi.

on on beş dakka önce ceza yayı önünde bir faul yaptı deli oldum o ne umursamazlık öyle. umarım bu maçı da izliyordur bizim gözlemcilerden biri. almamak daha sağlıklı olacak yazar raporuna.

Çevrimiçi Mehmet57

ben ati yerine tolgay deyince üstüme çullandınız Şenol hoca diyince kimseden ses seda yok , cık cık cık :D

"Tolgay yetenekli bir futbolcu. Belki önümüzdeki sezon o direkt oynayacak, diğerleri yedek bekleyecek"

Atiba'nin yerine Tolgay'la oynayacam anlamina gelmiyor. Tolgay on libero degil. Hele ki SL seviyesinde intahar olur.

Çevrimdışı 38life

Cok daha iyi. Fizik ustunlugu yeter. Su son dklarda yaptigi pas hatalari olabilir ama Veli onundeki adama pas vermekten aciz. Drogba'nin Olimpiyatta attigi golu unutmam.

Biraz abartıyorum tabii ki. Ama bana göre berbat bir oyuncu.

Çevrimdışı Ensar

"Tolgay yetenekli bir futbolcu. Belki önümüzdeki sezon o direkt oynayacak, diğerleri yedek bekleyecek"

Atiba'nin yerine Tolgay'la oynayacam anlamina gelmiyor. Tolgay on libero degil. Hele ki SL seviyesinde intahar olur.
öyle dediyse tamam sorun yok ben dinlemedim burada söylendi ona istinaden söyledim :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Skrtel bize karşı bukadar olumluyken Zapata ile anlaşmak aşırı saçma olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 23:28:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Skrtel bize karşı bukadar olumluyken Zapata ile anlaşmak aşırı saçma olur.

Biriyle değil ki ikisiyle de anlaşmaya çalışılıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Alınacak 2 stoperden biri yabancı biri yerli olacakmış. Şenol hoca mutlaka yerli stoper istiyormuş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

zapata mı yedek olur yoksa rholdofo mu ?

Çevrimiçi Mehmet57

Hoca vazgecse su yerli stopper sevdasindan. Serdar Aziz'i Bursa zaten bize vermez, verse bile Necip'in stopperde bir tik ustu.

Etiketler: