Sampiyonluk gelince olumsuzluklar unutuldu. Butun stad her mac tepki gostermedikce Tolga ve Ismail oynamaya devam eder. Gerci 3-4'er yillik sozlesmeye imza attiktan sonra seneye tepki gostersen nolacak? CL'de iyi oynadigimiz bir maci Tolga'nin ya da Ismail'in hatasiyla kaybetme olasiligimiz cok yuksek. Ozelikle Tolga 2 kere yapti bu isi. Ayni hatayi 3. kere yapamaya ne denir bilmiyorum.
Katiliyorum. Simdiden silkinmek lazim. Tamam guzel sampiyon olduk, fakat lig bitmedi seneye yine oynaniyor. Bu sene Tolga ve Ismail'in hatalari aslinda sampiyonluga mal olmustu, Allah'tan FB sacma sapan dengesiz oyunculardan kurulu berbat bir hocasi olan bir takim oldugundan firsatlari degerlendiremedi. Her sene boyle olmaz, bu sene buyuk bir firsattir. Sampiyon olduk, FB ve GS'nin sirtina bindi UEFA saklatiyor kirbaci benim olacaksiniz binicem sirtiniza vurcam kirbaci diyor, stad tamamlandi, sampiyonlar ligine donduk. Bir 7 gezegenin bir hizaya gelmedigi kaldi, bu firsati degerlendirip elimizdeki vasat 11 oyuncularini satip/yedekleyip FB ve GS'yi onumuzdeki 5 sene tokat manyagi yapmamiz lazim.

Ismail'i Tolga'yi 11 oynatip pisman olmaya gerek yok.