2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385818 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bizim  transfer yapmamız için kesinlikle oyuncu satmamız gerek. Töre/veli/sosa/q7 den net 30m euro gelirse harika takım kurulabilir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trt Spor u açın Olcay Tolga Oğuzhan canlı yayında...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa satılamaz satılması bile teklif edilemez. Yaptığı şok presler yeter.  :)

Çevrimdışı Çağatay

Bilal basacikoglu : rotasyona
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa satılamaz satılması bile teklif edilemez. Yaptığı şok presler yeter.  :)
Çok yüksek bir teklif gelmezse kesinlikle kalmalı :)

Çevrimiçi Samet Ç

Milan diyorlar.

Çevrimdışı BlackEagle_33

Transfer
Beck Marcelo/Rhodolfo Transfer/Tosic Transfer
Atiba/Necip Oğuzhan/Tolgay
Transfer/Töre/Kerim Sosa/Oğuzhan Aras/Olcay
Gomez/Cenk

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

8m'a ben fitim.. Daha fazlasınıda anca çinliler verir.

Çevrimdışı RevivaL

Kaleci konusunda adı geçtiği anda rakip oyuncuların korkacağı bir ismin olması gerektiğini düşünüyorum. Gomez etkisi yaratacaktır.

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleci alınacaksa inşallah Costil , Zieler veya Mandanda arasında seçim yapılır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Milan diyorlar.
milan ölü gitmez oraya umarım
8m'a ben fitim.. Daha fazlasınıda anca çinliler verir.
önemli olan yerini nasıl dolduracağımız 10 m isterim bende
Kaleci alınacaksa inşallah Costil , Zieler veya Mandanda arasında seçim yapılır.
ospina ya da ruffier benim adaylarım

Çevrimdışı EagleForce

Tolga da Ismail de kalacak gibi. Cok paralar vermeseler bari. Alternatif degil de direk ilk 11'e girecek kaleci ve sol bek alinir umarim. Ozellikle ust duzey kaleci gelmezse yine Tolga oynar kalede.

Çevrimdışı Eray

Bilal basacikoglu : rotasyona
Keşke abi keşke. Gelse rotasyon değil as oyuncu olur ama bırakmazlar.

Çevrimdışı Eray

Tolga: (Akhisar maçıyla ilgili) Maçtan sonra Oğuzhan yanıma gelip özür diledi. İkinci golü benim yüzümden yedik abi dedi. Ben de boşver lan üçüncü golü de benim yüzümden yedik dedim. :lol :lol:

Çevrimdışı Ripley

az önce zielerin adı geçtiği için açıp en az 18 maçta yediği gollere baktım boyko ayarında gibi geldi bana. adamın yediği gollerin çoğu defans hatası ya yakından ya mermi gibi vurulan şutlardan bkz. şürlenin hettrik yaptığı maç, veya jeneriklik goller yemiş yani her kalecini yiyebileceği gibi goller ama kıyas yapılması zor adamların defansı yol geçen hanı gibi, ve ayrıca adamın yediği golleri atanlar şürle, lewandovski, mikitaryan, huntelaar, draxler gibi top-class adamlar. hatalı golleri de yok değil gereksiz yere kaleyi boşaltmak gibi ama her kaleci yapabilir bu hataları.
neuerin 10/10 olduğu yerde ona puanım 7/10

kaleci alacaksak adler olsa daha iyi olur bence...

Çevrimdışı Mehmet57

Bilal Basacikoglu bizim icin yetersiz. Feyenoord seviyesi icin bile yeterince iyi degil su an. Heerenveen doneminden beri izledigim oyuncu. Hollanda'da su an Bilal'den daha iyi olan bircok kanat oyuncusu var.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ben bir sezon daha tolga'ya dayanamam
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı worns

Gomez kalsın da ben Robben yerine Gökhan ve Quaresma'ya razıyım.

Çevrimdışı mylife1903

Ben bir sezon daha tolga'ya dayanamam
Su tolgaya bakiyorum, bir de ayi volkana. Ayi herhalde 2 gomlek ustun kalecidir bundan ama tolga oynasin bizde, yerse yesin herkes gol yiyor. Necip ne demis 3 yer 4 atariz....

Çevrimdışı Çağatay

Bilal Basacikoglu bizim icin yetersiz. Feyenoord seviyesi icin bile yeterince iyi degil su an. Heerenveen doneminden beri izledigim oyuncu. Hollanda'da su an Bilal'den daha iyi olan bircok kanat oyuncusu var.

Yerli statusunde olan baska kimler var oralarda
sen hollandadaydin degilmi Mehmet ?

Çevrimdışı OrhanAker

Çekmecede sözleşmeler varmış şansal kaynak sağlam dedi kim acaba:D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Gomez kalsın da ben Robben yerine Gökhan ve Quaresma'ya razıyım.
Gomez kalir bence, hic gerizekali tipi yok adamda. Belki psg gelip yillik 10 verirse gider, ona birsey diyemem, barca gelir yillik 12 verir gider ama bundesliga falan erken bence.
Robben demeyin gene tiken tiken oldum, lahm gelsin robbenin yerine, ismail formasi ile dolasacagim 3 gun

Çevrimdışı Çağatay

Gomez kalir bence, hic gerizekali tipi yok adamda. Belki psg gelip yillik 10 verirse gider, ona birsey diyemem, barca gelir yillik 12 verir gider ama bundesliga falan erken bence.
Robben demeyin gene tiken tiken oldum, lahm gelsin robbenin yerine, ismail formasi ile dolasacagim 3 gun

Lahm gelsin buraya varya
Adam futbolu birakana kadar sampiyon oluruz :D

Çevrimdışı Burak

Kaleci - iki bek - stoper - Atiba'nın yerine sağlam bir yedek - bir de iyi orta açan bir sol kanat yeterli olur gibi :)

Mobilden yazıyorum, yazım hataları için kusura bakmayın.

Çevrimdışı mylife1903

Lahm gelsin buraya varya
Adam futbolu birakana kadar sampiyon oluruz :D
Lahm, almeyda sonrasi gomez gibi bir etki yapar

Etiketler: