Yedek kaleci icin 1.4 m bana çok geliyor.. Günay olsa bile yeter sanki kaç maça çıkarki ee çıksada bence günayla arasında o kadar fark yok..
Benim gitmesini istediğim oyuncular>>>
Tolga/pedro/miloseviç/alexis/ismail/serdar/veli/olcay/q7/necip/pektemek
Bunları gönderecek vizyon var mı ?? Yok maalesef.
Sevgili dostum, kızmazsan bir şey soracağım: Senin istemediğin oyuncuları göndermenin vizyon olduğunun kararını kim veriyor?
Bu arada sitemim sana değil. Şu vizyon kelimesini görünce biraz asabi oluyorum da, kusura bakma.
Ayrıca Gözden kaçırdığınız iki nokta var:
1- Bir takımda 22 tane ilk 11 oyuncusu olmaz. Olursa, sonumuz bu seneki Fenerbahçe gibi olur. (Necip, Olcay, Serdar, İsmail gibi adamlara bu yüzden ihtiyaç var)
2- Sen her göndermek istediğini kolayca gönderemeyebilirsin, çünkü senden aldıkları parayı kimse vermez.(Veli, Pektemek gibi)
Tolga makul bir paraya kalabilir, sorunum yok.
Quaresma'ya da Çin'den 8 milyon euro üstü bir teklif gelirse gidebilir, yoksa kalmasını isterim.
Alexis, Miloseviç ve Pedro gönderilebilir, kuru kalabalık. 1 stoper takviyesiyle Marcelo-Tosiç-Rhodolfo-Yeni transfer dörtlüsü önümüzdeki seneyi götürebilir.
Takıma 3 transferle (İlk 11 sol bek + ilk 11 stoper + ilk 11 kaleci), seneye de şampiyonluğun en büyük adayıyız. CL için çok bir plan yapmaya gerek yok, 100 milyon harcasak da çıkamayacağımız bir gruba düşebilme riskimiz var çünkü.