2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375668 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Robben'den önce defans alsınlar defans çok mu gerek var bir oyuncuya yıllık 5M Euro üstü para vermeye?
Robben ede hayır denmez şimdi :D
Defansa da gerekli takviyeler yapılacak eminim bundan.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

Futbolarena özel: Robben ile anlaşmışız sorun turkiyedeki terör...mario göreve..
:sevinc:

Aryen mi  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aslında napıp edip caner interle imzalamasın diye kanına girmek lazım :) Sol bek caner + fabio coentrao mükemmel olur mesala :) Caner olmazsa ismail + fabio coentrao olucak :D
oha :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben inanmıyorum ya alamayız olursa sürpriz olsun :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Robben'den önce defans alsınlar defans çok mu gerek var bir oyuncuya yıllık 5M Euro üstü para vermeye?

defansa katkı yapmak için oyuncu satmamız gerekiyor satılabilecek oyuncular töre,quaresma bunların yerini boş mu bırakıcaz ?

Ayrıca sen ucuz bir kadro filan kuracağımızı mı düşünüyorsun bu saatten sonra ?

Skertel için 5 milyon € bonservis ücreti yıllık 4 milyon € istiyorlar.

Çevrimdışı OrhanAker

Hemde hollandalisindan :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

noldu :D
ismailin olduğu kanada caner veya coentraoyu görünce şok geçirdim  :biggrinking:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yedek kaleci icin 1.4 m bana çok geliyor.. Günay olsa bile yeter sanki kaç maça çıkarki ee çıksada bence günayla arasında o kadar fark yok..
Benim gitmesini istediğim oyuncular>>>
Tolga/pedro/miloseviç/alexis/ismail/serdar/veli/olcay/q7/necip/pektemek
Bunları gönderecek vizyon var mı ?? Yok maalesef.

Sevgili dostum, kızmazsan bir şey soracağım: Senin istemediğin oyuncuları göndermenin vizyon olduğunun kararını kim veriyor?

Bu arada sitemim sana değil. Şu vizyon kelimesini görünce biraz asabi oluyorum da, kusura bakma.

Ayrıca Gözden kaçırdığınız iki nokta var:

1- Bir takımda 22 tane ilk 11 oyuncusu olmaz. Olursa, sonumuz bu seneki Fenerbahçe gibi olur. (Necip, Olcay, Serdar, İsmail gibi adamlara bu yüzden ihtiyaç var)
2- Sen her göndermek istediğini kolayca gönderemeyebilirsin, çünkü senden aldıkları parayı kimse vermez.(Veli, Pektemek gibi)

Tolga makul bir paraya kalabilir, sorunum yok.
Quaresma'ya da Çin'den 8 milyon euro üstü bir teklif gelirse gidebilir, yoksa kalmasını isterim.

Alexis, Miloseviç ve Pedro gönderilebilir, kuru kalabalık. 1 stoper takviyesiyle Marcelo-Tosiç-Rhodolfo-Yeni transfer dörtlüsü önümüzdeki seneyi götürebilir.

Takıma 3 transferle (İlk 11 sol bek + ilk 11 stoper + ilk 11 kaleci), seneye de şampiyonluğun en büyük adayıyız. CL için çok bir plan yapmaya gerek yok, 100 milyon harcasak da çıkamayacağımız bir gruba düşebilme riskimiz var çünkü.

Çevrimdışı OrhanAker

Zieler gelsin..
Alman olsun :D

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Zieler gelsin..
Alman olsun :D

Kurtarışlarını izledimde öyle aman aman oyuncu değil.. Boykodon çok farkı olmaz gibime geliyor.. Daha sağlam biri gelmeli.

Çevrimdışı cursedofdragon

Benoit Costil bugün resmi hesabımızı instagramdan takibe aldı

Çevrimdışı Ensar

herkes bize yavşamaya başladı :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kemal

Robben gelsin , Ülkeye gelmiş geçmiş gelen en iyi en sansasyonel transfer olur , dünya transferi olur :D

Robben - Gomez - Sosa - Kuarejma ( Arkalarından Atiba - Oğuzhan ittirgeçli )  , Tolgay/Tosun beslemeli --- tandeminde  ise Dünya Kanalları Lig TV nin kapısını aşındırır yayın hakkı satın bizde bu takımın maçlarını canlı vermek istiyoruz diye .

Yandex'e gir Robben gelsin reklamıylada ilgili 1 reklam çekeriz feneve ekstra olarak ..
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 15:51:45 Kemal ]

Çevrimdışı Ersoy

Hayırlısı. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı yigitcan1903

Sen benuğa kostil

Çevrimdışı Blackmd1

Şenol Güneş'le yönetimimiz arasında yeni sezon transfer planlaması konusunda bir görüşme olacak. Görüşmedeki ilk konu kale ve savunma olacak. Eğer Şenol Güneş kale konusunda bir istekte bulunursa Denys Boyko aldığımız fiyatın üstüne bir rakama satılacak ve kale konusunda arayışlara başlanacak.
Adaylar; Benoit Costil,Rene Adler,Steve Mandanda ve Ron Robert Zieler ve Arsenal'in gündemindeki kaleci transferinin olması durumunda David Ospina

Kaynak:Beşiktaş Transfer Dedikoduları

Çevrimdışı Ersoy

Şenol Güneş'le yönetimimiz arasında yeni sezon transfer planlaması konusunda bir görüşme olacak. Görüşmedeki ilk konu kale ve savunma olacak. Eğer Şenol Güneş kale konusunda bir istekte bulunursa Denys Boyko aldığımız fiyatın üstüne bir rakama satılacak ve kale konusunda arayışlara başlanacak.
Adaylar; Benoit Costil,Rene Adler,Steve Mandanda ve Ron Robert Zieler ve Arsenal'in gündemindeki kaleci transferinin olması durumunda David Ospina

Kaynak:Beşiktaş Transfer Dedikoduları

Boyko aldığımız fiyatın üstüne giderse transfer başarısıdır.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yado

Robben'in İnstagramında birşey dikkatimi çekti ! Son 4 fotosunun 3 ünde badstuber'le birlikte , Paket halinde fotoğraftaki gibi ikisini birden alsak efso oğlu efso olur  :halay:
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 15:59:27 Yado ]
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Koa_lAA

robben dünyanın sayılı açık oyuncularından bunu herkes kabul eder sanırım ve fakat çok sakatlanmakta..

bu sene 22 maça çıkabilmiş... bizim ligde öyle adamları dövmekteler.. okadar ayağında top tutan birini bulunca vururlar...

maliyet hesabı iyi yapılmalı.. yoksa çok çok çok büyük topcu...

Çevrimdışı BlackEagle_33

Töre Quaresma İsmail Boyko Alexis Gönderilmeli  :bandit:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sevgili dostum, kızmazsan bir şey soracağım: Senin istemediğin oyuncuları göndermenin vizyon olduğunun kararını kim veriyor?

Bu arada sitemim sana değil. Şu vizyon kelimesini görünce biraz asabi oluyorum da, kusura bakma.

Ayrıca Gözden kaçırdığınız iki nokta var:

1- Bir takımda 22 tane ilk 11 oyuncusu olmaz. Olursa, sonumuz bu seneki Fenerbahçe gibi olur. (Necip, Olcay, Serdar, İsmail gibi adamlara bu yüzden ihtiyaç var)
2- Sen her göndermek istediğini kolayca gönderemeyebilirsin, çünkü senden aldıkları parayı kimse vermez.(Veli, Pektemek gibi)

Tolga makul bir paraya kalabilir, sorunum yok.
Quaresma'ya da Çin'den 8 milyon euro üstü bir teklif gelirse gidebilir, yoksa kalmasını isterim.

Alexis, Miloseviç ve Pedro gönderilebilir, kuru kalabalık. 1 stoper takviyesiyle Marcelo-Tosiç-Rhodolfo-Yeni transfer dörtlüsü önümüzdeki seneyi götürebilir.

Takıma 3 transferle (İlk 11 sol bek + ilk 11 stoper + ilk 11 kaleci), seneye de şampiyonluğun en büyük adayıyız. CL için çok bir plan yapmaya gerek yok, 100 milyon harcasak da çıkamayacağımız bir gruba düşebilme riskimiz var çünkü.
Bu yazdıklarımı yollasak bile her mevkinin yedeği kalıyor ben bundan dolayı bu adamların gitmesini istiyorum... Örneğin tolga, günay ile farkı yok bence.. Örneğin ismail, tosicte onun görevini  rahat yapar.. Örneğin olcay,q7 , aras var kerim var bide alınacak zaten, kanatlara 2 tane yedek rahat yeter.. Sağbekede yedek olarak beck yeter.. Demek istediğim bu adamların da zaten yedekleri var ve onlardan farklarıda yok.. Fazladan bu oyunculara para vermeye gerek yok bence

Bu istediğim adamların gitmesiyle ve gelmesini istediğim mevkilere göre ilk 11

Gomez/cenk/X

X/aras                 Sosa/ozi                Töre/kerim

Atiba/tolgay/X

X/tosic     X/tosic   Rodolfo/Marcelo   X/beck

X/boyko/günay

Çevrimdışı murat baltacı

İyi güzel de İsmail bu sezon Canerden daha iyi oynadı. Boşuna milli takıma gitmedi
Yapmayın be abi göz var nizam var ismail ile canerin adını yanyana yazmak bile canere hakaret sayılır. ismailin en iyi oynadığı ilk yarıdaki gs maçı var onda bile hata yaptı gs ye golü attırdı. kısaca ismail şampiyonluğu kaybettirebilir caner şampiyonluğu kazandırabilir aralarında kalite olarak bu kadar fark var.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı yigitcan1903

İsmail iyi yedek olur diye düşünüyodum ben de ama ağzımız kaç defa yandı bu konudan
Kontratı alıp yatıyolar
Gerek yok,bitiyor sözleşmesi

Çevrimdışı Kuntz

Feda sezonundan bu yana Beşiktaş tamamen bir proje takımı oldu. Her sene üzerine koyarak geldik. Oğuzhan'ın Olcay'ın Kerim'in ilk geldiği zamanları hatırlayalım. Sonrasında Töre vs vs. Transfer çılgınlığına transfer ile gövde gösterisine ihtiyacımız yok. Bu yapıyı bozmayacak 3 nokta transfer bile bizi ligin açık ara favorisi yapar. Takım kimyasına zarar getirmeyecek tarzda transferler yapılacağını düşünüyorum.

Etiketler: