Robben'i alamayacağımızı düşünmüyorum, almayacağımızı düşünüyorum. Robben gibi bir adamı getirebilmek için senelik en az 5 milyon euro para vermemiz lazım, bu paralar artık astronomik. Bonservis için Bayern'in ne isteyeceği de muamma.
Kulübün belli bir maaş skalası oluştu, Gomez'den sonra en pahalı oynayan oyuncumuz 1.7 milyon euro alıyor.
Bakın dikkat ediyorum, Galatasaray'ın düştüğü tuzağa yöneliyor bazılarımız. "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız, basit oyuncu alınmaz" diye diye getirdikleri adamlar yüzünden iflas ettiler. Şampiyonlar ligi'nde 33 yaşındaki veteranlarla çıkacağımıza Kerim'le çıkalım, onun piyasasını yükseltelim. Kulübün ekonomik gerçekleri bunu gerektiriyor.
Takım kimyası açısından da bakarsak; henüz Quaresma ve Töre ile yollar ayrılmış değil. Aras da gelince şu anda elimizde 5 tane kanat var. Robben bu takımın temel ihtiyacı konumunda değil, kaynaklarımızı buraya ayırmanın anlamı çok yok.
Robben'i zaten getirirsek tek başımıza getirmeyeceğiz sponsor yardımı olucaktır illa ki.
Siz bazı şeylerin farkında değilsiniz sosa kalmak istiyor ancak yeni sözleşme daha yüksek ücret istiyor 2.5 den aşağı almaz sosa aynı şekilde gomez 3.5 alıyordu 3 yıllık yeni sözleşme imzalar 4-4.5'tan aşağıya almaz.
Siz franco,milosevic,alexis gibi adamlar mı istiyorsunuz ? 1 milyon € luk milosevic 1 milyon € luk alexis 1 bu kadar oluyor işte.
Bide şunu kavrayamadık
"biz oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz" Halen elimizde 5 tane kanat oyuncusu olucak diyorsunuz.
Defansı toparlaya bilmek için satınca para edicek oyuncularımız sosa,töre,quaresma,oğuzhan. Sosa,oğuzhan satılmaz quaresma yada töre ile yollarımızı ayıracağız yada 2 si ile yollarımızı ayıracağız.
Aras'ı aldık ancak aras etmi balık mı henüz bilmiyoruz maç yapmadı doğru düzgün ayrıca mantıklı olarak düşünce zaten. Töre ve Quaresma'yı sattık diye bakıyorum.
Aras,Kerim,Olcay oluyor 1 kanat daha gerekiyor.
Son olarak robben olmaz bir başka kaliteli oyuncu olur gidipte cengiz,ahmet ilhan filan alıcak halimiz yok kanat'a.