2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375343 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yado

Şampiyon olduğumuza göre biraz kadro yapalım o zaman biraz uçmak istiyorum tutmayın beni :D

Steve Mandanda
Volkan Babacan
Günay Güvenç

Dani Alves
Gökhan Gönül

Martin Skertel
Subotic
Nicolas N'Koulou
Yaroslav Rakitsky

Caner Erkin
Fabiao Coentrao

Atiba Hutchinson
Miguel Veloso
Tolgay Arslan
Necip Uysal

Jose Sosa
Oğuzhan Özyakup

Arjen Robben
Aras Özbiliz

Hatem Ben Arfa
Kerim Frei

Mario Gomez
Cenk Tosun

volkan babacan

gökhan gönül

Nicolas N'Koulou

Fabiao Coentrao

bu dördüne fitim. hatta bu dörtlü transfer edilirse 112 yılın en iyi kadrosu olur abartısız
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı cursedofdragon

Olabilecek en vasat kadromuz bide böyle yapalım :) 2 vasat transferle şampiyonlar ligine.

Denys Boyko
Tolga Zengin
Günay Güvenç
Veysel Sapan

Serdar Kurtuluş
Andreas Beck

Luiz Rhodolfo
Thomas Vermaelen
Alexis
Marcelo
Tosic

İsmail Köybaşı
Eren Albayrak

Atiba
Veli
Tolgay
Necip

Oğuzhan
Sosa

Quaresma
Aras

Olcay
Kerim

Gomez
Cenk
Pektemek

Buda en gerçekci kadromuz İnşallah böyle bir kadro kurarız ben fitim :)

Rene Adler
Tolga Zengin
Günay Güvenç
Veysel Sapan

Gökhan Gönül
Andreas Beck

Martin Skertel
Subotic
Luiz Rhodolfo
Dusko Tosic
Marcelo

Eren Albayrak
Yuto Nagatomo

Atiba Hutchinson
Mehmet Topal
Tolgay Arslan
Necip Uysal

Jose Sosa
Oğuzhan Özyakup

Arjen Robben
Aras Özbiliz

Ricardo Quaresma
Olcay Şahan

Mario Gomez
Cenk Tosun

Çevrimdışı onder23

bir kadroda biz yapalım

-------boyko--------
-beck---rhodolfo---skrtel---kolarov--
------atiba---tolgay---------
-q17-------ozi---------sosa--
---------gomez---------

boyko nun euro2016 da iyi bir performans sergileyip kaleyi alacağını düşünüyorum
yeni sezonda yeni bir boyko izleriz  :super:

satılması gerekenler : töre
gitmesi gerekenler : ismail, pektemek

Çevrimdışı tuncaboylu

Şimdiden dostane bir uyarı yapayım buradaki arkadaşlara:

Şu Robben muhabbetini çok fazla uzatıp da, geçen sene Galatasaray'ın yaşadığı Ibrahimoviç muhabbetine döndürmeyelim. Adamlar Ibrahimoviç muhabbetinden şampiyonluğu kutlamayı unuttu, Temmuz başında tüm taraftarları isyan ediyordu.

Gerçekçi adımlarla ilerlememiz lazım. 1 milyar 320 milyon borç varken, Robben'lerle falan uğraşmanın anlamı yok.

Önümüzdeki 2 sene ekonomik transferler yapıp, gelen ödül paralarıyla borcu kapatmamız lazım; ki açıklamalarından anladığımız kadarıyla başkan ve yönetim de böyle düşünüyor.

Şimdiden dostane bir uyarı yapayım buradaki arkadaşlara:

Şu Robben muhabbetini çok fazla uzatıp da, geçen sene Galatasaray'ın yaşadığı Ibrahimoviç muhabbetine döndürmeyelim. Adamlar Ibrahimoviç muhabbetinden şampiyonluğu kutlamayı unuttu, Temmuz başında tüm taraftarları isyan ediyordu.

Gerçekçi adımlarla ilerlememiz lazım. 1 milyar 320 milyon borç varken, Robben'lerle falan uğraşmanın anlamı yok.

Önümüzdeki 2 sene ekonomik transferler yapıp, gelen ödül paralarıyla borcu kapatmamız lazım; ki açıklamalarından anladığımız kadarıyla başkan ve yönetim de böyle düşünüyor.

şimdi bende baştan söylüyeyim burdaki arkadaşlara.

geçen sene gs yönetimi ibrahimovic'i yalanlayabilirdi baştan bilerek yalanlamadı taraftarı beklenti içine soktu kendi kendilerine yaptılar.

Aynı gs yönetimi gomez ile görüşmeye gidip 9 milyon € bonservis ücreti istiyorlar diye geriye dönüp bizim gidip bedavaya getirdiğimiz oyuncudur gomez.

Borc'u yazmanıza gerek yoktu herkes borcun ne kadar olduğunu biliyor ancak borç'la transferin alakası yok transfer için harcanan para sattığımız oyuncu kadar.Yani Kartal yuvası cirolarını şampiyonlar ligine katılım parasını ligde kazandığımız maçlardan gelen parayı lig şampiyonluğundan gelen parayı filan zaten kullanamıyoruz :) Kısacası transfer bütçesi ayrı diğer şeyler ayrı.

Alman milli takımını forveti bizde Gomez yeterince gerçekci değil mi ? Robben'i alamıyacağımızı mı düşünüyorsun ?

Biz zaten ekonomik kadroyu feda diyerek yaptık üstüne yanlış transferlerimizde oldu ancak sonunda bir kadro oturttuk şimdi tek eksik defans kale bunları yapabilmek için de oyuncu satmamız gerekiyor quaresma veya töre belki 2'si ilede yolları ayıracağız illa ki yerine oyuncu almamız gerekiyor Şampiyonlar liginde oynuyorsak bu oyuncu öyle basit oyuncu olamaz  :ok:

Çevrimdışı Eray

Herkes 11 oluşturmuş benim de gönlümden geçen kadro bu:

Çevrimdışı Eray

bir kadroda biz yapalım

-------boyko--------
-beck---rhodolfo---skrtel---kolarov--
------atiba---tolgay---------
-q17-------ozi---------sosa--
---------gomez---------

boyko nun euro2016 da iyi bir performans sergileyip kaleyi alacağını düşünüyorum
yeni sezonda yeni bir boyko izleriz  :super:

satılması gerekenler : töre
gitmesi gerekenler : ismail, pektemek

Ukrayna'da kaleyi Shakhtar'lı Pyatov'dan alamaz Boyko.

Çevrimdışı mylife1903

En dogrusu su kisaca yazalim karambole gitmesin, kimse satilmamali, cunku bu yonetimin sabikasi cok.
Caner bedelsiz alinir, ismail gider.
Pektemek ile yalcin takas
Geriye saglam bir oyuncu alinir. Ya raketci ya subotik
Transfer kapatilir. Umar alinmis varsayiyorum.
Kaleci alinmaz, tolga, boyko yeter, daha masrafa gerek yok burasi psg deeell

Yok yonetim iyice kemer sikacaksa mustafa ile ismail gitsin, tek caner gelsin ben okeyim.

Çevrimdışı can1903

Duyum atın üstüme d :evillol: :evillol: :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

şimdi bende baştan söylüyeyim burdaki arkadaşlara.

geçen sene gs yönetimi ibrahimovic'i yalanlayabilirdi baştan bilerek yalanlamadı taraftarı beklenti içine soktu kendi kendilerine yaptılar.

Aynı gs yönetimi gomez ile görüşmeye gidip 9 milyon € bonservis ücreti istiyorlar diye geriye dönüp bizim gidip bedavaya getirdiğimiz oyuncudur gomez.

Borc'u yazmanıza gerek yoktu herkes borcun ne kadar olduğunu biliyor ancak borç'la transferin alakası yok transfer için harcanan para sattığımız oyuncu kadar.Yani Kartal yuvası cirolarını şampiyonlar ligine katılım parasını ligde kazandığımız maçlardan gelen parayı lig şampiyonluğundan gelen parayı filan zaten kullanamıyoruz :) Kısacası transfer bütçesi ayrı diğer şeyler ayrı.

Alman milli takımını forveti bizde Gomez yeterince gerçekci değil mi ? Robben'i alamıyacağımızı mı düşünüyorsun ?

Biz zaten ekonomik kadroyu feda diyerek yaptık üstüne yanlış transferlerimizde oldu ancak sonunda bir kadro oturttuk şimdi tek eksik defans kale bunları yapabilmek için de oyuncu satmamız gerekiyor quaresma veya töre belki 2'si ilede yolları ayıracağız illa ki yerine oyuncu almamız gerekiyor Şampiyonlar liginde oynuyorsak bu oyuncu öyle basit oyuncu olamaz  :ok:

Robben'i alamayacağımızı düşünmüyorum, almayacağımızı düşünüyorum. Robben gibi bir adamı getirebilmek için senelik en az 5 milyon euro para vermemiz lazım, bu paralar artık astronomik. Bonservis için Bayern'in ne isteyeceği de muamma.

Kulübün belli bir maaş skalası oluştu, Gomez'den sonra en pahalı oynayan oyuncumuz 1.7 milyon euro alıyor.

Bakın dikkat ediyorum, Galatasaray'ın düştüğü tuzağa yöneliyor bazılarımız. "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız, basit oyuncu alınmaz" diye diye getirdikleri adamlar yüzünden iflas ettiler. Şampiyonlar ligi'nde 33 yaşındaki veteranlarla çıkacağımıza Kerim'le çıkalım, onun piyasasını yükseltelim. Kulübün ekonomik gerçekleri bunu gerektiriyor.

Takım kimyası açısından da bakarsak; henüz Quaresma ve Töre ile yollar ayrılmış değil. Aras da gelince şu anda elimizde 5 tane kanat var. Robben bu takımın temel ihtiyacı konumunda değil, kaynaklarımızı buraya ayırmanın anlamı çok yok.

Robben'i alamayacağımızı düşünmüyorum, almayacağımızı düşünüyorum. Robben gibi bir adamı getirebilmek için senelik en az 5 milyon euro para vermemiz lazım, bu paralar artık astronomik. Bonservis için Bayern'in ne isteyeceği de muamma.

Kulübün belli bir maaş skalası oluştu, Gomez'den sonra en pahalı oynayan oyuncumuz 1.7 milyon euro alıyor.

Bakın dikkat ediyorum, Galatasaray'ın düştüğü tuzağa yöneliyor bazılarımız. "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız, basit oyuncu alınmaz" diye diye getirdikleri adamlar yüzünden iflas ettiler. Şampiyonlar ligi'nde 33 yaşındaki veteranlarla çıkacağımıza Kerim'le çıkalım, onun piyasasını yükseltelim. Kulübün ekonomik gerçekleri bunu gerektiriyor.

Takım kimyası açısından da bakarsak; henüz Quaresma ve Töre ile yollar ayrılmış değil. Aras da gelince şu anda elimizde 5 tane kanat var. Robben bu takımın temel ihtiyacı konumunda değil, kaynaklarımızı buraya ayırmanın anlamı çok yok.

Robben'i zaten getirirsek tek başımıza getirmeyeceğiz sponsor yardımı olucaktır illa ki.

Siz bazı şeylerin farkında değilsiniz sosa kalmak istiyor ancak yeni sözleşme daha yüksek ücret istiyor 2.5 den aşağı almaz sosa aynı şekilde gomez 3.5 alıyordu 3 yıllık yeni sözleşme imzalar 4-4.5'tan aşağıya almaz.

Siz franco,milosevic,alexis gibi adamlar mı istiyorsunuz ? 1 milyon € luk milosevic 1 milyon € luk alexis 1 bu kadar oluyor işte.

Bide şunu kavrayamadık "biz oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz" Halen elimizde 5 tane kanat oyuncusu olucak diyorsunuz.

Defansı toparlaya bilmek için satınca para edicek oyuncularımız sosa,töre,quaresma,oğuzhan. Sosa,oğuzhan satılmaz quaresma yada töre ile yollarımızı ayıracağız yada 2 si ile yollarımızı ayıracağız.

Aras'ı aldık ancak aras etmi balık mı henüz bilmiyoruz maç yapmadı doğru düzgün ayrıca mantıklı olarak düşünce zaten. Töre ve Quaresma'yı sattık diye bakıyorum.

Aras,Kerim,Olcay oluyor 1 kanat daha gerekiyor.

Son olarak robben olmaz bir başka kaliteli oyuncu olur gidipte cengiz,ahmet ilhan filan alıcak halimiz yok kanat'a.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 18:12:35 cursedofdragon ]

Çevrimdışı can1903

Ya Robben burda 10 gol 15 asist yapar.

Çakma Robbeni satıp Orjinalini almak lazım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Kapkarakartal

Cengiz Ünder, 1 milyon TL+KDV karşılığında Medipol Başakşehir'de.

Bu arkadaşı biz alsaydıkta şu paraya ilk 11 garantisi veren bir takıma kiralık verseydik geleceğin iyi futbolcu adaylarından yanlışmı yapmış olurduk bence çok doğru olurdu gibi geldi ?

Bu arkadaşı biz alsaydıkta şu paraya ilk 11 garantisi veren bir takıma kiralık verseydik geleceğin iyi futbolcu adaylarından yanlışmı yapmış olurduk bence çok doğru olurdu gibi geldi ?

yeri burası değil burası Beşiktaş transfer haberleri için.

Çevrimdışı Çağatay

Visca nin yerine almislardir
Bizde naapardi bilmiyorum ama bilal basacikoglu nu tercih ederim buna oyle ilerde acaip bir ilerleme gosterebilir mi soru işareti
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Kapkarakartal

yeri burası değil burası Beşiktaş transfer haberleri için.

Üsteki satrı yazıp atarsam dediğin doğru alttaki satrı da aynı mesaja eklersem dediğin yanlış. Ben bu arakadaşı bu paraya alabilen bir İBB olduğuna göre bizde alıp değerlendirebilirmiydik diye yazdım ki buda bir Beşiktaş transfer konusuna girer. Görende seni her forum sayfasına o konuyla ilgili yazı yazan biri sanar.
Daha 5-10 mesaj önce

sen imzanı değiştirdin mi :)

bunu yazan elemanında bana bunu söylüyor olması manidar. Polemik arıyorsan başka yere lakin ben seni ancak poligon olarak kullanırım.

Çevrimiçi Mehmet57

Evren sacmalamis. Oncelikle o topcunun ismi Ismayilov degil. Adam Brezilyali, ismi Ismaily. Braga'nin o estirdigi donemin futbolcusu.
Iyi oyuncu da, ama bir mevkiye iki Ismail fazla gelir.

Sosa'da satilacak bence. Nekadar sezonun ikinci yarisi muthis bir performans sergilemis olsada, esi teror olaylarindan dolayi gitmek istiyor gibi soylemler hala dolasiyor.

Stopper-on libero-sag/solbek-kaleci.

Bu mevkilere transfer sart takimi CL seviyesine getirmek icin. Atiba lig icin yeterliydi ve elinden gelenin fazlasi yapti, ama CL cok daha yuksek bir seviye ve kesinlikle herseyden ziyade iyi bir orta saha sart, hem defansi rahatlatmak adina. Tolgay-Atiba, Ozi-Atiba CL icin defansif anlamda cok yetersiz kalacaktir.

Çevrimdışı canU

cengiz iyi potansiyel 1-2 seneye kendinden söz ettirebilir. Bakalım göreceğiz.

Üsteki satrı yazıp atarsam dediğin doğru alttaki satrı da aynı mesaja eklersem dediğin yanlış. Ben bu arakadaşı bu paraya alabilen bir İBB olduğuna göre bizde alıp değerlendirebilirmiydik diye yazdım ki buda bir Beşiktaş transfer konusuna girer. Görende seni her forum sayfasına o konuyla ilgili yazı yazan biri sanar.
Daha 5-10 mesaj önce

bunu yazan elemanında bana bunu söylüyor olması manidar. Polemik arıyorsan başka yere lakin ben seni ancak poligon olarak kullanırım.

imzanı değiştirdin mi lafını sana değil amaralgürses'e söyledim zaten senin imzan yok sen niye atladın onu anlamadım :) Bana kelime oyunu yapmazsan sevinirim :)

Çevrimiçi Necmi

Evren sacmalamis. Oncelikle o topcunun ismi Ismayilov degil. Adam Brezilyali, ismi Ismaily. Braga'nin o estirdigi donemin futbolcusu.
Iyi oyuncu da, ama bir mevkiye iki Ismail fazla gelir.

Sosa'da satilacak bence. Nekadar sezonun ikinci yarisi muthis bir performans sergilemis olsada, esi teror olaylarindan dolayi gitmek istiyor gibi soylemler hala dolasiyor.

Stopper-on libero-sag/solbek-kaleci.

Bu mevkilere transfer sart takimi CL seviyesine getirmek icin. Atiba lig icin yeterliydi ve elinden gelenin fazlasi yapti, ama CL cok daha yuksek bir seviye ve kesinlikle herseyden ziyade iyi bir orta saha sart, hem defansi rahatlatmak adina. Tolgay-Atiba, Ozi-Atiba CL icin defansif anlamda cok yetersiz kalacaktir.

Sosa açıklamasında sözleşmemin bitmesine daha iki yılım var dedi daha fazla bir şey konuşmaya gerek varmı dedi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Costil Yeniden takibe almış hadi hayırlısı inş..

Çevrimiçi Kapkarakartal

imzanı değiştirdin mi lafını sana değil amaralgürses'e söyledim zaten senin imzan yok sen niye atladın onu anlamadım :) Bana kelime oyunu yapmazsan sevinirim :)

İşine geldiği gibi anlayanlardanmısın yoksa anladığını işine geldiği gibi çevirenlerdenmisin orasını bilmemde atarlanmayla ne alakası olduğunu anlayamadım o bana yazmadığını söylediğin ve benimde bunu bildiğim mesajı benden 5-10 mesaj önce yazmışsın bu sayfada şimdi senin o yazdığın transfer mesajımıda gelmiş burda bana alınsa iyi olurdu dediğim bir adam için burası transfer konusu diyorsun neyse daha fazla sana yazmayacağım.

Etiketler: