2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375795 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

Deportulu Fabri deniyor. 3 yillik deniyor. Imzalar tamam deniyor. Malum site diyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Deportulu Fabri deniyor. 3 yillik deniyor. Imzalar tamam deniyor. Malum site diyor.

sen imzanı değiştirdin mi :)

Çevrimdışı Ersoy

Costil instagramda takibi bıraktı mı ? Öyle diyolar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı OrhanAker

Bu sene transferler hızlı bitecek anlaşılan :sevinc:

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim yönetim euro 2016'dan önce bitirmek istiyordu transferleri bakalım :)

Çevrimdışı Ersoy

Transferler iyi olmayacaksa erken olmasın yav. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Transferler iyi olmayacaksa erken olmasın yav. :evillol:

euro 2016'dan sonra fiyatlar 2 katına çıkar halletmek lazım biran önce :D

Çevrimdışı Ensar

transferler bir an önce bitsin boşuna transfer stresi yaşatmayın bize :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı worns

Kurtarışlarını izledimde öyle aman aman oyuncu değil.. Boykodon çok farkı olmaz gibime geliyor.. Daha sağlam biri gelmeli.

Zieler iyi kalecidir. Bu sene takımı çok kötüydü. İsmi geçen kalecilerden Costil ve Adler'le birlikte en güvenilir seçeneklerden biri. Eğer takımı küme düştüğü için makul bir bonservisle alınma imkanı varsa iyi bir kaç senenin ardından para da kazandırır. Ayakları iyidir bir de Zieler'in, Tolga'dan, Boyko'dan sonra geriden topları Sosa dağıtıyormuş gibi gelir bize.

Ama alamayız yüksek ihtimalle. Liverpool ilgileniyor diye biliyorum.

En saçma transferse en son ne zaman oynadığı belirsiz Fabri'nin alınması olur herhalde, Boyko'ya şans tanımak daha mantıklı. İspanya'dan istiyorlarsa Antonio Adan'ı alsınlar.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 16:32:47 worns ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Costil instagramda takibi bıraktı mı ? Öyle diyolar.
Küsmüş  :D

Çevrimdışı Eray

Zieler ya da Costil gelse süper olur.

Robben'i istemiyorum. Başarıya doymuş artık ve kariyerinin sonuna yaklaşıyor. Bize böyle oyuncular lazım değil. fener gibi takımı huzurevi yıldızlarıyla doldurmamalıyız.

Çevrimdışı Bishamon

Böyle büyük şampiyonalarda bir çok oyuncu parlar hemen umud vaad edenleri bulmak lazım ama kolay olmuyor işte.Keylor Navas, Ospina gibi kaleciler hiç tanınmazken Real Madrid Arsenal gibi kulüplerin radarına girdi

Çevrimdışı Eray

Bu arada Hannover küme düştüğü için Zieler'in 3.5 milyona serbest kalma opsiyonu varmış haberden anlaşıldığı üzere.

http://www.goal.com/de/news/827/bundesliga/2016/04/08/22140972/zieler-abgang-f%C3%BCr-35-miollionen-das-geht-nicht

Bu arada Hannover küme düştüğü için Zieler'in 3.5 milyona serbest kalma opsiyonu varmış haberden anlaşıldığı üzere.

http://www.goal.com/de/news/827/bundesliga/2016/04/08/22140972/zieler-abgang-f%C3%BCr-35-miollionen-das-geht-nicht

ersandan gelen parayı kullanabiliyorsak çökülebilir.yada boyko satılıp çökülebilir.

Çevrimdışı AmaralGürses

sen imzanı değiştirdin mi :)

Degistirmedim de Necmi abi icki reklamina girer diye uyardi o nedenle sansurledim mecburen  :ok:

Çevrimdışı ozgursum

ersandan gelen parayı kullanabiliyorsak çökülebilir.yada boyko satılıp çökülebilir.
ersandan gelen para kalmadi , 2016 icinde ersani sattik 7 milyona , boyko , alexis , aras icin verdik 6 milyon. Marcelo icin kiralama ucreti verildi mi bilmiyorum ama ersandan para kalmadi bu kesin.

Şampiyon olduğumuza göre biraz kadro yapalım o zaman biraz uçmak istiyorum tutmayın beni :D

Steve Mandanda
Volkan Babacan
Günay Güvenç

Dani Alves
Gökhan Gönül

Martin Skertel
Subotic
Nicolas N'Koulou
Yaroslav Rakitsky

Caner Erkin
Fabiao Coentrao

Atiba Hutchinson
Miguel Veloso
Tolgay Arslan
Necip Uysal

Jose Sosa
Oğuzhan Özyakup

Arjen Robben
Aras Özbiliz

Hatem Ben Arfa
Kerim Frei

Mario Gomez
Cenk Tosun

ersandan gelen para kalmadi , 2016 icinde ersani sattik 7 milyona , boyko , alexis , aras icin verdik 6 milyon. Marcelo icin kiralama ucreti verildi mi bilmiyorum ama ersandan para kalmadi bu kesin.

ersandan gelen parayı kullanabiliyorsak sıkıntı yok yerine koyabiliriz parayı :) yeter ki kullanabilelim o parayı o parayı çoktan çıkardık :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Benoit Costil bugün resmi hesabımızı instagramdan takibe aldı

Ben göremedim şimdi baktım yok takibi bırakmış heralde takipçi kasıyo demekki :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Arjen robben daha iki gün önce bayern taraftarına söz veriyodu seneye çok iyi gelicem diye

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Arena_

Şampiyon olduğumuza göre biraz kadro yapalım o zaman biraz uçmak istiyorum tutmayın beni :D

Steve Mandanda
Volkan Babacan
Günay Güvenç

Dani Alves
Gökhan Gönül

Martin Skertel
Subotic
Nicolas N'Koulou
Yaroslav Rakitsky

Caner Erkin
Fabiao Coentrao

Atiba Hutchinson
Miguel Veloso
Tolgay Arslan
Necip Uysal

Jose Sosa
Oğuzhan Özyakup

Arjen Robben
Aras Özbiliz

Hatem Ben Arfa
Kerim Frei

Mario Gomez
Cenk Tosun

Biraz fazla uçmuşşun dostum ama güzelmiş kadro  :biggrinking:

Çevrimdışı İhsan

Bir Dünya şampiyonu için çok iyi bir maliyet olur
Come to Beşiktaş

Bir Dünya şampiyonu için çok iyi bir maliyet olur

aynen abi :)

Etiketler: