2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374011 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı smyrna1903

Tolga ve İsmail ile yeni sözleşme imzalansa bile seneye yedek otururlar.Kaleye ve solbeke transfer yapılır.Boyko gider bir kaleci gelir.Solbeke de İsmail'i yedek bırakacak biri gelir.Rahat olalım..
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 12:44:12 smyrna1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

Tolga ve İsmail ile yeni sözleşme imzalansa bile seneye yedek otururlar.Kaleye ve solbeke transfer yapılır.Boyko gider bir kaleci gelir.Solbeke de İsmail'i yedek bırakacak biri gelir.Rahat olalım..
Mustafa Pektemegi zor zaptettik bu sene, ismail kalirsa oynar, bir sekil kurtulmaliyiz, fb canerin yerine alsin, ustune para verelim. bakin bu sene cenk gonen nasil faydali oldu gsde. 3 kupali takim rezil oldu. Mustafa 13 dakika oynadi bu sene sampiyon olduk yahu en iyi istatistige sahip futbolcumuz. kasimpasa macinda 1 dakika oynadi puan kaybettik.

Çevrimdışı tangaz

Mustafa Pektemegi zor zaptettik bu sene, ismail kalirsa oynar, bir sekil kurtulmaliyiz, fb canerin yerine alsin, ustune para verelim. bakin bu sene cenk gonen nasil faydali oldu gsde. 3 kupali takim rezil oldu. Mustafa 13 dakika oynadi bu sene sampiyon olduk yahu en iyi istatistige sahip futbolcumuz. kasimpasa macinda 1 dakika oynadi puan kaybettik.

Bence de ismaylll kalırsa şayet maldiniyi bulup getirsek onu da keser  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

Havard Nordveit'i Bilic kapmış.  :akuma:

Çevrimdışı cursedofdragon

senin unuttuğun birşey var ama ismail olmasa eren albayrak'ı alıp yedek oturtcaz :)

Kenarda klübüde 7 tane türk oyuncu olmak zorunda :) ismail'i yollayalım dedik 2 tane yabancı sol bek alamayız birisi sürekli kadro dışı kalır :)

Aslında napıp edip caner interle imzalamasın diye kanına girmek lazım :) Sol bek caner + fabio coentrao mükemmel olur mesala :) Caner olmazsa ismail + fabio coentrao olucak :D

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Tolga Zengin dün transfer kolay biz para falan konuşmayız gider imzayı atarız tarzı konuşuyordu...
Yedek kaleci icin 1.4 m bana çok geliyor.. Günay olsa bile yeter sanki kaç maça çıkarki ee çıksada bence günayla arasında o kadar fark yok..
Benim gitmesini istediğim oyuncular>>>
Tolga/pedro/miloseviç/alexis/ismail/serdar/veli/olcay/q7/necip/pektemek
Bunları gönderecek vizyon var mı ?? Yok maalesef.

Çevrimdışı Yado

Fabri'yle sözleşme imzalanmış diyorlar nedir olay , detay bilen ?
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bence costil alınabicecek en iyi kaleci.. Boyko iyi fiyata satılır..biraz daha ekleyip alınmalı.. Riske girmeye gerek yok. Adam fransa milli takım kalecisi

Çevrimdışı smyrna1903

boyko alınmadan önce fabricio ile önümüzdeki sezon için imza atılmış.sonra fabricio sakatlanınca boyko alınmış.fabricio ile sözleşme devam ediyormuş ama istediğimiz zaman fesh edilebilirmiş.
diğer bir aday da ron robert zieler.görüşmeler devam ediyormuş..

Çevrimdışı tangaz

Bence costil alınabicecek en iyi kaleci.. Boyko iyi fiyata satılır..biraz daha ekleyip alınmalı.. Riske girmeye gerek yok. Adam fransa milli takım kalecisi

bonservisli costil ile free mandanda arasında mandandayı seçmek daha akıllıca olabilir ama daha uzun yıllar kaleyi dert etmeyelim dersek costil ön plana çıkar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yado

Free Transfer Fabri. Eğer doğru bilgi ise alacağı yıllık ücret önemli . Bedava diye Çöpleri doldurmasalar bari
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı mylife1903

senin unuttuğun birşey var ama ismail olmasa eren albayrak'ı alıp yedek oturtcaz :)

Kenarda klübüde 7 tane türk oyuncu olmak zorunda :) ismail'i yollayalım dedik 2 tane yabancı sol bek alamayız birisi sürekli kadro dışı kalır :)
once ismail ile mustafa bey bir gidecek sonra bakariz kimin oynayacagina.
kutlama toreninden 3 milyon euro civari para kaldiracaz bu ikisinin yillik maasi
ismail ne istiyordu 1.5milyon euro mu
erene 500bin lira versen kosa kosa gelir, kimse gelmeyecekse genc takimdan bir cocuk otursun, tosic var. caneri alacaz oraya, interle fesih bedeli icin ozel mac ayarlanmis diyooolaa
mustafa beyi de osmanliya verecegiz musayi alacagiz
musa olmasi basaksehirden yalcin oldu o da olumlu. mustafa bey icin fark etmez ha basaksehir ha osmanli aslinda o kasimpasayi ister ama actirmasin bayramlik agzimi, besiktasin sirtindan kaldirdigi rant torununa yeter.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2016, 13:54:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Gürcan Beşiktaş'ın oyuncusuna çöp deyip hakaret edemezsin bu forumda. Tekrarda etmesi durumunda forumdan süresiz olarak uzaklaştırılacaksın.

http://besiktasarena.com/forum-kurallari/forumda-uyulmasi-gereken-kurallar/
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 13:57:59 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

kale stoper ve sol beke gomezvari transferler lazım bakın adam yakaladı mı sokuyor eveleyip gevelemiyor dün top önünde kaldı çaaat die solla yapıştırdı plase falan denemedi, eveleme geveleme yok...

Çevrimdışı mylife1903

kale stoper ve sol beke gomezvari transferler lazım bakın adam yakaladı mı sokuyor eveleyip gevelemiyor dün top önünde kaldı çaaat die solla yapıştırdı plase falan denemedi, eveleme geveleme yok...
ilk 11e iki transfer yeter abi.
stoper ama boyle 6 kiloluk olanindan
bir de sol bek soyle palamut gibi
kaleciye ben cok takilmiyorum, illaki gol yiyecek kaleci. duzgun bir sol bek olsa 15 tane az gol yerdik.bana inat oluyor bunlar zaten bu macta da yedigimiz golde korner sol taraftan geldi. gecen arabayi cizmis herifler, ismail ismail diye bagiriyordum zaten.

hic ugrasmaya gerek yok, hersey basit. caneri alacan koyacan oraya yanina bu subotici yahut raketciyi. raketciye iyi basmak lazim ama deger bence. elit futbolcu olabilir o 2 seneye. direkt juventus 11ine koy oynar olur su an koysan lazioya siritmaz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Mandanda'nın gelmesi doğru bir tercih olmaz. Farklı nedenlerden olsa dahi Fabri de yanlış tercih.
Beşiktaş'a gelecek oyuncu sadece alacağı paraya odaklanmamalı aynı zamanda hedefleri de olmalı. Mandanda yapacağı sözleşme ile kazanacağı paraya olması gerekenden çok odaklanmış. Böyle bir oyuncuyu motive etmek zor hatta imkansız olacak. Beşiktaşta oynayacak yabancı oyuncunun profesyonelliği üst seviyede , sportif anlamda hedefleri olan bir oyuncu olması bir zorunluluk. Mandanda böyle bir görüntü sergilemiyor.
Fabri meselesini de açmaya gerek yok . Amaç Tolga ile rekabet edecek kaleci aramaksa , inatla bir yanlışta ısrar edilecekse Fabri bence çok iyi bir seçim.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

3. forvet transferini yapmışız hayırlı olsun .Sırada Pektemeğin gidişi var . :D

http://www.transfermarkt.com.tr/omer-sismanoglu/profil/spieler/50774
Antalyadaki sözleşme bitiş 2017.. Bu adam bize dönmez artık..zaten bizdede 2017 de bitiyordu..

Çevrimdışı İhsan

Aslında napıp edip caner interle imzalamasın diye kanına girmek lazım :) Sol bek caner + fabio coentrao mükemmel olur mesala :) Caner olmazsa ismail + fabio coentrao olucak :D

İyi güzel de İsmail bu sezon Canerden daha iyi oynadı. Boşuna milli takıma gitmedi
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Free Transfer Fabri. Eğer doğru bilgi ise alacağı yıllık ücret önemli . Bedava diye Çöpleri doldurmasalar bari

Gözü kapalı Bundesliga'da ilk onbir oynayan bir Alman kalecisi alın. Hata yapmazsınız.
Biraz araştırın Almanya 2. ligden alınabilecek 6 kaleci çıkar :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Antalyadaki sözleşme bitiş 2017.. Bu adam bize dönmez artık..zaten bizdede 2017 de bitiyordu..
evet 2017 de bitiyormuş kiralık sözleşmesi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı worns

Umarım Zieler haberleri doğrudur.

Çevrimdışı OrhanAker

Futbolarena özel: Robben ile anlaşmışız sorun turkiyedeki terör...mario göreve..
:sevinc:

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolarena özel: Robben ile anlaşmışız sorun turkiyedeki terör...mario göreve..
:sevinc:

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gomez halleder o işi :D

Çevrimdışı Bishamon

Robben'den önce defans alsınlar defans çok mu gerek var bir oyuncuya yıllık 5M Euro üstü para vermeye?

Etiketler: