2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348383 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben buraya boş kaleye gol atamayan ne forvetler gördüm hepsi kral oldu.

Fernandao gol kralı oldu bu ligde.
Şenol Güneş faktörü  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:46:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
futbolundan şüphem yok ona birşey demiyorum da.. gomezin gittigi falan yok, bir oyuncu daha gidecek çok iyi para kazandıracak diyr ve oğuzhan'ı ima ediyorlar.. bunlarınki habercilik falan değil, sevinci kursakta bırakma çabası çok belli ettiler..

Aynen öyle izlemeyein protesto edin kıvırmaya başladılar hemen dedikoducu karılar gibi hepsi.

Neymiş bir bakayım kulüp bulamazsam kalırım demiş şimdi de hadi lan oradan derler adama hiçbir şey bildikleri yok üfürüyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

futbolundan şüphem yok ona birşey demiyorum da.. gomezin gittigi falan yok, bir oyuncu daha gidecek çok iyi para kazandıracak diyr ve oğuzhan'ı ima ediyorlar.. bunlarınki habercilik falan değil, sevinci kursakta bırakma çabası çok belli ettiler..
]diyorum iste satmayacaksin kimseyi bu ve turevleri kot olacaklar

Çevrimdışı tangaz

Rakip forvetlerin basina is acacak benim değil

Euro 2016 da milli takiminin formasini giyecek sonra gelip bir guzel kamp yiyip kaleyi devralacak bomba gibi dönecek :bandit:

şaktarın kalecisi 1.kaleci değil mi?

şampiyona sonrası kampa geç katılacağını da unutmamanı öneririm.
ben yeni transfelrin şampiyonaya katılanlar arasından olmasını istemem (zlatan hariç  :D ) çünkü kampı kaçırırlar her zaman ve ilk seneleri katkıları genelde düşük olur. elit bir oyuncu değilse...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş faktörü  :evillol:
Bu yıl Gomez'in bu kadar gol atmasın da Şenol Hoca'nın etkisi çok büyüktür.

O yüzden gol becerisi iyi olan her oyuncu bizim sistemimizde çok gol atar. Fakat fiziksel açıdan çok geride olmaması gerekiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan şuan çok erken 10 12 ye kesinlikle bırakılmamalı 20 ve üstü olursa yolu açık olsun derim :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:49:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu yıl Gomez'in bu kadar gol atmasın da Şenol Hoca'nın etkisi çok büyüktür.

O yüzden gol becerisi iyi olan her oyuncu bizim sistemimizde çok gol atar. Fakat fiziksel açıdan çok geride olmaması gerekiyor.

Gomez'in gidişi üzerinden değil ama örnek üzerinden ben de değerlendireyim.

Falcao Gomez'den de fazla atar.

Dzeko yine en az bu kadar atar.

İsmi duyulmamış bir adam bile son vuruşları iyiyse yine çok atar. O kadar çok pozisyona giriyoruz ki Cenk oynasın 25 atar o da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

Oğuzhan şuan çok erken 10 12 ye kesinlikle bırakılmamalı 20 ve üstü olursa yolu açık olsun derim :)

durun abi oyuna gelmeyin ya..kimsenin gittiği gideceği falan yok..gideceğini konuşmanın alemi de yok..geçen yıl ibra olayıyla gs ye yaptıkları yıpratma politikasının aynısı bu

Çevrimdışı nusretaslanturk

İsmi duyulmamış bir adam bile son vuruşları iyiyse yine çok atar. O kadar çok pozisyona giriyoruz ki Cenk oynasın 25 atar o da.
falcao'nun yanında skorer bir kanat oyuncusu olursa çok çok faydalı olur, asist sayısıda azımsanmayacak kadar fazla olur ama gomez gitmeyecek

Çevrimdışı Tolga

Falcao konusunda benim endişelerim var son dönemde çok fazla süre almadı ve sakatlıklarla boğuştu. (Gomez de böyle geldi ama her zaman da tutacak diye birşey yok)

Dzeko en azından sürekli maç oynayan bir oyuncu ama onun maliyeti daha sıkıntılı olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gürcan

Aynen katiliyorum gomezi bu hale getiren ortasahanin basarisidir. Cenk te bu sistemde atar.

Gomez gider ya da kalir profesyonel futbolcu ama 2 gündür baydi artik gomez olmaza Beşiktaş olmaz gibi konuşuyor medya. Kardeşim gomezi kendine getiren bu kulüp.
Her yere alternatif hazir olmak zorunda erdal baskan ve fikret baskan her zaman diyor her kez Beşiktaş oyuncu almak ister niye çünkü başarılıdır. Parayi veren ve kulübün menfaatine olan satilir.

Çevrimdışı Bishamon

Almamız imkansız olsa bile Gamerio'yu beğeniyorum

Çevrimdışı Ensar

hiç bir spor gazetesini okumuyorum hiç bir spor programını izlemiyorum sırf yancı sinir bozucu söylemleri yüzünden , gomez gitmişmiş de yerine transfer hazırmış felan. bu forumda buna çanak tutuyor. kaç defa iyi niyetle söylendi ama kimsenin dikkate aldığı duyarlı davrandığı yok. size iyi forumlar.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şaktarın kalecisi 1.kaleci değil mi?

şampiyona sonrası kampa geç katılacağını da unutmamanı öneririm.
ben yeni transfelrin şampiyonaya katılanlar arasından olmasını istemem (zlatan hariç  :D ) çünkü kampı kaçırırlar her zaman ve ilk seneleri katkıları genelde düşük olur. elit bir oyuncu değilse...
Zlatan kampa katilmaz katilmasi teklif dahi edilemez Zlatan daima hazirdir :evillol:
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2016, 13:36:28 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eğer zlatan gelirse çıldırırım herhalde ya :biggrinking:

eğer zlatan gelirse çıldırırım herhalde ya :biggrinking:
Egosu yeter :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ya sürekli defanstan bahsediyoruz da kanat olarak zenci yardıran bir oyuncu tipi lazım :D

ya sürekli defanstan bahsediyoruz da kanat olarak zenci yardıran bir oyuncu tipi lazım :D
Zenci degilde soyle beyaz tenli kel kafali 40 görünümlü 32 yasinda olan bir Hollandali versek olmazmi :naughty:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Zenci degilde soyle beyaz tenli kel kafali 40 görünümlü 32 yasinda olan bir Hollandali versek olmazmi :naughty:
olmaz olur mu kaymaklı ekmek kadayıfı olur hemde  :ok: :ok:

Çevrimdışı tangaz

dadından yenmez  :icool:
benim dizilimim şöyle olur o zaman

gomez
töre sosa robben
  atiba oğuzhan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

gomez
töre sosa robben
  atiba oğuzhan
Gomez - Robben dusunemiyorum bile olacaklari..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gomez
töre sosa robben
  atiba oğuzhan
töre gider abi  :money:

Çevrimdışı Gordon Baba

Böyle bir tasvir olamaz, hayran kaldım :D

töre gider abi  :money:
Aynen , Tore gitsin ki Robbeni alabilelim dimi yoksa neyle alicaz Robbeni opucuklemi :D

Bu arada Milli takim icin yapilan Uçağa Torenin resmini koymamislar sanirim ImPARAtor Euro 2016 ya goturmeyecek Gokhani bu kotu oldu :by2:

Etiketler: