2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348098 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Herkes yabancı yazıyor ama kadroda 7 tane Türk olmak zorunda.Stoperlerde Aytaç Sulu'yu alabilirsek iyi olur.

Çevrimdışı tangaz

Duser o :)

Vergi vardir o paraya dahildir bence.

Oynamak icin ve Alman oyuncularin coklugu için bizi tercih edebilir neden olmasin..

Gomez de 5.5 alıyordu Italya da hatirlatirim..

karşılıklı hatırlatmalara başlarsak sana hemen boykoyu hatırlatırım ve yüzlerce arkadaşımı arkama toplar karşına çıkarım  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Herkes yabancı yazıyor ama kadroda 7 tane Türk olmak zorunda.Stoperlerde Aytaç Sulu'yu alabilirsek iyi olur.

bizim diğer oyuncularımız yerli zaten stoperde yerliye gerek yok.

Çevrimdışı tangaz

gerçekten stopere 1 tane bile türk oyuncu alternatifi yazamıyoruz. şunu alalım denebilecek tek türk stoper kötü serdar aziz ki sürüngenlerin serdar azize isteyeceği parayla subotiç alınır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Viviano

Aytaç Sulu iyi stoper haberiniz olsun bu yıl Darmstadt'ın kaptanlığını yaptı tüm sezon.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

karşılıklı hatırlatmalara başlarsak sana hemen boykoyu hatırlatırım ve yüzlerce arkadaşımı arkama toplar karşına çıkarım  :lol:
Ben Boyko ve Quaresmanin hala arkasindayim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Bundesliga'nın en çok gol atan stoperi.Tam bir sivok etkisi yapar.

Genç isim olarak da Kaan Ayhan var Schalke'de.

Çevrimdışı nusretaslanturk

nesi var :)
nesi varı var mı yaw :) caner'in defansı yeterli değil, gg ün değil, robben gelmez,sosa yeterince gelmez, oğuzhanın o bölge için defansı yeterli değil,olcay sadece biraz gelecek olan :)
zorluk derecesi yüksek maçta bırak oymayı bade bile koyarlar :)

Çevrimdışı Tolga

Şu Gomez'in durumu bir an evvel netleşmeli. Ne kadar uzarsa o kadar sıkıntı yaşarız.

Bu arada Gomez gider Falcao gelirse çok riskli bir transfer olur onu da söyleyeyim.

Gomez transferinden daha da riskli olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Şu Gomez'in durumu bir an evvel netleşmeli. Ne kadar uzarsa o kadar sıkıntı yaşarız.

Bu arada Gomez gider Falcao gelirse çok riskli bir transfer olur onu da söyleyeyim.

Gomez transferinden daha da riskli olur.
Aspor'da akbabalar başlamış bile

Çevrimdışı tangaz

Ben Boyko ve Quaresmanin hala arkasindayim :bandit:

boyko senin başına iş açacak tüm sevenlerini kaybettirecek yapayalnız kalacaksın  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Aspor'da akbabalar başlamış bile

dün de demirkol gomez çoktan gitmiş bile ANÇ bu açıklamaları yapıyorsa bilinki gitmiştir bir sporsever olarak çok üzülürüm vbvb diyordu...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

boyko senin başına iş açacak tüm sevenlerini kaybettirecek yapayalnız kalacaksın  :bandit:
Rakip forvetlerin basina is acacak benim değil

Euro 2016 da milli takiminin formasini giyecek sonra gelip bir guzel kamp yiyip kaleyi devralacak bomba gibi dönecek :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

hep yabanci oyuncu yaziliyor. devamli yaziyorum yerli kontejyanina takilacaz diye.
allahtan necip var elde.

musayi alsinlar osmanlidan ortaya
yalcinin da gunahina girdik gelsin cocuk, kalbi kirilmasin :ok:

yabanci bir stoper
caner
bitti sezon oncesi kampi, hizli ileri sarim mayista kupa

dün de demirkol gomez çoktan gitmiş bile ANÇ bu açıklamaları yapıyorsa bilinki gitmiştir bir sporsever olarak çok üzülürüm vbvb diyordu...
gitti ve yerine daha iyi bir forvetle anlaşıldı bile deniliyor

Çevrimdışı mehmetthedum

Aspordan serkan korkmaz,

"Beşiktaş bir golcüyle anlaştı. Bu benim icin gomez gitti demek. Anlaşılan golcü gomez'in gidişinin üzüntüsünü bastıracak bir isim. "
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Aspordan serkan korkmaz,

"Beşiktaş bir golcüyle anlaştı. Bu benim icin gomez gitti demek. Anlaşılan golcü gomez'in gidişinin üzüntüsünü bastıracak bir isim. "
gomez kalacak ve bunların hepsi mort olacak

Çevrimdışı Tolga

Aspordan serkan korkmaz,

Gomez'in gidişini benim açımdan unutturacak isim Ibrahimovic olur anca :)

Gomez seviyesinde olan ve beni mutlu edebilecek belki diğer isim de Dzeko olur.

ikiside kesmez beni, zlatan'ı istemem ayar olurum hatta..dzeko'nun gelme ihtimali varsa q7 kalsın derim ama dzeko'da yeterli değil

Çevrimdışı mylife1903

dzeko demeyin bana ya tsdeki cardoso kadar katki verir ancak.

ibrahimovic olur guzel olur, formasi da satilir, takimin reklami da yapilir, vodafone da okuz degil herhalde az yardimci olsun, yatirimini korusun

Çevrimdışı Tolga

ikiside kesmez beni, zlatan'ı istemem ayar olurum hatta..dzeko'nun gelme ihtimali varsa q7 kalsın derim ama dzeko'da yeterli değil
Ibrahimovic, standart açısından Gomez'den sonra en iyisi durumunda :D

Dzeko'yu da benzer katkıyı verebilme açısından değerlendirdiğimde beni tatmin edebilir.

Çevrimdışı Bishamon

Dzeko boş kaleye atamıyor Beşiktaşın forveti mi olacak

Çevrimdışı Tolga

Dzeko boş kaleye atamıyor Beşiktaşın forveti mi olacak
Ben buraya boş kaleye gol atamayan ne forvetler gördüm hepsi kral oldu.

Fernandao gol kralı oldu bu ligde.

Ibrahimovic, standart açısından Gomez'den sonra en iyisi durumunda :D

Dzeko'yu da benzer katkıyı verebilme açısından değerlendirdiğimde beni tatmin edebilir.
futbolundan şüphem yok ona birşey demiyorum da.. gomezin gittigi falan yok, bir oyuncu daha gidecek çok iyi para kazandıracak diyr ve oğuzhan'ı ima ediyorlar.. bunlarınki habercilik falan değil, sevinci kursakta bırakma çabası çok belli ettiler..

Çevrimdışı Bishamon

Bir de Guiza örneği var.Bizim sisteme Gomez'den başka bir forvet uymaz.Adamın pozisyon alması koşuları dünyada en iyi forvetlerden biri

Etiketler: