2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347304 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

abi bence sadece ismaili yollasalar sen kabul edeceksin :D
Dunden raziyim yemin ederim ama ikna odasina girmem icin mustafayi da paketlemeleri lazim, mustafa paketlemek

Çevrimdışı MrtBlgc

Başkan instagram hesabından Falcao'nun fotoğrafını beğenmiş galiba.

Çevrimdışı mylife1903

Başkan instagram hesabından Falcao'nun fotoğrafını beğenmiş galiba.
Gomez zu pazarlik masasi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı SLYKRT

Bence transfer başlığının biraz daha zamanı var gibi.Basından kişilerin ve beşiktaşlıların çoğunun takip ettiği forumda onu satalım bunu alalım tarzı konualrın lig bitimiyle başlamasını temenni ediyorum.Umarım değerlendirmeye alınır veya başlık için bir oylama açılır.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Kapkarakartal

Aspor'a göre Skörtıl 'la anlaşmışız. Menajerler Agger'i önermiş biz düşünelim demişiz.  :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 19:20:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aspor'a göre Skörtıl 'la anlaşmışız. Menajerler Agger'i önermiş biz düşünelim demişiz.  :s20:

Sabah Gomez'i gönder akşam Skrtel'i getir maşallah çok bereketli yalancı çıktılar :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mehmetthedum

Ortalığı hangi menejer karıştırıyorsa inşallah evi karışır.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Gordon Baba

Bu arada, Kelechi Iheanacho ileride çok can yakar benden söylemesi :)

Çevrimdışı Hakan_11

Ligimizden Volkan babacan,Yalçın,eto'o,aminu umar,rodeyega gibi isimleri takımda görmek isterdim.Beck,delgado,marcelo,tolga,pektemek gibi iş yapmazlarında kendilerine takım bulmasını isterdim.

Çevrimdışı alimm

Umar Aminu transfer ihtimali var m acaba...  bu arada bizde Bakambu etkisi yapar mı...¿
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Eray

Umar Aminu transfer ihtimali var m acaba...  bu arada bizde Bakambu etkisi yapar mı...¿
Twitter'da falan bazı kongre üyesi olduğunu iddia eden şahıslar Umar Aminu'yu transfer ettiğimizi falan söylüyor. Ancak tabii ki resmi bir açıklama gelmeden inanmamak gerek. Sezon bittikten sonra yavaş yavaş kokular çıkar meydana.

Çevrimdışı Ripley

sağlam falcao sağlam gomezden iyidir. demba ba>gomez>falcao git gide iyileşiyor aşağısı kurtarmaz artık, tabi gomez giderse falcao olsun ama gomezin gitmesini istemem çok karakterli bir insan beşiktaş forması da ona çok yakışıyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Umar kadroya katılabilir gayette güzel olur hatta ama kolay bırakmazlar

Çevrimdışı aa1903

bu oğlan da kanat oyuncusu. acaba frei de mi gidiyor?

pektemek + 3 milyon verelim bu iş huzur içinde çözülsün.

Çevrimdışı ozgurkaracan1

Abi terry olur da bizim takim tehlikeli tosicin hanima falan yazar bu, tosic bunu kafa kola alir gebertir, sonra mi6, kralice elizabet falan derken 3. Dunya savasi cikartir bizim sirp.
dünya savaşı zaten sirplarin çıkardığı,   Almanların yenildiği biseydirm

rhodolfo'yu satıp skrtel'in yanına solak ve biraz daha teknik bir stoper almamız lazım. yalnız bir üçüncü stopere daha ihtiyaç var. belki marcelo yedek olarak düşünülebilir. bilgisayar oyunu oynuyormuşuz gibi yorum yapıyorum ama bizim defansı gerçekten komple değiştirmemiz gerekiyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş bir takım değil kişiliktir.

Çevrimdışı Savaş

Daha sezon bitmeden sağlam adam gonderip sağlam adam aldık. Bu sezon çok şenlikli geçicek :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 23:09:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Agger - Skrtel ikisi birden olursa enteresan olabilir bu ikili birlikte 5 yıl oynadı uyum sorunu sıfır haliyle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı halvetifarazi

allison becker. ocakta sözleşmesi bitiyor. yazın 2-3 neyse verip çökmek lazım. ilerde çok para eder ve muslera gibidir. keşke şunu bir düşünseler.

Çevrimdışı alimm

izlediysen eğer sence bakambu performansı verir mi gol sayısı olarak...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı onurturan

Sabah Gomez'i gönder akşam Skrtel'i getir maşallah çok bereketli yalancı çıktılar :D
Nasıl izliyorsunuz bu kanalları anlamıyorum azizim .

Çevrimdışı onurturan

Agger - Skrtel ikisi birden olursa enteresan olabilir bu ikili birlikte 5 yıl oynadı uyum sorunu sıfır haliyle.
Kale ne olacak acaba en çok onu merak ediyorum ben..

Çevrimdışı tangaz

bence ligi domine ederler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Kale ne olacak acaba en çok onu merak ediyorum ben..

kale belli tolga-boyko derin bir rekabette olacaklar  :bawling:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AmaralGürses

Hulk'u Besiktas'ta gormeyi cok isterim.
Hatta su anda Besiktas'ta gormeyi en cok isteyecegim oyuncularin basindadir kendisi.
Keske olsa...

Ama tabi herseyden onemlisi defans ve kaleci su asamada.

Etiketler: