2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348612 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı canergiray77

Falcao sağlık testinden geçemez
falcao 2 mustafa pektemek vakası olacaktır olursa boşa giden paracıklarımız olacak o zaman bakırköy tımarhanesinde yer kalmayacak alayımız orda oluruz :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 15:44:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar Gomez konusunu kapatıyoruz. Gider kalır maçtan sonra konuşulur.

Osmanlıspor maçına dek konuyu ve spekülatif haberleri burada paylaşmayın silinecektir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Çağrı sen maçlara gidiyormusun ?

Çevrimdışı Bishamon

Fotoğrafın göstermediği 7 tane üst üste Lyon şampiyonluğu var ama :D

Çevrimdışı canergiray77

@Çağrı sen maçlara gidiyormusun ?
kardeşim hallettin mi bilet ve passolig işini ? @Mehmet Ali C.
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kardeşim hallettin mi bilet ve passolig işini ? @Mehmet Ali C.
caner 2 gün önce kart kargoya verilmiş bilet devir olmuştu zaten önceden kart yarına kadar gelmezse cumartesi bjk plazadan tek maçlık giriş kartımı alacağım sen gelecekmisin bu maça

Çevrimdışı Zafer55

Aspordan serkan korkmaz,

"Beşiktaş bir golcüyle anlaştı. Bu benim icin gomez gitti demek. Anlaşılan golcü gomez'in gidişinin üzüntüsünü bastıracak bir isim. "

He serkan sen o isimi biliyon ama söylemiyon hemi.
Demek fikrini falan aldılar bunun ...
 otorite serkan gizemli serkan...

Çevrimdışı OrhanAker

Aslında medya felan biraz hikaye biz daha lig bitmeden transfere daldık bu başlık çok erken oldu bence kilitleyelim resmi olarak başladığı gün başlık aktifleşsin.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canergiray77

caner 2 gün önce kart kargoya verilmiş bilet devir olmuştu zaten önceden kart yarına kadar gelmezse cumartesi bjk plazadan tek maçlık giriş kartımı alacağım sen gelecekmisin bu maça
malesef gelemeyeceğim kayserispor maçına gitmeseydim buna gelecektim fakat nasip kayserispor maçınaymış engelli ve yalova'da yaşadığım için bir hayli sıkıntılı oluyor inşallah 16-17 sezonun ilk maçına gelmeyi planlıyorum :D @Mehmet Ali C.
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Zafer55

Aslında medya felan biraz hikaye biz daha lig bitmeden transfere daldık bu başlık çok erken oldu bence kilitleyelim resmi olarak başladığı gün başlık aktifleşsin.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence olumlu etkisi olur transfer başlığının.Zira millet rahatlıyor .Rahat taraftarın stattaki etkisi daha pozitif olacaktır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@canergiray77 inş kardeşim bende seneye 3 4 tane maça gelcem :D

Çevrimdışı emrecakmak

falcao 2 mustafa pektemek vakası olacaktır olursa boşa giden paracıklarımız olacak o zaman bakırköy tımarhanesinde yer kalmayacak alayımız orda oluruz :D

Şaka mı bu? :)

Bana göre ceza sahası içinde en etkili forvettir falcao, Gomez'e bizim ortasaha  attırıyor. Falcao Gomez'in hızlı versiyonu.

Bu adamın ismiyle Pektemek'i aynı cümlede kullanmak hakarettir bence :D

[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2016, 16:18:49 emrecakmak ]

Çevrimdışı Gordon Baba

alınacak santrafor sebastien haller genç potansiyelli al bizim sitemde 25 gol sıkıştırsın sonra aldığının 3 katına sat  :bandit:

http://www.transfermarkt.com.tr/sebastien-haller/profil/spieler/181375

Geçen yaz Beşiktaş'a önerdim, 750 bine Utrecht aldı. Şimdi 5'ten aşağı vereceklerini sanmıyorum.

Çevrimdışı canergiray77

Şaka mı bu? :)

Bana göre ceza sahası içinde en etkili forvettir falcao, Gomez'e bizim ortasaha  attırıyor. Falcao Gomez'in hızlı versiyonu.

Bu adamın ismiyle Pektemek'i aynı cümlede kullanmak hakarettir bence :D

son 1 2 sezondur falcao'dan haber var mı kaç gol atmış nasıl bir performans sergilemiş bu görüntüler eski görüntüleri bu görüntülerdeki gibi olsa şuanda gomez'i katlardı O ESKİ HALİNDEN ESER YOK ŞİMDİ @emrecakmak
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Gordon Baba

Ömer Ali Şahiner diyorlar. Bence yerinde olur. Zira o bölgeye pahalı transfer yapmak yanlış olur. Nasılsa Beck var. Kaynağı sola ve stopere ayırmak gerek.

Çevrimdışı canergiray77

Ömer Ali Şahiner diyorlar. Bence yerinde olur. Zira o bölgeye pahalı transfer yapmak yanlış olur. Nasılsa Beck var. Kaynağı sola ve stopere ayırmak gerek.
kaleci ve sol bek'e yatırım cidden şart şöyle ŞL ligi ayarında biri avrupa'ya tolga ile gidersek kimse kızmasın ama HÜSRANLA döneriz
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı mylife1903

Ne transfermis arkadas simdiden gina geldi.
Caneri alip kapatsinlar transferi

Çevrimdışı emrecakmak

son 1 2 sezondur falcao'dan haber var mı kaç gol atmış nasıl bir performans sergilemiş bu görüntüler eski görüntüleri bu görüntülerdeki gibi olsa şuanda gomez'i katlardı O ESKİ HALİNDEN ESER YOK ŞİMDİ @emrecakmak

Gomez'in geçen sene kaç golü vardı? 32 maç 10 gol :) Umarım gitmez ama giderse yeri doldurulur.

Çevrimdışı Bishamon

Falcao 16 senedir profesyonel anlamda futbol oyunuyor.İlk A takım maçına adam 13 yaiında çıktı.Artık bedeni kaldırmıyor pili bitti yani zaten adamı kiralık bile alsak 6M Euro + Maaş vermek gerekir o paraya zaten Gomezi rahat rahat tutarsın

Çevrimdışı tangaz

Geçen yaz Beşiktaş'a önerdim, 750 bine Utrecht aldı. Şimdi 5'ten aşağı vereceklerini sanmıyorum.

5-6 neyse verip alalım fransa alt yaş milli takımında 14maç 9 gol istatistiği var bizde 2 sene oynasın wenger 25-30 milyona alır bizden  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Omer Ali sahineri bende begeniyirum iyi transfer olur , yerli oyuncularada ihtiyacımız var

Kadroda belirli sayida yerli oyuncu bulundurma zorunlulugumuz var.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Falcao burada kral olur Canlanir

Gomezde bize gelmeden once kariyerinin en kotu donemini yasiyor ve sakatliklarla bogusuyordu herkes kariyeri bitti gozuyle bakiyordu ama o kendini butun Dunyaya tekrar hatirlatti aynisi Falcaoda da olur rahat ol

Ama tabiki hepimizin gonlu Mariomuzun kalmasindan yana :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ne transfermis arkadas simdiden gina geldi.
Caneri alip kapatsinlar transferi
abi bence sadece ismaili yollasalar sen kabul edeceksin :D

Çevrimdışı Yado

Basında okuduğum habere göre gomezin durumuna göre 1 forvet alınacak . diğer trsnferler genelde defansif olacak anlaşılan.

Haliyle sanki menejermişiz gibi oturup stoper bakıyoruz bizde anormalliğimize uygun davranarak  :)

Bir çok isim var ortada ama şu ana kadar benim en çok istediğim 2 transfer var . biri subotic ki sadece üst düzey futbol deneyimi ve takım oyununa yatkınlığı ve Dortmund cv'si bile yeterli.

Diğer Stoper adayım @çağrı 'nın Defalarca yazdığı Dede . Onlarca pazarlama videosu izledim youtube'de ama bu adam hakkikatten bir başka.

Rakibi döndürmeyen , ilk müdahale odaklı , kolay yatmayan , adam geçirmeyen pozisyon bilgisi yüksek ( genelde döndürdüğü adamları

taça iteklemesi beni etkiledi.) tam Şenol hocanın istediği takım ilerdeyken kontra yedirmicek ve kazandığı toplarla direk rakip sahaya kat eden bir stoper . Uyum süreci nasıl olur , alışırmı vs gibi düşünceler illa ki olacak ama alınırsa büyük iş olur .
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı MrtBlgc

Beyler yapmayın Allah aşkına Mario Gomez bize Bayern Munich'ten mi geldi ? O da bize gelmeden evvel gözden düşmemiş miydi ?
Gomez gidecekse eğer Falcao bence denemeye değer bir risktir. Yalnız çok zor bir transfer olur, kolay değil.
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2016, 17:20:14 MrtBlgc ]

Etiketler: