2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344648 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Maksadini asan bir tabir olmus, kandirildim, montaj. T9 abi

O anlamda yazmamistim ama dikkatini o noktaya cekmek icin kullanmistim ifadeyi, gene de basarili
merak etme alınmadım :D
ama bu iadeyi itibar yapmayacağım anlamı taşımaz :bandit:

Çevrimdışı Orhan_

Ispanyayi ingiltereyi sallamis bir oyuncu gostersene bana turkiye liginde

Bunu argüman olarak sunan ben değilim ki! İspanya'ya İngiltere'ye gitmiş olmasını pozitif bir olay olarak sunan sizsiniz. Ben de tutarsız bir bakışı eleştiriyorum. Benim için saha içi katkısı önemli, nereye gidip gitmediği değil.

Çevrimdışı Orhan

takımda gruplaşma yok olmayan şeyleri dile getirmeyelim bu yanlış @Orhan
kişisel kalkışmalar var. ozi grupsa kiminle grup sence olması gereken adamla tartıştı önümüzde
cenkden bahsediyorum. hiçte öyle bir şey yok sen gol sevinçlerine galibiyet sevinçlerine bir bak
istersen olmadığını görürsün. zaman zaman takım reaksiyon gösterir bazı oyunculara ders vermek
için toplu tepki gösterir akşamki oziye yapılanda buydu. Bu gruplaşma demek değildir. O başka bir beladır
adını bile dillendirmeyin taraftar tribünde böyle bir şeyi hissederse bütün takımı yer emin ol
Neyse abi haklısın böyle birşey olsada dillendirmemek Lazım ama İnşallah  yanılıyorumdur.

Çevrimdışı Mehmet K

İnşallah Aras'ı izleyeceğiz bu sene. Yetenekli diye aldık oynamadan sakatlandı. Ben biraz hocada arıyorum suçu Aras konusunda.

Çevrimdışı mylife1903

Kendimizi dev aynasında görmeyelim haklısın burada ama senin yaptığın bu değil. Sen Quaresma'yı dev zannediyorsun. Bizim vodafone ile anlaşmamız esnasında hangi oyuncularımız vardı?  Quaresma'yı almış mıydık?

Saha da verebileceğinin maksimumunu vermiyor. Sorun yetenek değil çünkü mental! Bu kadar basiretsiz oynayan birinin kaprislerini de hiçbir futbolcu çekmek zorunda değil!.
Sen besiktasin bilinirligi qusresmadan cok mu saniyorsun anlamadim ki

Turkiye parlayan yildiz, orta dogunu gunesinfalan masallari gibi

Yurtdisinda insanlar turkiyenin yerini bilmiyor, umurlarinda degil ama quaresmayi taniyorlar, aci ama gercek

Çevrimdışı 38life

onlar Beşiktaşın oyuncusu değil burda konuşanın başına gelecek şey moderasyon olur @38life

İlgili başlık için de durum aynı :)

Çevrimdışı Orhan

Maksadini asan bir tabir olmus, kandirildim, montaj. T9 abi

O anlamda yazmamistim ama dikkatini o noktaya cekmek icin kullanmistim ifadeyi, gene de basarili
Abi bu kaçıncı montaj :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Trivela,rabona ve kırmızı kart.

Ben artık kabullendim en son gördüğün gibi yaptıklarına da hiçbir şey demedim, kanıksamıyorum artık. Mylife1903'ün orda oynadı, burda oynadı argümanına karşı verdiğim argümanlardan bir tanesiydi bidon konusu. Oralarda yaptığı katkılar malum.
Kacamak cevap verme berat, hangi takimlar tercih etmiyor boyle marka futbolculari hangi takimlar tercih ediyor?

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Necmi

Yahu beyler sevdiğiniz oyuncuyu öveceğiz diye başka bir Beşiktaş oyuncusunu yeriyorsunuz şu yaptığınız zarar vermekten başka bişey yapmıyor. İkisi de bizim futbolcumuz gününde olurlarsa ikisi de maç aldırır, şapka çıkarttırır. Şu muhabbeti kapatabilir miyiz artık?
ya allahtan abou üst seviye performans gösterdi resmen maçı aldıda
onu gömmekten kurtardık birilerinin gömülmesi lazım zaten bunu önceden sezinledim
o nedenle kimse gömmeden quaresmayı övdüm sabahtan beri çünkü liste başında o vardı
baskıyı azaltmak için başka oyuncularıda gündeme getirdim eleştiri globalleşsin diye
ne zaman oyuncu değilde takım ve oyun hakkında kişiselleşmeden eleştiri yapacağız
işte o zaman takıma katkı olacak bu
oyuncu peşinde koşarken gerçek boyutu göremiyoruz takımın genel gidişatında bir sıkıntı var
kaynağıda orta saha ama sonuç bütün takımı etkiliyor antep bile orta sahada direnç görmeyince dalga dalga
geldi bu ciddi bir tehlike hücumda yok savunmada yok

Çevrimdışı Orhan_

Ismaile sporcu degil, degil futbolcu degil dedim. Hakliyim o konuda. Quaresma begen begenme kardesim besiktastan daha cok taninan bilinen bir markadir. Azicik yurtdisina cikinca bizim besiktasi bilenden cok quaresmayi bilene rastlarsin hatta turkiyenin haritadi yerinden cok quaresmanin forma numarasini bilen bulursun

Bursa macindaki oyunu begendiysen de hayirlis isler

Futbolcu sporcu farketmez. Öncelikle istediğin gibi etiketliyorsun ondan sonra ona göre muamele çekiyorsun. Senin bakış açına sahip olmayanlara ise tutarlılıktan bahsediyorsun. Ayrıca başka bir tutarsızlıkta şu, bizim ligi Quaresma gibi oyuncuların düştüğü, sürgün edildiği bir yer gibi görüyorsunuz ondan sonra bu ülkeden çıkan İsmail'i futbolcudan saymıyorsunuz. E ne bekliyorsunuz bu ülkeden? İsmail yerine Alaba'mı çıkacaktı? Siz haklı olun yeter ki!.

Çevrimdışı Orhan

:guitar: :guitar: :guitar:

Gece gece iyi geldi. En azından tebessüm edebildim. İyi geceler  forum

Çevrimdışı mylife1903

Bunu argüman olarak sunan ben değilim ki! İspanya'ya İngiltere'ye gitmiş olmasını pozitif bir olay olarak sunan sizsiniz. Ben de tutarsız bir bakışı eleştiriyorum. Benim için saha içi katkısı önemli, nereye gidip gitmediği değil.
Abu jn atiigi bir golle 2 milyon euro kazandirdigini soyleyenler var

Sampiyonlar ligindeki katkisi nasildi quaresmanin? Golleri penaltidandi degil mi o penaltiyi gole ceviremeyen lider oyincusu da var bu takim? 3 gol 3 asisy adam sampiyonlar liginde. Daha ne yapsin?

Tebrik ettiniz mi?

Çevrimdışı alimm

Yok artik. Oguzhan efendi gelip topu cenkin elinden aliyor, cenk zaten dusunuyor buna topu vermezsem bu istedigine pas veriyor ostemedigine vermiyor, en iyisi bulasmayim atsin penaltiyi, diyor oguzhan sadece hocayi degil takim arkadasini da eZmis oluyor.
oğuzhan takım arkadaşını ezmiştr kabul fakat hocayı ezmiştr demek olayın şeklini başka yöne çevirmek olur...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

onu gömmekten kurtardık birilerinin gömülmesi lazım zaten bunu önceden sezinledim
o nedenle kimse gömmeden quaresmayı övdüm sabahtan beri çünkü liste başında o vardı
baskıyı azaltmak için başka oyuncularıda gündeme getirdim eleştiri globalleşsin diye
ne zaman oyuncu değilde takım ve oyun hakkında kişiselleşmeden eleştiri yapacağız
oyuncu peşinde koşarken gerçek boyutu göremiyoruz takımın genel gidişatında bir sıkıntı var
kaynağıda orta saha ama sonuç bütün takımı etkiliyor antep bile orta sahada direnç görmeyince dalga dalga
Gommem serbest dedin ya abi
Abuyu ne gommesi ya bildigin kazma forvet adam buyuk takim futbolcu 3 golu var. bugun oguzhan severleri ifsa edecem once quaresma aktarmali, @Serhat Akkaya gelince abunun fatihasini okuruz ilk maca kadar

Çevrimdışı Necmi

İlgili başlık için de durum aynı :)
ilgili başlıkta konuşup konuşmamak kişilerin tercihidir Beşiktaş taraftarı zaten renklilerden konuşmayı
sevmezki vermiş vermemiş hakem bu bizi bağlayan bir şey değil öyle bir pozisyonda çıkmayan kart hakemlerin utancıdır.
biz ne diyelim tartışılacak bir durum yokki oturup tartışalım. çünkü koruma için bile atlanacak bir pozisyon değil o
öyle pozisyonun bir hakemin hakemliğini bitirmesi lazım.

Çevrimdışı Orhan_

Yurtdisinda insanlar turkiyenin yerini bilmiyor, umurlarinda degil ama quaresmayi taniyorlar, aci ama gercek

Hala aynı şey. Söylemediğim ya da savunmadığım argümanlarla tartışmayı son sığınağınıza çekmeye çalışıyorsunuz efendim "Quaresma'nın bilinirliği". Boşa kürek çekmek istemiyorum daha fazla. Hayırlı sabahlar.

Çevrimdışı alimm

ne güzel bi ara kalede tolga vardı kimse yeni isim peşinde koşmuyor, küreği alan kale çizgisi üzerinde buluşuyordu... fabri'nin formayı alması hiç iyi olmadı... :lol: :lol:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Orhan

oğuzhan takım arkadaşını ezmiştr kabul fakat hocayı ezmiştr demek olayın şeklini başka yöne çevirmek olur...
Hocayı ezmiştir ilk. TEKNIK DIREKTÖR diyoruz.Sistemi kuran adam yani General.Sonra Cenk gelir. Muhtemelen atıp gol sayısını 11 yapacaktı.

Çevrimdışı mylife1903

Futbolcu sporcu farketmez. Öncelikle istediğin gibi etiketliyorsun ondan sonra ona göre muamele çekiyorsun. Senin bakış açına sahip olmayanlara ise tutarlılıktan bahsediyorsun. Ayrıca başka bir tutarsızlıkta şu, bizim ligi Quaresma gibi oyuncuların düştüğü, sürgün edildiği bir yer gibi görüyorsunuz ondan sonra bu ülkeden çıkan İsmail'i futbolcudan saymıyorsunuz. E ne bekliyorsunuz bu ülkeden? İsmail yerine Alaba'mı çıkacaktı? Siz haklı olun yeter ki!.
Yo ismail yerine bizim kiz futbol takiminin "sag"beki oynasin diyordum
Evet ligimizde gerek yonetilis gerek kalite olarak  muz cumhuriyeti ligleri seviyesinde.

Ismaili quaresma ile ayni 11de oynatmayi gectim ayni cumle icinde kullanmak bile futbolun dogasina aykiridir ayrica.

Çevrimdışı mylife1903

Hoca kendi diyor

Ben tahtaya cenki yazdim, neden cenk atmadi soracam diyor.

Simdi burada asil demek istedigi su

Ben cenke at dedim o atmadi. Soyunma odadina girinde odunu alip vurmaya baslayacagim cenk dik durmadigi icin dayak yerken oguzhan da artislik yaptigi icin dayak yiyecek.

Çevrimdışı Orhan_

Abu jn atiigi bir golle 2 milyon euro kazandirdigini soyleyenler var

Sampiyonlar ligindeki katkisi nasildi quaresmanin? Golleri penaltidandi degil mi o penaltiyi gole ceviremeyen lider oyincusu da var bu takim? 3 gol 3 asisy adam sampiyonlar liginde. Daha ne yapsin?

Tebrik ettiniz mi?

Sadece şampiyonlar liginde oynamış olsaydık Abou'nun istatistiklerini de rica ederdim ve onu gömdüğün her dakikanın acısını çıkartırdım senden.

Çevrimdışı mylife1903

Hala aynı şey. Söylemediğim ya da savunmadığım argümanlarla tartışmayı son sığınağınıza çekmeye çalışıyorsunuz efendim "Quaresma'nın bilinirliği". Boşa kürek çekmek istemiyorum daha fazla. Hayırlı sabahlar.
Besiktasin bilinirligini savunamazsin zateb, bilinmiyor kardesim bilinmiyor.
Bizim icin en buyuk takim ama gavurun ulkesinde be me bitti

Turkiyenin durumu gibi kimsenin bir tarafinda degilsin, kendi kendine gelin guvey olursun ancak.

Cin neden para saciyor futbolculara, marka degeri icin.

Insan yonetmeyi bilmek lazim ilerleyip gelisebilmek icin

Çevrimdışı tangaz

yıllar evvel bu bizim con benjamin toşşak hocayken ali şen buna sataştı falan bizimkinin büyütmeyeceğini sanmıştı, toşşak gerçekten de toşşaklı bi abimizdi çıldırmıştı resmen buna sokupsokup çıkarırdı her fırsatta psg ile deplasmanda şl maçına gittik pariste hava alanında ilk gördüğü kişileri çevirdi sormaya başladı. "do you know ali şen" dedi önce millet aval aval baktı. ardından ekledi toşşak abimiz " do you know me" hava alanı cooon benjamiiiin toşşakkk toşşaakkk die inledi.

kıssadan hisse dünyada ne bizi ne yerimizi bilmezler bilinirliğimiz olduğunu düşünenler kandırılmış montajlanmış dublajlanmış en hafifinden T9 madurudurlar ;)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Sadece şampiyonlar liginde oynamış olsaydık Abou'nun istatistiklerini de rica ederdim ve onu gömdüğün her dakikanın acısını çıkartırdım senden.
Dene bakalim aci cikartmayi, aci cikartirken kullanacagin futbolcu abu mu yahu, adama gulerler

Etiketler: