abi forma kousunda kulüp açıklama yaptı geçen sene böle gomezler sosalar varken de en çok q7 satılıyordu bu sene bakarların olduğu takımda diğerlerinin toplamı = quaresma derse yönetim inanırım. ama forumda inanmayacak çok arkadaş çıkar hatta bizim taraftar almaz biz niye stadda görmüyoruz falan derler. denenmişliği var birazdan görürsün...
bir tane bile quaresma forması görmedim bu güne kadar

bir tarafımızdan sıkmıyoruz stada maça giden koysun buraya quaresma formalarının resmini
beni yalanlasın kulüp ya salladı yada şimdi en fazla quaresma forması satılıyor demek 10 tane satıldıysa başka isimli forma satılmadıysa
en fazla olur zaten kaldıki kartal yuvalarında isimli forma satılmıyorki

Ben nenden görmüyorum bu formaları ha eğer tsortları diyorlarsa doğru demişlerdir
quaresma yok sattı.
burda böyle derler deyip sallamayacaksın kanıdını koyacaksın ortaya iddia edenler koyacak staddan quaresma formalarının resimlerini
göreceğiz biz koyamıyoruz olmayan şeyin nesini koyacağız yokki. geçenlerde sırf bu yüzden iski açığın tamamını dolaştım elde telefon quaresma forması resmi çekeyim aha işte bu kadar diyeyim diye çekecek forma bulamadım. o stada her maç 30-35 bin kişi giriyor çıksın söylesinler
çeksinler fotoları yayınlayalım burda
yok vaz geçtim interneti dolaşın gerek staddan gerek ağaçlı yoldan olsun köyiçinden olsun bir sürü foto var hadi hodri meydan bulun o formaları
stada gitmeyede zahmet etmeyin nerdeymiş bu çok satan formalar