Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2270147 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı onur_U

Jon snow geri döndü vodafone arena acildi bi de sampion olurdak bu sezonun tadindan yenmez :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

naptın abi sen yaktın yıktın kül ettin bizi!!!
beşiktaş forumunda spoiler yedik yahu...

Çevrimdışı yigitcan1903

Jon snow geri döndü vodafone arena acildi bi de sampion olurdak bu sezonun tadindan yenmez :D :D

Spoiler  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı mylife1903

Bir gün kala akşam pazarı niyetine satışa çıkarsa bence zararı olmaz. En fazla homurdanmalar olur ki onada alışığız. Boş kalacağına makul fiyatlara verilebilir..
Maca gelmeyen kombine sahiplerinin koltuklari da satilsin. Mesela adam 2 gun onceden bildiryorsa maca gidemeyecegini satilan biletin yari parasi iade edilir. Yok mactan 1 saat once stada gelmediyse koltuk satilir bilemiyorum dusunelim bir proje. Stat bos kalmasin

Çevrimiçi Necmi

öncelikle herkese günaydın,
güzel bir hafta diliyorum.

duygusal yanıtlar devam ediyor. tribündeydim toz kondurmam oradakilere mantığı bu. ben tribün kötüydü demiyorum aksine ambiyans gayet iyiydi atmosfer güzeldi ama hakemi ezemiyoruz diyorum. daha kat edilmesi gereken mesafe var diyorum. bunun bir gece de şıkıdım deyip düzelmeyeceğini de biliyorum ama birileri bunu dillendirecek ki değerlendirme yapabilelim.

zeki yavru neler yaptı ama kırmızı çıkartmadı hakem ezen bir tribün o adamı attırırdı keza furkanı da. quaresmanın gelişine eyvah dedik diyorsunuz hakem görememiş gelişine sarıyı çıkarmış olabilir ama dikkatli bakın orada önü açık ve gözünün önünde olan yardımcı hakem ve yardımcı çılgınca bayrak sallıyor orta hakemi tetikliyor, ensesinde yardımcı hakeme korku salan bir tribün olsa idi o yardımcı hakem o bayrağı öyle sallayamazdı. quaresmanın penaltı pozisyonunda son adam kuralı geçerlidir yandandı sağdandı soladandı bakılmaz son adam penaltı=kırmızı karttır, tartışması bile olmaz kaldı ki hakem sarı bile vermedi taraftar hakem kart göstermeyince çıt dahi çıkarmadı. gomezin pozisyonu net penaltıdır daha ne yapacaktı penaltı olması için belini mi kıracaktı? real madrid hemen her 2-3 maçta bir penaltı kazanıyor ronaldo ile en serti bu hareket kadar oluyor ama hakem penaltıyı çalıyor seyircinin bir efektine bakıyor orda penaltıyı almak ama bizim tribünlerden tepki gelmedi çünkü 3-0ı kutluyordu hala. @Necmi @Hasan Tahsin @Ensar @yigitcan1903

yok kardeşim @tangaz  benki taraftarı bu konuda çok eleştiren biri olarak duygusal yazmam bu konuda.
çünkü en nefret ettiğim şey tribünde taraftarın lay lay lom yapmasıdır yıllardır burda tepki verdim buna.
baskı konusunda tribün gayet iyiydi elbette bir dediğine katılıyorum yeterlimi henüz tam değil tribünde bir değişim var
ve bu zamanla çok daha iyi olacaktır. Ama bu hali bile geçmişden on gömlek iyidir. Bursa maçındada kayseri maçındada
hakemide oyuncularıda ciddi baskı altına aldı bunu ben 3 yıldır maç kaçırmayan biri olarak söylüyorum. İşin özeti ben ambiansdan falan
bahsetmiyorum boş pozisyonda kaç defa topu taça attılar rakip oynarken panik içinde olduğunu hissediyorsun hakem kaç kez düdüğüne
gitti ıslıklardan sonra bursa maçında verilen penaltıyı görmedinmi en bize uzun yıllardır böyle penaltı verildiğini görmedim
ama baskının olması için önce tribündeki taraftarında bazı şeylere inanması gerekir her şeye olur olmaz baskı yaparsan
adamları baskıya alıştırırsın. Baskının işe yaramazı için hakemide buna inandırmak lazım her şeye tepki verirsen bu sefer tepkiye
duyarsızlaştırırsın dediğin pozisyonlarda tribündeki taraftar inanmadıki pozisyona tepki versin bence tepki verilmesi gereken
yerlerde verildi ve sonuçta alındı bu yönden gayet iyiydi. bu zamanla maçı ve hakemi yönlendirmeye doğru kayacaktır adım adım
öğreniyor millet. Baskı bizim oyunculardada işe yarıyor top rakipteyken ıslık başlayınca deli gibi topu almak için saldırıyorlar
zaten rakibi panikletende bu oluyor. ama şu anda bizim oyuncularda panikliyor rakip sahasında top çevirirken ıslık başlıyor
bizimkiler atak yemiş gibi panik içinde topa saldırıyor :) tribün bizim oyuncuyada sürekli adrenalin pompalıyor. onların bu baskıya alışıp bunu
faydamıza döndürmeleride lazım şu panik havasından çıkmalılar. şu anda olan oyuncu panik hakem panik en önemlisi taraftarda panik
maç olmuş 3-0 taraftar hala huzurlu değil akhisar maçı taraftarda ciddi travma yaratmış dakika 86 3-0 galibiz tribünde taraftar
maç döner diye korkuyor :D bazı şeyleri gerçekten tribünde hissetmek gerekiyor tv başında bunları yaşayamıyorsun. iki maçdır galibiyetten
sonra tribün sessizleşiyor çıkışta kimse ağzını açmıyor sessizce stadı terkediyor eskiden olsa çıkarken stad yıkılırdı. Şimdi bitiş düdüğü
çaldığında eminim herkes bir sonraki maçın stresine giriyor hemen sanki mağlup terkediyormuşuz gibi
bu şampiyonluk gelecekteki Beşiktaş için çok önemli şampiyonluk geldiği andan itibaren vodafone arena rakipler için en zor deplasman olacak
hele şl maçlarını düşünemiyorum

Çevrimdışı tangaz

yok kardeşim @tangaz  benki taraftarı bu konuda çok eleştiren biri olarak duygusal yazmam bu konuda.
çünkü en nefret ettiğim şey tribünde taraftarın lay lay lom yapmasıdır yıllardır burda tepki verdim buna.
baskı konusunda tribün gayet iyiydi elbette bir dediğine katılıyorum yeterlimi henüz tam değil tribünde bir değişim var
ve bu zamanla çok daha iyi olacaktır. Ama bu hali bile geçmişden on gömlek iyidir. Bursa maçındada kayseri maçındada
hakemide oyuncularıda ciddi baskı altına aldı bunu ben 3 yıldır maç kaçırmayan biri olarak söylüyorum. İşin özeti ben ambiansdan falan
bahsetmiyorum boş pozisyonda kaç defa topu taça attılar rakip oynarken panik içinde olduğunu hissediyorsun hakem kaç kez düdüğüne
gitti ıslıklardan sonra bursa maçında verilen penaltıyı görmedinmi en bize uzun yıllardır böyle penaltı verildiğini görmedim
ama baskının olması için önce tribündeki taraftarında bazı şeylere inanması gerekir her şeye olur olmaz baskı yaparsan
adamları baskıya alıştırırsın. Baskının işe yaramazı için hakemide buna inandırmak lazım her şeye tepki verirsen bu sefer tepkiye
duyarsızlaştırırsın dediğin pozisyonlarda tribündeki taraftar inanmadıki pozisyona tepki versin bence tepki verilmesi gereken
yerlerde verildi ve sonuçta alındı bu yönden gayet iyiydi. bu zamanla maçı ve hakemi yönlendirmeye doğru kayacaktır adım adım
öğreniyor millet. Baskı bizim oyunculardada işe yarıyor top rakipteyken ıslık başlayınca deli gibi topu almak için saldırıyorlar
zaten rakibi panikletende bu oluyor. ama şu anda bizim oyuncularda panikliyor rakip sahasında top çevirirken ıslık başlıyor
bizimkiler atak yemiş gibi panik içinde topa saldırıyor :) tribün bizim oyuncuyada sürekli adrenalin pompalıyor. onların bu baskıya alışıp bunu
faydamıza döndürmeleride lazım şu panik havasından çıkmalılar. şu anda olan oyuncu panik hakem panik en önemlisi taraftarda panik
maç olmuş 3-0 taraftar hala huzurlu değil akhisar maçı taraftarda ciddi travma yaratmış dakika 86 3-0 galibiz tribünde taraftar
maç döner diye korkuyor :D bazı şeyleri gerçekten tribünde hissetmek gerekiyor tv başında bunları yaşayamıyorsun. iki maçdır galibiyetten
sonra tribün sessizleşiyor çıkışta kimse ağzını açmıyor sessizce stadı terkediyor eskiden olsa çıkarken stad yıkılırdı. Şimdi bitiş düdüğü
çaldığında eminim herkes bir sonraki maçın stresine giriyor hemen sanki mağlup terkediyormuşuz gibi
bu şampiyonluk gelecekteki Beşiktaş için çok önemli şampiyonluk geldiği andan itibaren vodafone arena rakipler için en zor deplasman olacak

bunları da ifade ediyorum zaten 2 maçta olmayacağını ve idealini tanımlamaya çalışıyorum. olması gerekenleri yukarıda yazmıştırk. top rakipteyken ıslık, kazanılınca alkış, her düdükte aaa uuu  :D sesleri. besteler falan çok anlam ifade etmiyor artık futbol gibi tribün kültürü de endüstrileşti artık çağa ayak uydurmalıyız.  şampiyonluk çok önemli şampiyonlukla birlikte gelecek sene ben şahsen iç sahada 51 puan bekliyorum. yönetim doğru kadrolar kurarsa her yıl 80puan barajını aşan takım oluruz. NET.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Çözer

abi aynen katılıyorum yazdıklarına.. bu arada Kayseri maçını tv'den izledim ve maçı mı stadın güzelliğini mi izlesem bilemedim.. eşim bir ara "sanki İngiltere liginden bir maç izliyormuşuz gibi" dedi :)

Kamera açısı, ışık, tribünlerin yakınlığı, zemin.. gerçekten harika bir iş çıktı ortaya.. Ülker stadı ve Toki'deki maçları da kaydedip aynı açıdan aynı tv ile baktım ve arada özellikle ışık olarak uçurum var ve bu büyük fark yaratıyor..

artık Türkiye'de Vodafone Arena ve diğerleri var  :claps:

edit: ayrıca bu maçta tribünün sesi çok güzel geldi yayına.. o baskıyı yayında da hissediyor insan
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

abi aynen katılıyorum yazdıklarına.. bu arada Kayseri maçını tv'den izledim ve maçı mı stadın güzelliğini mi izlesem bilemedim.. eşim bir ara "sanki İngiltere liginden bir maç izliyormuşuz gibi" dedi :)

Kamera açısı, ışık, tribünlerin yakınlığı, zemin.. gerçekten harika bir iş çıktı ortaya.. Ülker stadı ve Toki'deki maçları da kaydedip aynı açıdan aynı tv ile baktım ve arada özellikle ışık olarak uçurum var ve bu büyük fark yaratıyor..

artık Türkiye'de Vodafone Arena ve diğerleri var  :claps:

edit: ayrıca bu maçta tribünün sesi çok güzel geldi yayına.. o baskıyı yayında da hissediyor insan
kesinlikle , bi iki kere maçtan koptuğumu tribünden gelen sese odaklanıp stadı incelediğimi farkettim :D ve gerçekten görüntü kalitesi olarak türkiye liginin üzerinde bir kalite var :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cisse557

Yok yok stadin guvenlik odasinda oturuyormus, guvenlik sefi buna soruyormus, bu kim, su kim, diye. Boyle bir savunma, boyle bir rezillik gormedim ben. Millet insan gibi mac izlemek istiyor, 2-3 tane okuz yuzunden tel orgu takiliyor bilmem ne

Yonetim sezon sonu cozer bence bu isi, su an ayiya dayi deme, safhasi. Zaten fikret ormanin uzmanlik konusu bu ayiya, dayi deme
Maçı 4-0 kazanmışız, tribünler 2 maçtir rakibe ve hakeme baskı adına olumlu şeyler yapmış adam çıkıp beste de beste diyor. Beste sahadaki Beşiktaş'a maçı kazandıracaksa amuda kalkıp beste söyleriz yeterki Beşiktaş kazansın. Bunların derdi beste değil tribünlerin bunları tınlamaması.

Çevrimdışı Erdem Çözer

kesinlikle , bi iki kere maçtan koptuğumu tribünden gelen sese odaklanıp stadı incelediğimi farkettim :D ve gerçekten görüntü kalitesi olarak türkiye liginin üzerinde bir kalite var :D

aynen ben de özellikle 2-0 dan sonra bir kaç kez maçtan koptum.. maç boyunca kaç kere "şu stadın güzelliğine bak" dedim bilmiyorum :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Sezer94

Lig tv bu sefer bursa maci gibi en ust koselere kamera koymadi ne guzel gol aninda tribunlerin sevinclerini goruyorduk :icool:
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı idil

Islıklar muazzam işe yarıyor. Mesela defansımız leş bazen bomboş bırakıyoruz adamları, Kayseri de birkaç defa bu şekilde fırsat yakaladı, ama resmen taraftar sayesinde gol atamadılar, ıslıklar tepkiler dizlerini titretiyor rakibin, dağa taşa atıyorlar.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lig tv bu sefer bursa maci gibi en ust koselere kamera koymadi ne guzel gol aninda tribunlerin sevinclerini goruyorduk :icool:

Kalın kafalılar da ondan. Yenilikçi hiçbir şey yok. Örümcek kamera diye reklamını yapmışlardı şimdi duyuyo musunuz hiç?

O köşedeki kameralar da atmosferi çok güzel yansıtıyodu, noldu nereye uçtu kameralar?

Nefret ediyorum bazı şeylerin birilerinin tekelinde olmasına. İşini iyi yapmayana para yedirmeyeceksin.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cadavra

bak bu olmadı... bildiğin spoiler vermişsin.. yıkıldım şu an... ben sezonu biriktirip toplu izlicektim... yapmayın böyle dostlar :)
Herkesten ozur dilerim de aga sen sezonu komple biriktirip izlion ya o sezon bitene kadar 50 yerden spoiler yerdin zaten ki hadi hic birini yemedin jon snowun döndüğünü kesin sezon bitmeden bi sekilde ogrenirdin bee.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kalın kafalılar da ondan. Yenilikçi hiçbir şey yok. Örümcek kamera diye reklamını yapmışlardı şimdi duyuyo musunuz hiç?

O köşedeki kameralar da atmosferi çok güzel yansıtıyodu, noldu nereye uçtu kameralar?

Nefret ediyorum bazı şeylerin birilerinin tekelinde olmasına. İşini iyi yapmayana para yedirmeyeceksin.

hayır madem kamera koymucan o standı niye yaptırdın hiç yoktan 3-5 koltuk daha koyardık biz oraya :D

Çevrimiçi Necmi

bunları da ifade ediyorum zaten 2 maçta olmayacağını ve idealini tanımlamaya çalışıyorum. olması gerekenleri yukarıda yazmıştırk. top rakipteyken ıslık, kazanılınca alkış, her düdükte aaa uuu  :D sesleri. besteler falan çok anlam ifade etmiyor artık futbol gibi tribün kültürü de endüstrileşti artık çağa ayak uydurmalıyız.  şampiyonluk çok önemli şampiyonlukla birlikte gelecek sene ben şahsen iç sahada 51 puan bekliyorum. yönetim doğru kadrolar kurarsa her yıl 80puan barajını aşan takım oluruz. NET.
Tribünde değişen bir taraftar profili var. Bu artık net kaldıki şu anda hala biletli giriş
var önümüzdeki sene bunların yerini kombine sahipleri gerçek yerlerine oturduğunda çok daha
netleşecek insanlar birbirini tanıyacak toplu organize olacaklar artık grup işleri bitti tribünlerde
gelen kombineli parayı veren ve karşılığında bireysel olarak tatmin olmak isteyen taraftar bunlarıda
bir tek galibiyet tatmin eder gruplar gibi kendi reklamlarını yapma dertleri olmayacağı için direk
sahayla bütünleşirler bu 30 bin üstünde kombine ve büyük çoğunluğunu hiç bir grubun tahakküm altına alamayacağı
insanlar oluşturuyor artık Beşiktaşın zararına olacak bir durumda bu kitleyi harakete kimse geçiremez.
bazı şeyler zamanla tam oturacaktır. Başarı geldikçe tribünler yeni duruma kolayca adapte olur.
bu arada kaçak girişi önlemek için dışarda demirlerin üstüne dış bükey dikenli tel şart sanırım
kaçak yakalananada çok sert müdahale gerekiyor

Çevrimdışı tangaz

Tribünde değişen bir taraftar profili var. Bu artık net kaldıki şu anda hala biletli giriş
var önümüzdeki sene bunların yerini kombine sahipleri gerçek yerlerine oturduğunda çok daha
netleşecek insanlar birbirini tanıyacak toplu organize olacaklar artık grup işleri bitti tribünlerde
gelen kombineli parayı veren ve karşılığında bireysel olarak tatmin olmak isteyen taraftar bunlarıda
bir tek galibiyet tatmin eder gruplar gibi kendi reklamlarını yapma dertleri olmayacağı için direk
sahayla bütünleşirler bu 30 bin üstünde kombine ve büyük çoğunluğunu hiç bir grubun tahakküm altına alamayacağı
insanlar oluşturuyor artık Beşiktaşın zararına olacak bir durumda bu kitleyi harakete kimse geçiremez.
bazı şeyler zamanla tam oturacaktır. Başarı geldikçe tribünler yeni duruma kolayca adapte olur.
bu arada kaçak girişi önlemek için dışarda demirlerin üstüne dış bükey dikenli tel şart sanırım

@Necmi abi o konuda iş sana düşüyor Transilvanyadaki dostlarından kazık temin etmeni rica ediyoruz, ben ve @mylife1903   :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cagdas44

Maca gelmeyen kombine sahiplerinin koltuklari da satilsin. Mesela adam 2 gun onceden bildiryorsa maca gidemeyecegini satilan biletin yari parasi iade edilir. Yok mactan 1 saat once stada gelmediyse koltuk satilir bilemiyorum dusunelim bir proje. Stat bos kalmasin

Bu konu üzerinde çalışılıyor olması lazım yanlış hatırlamıyorsam alt yapı olarak yeni sezona yetişecek. Ayrıca Başkan TRT'de bilet konusunda THY gibi kademeli fiyat olayına gidilebilir demişti. Bu da her iki yönlü uygulanabilir.

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi o konuda iş sana düşüyor Transilvanyadaki dostlarından kazık temin etmeni rica ediyoruz, ben ve @mylife1903   :evillol:
Kacak girene, kirmizi isikta gecene, yayaya yol vermeyene, yolda makas atana ayar oluyorum hepsini kaziga oturtsunlar
Yukarida yaziklarimdan birini yapan oburunu de yapiyor
Once egitim, egitim sonra egitim ve daha sonra yeniden egitim

Sadece ogretim yetmiyor
O bakanligin adi milli egitim bakanligi

Okuzleri toplayip kaziga oturtarak terbiye edeceksin.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 15:44:24
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
akıllı stadımız penaltısını alıyor almasına da kalenin içine atamıyor 2 seferdir.
güncelleme yapılması gerekiyor galiba...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Sezer94

Bakalim stadimizin cl havasi nasil olacak (bu arada o yarin kalan saha ici ledler tamamlaniyomuydu avrupa maclarinda?)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

birader niye spoiler yapıyorsun  :s20:

Çevrimdışı Ermanacer

Bu stadin kapasitesi nekadar ya bilen varsa soylesin. Bana kucuk geldi cunku protokol tribunu ve 1903 cok fazla buyuk yapilmis kayseri macinda bos koltuklar vardi, bukadar buyuk yapmaya gerek varmiydi? daha cok taraftar koltugu takilsaydi ne olurduki? eski acikta insallah yakin zamanda yukselir kapasite artar birazcik.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu stadin kapasitesi nekadar ya bilen varsa soylesin. Bana kucuk geldi cunku protokol tribunu ve 1903 cok fazla buyuk yapilmis kayseri macinda bos koltuklar vardi, bukadar buyuk yapmaya gerek varmiydi? daha cok taraftar koltugu takilsaydi ne olurduki? eski acikta insallah yakin zamanda yukselir kapasite artar birazcik.

40,900 civarı

Çevrimdışı tangaz

sanırım 40.700lü bir kapasite var küsüratı hatırlamıyorum. birkaç gün önce lig tv.de bir görsel çıktı seyirci sayıları stadyum doluluk oranlarını gösteren bir tabloydu.

ort. seyirci sayısı       stad kapasitesi       doluluk oranı die

bu tabloda ilk sırada fb 32k oran %62 ikinci konya üçüncü beşiktaş ortalama 17k küsür doluluk oranı %44 idi orada geçen rakam 40.700lü idi...

Çevrimdışı sozkul

@Necmi, bukadar önemli maçlara gelmeyen kombineli, seneye neden her maça gelsin ki? üçlü bilet pahalı geldiği için alamayanlardan mı bahsediyorsun? o kadar çok mu onlar?