Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2271895 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Efe

bu arada daha bilet var vip - 1903-1.katagori-2.katagori bilet soranlara var bilet girip alın diyin bazıları bilet bitti diyor var bilet daha karaborsaya girmesin kimse bilet alsın
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iilkerr

Allah zihin açıklığı versin.stadımız açıldı nasılsa.bir gün gelirsin seyretmeye.

umarım Murat abi. stat 100 sene orda :) ömrüm yeterse ya osmanlı maçına ya da seneye bakalım :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyonluk gelirse bizi kimse tutamaz..
biz zaten kendi kendimizi tutuyoruz 4 maçıda almamız lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

biz zaten kendi kendimizi tutuyoruz 4 maçıda almamız lazım
Konya Şeref Bey'e gelir diyorum başka da bişey demiyorum  :bandit:

Çevrimdışı iilkerr

Konya Şeref Bey'e gelir diyorum başka da bişey demiyorum  :bandit:

çok heves etmeyelim derim ben. TFF izin vermez. hatırlayamadığım bi gs maçı örneği var. geçen sene ya da önceki sene olması lazım.

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı emrecakmak

Kayserililer girebiliyo mu stada?

Misafir tribün biletleri satışta girebiliyorlar

Çevrimdışı Ergin1903

Çevrimdışı canergiray77

Kayseri maçı öncesinde şöyle yeri göğü inletecek sağlam bir 'Türkiye laiktir laik kalacak' sloganı şart oldu.
bazılarının zoruna gidebilir bir kısım stadyum'da  ıslıklar bir kısım futbola siyaset karıştırmayın diye yazarlar....
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kayseri maçındaki armosfer bursa maçına nazaran daha güzel olcak bence.Tüm biletler bitti hiç boşluk olmayacak😎👍👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

kayseri maçı için kapalı üst bilet var ilgilenen olursa iletişime geçsin  :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Anıl

Bilgi: Beşiktaş Kayserispor maçında tribünlerde 43.709 taraftar olacak. tüm biletler bitti. ANTİPATI FACEBOOK HESABI
Kapalı altın yarısı boş ne bitmesi :D

Çevrimdışı canergiray77

umutsuzca yarını bekliyorum :D engelli biletleri açıklanabilirmiş gündüz kulübü aradığımda sekreter hanım söyledi :D " bence bana çıkmayacak şans yok "  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı FARUK

Beşiktaş taraftarı arasında olmaz öyleleri.

Oo kimler gelmiş :D

yogunum bu aralar,
gün içinden  :)

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Bugun stadın altında ki cafe ye gittim kahve içmeye

burda sabahlamalar falan geldi gözümün önüne

gayet güzel olmuş

umarım en kısa sürede restorantlarda tamamlanır ve hayırlısıyla açılır

kayseri maçında staddan beklentim numaralı trübünden eski açık tarafına doğru çıkabilmek

geçen sefer çok birikme olmuştu durmuştuk dakikalarca

umarım herşey düzelmiştir

Çevrimdışı Efe

bilet cok herkes girip alsin bitme falan yok kale arkalari bitik sadece
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ayrica misafir bolumu bombos tff karti olan varsa bilet alabilir ama kayserililerden bi kac kisi bilet almis galiba bombos kalacak orasi ne olurdi bizim taraftara acsalardi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

viplerin ustlerini kapatmis mir kirlenmesin diye
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fikret

43709 küsüratlı olsun salladığım anlaşılmasın tarzı bir sayı sanırım.
Bizim kapasite o kadar var mı arkadaşlar?

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

viplerin ustlerini kapatmis mir kirlenmesin diye

paranın gücü :) Bizde ilk maçta tozun çamurun üstüne oturduk :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Fikret

bazılarının zoruna gidebilir bir kısım stadyum'da  ıslıklar bir kısım futbola siyaset karıştırmayın diye yazarlar....
kim nereye ıslıklayacak olmaz öyle şey.
Mustafa Kemal'in askerleriyiz vb dendi zaten Bursa maçında ama katılım çok olmadı. Laiklik tartışması güncel konu diye ses toplayabilir. Ama ıslık olmaz öyle bir kitle yok tribünlerde. Islıklayacak kadar fanatik laiklik düşmanı yoktur. 1453çüler varsa da çoook azınlıkta.
Plan yapıp gidilecek bir konu değil. Bağırılır zaten merak etmeyin.

Son 4 hafta kimsenin umursamadığı meclis başkanı gündem oyalama muhabbetiyle mi uğraşacaz koca tribün?
Herkes şampiyonluğa kilitli şu an. :ok:

Çevrimdışı zorhba

Gunaydin Buyuk Beşiktaş taraftari abilerim kardeslerim. Konu disi olacak biraz kusura bakmayin lutfen. Simdi ben Aralik 2014te passolige uye oldum 2 3 maca da gittim fakst kart ben evde olmadigim icin elime gecmedi aradigim zaman diyorum ki ben cok evde duran biri degilim hangi kurye firmasiyla calisiyorsaniz gidip ordan alayim bilgi vermiyorlar. Ve mesaj geliyo passplig kart e bilet kullanim suresi doldu diye.

Oncelikli olarak Kayseri macina (kaldiysa/kalirsa) bilet almak istiyorum bu mumkun mu?

Son olarak da passolig kartim nasil elime gececek?