Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2271211 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

forumda 1903 tribününden bir arkadaş vardı .Kimdi o bilen var mı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Stadyum yeriyle öyle bütünleşti ki mimar gerçekden çok iyi iş çıkardı .

Çevrimdışı ahmetx

uçakdan yuvamız.Gezi parkı yanında da bir ucube var ne oteli orası bilen var mı ? Divan otel mi acaba?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Efe

Her yere reklam koyacam diye kendini yırtar bunuda sırf açılışa yetiştirecem diye üstün körü ve araştırmadan etmeden yaparsan bu tarz görüntülerle karşı karşıya kalırsın. Vodafone'un bok yemesi bu durum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

@Efe

maalesef kotu cok kotu oldu kalkmasi lazim onlarin neye dayanarak yaptilar hala anlamadim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Her yere reklam koyacam diye kendini yırtar bunuda sırf açılışa yetiştirecem diye üstün körü ve araştırmadan etmeden yaparsan bu tarz görüntülerle karşı karşıya kalırsın. Vodafone'un bok yemesi bu durum.
ben şu siyah beyaz tenekeleri kastetmiştim  :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

kayseri maçı için izin aldım işten ama arkadaşla beraber gitmek istiyoruz acaba varmı maça gidemeyip devredicek bir baba yiğit  :bawling: :bawling:
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ilbuono

uçakdan yuvamız.Gezi parkı yanında da bir ucube var ne oteli orası bilen var mı ? Divan otel mi acaba?

Ceylan Intercontinental Hoteli  :tabe: Divan Otel görüntüde yok
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2016, 16:38:08 ilbuono ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stadyum yeriyle öyle bütünleşti ki mimar gerçekden çok iyi iş çıkardı .

Harddisk için mandallı yerler varya onun gibi bi yerdi orası, harddiski taktık hatta mandalın çıkırt diye sesi de geldi öyle güzel oturdu :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Çatıdaki Vodafone 'nun V si mi yok ben mi yanlış görüyorum

Çevrimdışı ahmetx

Ceylan Intercontinental Hoteli  :tabe: Divan Otel görüntüde yok
zamanında ne saçma izinler verilmiş , ucube kente dönüşmüş şehir.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

sarı kapılar demek Tff nin dayatması Sivasa da yapmışlar ama helal olsun kale arkalarına set direkleri yapmamışlar .

Bize has bi durum bu.. Dünyada yapan yok .. Böyle saçmalık olmaz walla.. Juventusta yeni yaptı stadı bak ne güzel sarı falan yok.. Bu arada adamalrın cam işciliğine bak bide bize..

Çevrimdışı Viviano

Bursa maçında alınan 3'lü biletler Kayserispor maçı için devredilebiliyor di mi arkadaşlar?

Çevrimdışı Ensar

Bursa maçında alınan 3'lü biletler Kayserispor maçı için devredilebiliyor di mi arkadaşlar?
evet
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kemal

Bize has bi durum bu.. Dünyada yapan yok .. Böyle saçmalık olmaz walla.. Juventusta yeni yaptı stadı bak ne güzel sarı falan yok.. Bu arada adamalrın cam işciliğine bak bide bize..

Kapalı üzeri amblem ve zemin alt tribün önlerindeki o betonu siyah-beyaz boyamak - Juve stadından almamız gereken 2 özellikti.

Çevrimdışı warofpoet

kayseri maçına gitmeyecek arkadaş varsa 150-160 tan varsa bilet.  bana özelden ulaşabilir mi arkadaşlar.. ?
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı serti67

bende yenı acık arkaya taktım koca dolasım alanını ufak ufak bınalarla kuculttukce kuculttuler oraları agaclalarla banlklarla vs oturma alanları yapılabılırdı mac saatını beklerken vs
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi murat

Siyah beyaz panellerin takıldığı gün görevliye sormuştum geçici mi kalıcı mı diye geçici demişti ama yapılan iş daha çok kalıcı gibi.

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Maça gidemeyeceğim...Yeni açık 412. blok gişe fiyatından devredebilirim...

Çevrimdışı warofpoet

Maça gidemeyeceğim...Yeni açık 412. blok gişe fiyatından devredebilirim...

abi özel mesajına bakarmısın iletişime geçelim ..
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Ergin1903

instagram da karaborsacilar kol geziyor. Sinirlerim bozuldu.