Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2390648 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı cursedofdragon

sarı kapılar demek Tff nin dayatması Sivasa da yapmışlar ama helal olsun kale arkalarına set direkleri yapmamışlar .

büyük ihtimalle file olur abi.
Bu arada bizim numaralının arkasında ki stad dışında ki siyah,beyaz tenekeler çok kötü olmuş böyle bir stad yapıyoruz etrafını kapıyoruz.
Diyorum size avrupa'i başladık stad yapımına türk usulü bitirdik. Kale arkalarına hem cam hem ağ.
Üst tribün ayrımları demir 20 milyon TL'lik güvenlik sistemimiz ne işe yarıyor o zaman ?
Şu sivas kadar yokmuyuz biz şimdi adamlar sadece kale arkasına file yapıcaklar ?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Başka çözüm var tabi neden olmasın taşınabilir korunaklar var ilk maç günü stadın etrafını nasıl çevirdilerse yine maç günü rakip taraftar girişini çevirirler

deplasman taraftarı ayrımı için taşınabilir bir sistem güvenli olmaz.. hoş bizim taraftar için ne kadar güvenilir olduğunu da ilk maçta gördük.. yüklendin mi yıkılıyorlar
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

büyük ihtimalle file olur abi.
Bu arada bizim numaralının arkasında ki stad dışında ki siyah,beyaz tenekeler çok kötü olmuş böyle bir stad yapıyoruz etrafını kapıyoruz.
Diyorum size avrupa'i başladık stad yapımına türk usulü bitirdik. Kale arkalarına hem cam hem ağ.
Üst tribün ayrımları demir 20 milyon TL'lik güvenlik sistemimiz ne işe yarıyor o zaman ?
Şu sivas kadar yokmuyuz biz şimdi adamlar sadece kale arkasına file yapıcaklar ?
evet, benim demek istediğim bizde kale arkasında şu tel örgü çıkıntısı direkler .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

TUS çalışıyordur.
Allah zihin açıklığı versin , şahsen tanıdım on numara bi çocuk  :ok:

Çevrimdışı Karabay

Herkese merhaba, işimden dolayı kayseri maçına gidemeyeceğim. Bilet fiyatına kombinemi transfer edecem isteyen varsa mesaj bekliyorum. Eski acık ust kat, blok 422, sıra 4, koltuk 15.
ben alırım hocam

Çevrimiçi Necmi

bunu Rıdvan Akar a iletemez miyiz?
iletsen ne olurki bu iş belediyenin marifeti kaldırımı bizmi yaptık yola biz müdahale edelim :)
geçen araçların stada bakarken trafiği tehlikeli duruma düşürmemesi ve yavaşlatmaması için alınmış bir
önlem bence birde deplasman taraftarı değil bence orda basın ve protokol longları var.

Çevrimdışı Efe

guzelim beles tepeyi teneke sovla mahvetmisler yaliyi teneke ile gostermek istemiyorlar anlasilan rezalet bi goruntu  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

iletsen ne olurki bu iş belediyenin marifeti kaldırımı bizmi yaptık yola biz müdahale edelim :)
geçen araçların stada bakarken trafiği tehlikeli duruma düşürmemesi ve yavaşlatmaması için alınmış bir
önlem bence birde deplasman taraftarı değil bence orda basın ve protokol longları var.

tamamiyle deplasman tribunu icin abi yonetim yaptirdi bence belediyeyle alakasi yoktur yada ortak karardir her ne olursa olsun 40cm laf edenler simdi neredeler ssilueti bozmuyormu simdi bunlar nerde bu anitlar kurulu nerde bu devlet :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı capo di capi

Hah yine bi kulp buldunuz. Açıldı mabed kavuştuk eksiği gediği ile. Birazda mutlu olun. Saha sonuçlarına, şampiyonluğa odaklanın.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Tolga

Ne kadar hoş (!) bir görüntü 😒

Yanlış mı görüyorum diye birkaç kez baktım hala inanamıyorum.

İnanılmaz kötü bir görüntü...

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Hah yine bi kulp buldunuz. Açıldı mabed kavuştuk eksiği gediği ile. Birazda mutlu olun. Saha sonuçlarına, şampiyonluğa odaklanın.
sen odaklanabılırsın abi tutan yok
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Yanlış mı görüyorum diye birkaç kez baktım hala inanamıyorum.

İnanılmaz kötü bir görüntü...
bi de siyah beyaz yapmışlar güya siyah beyaz olunca laf edilmeyecek

Çevrimdışı tangaz

olay iyi hal indirimine dönmüş :D adamı kesersin sonra mahkeme günü bir takım elbise bir de kravat taktın mı al sana iyi aile çocuğu. "sanığın iyi halden beraatine"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

olay iyi hal indirimine dönmüş :D adamı kesersin sonra mahkeme günü bir takım elbise bir de kravat taktın mı al sana iyi aile çocuğu. "sanığın iyi halden beraatine"
hiç sorma abi ya  taraftarı salak zannediyorlar herhalde :D

Çevrimdışı mylife1903

Kadinlara ozel tribun yapiyor kulup bu da girisi herhalde.

Çevrimdışı tangaz

Kadinlara ozel tribun yapiyor kulup bu da girisi herhalde.

o zaman tribüne de paravan beklemelimiyiz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı doctore

ne bileyim abi  :alala: bir şeyler yapmalı. ben o profillerin bir-iki ay sonra alacağı halide tahmin edebiliyorum. bu haliyle zaten rezalet, iyice rezalet olacak o zaman. kim nasıl karar veriyor bunlara hiç aklım almıyor. tarihi doku diye diye her türlü zorluğu çıkaran adamlar ... neyse ağzımı bozmayacağım  :s20: :s20: :s20:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı mylife1903

o zaman tribüne de paravan beklemelimiyiz  :D
Paravan degil abi butun tribunu verecekler. Eski acik haremlik yeni acik selamlik. Kaynama olmasin diye de polis kontrol edecekmis.

Çevrimdışı tangaz

Paravan degil abi butun tribunu verecekler. Eski acik haremlik yeni acik selamlik. Kaynama olmasin diye de polis kontrol edecekmis.

üstad forumdakilerin çoğu eski açıkdan kombine almıştı arada kaynayabilirler mi  :D
sonra @Necmi abi mahkemeye falan verebilir kulübü kombinesi haremlik bölümünde  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

üstad forumdakilerin çoğu eski açıkdan kombine almıştı arada kaynayabilirler mi  :D
sonra @Necmi abi mahkemeye falan verebilir kulübü kombinesi haremlik bölümünde  :evillol:
Tekmili kiyafet gidecekler abi sultan mahmut hesabi.
Simdi ben kucukken sevimli bir tiptim kadinlar matinesine giderdim annemle karilar bana bayilirdi bunlarla hamama giderdim kadinlar gununde. En son bir cadir kazasi olmustu, dediler bunu getirme bu hepimizi.....
Ogun bugun sevmem bu paravan islerini

Paravan falan olmasa kimse o heyecanla bakmaz oralara burasi ne diye? Koydun mu o paravani karisir ortalik.
Ayni trafik isiklarindankaza olunca butun turklerin bakmasi gibi hepsi sigortaci, hepsi bilirkisi
Anasini satioim

Çevrimdışı Efe

valla rezalet cam yap yine yada ille demir yapacaksan yarı ebatta yap hangi akıllı düşündü acaba bunu numaralı beşeltepe tarafı görünmüyor stadı komple çevirsinler ne saçmalık hem yalı yapıyorum diyorsun gidip demirlerle kapatıyorsun saçmalık :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ne bileyim abi  :alala: bir şeyler yapmalı. ben o profillerin bir-iki ay sonra alacağı halide tahmin edebiliyorum. bu haliyle zaten rezalet, iyice rezalet olacak o zaman. kim nasıl karar veriyor bunlara hiç aklım almıyor. tarihi doku diye diye her türlü zorluğu çıkaran adamlar ... neyse ağzımı bozmayacağım  :s20: :s20: :s20:
aynen tarihi dokuyu koruyanlara burdan beyanımdır numaralı- yeni açık tarafına konan siyah beyaz demirler tarihi dokuyu bozuyor istemiyoruz  :icool: belki bi duyan olur bu siteden bile veryansın varsa kesin kötüdür diyebilirler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bugün stada giden olursa yeni açık çevre düzenlşemesi ve şu paravanları uzaktan fotolasın tam nasıl olmuş görelim twitterdan yazalım olmamış diye rıdvan akara ve diğerlerine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı furkankaya1903

C.tesi kayseri maçında sahaya çıkarken "Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizi jenerik müziği çalsa nasıl olur? Takıma motivasyon, rakibe ve tüm Beşiktaş düşmanlarına karşı net bir mesaj vermiş oluruz 😉

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

bugün stada giden olursa yeni açık çevre düzenlşemesi ve şu paravanları uzaktan fotolasın tam nasıl olmuş görelim twitterdan yazalım olmamış diye rıdvan akara ve diğerlerine
malum siteden gördüm taş dizim için yoğun ekip var ve yoğun çalışma var 3 günde ucu ucuna bitecek bence :biggrinking: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK