Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2271312 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı spartai

Beyler dayıma Kayseri maçına bilet aldım passo.com'dan yalnız passolig kartı çıkmadı henüz,
tek geçişlik bileti nerden alıcaz? bjk.com.tr'da Bjk plazadan alabilirsiniz diyor, stadda vermiyorlar mı?

Çevrimdışı Ensar

Beyler dayıma Kayseri maçına bilet aldım passo.com'dan yalnız passolig kartı çıkmadı henüz,
tek geçişlik bileti nerden alıcaz? bjk.com.tr'da Bjk plazadan alabilirsiniz diyor, stadda vermiyorlar mı?
resmi sitede yazıyor işte bjk plaza diye , vermiyorlar stadda , 5dk lik yer zaten plaza uzak değil
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı spartai

resmi sitede yazıyor işte bjk plaza diye , vermiyorlar stadda , 5dk lik yer zaten plaza uzak değil

Peki maç günü yani haftasonu alabilirmiyiz?

Çevrimdışı Ensar

Peki maç günü yani haftasonu alabilirmiyiz?
zaten maç günü alacaksınız öncesine veriliyor mu bilmiyorum. 5.katta alacaksınız hatta asansör 4.kata çıkıyor yürüyerek 5. kata çıkıyorsunuz :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ekesicil

Biletimi aldimmmmm :)))

Az önce ucak bletinide aldim. Cumartesi sabahi geliyorum  :D :D

Çevrimdışı Efe

Siyah beyaz panellerin takıldığı gün görevliye sormuştum geçici mi kalıcı mı diye geçici demişti ama yapılan iş daha çok kalıcı gibi.
bi daha o gorevliyi gorursen abi taraftar yikacak bunlari de  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

https://twitter.com/yeniinonustadi/status/725336847786872832
catinin aralari kapaninca dahada guzel gorunuyor yanliz o siyah beyaz paneller stadin azina si ti yonetim nasil boyle biseye izin veriyor yada yapiyor anlam veremiyorum suan cag disi uygulamalara devam  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ers1903

catinin aralari kapaninca dahada guzel gorunuyor yanliz o siyah beyaz paneller stadin azina si ti yonetim nasil boyle biseye izin veriyor yada yapiyor anlam veremiyorum suan cag disi uygulamalara devam  :bandit:

Bende tam tersi begendim cok guzel durmus o tarafi oyle acik birakamazlardi ,ayrica cok yuksek degil.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yeni açık arka taş dizim sürüyor o nedenle çok düzensiz gözüküyor 2 buçuk günde bitmeyecek sanırım
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı MarioGomez1903

zaten maç günü alacaksınız öncesine veriliyor mu bilmiyorum. 5.katta alacaksınız hatta asansör 4.kata çıkıyor yürüyerek 5. kata çıkıyorsunuz :D

Stadyumda passo gişesi yokmu? Passo kartini teslimatini vodafone arenaya yaptirdim. Simdi kartidami plazadan almam gerekiyor?

Çevrimdışı Efe

bursa carrefoura kartal yuvasi acildi bursali arkadaslar ve cevre illerden bursaya gelen arkadaslar nilufer carrefourdan alisveris yapabilirler cok sevindim banada cok yakin  :ishock: 2 oldu bursada yuvalar :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bende tam tersi begendim cok guzel durmus o tarafi oyle acik birakamazlardi ,ayrica cok yuksek degil.
bem mersiven tarafini demiyorum iyi bakarsan beles tepenin onunu kapattilar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozankarakoc

Kayseri maçı öncesinde şöyle yeri göğü inletecek sağlam bir 'Türkiye laiktir laik kalacak' sloganı şart oldu.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Yarın ki son fotoğraflar belli eder yeni açık arka taş dizimin kayseri maçı  günü bitip bitmeyeceğini :ok:

Çevrimdışı merzifonkartali

Biletimi aldimmmmm :)))

Az önce ucak bletinide aldim. Cumartesi sabahi geliyorum  :D :D
Hayırlı olsun. Bende 1 ay önce aldım uçak biletini, , bugünde maça bilet almak için bayağı uğraştım, site felç oldu eski açıktan almak istiyordum, kapalı alttan bulabildim ancak  :D ocak ayı sonunda, stadı dışarıdan görmüştüm mukemmeldi, şimdi kimbilir nasıldır. çabuk gel cumartesi  :halay:
O Sene, Artık Her Sene...

Çevrimdışı iilkerr

Kayseri maçı öncesinde şöyle yeri göğü inletecek sağlam bir 'Türkiye laiktir laik kalacak' sloganı şart oldu.

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ekesicil

Hayırlı olsun. Bende 1 ay önce aldım uçak biletini, , bugünde maça bilet almak için bayağı uğraştım, site felç oldu eski açıktan almak istiyordum, kapalı alttan bulabildim ancak  :D ocak ayı sonunda, stadı dışarıdan görmüştüm mukemmeldi, şimdi kimbilir nasıldır. çabuk gel cumartesi  :halay:

Ben stadi en son gördügümde bu haldeydi :D acaba cok degismismidir  :lol:

Bilgi: Beşiktaş Kayserispor maçında tribünlerde 43.709 taraftar olacak. tüm biletler bitti. ANTİPATI FACEBOOK HESABI

Çevrimdışı Efe

Ben stadi en son gördügümde bu haldeydi :D acaba cok degismismidir  :lol:
şok olabilirsin dikkat et :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iilkerr

Maç günü Ankara'da sınavım var. Sınav yeri tercihi yaparken ''istanbul yazsam da akşam maça da mı gitsem diye düşündüm'' sabah 12 saat yol gidip sonrasında  saat 9-10 gibi sınava girmek Beşiktaş için bile olsa zor geldi. Çünkü sınav benim için baya önemli. (SEGEM in personel yeterlilik sınavı) Neyse böyle düşünüp Ankara yazdım yakın diye. (İkamet karaman). Geçen sınav saati açıklandı: 13:00... Lan önce sınavın öğlen olacağını söyleseydiniz ya. Ne güzel sabah istanbula gelirdim 5-6 saat dinlenir rahat rahat sınava girerdim. Nasip değilmiş. Özetle bana dua edin yau :D Benim için de bağırın :)

Çevrimdışı Efe

Bilgi: Beşiktaş Kayserispor maçında tribünlerde 43.709 taraftar olacak. tüm biletler bitti. ANTİPATI FACEBOOK HESABI
Stad para basıyor resmen kartal yuvalarıda aynı şekilde maç günü yine şov var taraftar elinden geleni özellikle sezonun 2. yarısında yaptı stadta elinden geleni yapıyor sıra takımda artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Stad para basıyor resmen kartal yuvalarıda aynı şekilde maç günü yine şov var taraftar elinden geleni özellikle sezonun 2. yarısında yaptı stadta elinden geleni yapıyor sıra takımda artık
Şampiyonluk gelirse bizi kimse tutamaz..

Çevrimiçi murat

Maç günü Ankara'da sınavım var. Sınav yeri tercihi yaparken ''istanbul yazsam da akşam maça da mı gitsem diye düşündüm'' sabah 12 saat yol gidip sonrasında  saat 9-10 gibi sınava girmek Beşiktaş için bile olsa zor geldi. Çünkü sınav benim için baya önemli. (SEGEM in personel yeterlilik sınavı) Neyse böyle düşünüp Ankara yazdım yakın diye. (İkamet karaman). Geçen sınav saati açıklandı: 13:00... Lan önce sınavın öğlen olacağını söyleseydiniz ya. Ne güzel sabah istanbula gelirdim 5-6 saat dinlenir rahat rahat sınava girerdim. Nasip değilmiş. Özetle bana dua edin yau :D Benim için de bağırın :)
Allah zihin açıklığı versin.stadımız açıldı nasılsa.bir gün gelirsin seyretmeye.