Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2271286 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Saray yap etrafını tenekeyle kapat .İşte müthiş Türk kafası.Bizden başka kimse düşünemez bunu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mylife1903

Saray yap etrafını tenekeyle kapat .İşte müthiş Türk kafası.Bizden başka kimse düşünemez bunu.
Gecici mi onlar?
Yok hep boyle kalacaksa neden bu kadar para harcandi bu stada. Toki tarZi mimarsiZ beton ve metrekup muhendisligi ile hizli hizli yapardik.

Cok moralim bozuldu ne bu ya

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı doctore

Ne kadar hoş (!) bir görüntü 😒

günaydın;

hakikaten şaka gibi. hangi dahiyane beyin düşündü bunu acaba?? ben geçicidir diye düşünmüştüm başta ama bayağı kalın kalın profiller...  birde sempatik dursun diye siyah beyaz yapmışlar :)
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı attila_metu

akhisar maçında 20 dakika geç açıldı sistem.ben hiç önce açtıklarını görmedim
Pazartesi günü 5 dakika erken açıldı.
Ana sayfaya daha geç geliyor sanırım. Beşiktaş sayfasını refreshlemek avantaj olur.

Çevrimdışı attila_metu

bir kişi bul aynı anda iki pc den birden alım yap
oda olmuyorsa iki farklı browser aç ikisindende giriş yap @Karabay

Evet en garanti çözüm bu.
Bi arkadaşından rica et diğer bileti başka bilgisayardan o alsın.
Risk almaya hiç gerek yok. Hık diye biter biletler.

Çevrimdışı Kemal

Bizde gelenektir, mükemmel ev yaparız çevresini büyük betonlarla çevirip 1 er metre araylada  betonun arkasını bile kapatacak ağaç ekeriz.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

bunu Rıdvan Akar a iletemez miyiz?

Rıdvan Akar'a iletilecek o kadar çok konu birikti ki.

Çevrimdışı Erdem Çözer

deplasman taraftarını bir şekilde izole etmek gerekiyor.. bence güzel ama şikayetçi olan arkadaşlar sağlam, boşluksuz ve daha güzel görünecek alternatif önerileri ile gelirlerse Rıdvan Akar'a iletebiliriz..
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2016, 09:37:22 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

o tenekelerin mantığı fonksiyonu ne ola ki?  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Emre.Guler

o tenekelerin mantığı fonksiyonu ne ola ki?  :alala:

Gelen geçen karalasın merve berkecanı seviyor yazsın. Kız isteyen arasın 053. ... ... ... yazsınlar diye

Çevrimdışı serti67

Gelen geçen karalasın merve berkecanı seviyor yazsın. Kız isteyen arasın 053. ... ... ... yazsınlar diye
rakıp takım taraftarını ordan alıcaklar sanırım onun ıcın ama gercekten super olmus kufekı kaplamayı tenkelerle gızlemek dısardan gorunmıcekse nıe kufekı kapladık dımı tabı baska cozumu varmı bılmıyorum o bolum  ıcın sonucta oradan alınacak rakıp taraftar
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı tangaz

çok doğru tespitler maalesef 3 vadeye bunlar olacak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

rakıp takım taraftarını ordan alıcaklar sanırım onun ıcın ama gercekten super olmus kufekı kaplamayı tenkelerle gızlemek dısardan gorunmıcekse nıe kufekı kapladık dımı tabı baska cozumu varmı bılmıyorum o bolum  ıcın sonucta oradan alınacak rakıp taraftar

çözüm olmaz olur mu elbetteki var.
birincisi hiç paravan koymamak (en doğrusu bu).
şayet gerekiyorsa da kolonlar arasına konulan demir parmaklıklara benzer ve uygun ölçülerde ferforjeler ile şık bir tasarım yapmak zor olmasa gerek...

Çevrimdışı Emre.Guler

Başka çözüm var tabi neden olmasın taşınabilir korunaklar var ilk maç günü stadın etrafını nasıl çevirdilerse yine maç günü rakip taraftar girişini çevirirler

Çevrimdışı serdart

Bugün stadın yanından geçtim konuşuldu mu bilmiyorum numaralı membran üstündeki vodafone logosu yırtılmış delik deşik olmuş. çok kötü görünüyor aşağıdan. buna bi çözüm bulamazlar o yapıştırma sürekli yırtılacak bence. dün geceki yağmur fırtına dan olabilir ya da martılar  :)

Çevrimdışı serti67

Başka çözüm var tabi neden olmasın taşınabilir korunaklar var ilk maç günü stadın etrafını nasıl çevirdilerse yine maç günü rakip taraftar girişini çevirirler
bu en mantıklısı mactan maca uygulanan bı sıstem olabılır bole kalıcı bır goruntu çırkın olmus kalıcı bır sey yapıcaklarsada stat mımarısıne uygun bır uygulama yapılmalıydı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

sarı kapılar demek Tff nin dayatması Sivasa da yapmışlar ama helal olsun kale arkalarına set direkleri yapmamışlar .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Bugün stadın yanından geçtim konuşuldu mu bilmiyorum numaralı membran üstündeki vodafone logosu yırtılmış delik deşik olmuş. çok kötü görünüyor aşağıdan. buna bi çözüm bulamazlar o yapıştırma sürekli yırtılacak bence. dün geceki yağmur fırtına dan olabilir ya da martılar  :)

@Emre.Guler iyi bilir, o folyoların yapıştırılması çok zor ve titizlik gerektiren bir iştir. öyle zor bir yüzeyde zıkıntı çıkması normal, harflerde sıvama iyi yapılmış olabilir ama öyle büyük bir yuvarlakda hava kabarcıklarının kalmaması imkansız bence. sanırım yaz aylarında o membranlar sökülüp mümkünse üzerlerine yerde grafik baskı veya başka bir formülle çözüm üretmek zorunda kalırlar die düşünüyorum...

Çevrimdışı Oktay

@FARUK u gören varmı ?stat açıldıktan sonra sırra kadem bastı  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

@FARUK u gören varmı ?stat açıldıktan sonra sırra kadem bastı  :alala:
TUS çalışıyordur.