valla akyazı stadına deli gibi para harcanıyor fakat bir türlü beğenmiyorum o stadı kim çizdi mimari kim bilmiyorum şekli falan gerçekten beğenmiyorum 1 demir yığını çok daha farklı yapılabilirdi benim görüşüm 2 olarakta şu 2 fotoda ki işaretlediğim alanın stadın bütünlüğünü bozuyor gibi gerek bizim stadyum gibi gerek toki arena gerek konya stadı gibi yapılmasını çok isterdim
Bu tasarımı daha önce Bundesliga takımı Mainz'a teklif ettiler, gereksiz pahalılığı ve estetik kaygılar nedeniyle kabul edilmedi, sonra Trabzonspor kullanmaya karar verdi.
Bence yeni yapılan stadlar arasında en eciş bücüş olanı; ne akla hizmet 3 katlı apartman gibi localar yaptılar bilen yok, gizlemediler de o locaları. Kabak gibi koca tribünün ortasını yedi.
Acayip karışık bir çatı sistemi yapılıyor, bizim çatıdan bile beter çıktı, aylardır puzzle gibi o çatı parçalarını birleştirmeye çalışıyorlar.
Tribünleri yayvan, dik değil, İngiliz stili diye kendilerini avutmak zorunda kaldılar. Dört tane hangar kapısı var, bıçak gibi kesiyor tribünlerini.
Toki yaptığı için malzeme kalitesi konusunda da endişeleri var. Geçenlerde örnek loca fotoğrafları düştü internet'e, onları da müteahhit yazıhanesi gibi tasarlamışlar, çirkin suni deri koltuklar, ahşap kaplamalar falan.. Anlaşılacak şey değil.
Birileri gene cebini doldurdu, olan Trabzonspor'a oldu..