Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268799 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Eliyle mikrofonu kapatarak mükemmel bi işe imza atmış, atmosferi yansıtma açısından bütün videoyu anlamsız kılmış ama olsun :D

Valla o atmosferde ben buna şükür diyorum arkadasım kayıt tuşuna basmadan 10 dk video çektiğini sanmış ahahaha

Çevrimdışı Efe

şeffafi bugun takarlar mi acaba oralardan gecen olursa bi kac foto isteriz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idmanli

Maç öncesi misafir tribünü;
Ateşini yolla bana :)

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Yasin A.

şeffafi bugun takarlar mi acaba oralardan gecen olursa bi kac foto isteriz :icool:
düşünsene foto çekip gönderiyorlar bi bakıyorsun son şeffaf membranın yanında başka bir membran daha sökmüşler ahah  :ebebe:

Çevrimdışı onurturan

son membrana takılmamak lazim.. o catinin kapisi ve kapi suan acık okadar  :icool:

Çevrimdışı tangaz

son membrana takılmamak lazim.. o catinin kapisi ve kapi suan acık okadar  :icool:

bir iddiaya göre çatıda tüm işler bitince oraya açılır kapanır bir tasarımla son membranın takılacağı gerekli hallerde çatıya çıkış noktası olacağı söylenmişti. bina çatılarında da benzer uygulamalar herkesin malumu.  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı b.damatoglu

milletin içine dert olmuş..valiyi ziyaret etmesiyle bahsedilen durumun ne alakası var..
pes yani  bukadar olmaz  diyorum
Bir şehirde 35 çocuğa tecavüz ediliyorsa o işten ilk mülki amir sorumludur.

İçimize dert olacak tabii. Olmaması nasıl mümkün benden dr ona pes...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

fikret ormanın bunla ne alakası var...
Fikret Orman lafa gelince Beşiktaş dünyanın en büyük sivil toplum örgütlerinden biridir diyor. Ona uygun davranacak, tecavüzde suçu bulunan adama dava günü plaket vermeyecek.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat

Banada çok az geldi.

1.5 milyon = 15.000 Forma eder.

Sadece Stad kartal yuvası içinder herhalde.

O gün İstanbul genelinde 40-50 bin forma satılmıştır diye tahmin ediyorum
j
Farklı kaynaklarda farklı bilgiler var.5 milyon da duydum.maç günü toplamda 19 milyon gelir elde etmiş kulüp.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Banada çok az geldi.

1.5 milyon = 15.000 Forma eder.

Sadece Stad kartal yuvası içinder herhalde.

O gün İstanbul genelinde 40-50 bin forma satılmıştır diye tahmin ediyorum
aynen  dostum , gecen hafta sadece  staddaki  kartal  yuvasi icin aciklana rakam 1.5 milyon tl
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı mesahan

"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

https://www.periscope.tv/w/aeX1VDFheVFWTE5xZEdqcHJ8MXlwS2RqeWpnYVlKV_gGvlhfF4bjtA-RL0KLdtX70S95mtJ3gA6hBNNagkRk

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o ses sistemi öyle kalacakmış bu arkadaşın söylediğine göre yapanda buymuş zaten.

Çok saçma kedi yollarında neden stadı tam tur dönmüyor ?

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

helikopterden ...

helikopter kimin üstad? rica etsek şöyle stad etrafında bir iki tur atsa her açıdan fotolar çekse bunu bir de günlük ritüel haline getirse  :icool: @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetx

helikopter kimin üstad? rica etsek şöyle stad etrafında bir iki tur atsa her açıdan fotolar çekse bunu bir de günlük ritüel haline getirse  :icool: @ahmetx
Kaptan pilot Özgür bey çekmiş @tangaz üstadım. :D

https://www.instagram.com/helicopter_pilot_ozgur/
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ers1903

Kale arkasi tribunlerine cam takildimi ? Takilmadiysa takilacakmi ?? Prekastlar boyandimi en ön sira ve en ust tribun ?? Bilgisi olan varmi tsk ..

Çevrimdışı tangaz

bu mesajım dahi silinmiş isimlere göre mi işlem yapılıyor. hımm bu tangaz zaten kesin bütün mesajlarında tukaka bişiler karalamıştır bu sayfadaki tüm mesajlarını silelim...

Çevrimdışı Koa_lAA

stadın çevresine yeşillendirmemi yapmışlar inceden benmi yanlış gördüm...

Çevrimdışı Oktay

kendim yazdığım dahil bütün konu dışıları siliyorum

bidaha bu konu hakkında yazanı mod onayına alırım ben yazarsam benide sistem yöneticisi mod onayına alsın