Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268498 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Efe

adana stadi yapilan toki stadlari arasinda en guzel kaba insaata sahip stad oldu tasarimi mukemmel biz eski acigi yukseltirsek nasil gorunecegi yukarida var nerdeyse aynisi ama stadin dis kaplamasi stadi bozabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal39

Stad getirilerine her açıdan devam ediyor. Passolig kartlardan kulübe ne kadar kalıyor. Stadın açılışı için geri sayıma başladığımızdan beri 60000 passolig başvurusu olmuş. Her hafta  5-6 bin artışlar devam ediyor. Bu hızla devam edersek önümüzdeki sezon başında sarışınları yetişir hatta geçebiliriz .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bursa maçını izliyorum ve en çok gözüme çarpan,

1. Köşe yırtıkları.

2. Köşe yırtıklarının hemen üzerindeki çıkış kapıları.

Tamam gerekli falan ama çok bozuyo bütünlüğü be :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Bizim stadın simetriği küçük birader adana stadı kendini göstermeye başladı

Yeni sezona yetişirse güzel olur :)

Çevrimdışı Fatih

Millet ben kayseri maçına bilet kazandım maç günü orada olucam çok sosyal bir tip olmasamda tanışmak isterim sizlerle öyle yanınızda sessiz sessiz takılırım. Bu buluşma olayı ne zaman organize edilir?
Her maç kendi kendimize organize oluyoruz zaten. Buradan da yazılıyor nerede saat kaçta buluşulacağı. Maçtan bir iki gün öncesinde tekrar yazılır ya da sana bilgi veririz hocam. Tebrikler bu arada.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Oktay

Alt katlarda cikis yok, mis gibi  :bandit: :lol:
bünyamin derman bulmuş boş araziyi almış cetveli eline korkmadan çizmiş :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Fatih

Cift kat loca yok oradan kazaniyor ibisler. Ama alt kat basamak sayisi da az olmus.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deadam

Curcuna ismail koybasi ve mustafa pektemek basliklarinda yahu

Okuyorum bu basligi ama yenilik yok. Sadece bu yeni acik ledleri konusu ve son membran var.
yeni aciga pankart yerine led yapilsin taraftar pankartini usb bellekle getirsin cevre kirlenmesin, sprey boya ile ozonu delmeyelim.
Son membrane takilsin artik madonna, tarkan, balina aydin cok uzulmusler su dis araligi kapatilsin diyorlarmis.

Gorunmeyen bir suru is yapiliyordur bunlarin dokumleri olsa iyi olurdu.

Bir ismail bir mustafa ne kadar konuşulur ki?

USB bellek fikri hoş olur :D parasını veren oraya istediği pankartı yazdırır. :D
Son membranı renkli kuşa takacağız o yüzden acele etmeye gerek yok.

MAdonna yaşlandı tarkan evleniyo balina aydın sosis olmuştur.

Görünmeyen işler şeffaf olduğu için dökümü yapılamaz.
Döküm için haddehane gerekir, hadde hane yapımına hız verilsin.

Resmi açılışa pikachu gelsin charmanderla gösteri maçı yapsın.
Tsubasa başlama vuruşunu yapsın

Voltranı oluşturan 5 arslan istifa edip kartal olsunlar stadın önünde voltranı oluştursunlar,

Hayat Ağacından Sam (Kelly Rutherford) Boğazdan esen meltemle saçlarını savursun

Balky Balboa gelsin konser versin.

Mc Hammerdan cant touch this i söylesin.

Saha çıkış müziği Neşet Ertaştan ahirim sensin olsun

Futbolcularımız 19 mayıs kulesi yapsınlar.

Grafon kağıdıyla protokol tribünü Beşiktaş yazsın maçlarda

Ben iyi değilim gidiyorum.

:D

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı canergiray77

Millet ben kayseri maçına bilet kazandım maç günü orada olucam çok sosyal bir tip olmasamda tanışmak isterim sizlerle öyle yanınızda sessiz sessiz takılırım. Bu buluşma olayı ne zaman organize edilir?
abi bende gelicem kulübün açıklama yapmasını bekliyorum biletler hakkında açıklama yapıldıktan sonra başvuru yapıcam fax yöntemiyle yükleme yaparsa kulüp passoligime bende geleceğim buluşabiliriz @Emre.Guler
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Emre.Guler

abi bende gelicem kulübün açıklama yapmasını bekliyorum biletler hakkında açıklama yapıldıktan sonra başvuru yapıcam fax yöntemiyle yükleme yaparsa kulüp passoligime bende geleceğim buluşabiliriz @Emre.Guler

Ahahahaha seninle buluşmam ben beleş forma morma kilitlemeye çalışırsın neme lazım :)

Çevrimdışı cagdas44

bence stadın etrafındaki yolların yer altına alınması için kampanya başlatmalıyız. yollar yer altına alınırsa harika bir meydan olur orası. İşte o zaman 24 saat yaşayan bir stadımız olur.

Dolmabahçe adı üstünde dolma bir arazi olduğunda kolay bir iş değil battı çalışması yaparken yolları yönlendirecek alternatif güzergah sıkıntısı da var kısacası imkansızdan az mümkün

Çevrimdışı ekesicil

Konu disi olcak ama en vok okunan yer diye bursya yaziyorum.

Benim Besiktas passo kartim tuhaf sekilde stada teslim edilmis. Murat bey soyadini unuttum diye birine teslim edilmis. Simdi ben hala almanyadayim abim benim adima teslim alcak karti. Sorum su stadin orda öyle bir ofis varmi varsa nerde nasil teslim alabailir abim?

Çevrimdışı canergiray77

Ahahahaha seninle buluşmam ben beleş forma morma kilitlemeye çalışırsın neme lazım :)
ahahah abi harbiden kahkaha attım ya :D ceyhun vermedi sen vereceksin  :steamed: :steamed: :steamed: ahahaha  :evillol: :evillol: :evillol: @Emre.Guler
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı grlsyr

Foruma bir güzel haber vereyim :)
Giden konteynr:1
Kalanı sormayın bilmiyorum :)

Çevrimdışı cursedofdragon

bunada şükür :D

Çevrimdışı aoguzd

niye sadece izmirli abilerinizlemi birlikte hareket edeceksiniz :) biz istanbullular sayılımıyormuyuz

beşiktaş taraftarı olduktan sonra isterse uranüslü olsun herkesle hareket ederiz abi ne demek :D maça gelecekseniz haberleşelim abi :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

valla sevindim :sevinc isteseler hepsini toplamak 1 günlük iş :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Sedat.Y

beşiktaş taraftarı olduktan sonra isterse uranüslü olsun herkesle hareket ederiz abi ne demek :D maça gelecekseniz haberleşelim abi :)

geliyo  geliyo   :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Cift kat loca yok oradan kazaniyor ibisler. Ama alt kat basamak sayisi da az olmus.
bizim localar hariç alt 24 üst 22 , adana alt 20 üst 22
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2016, 14:06:31 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yekuaj

Konu Dışı.
Memleketinizde ki Kartal Yuvası mağazalarında yeni çıkan nostalji formaları mevcut mu acaba bileniniz var mı ?
İnternet sitesinde daha o gün bitmişti, bir sürü mail attım fakat hiç kimse dönmedi. Tekrar çıkacak mı çıkmayacak mı bilgimiz yok.
Yakınımda mağaza da yok. Memleketin her yerinde mi tükendi yahu  :bandit:
Konu dışı için özür dilerim fakat konusunu bulamadım forumda, mağazalar konuları da kilitli.
var kardeşim, mesela Manisa Kartal Yuvası'nda hepsi var ama ben pek beğenmedim, daha güzel yapılabilirdi  :dont:
Korkutmaz bizleri küfeki taşı, ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı ...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2016, 14:16:29
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ben ona otosansür koydum ama  :evillol: :evillol: @ahmetemre abi için
@nusretaslanturk eyvallah çiçek güzel olmuş :ok:
hiç çağrışım yapmadı :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2016, 14:17:48
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
stadımızı bitirdik şükür :super:
sıradaki stat trabzonun oraya transfer oldum oraya bitirip gelirim :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Gürcan

Kayseri macinda stadin durumu bakalim nasil olacak. Önceden hergün 100 foto gelirdi simdi 2 tane zor geliyor.

Çevrimdışı yekuaj

Akhisarspor bize 10.500 bilet tahsis etti, Maraton full Beşiktaş'lı olacak. Bende de Akhisar'ın kombinesi vardı, mükemmel oldu. Hafta sonu yıkacaz o stadı iyi izleyin  :hiho:
Korkutmaz bizleri küfeki taşı, ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı ...

Çevrimdışı serti67

var kardeşim, mesela Manisa Kartal Yuvası'nda hepsi var ama ben pek beğenmedim, daha güzel yapılabilirdi  :dont:
daha guzel nıye yapsınlar ası üstünde nostaljı sırtta numara dıkıslerı bıle eskı usul yanı oo senelerı uyarlamışlar halıyle eskı Moda begenmedıgıne göre guzel yapmışlar yanı o sekıl dusun:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS