Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268692 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı kutalmis.pinar

bu arada birde goProlu stad öyküsü buyrunnn :biggrinking: :biggrinking:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı canergiray77

Ben konumunu beğendim dış görünüşü falan sınıfta kalıyor :icool: :icool:
evet konumu güzel gerçekten şehirin heryerine yakınsa bu daha da iyi olur taraftarın ulaşımı açısından @kutalmis.pinar
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı iasonion

valla akyazı stadına deli gibi para harcanıyor fakat bir türlü beğenmiyorum o stadı kim çizdi mimari kim bilmiyorum şekli falan gerçekten beğenmiyorum 1 demir yığını çok daha farklı yapılabilirdi benim görüşüm 2 olarakta şu 2 fotoda ki işaretlediğim alanın stadın bütünlüğünü bozuyor gibi gerek bizim stadyum gibi gerek toki arena gerek konya stadı gibi yapılmasını çok isterdim

Bu tasarımı daha önce Bundesliga takımı Mainz'a teklif ettiler, gereksiz pahalılığı ve estetik kaygılar nedeniyle kabul edilmedi, sonra Trabzonspor kullanmaya karar verdi.

Bence yeni yapılan stadlar arasında en eciş bücüş olanı; ne akla hizmet 3 katlı apartman gibi localar yaptılar bilen yok, gizlemediler de o locaları. Kabak gibi koca tribünün ortasını yedi.

Acayip karışık bir çatı sistemi yapılıyor, bizim çatıdan bile beter çıktı, aylardır puzzle gibi o çatı parçalarını birleştirmeye çalışıyorlar.

Tribünleri yayvan, dik değil, İngiliz stili diye kendilerini avutmak zorunda kaldılar. Dört tane hangar kapısı var, bıçak gibi kesiyor tribünlerini.

Toki yaptığı için malzeme kalitesi konusunda da endişeleri var. Geçenlerde örnek loca fotoğrafları düştü internet'e, onları da müteahhit yazıhanesi gibi tasarlamışlar, çirkin suni deri koltuklar, ahşap kaplamalar falan.. Anlaşılacak şey değil.

Birileri gene cebini doldurdu, olan Trabzonspor'a oldu..
i consider it a challenge before the whole human race
- and i ain't gonna lose -

Kayseri maçına 11 gün var.Yeni açık yer döşeme biter.Bugün kü fotoğrafların birinde konteynırların 1'i gidiyordu inşallah kayseri maçına kadar hepsi gider.Eksiksiz biteceğini düşünüyorum kayseri maçına kadar dış tarafın. :biggrinking: :ok: :ok:

Çevrimdışı canergiray77

Bu tasarımı daha önce Bundesliga takımı Mainz'a teklif ettiler, gereksiz pahalılığı ve estetik kaygılar nedeniyle kabul edilmedi, sonra Trabzonspor kullanmaya karar verdi.

Bence yeni yapılan stadlar arasında en eciş bücüş olanı; ne akla hizmet 3 katlı apartman gibi localar yaptılar bilen yok, gizlemediler de o locaları. Kabak gibi koca tribünün ortasını yedi.

Acayip karışık bir çatı sistemi yapılıyor, bizim çatıdan bile beter çıktı, aylardır puzzle gibi o çatı parçalarını birleştirmeye çalışıyorlar.

Tribünleri yayvan, dik değil, İngiliz stili diye kendilerini avutmak zorunda kaldılar. Dört tane hangar kapısı var, bıçak gibi kesiyor tribünlerini.

Toki yaptığı için malzeme kalitesi konusunda da endişeleri var. Geçenlerde örnek loca fotoğrafları düştü internet'e, onları da müteahhit yazıhanesi gibi tasarlamışlar, çirkin suni deri koltuklar, ahşap kaplamalar falan.. Anlaşılacak şey değil.

Birileri gene cebini doldurdu, olan Trabzonspor'a oldu..
evet gerçekten yazık oldu spor tesisi adına alanı güzel bütün branşlar orada olacak sanırım antreman vs diğer alanlar ama stadyum çok yakışıksız ya görsel açıdan beğenilecek bir stadyum olduğunu düşünmüyorum hayırlı uğurlu olsun gene de diyecek birşey bulamıyoruz @iasonion
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

evet konumu güzel gerçekten şehirin heryerine yakınsa bu daha da iyi olur taraftarın ulaşımı açısından @kutalmis.pinar
61 tv diye bir kanal 2 ay önce akyazı stadının ordaki tepeden haber yapmıştı.Şimdiki stadları avni aker gözüküyordu :eyes :eyes

Ben burda azda olsa beğendiğimi söylüyorum stadlarını ama trabzonlular kendi forumlarında bizimkini çekemiyor.Bende ozaman eleştiririm apartman localarını :steamed: :steamed:

Krasnodar'ın yeni stadında boşluk taraflar ledler ile kapanmış hem hoş hemde şekil gözüküyor ama biz o açığı loca kat ledler ile kapatıyoruz :super: :biggrinking:

Sivasın soyunma odaları bizimkinin neredeyse aynısı olmuş sadece kırmızı beyaz :s20: :s20:

Çevrimdışı mylife1903

Bir ismail bir mustafa ne kadar konuşulur ki?

USB bellek fikri hoş olur :D parasını veren oraya istediği pankartı yazdırır. :D
Son membranı renkli kuşa takacağız o yüzden acele etmeye gerek yok.

MAdonna yaşlandı tarkan evleniyo balina aydın sosis olmuştur.

Görünmeyen işler şeffaf olduğu için dökümü yapılamaz.
Döküm için haddehane gerekir, hadde hane yapımına hız verilsin.

Resmi açılışa pikachu gelsin charmanderla gösteri maçı yapsın.
Tsubasa başlama vuruşunu yapsın

Voltranı oluşturan 5 arslan istifa edip kartal olsunlar stadın önünde voltranı oluştursunlar,

Hayat Ağacından Sam (Kelly Rutherford) Boğazdan esen meltemle saçlarını savursun

Balky Balboa gelsin konser versin.

Mc Hammerdan cant touch this i söylesin.

Saha çıkış müziği Neşet Ertaştan ahirim sensin olsun

Futbolcularımız 19 mayıs kulesi yapsınlar.

Grafon kağıdıyla protokol tribünü Beşiktaş yazsın maçlarda

Ben iyi değilim gidiyorum.

:D

@Deadam git me kal bu sehirde yahu
Sen harcaniyorsun bu yapi denetimi basliginda, denetleyecek bisi kalmamis artik. Seni yavas yavas futbol basligina alalim butun curcuna orda.

Cok denetlemek istiyorsan transfer butcesini denetleyecez yakinda.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sivasın soyunma odaları bizimkinin neredeyse aynısı olmuş sadece kırmızı beyaz :s20: :s20:

bu mu bizimkiyle aynı?  :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı canergiray77

Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı mülkübey

valla akyazı stadına deli gibi para harcanıyor fakat bir türlü beğenmiyorum o stadı kim çizdi mimari kim bilmiyorum şekli falan gerçekten beğenmiyorum 1 demir yığını çok daha farklı yapılabilirdi benim görüşüm 2 olarakta şu 2 fotoda ki işaretlediğim alanın stadın bütünlüğünü bozuyor gibi gerek bizim stadyum gibi gerek toki arena gerek konya stadı gibi yapılmasını çok isterdim

trabzonun stadını ilk defa inceledim adamlar bildiğin toki yapmış işaretli olan tribüne yanlış mı görüyorum  :lol: :lol:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Erdem Çözer

trabzonun stadını ilk defa inceledim adamlar bildiğin toki yapmış işaretli olan tribüne yanlış mı görüyorum  :lol: :lol:

hazır stat yapıyoruz oraya da apartman yapıverelim demişler  :kop:

bu mu bizimkiyle aynı?  :alala:
ben benzetmişim biraz şimdi baktım alakası yokmuş pardon :lol: :lol:

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Trabzon'u anlayabiliyorum,şehire yakın dolgu alanı stadın içi birşeye benziyor ama Bursa tam bi facia bir stadı kötü yap deseler bundan kötü yapılmaz,lokasyon çok kötü tribünler çok yatay,localardan ancak dürbünle izlersin..

TFF biliyor bu kadar kötü olduğunu ondan milli maç vermiyorlar bursaya,yazık memleketin paralarına

Çevrimdışı Erdem Çözer

yapma abi çok benziyor bence :bandit: :bandit:

yapma lütfen bu ikisinin yan yana dizilmiş olmaları dışında ortak bir yanı yok..

hazır stat yapıyoruz oraya da apartman yapıverelim demişler  :kop:
cidden çok çirkin görüntü  :idisapprove: :idisapprove:

Çevrimdışı murat

Millet ben kayseri maçına bilet kazandım maç günü orada olucam çok sosyal bir tip olmasamda tanışmak isterim sizlerle öyle yanınızda sessiz sessiz takılırım. Bu buluşma olayı ne zaman organize edilir?
maç öncesi buluşuruz.121 bloktaysan tam kalenin arkası locaların birkaç sıra altındayız.özeldende telefonumu vereyim.

Çevrimdışı canergiray77

Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Emre.Guler

maç öncesi buluşuruz.121 bloktaysan tam kalenin arkası locaların birkaç sıra altındayız.özeldende telefonumu vereyim.

Ahmet türken yazdı abi özelden bakalım artık. Eski açıktan benim bilet 121nci blok. Osmanlı maçı içinde kovalayacağım büyük ihtimalle onuda kazanırım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ers1903

tr de boyanmış stad varmı ki garipsedin  :D

:) dedigim yerlere füme rengi boya veya kaplama harika giderdi :)ama ben inaniyorum mutlaka elden gececek ,oyle birakmazlar..

Çevrimiçi Necmi

Tekrar sorayim.

Stadin orda passo ofisi varmi? Benim passo karti stada teslim etmisler bir yetkili teslim almis. O karti benim bir yakinim nerden teslim alabilir?
Kulübe git seni yönlendirirler @ekesicil

Çevrimiçi Necmi

Fazla konus disi yaptim kusura bakmayin ama diyelim kayseri macina kadar teslim alamadim bu karti. Ben kart numarasini bilmiyorum passoda müsteri temsilciside söyleyemem diyor ben nasil para yüklicem bu karta ve mac biletini nasil aöcam?
TC numaranla yapıyorsun işlemleri kardeşim ben iki yıldır kullanıyorum kartımı kart numarasını bilmiyorum @ekesicil