Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2233328 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Erdem Çözer

Evet, benim videolardan birinde sen de vardın abi sonradan dikkat ettiğimde gördüm :)

net görünüyorsak o videoyu göndersen süper olur @semihflz :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yasin A.

onumuzdeki 2 macta ilk mactan farksiz olur cunku ilk maca giremeyenler simdi yuklenecek biletlere maca 1 saat kala gelmeyin en az 2 saat kala iceri girin problem yasmazsiniz
şahsen ben ilk maça saat 5:30'da girmiştim sıkıntı da yaşamadım.
demek istediğim, kayıp kaçakların önüne geçilmesi, daha profesyonel güvenlik hizmeti olması vs... barikatları stad önüne degilde biraz daha ilerisinden başlatmak, stad önünü ferahlatmak lazım, vs...
ben 5:30'da girdiğimde çok erken girdim diyordum ama siz tayfayla beraber tribündeydiniz, demek ki kapılar açılır açılmaz girmişsiniz  :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

şahsen ben ilk maça saat 5:30'da girmiştim sıkıntı da yaşamadım.
demek istediğim, kayıp kaçakların önüne geçilmesi, daha profesyonel güvenlik hizmeti olması vs... barikatları stad önüne degilde biraz daha ilerisinden başlatmak, stad önünü ferahlatmak lazım, vs...
ben 5:30'da girdiğimde çok erken girdim diyordum ama siz tayfayla beraber tribündeydiniz, demek ki kapılar açılır açılmaz girmişsiniz  :D

biz de köyiçindeki ve ağaçlı yoldaki kalabalığı görünce izdiham olacağını düşünerek kapılar açılır açılmaz girdik :) düzen oturana kadar hatta düzen oturduktan sonra bile talebin yoğun olduğu maçlarda mümkün olduğu kadar erken girmekte fayda var  :tabe:

Çevrimdışı doctore

günaydın Beşiktaş Arena.

dünkü komediden sonra bol çevre düzenlemeli günler diliyorum artık :) .
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ToNI

Günaydın & İyi Haftalar BeşiktaşArena...

Yüzümüzün gülmeye devam edeceği, sonunda da keyifle Kayseri maçının şafağını saymaya başlayacağımız bir hafta olması dileği ile...  :eyes
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı Yasin A.

biz de köyiçindeki ve ağaçlı yoldaki kalabalığı görünce izdiham olacağını düşünerek kapılar açılır açılmaz girdik :) düzen oturana kadar hatta düzen oturduktan sonra bile talebin yoğun olduğu maçlarda mümkün olduğu kadar erken girmekte fayda var  :tabe:

kapı sayısı aslında inönü'den daha fazla, girişlerin ve çıkışların daha rahat olması lazım. problem bence stad çevresinde biriken kalabalık, buna önlem alınmalı yoksa nou camp'da adamlar 90.000 kişiye oynuyor yarım saat kala insanlar stada giriyor, bizde de böyle olması lazım maça 3 saat öncesinden girmek çok anlamlı gelmiyor bana. bu durumun dediğim gibi stadın yetersizliğinden degil, çevresinde yapılamayan doğru düzgün organizasyondan oldugunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Erdem Çözer

kapı sayısı aslında inönü'den daha fazla, girişlerin ve çıkışların daha rahat olması lazım. problem bence stad çevresinde biriken kalabalık, buna önlem alınmalı yoksa nou camp'da adamlar 90.000 kişiye oynuyor yarım saat kala insanlar stada giriyor, bizde de böyle olması lazım maça 3 saat öncesinden girmek çok anlamlı gelmiyor bana. bu durumun dediğim gibi stadın yetersizliğinden degil, çevresinde yapılamayan doğru düzgün organizasyondan oldugunu düşünüyorum.

haklısın.. umarım düzeni sağlarlar ve saatler öncesinden girmemiz gerekmez

Çevrimdışı Serhat Akkaya

haklısın.. umarım düzeni sağlarlar ve saatler öncesinden girmemiz gerekmez
Bunda son zamanlardaki güvenlik önlemlerinin de payı var. 3 noktada kontrol yapılıyor eskiden sadece stadın giriş noktasında kontrol vardı. Şimdi 1 polis kontrol bölgesi 1 stat giriş bölgesi 1 de turnikeler var, 3 bölge olunca ister istemez büyük bir yoğunluk oluyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi,

Bence Osmanlı ile içerde yapacağımız maçta kupamızı kaldırırız. :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Konya maçının ertesi günü statta şampiyonluk kutlaması düzenlenir orada kaldırırız. Neden böyle yazdım, TFF son maçtan önce kupayı vermez Osmanlı maçında garantilesek bile.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

ledler yeni açıktada devam etmeliymiş , istense pankart astırılmazdı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tayfunyasar

herkese tünaydın. sarı ışığın sebebi çimlere güneş ışığı veren makineler mi yoksa çatı aydınlatması çalışmaları mı? bir kaç sayfa geri gittim ama açıklama göremedim.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Anıl

herkese tünaydın. sarı ışığın sebebi çimlere güneş ışığı veren makineler mi yoksa çatı aydınlatması çalışmaları mı? bir kaç sayfa geri gittim ama açıklama göremedim.
Çimlere güneş ışığı veren makineler :)

Çevrimdışı tayfunyasar

müze paralı olacak değil mi ? hiç haber var mı oradan?

ekstrasını veren stadın içini de gezsin filan? ekstra yerine kartal yuvasından 50 tlilik alışveriş yapana stadı gezme imkanı verilsin ya da. artık kalpazanlığa başlayalım...
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı canergiray77

kulüp  kayserispor maçının biletleri ile ilgili açıklama yapsada forumumu faxlasam :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Deadam

Köpük köpük dalgalanır, boğazın soğuk suları,
Martılar gökyüzünde her vapurdan simit kapma telaşı,
Bir tarafım boğaz içi bir tarafım Fatih Sultan Mehmet,
Yanımda Dolmabahçe sarayı,
Gece şavkı vurur denize keşmekeşden kaçan şehir ışıkları
Her yanımda minareler beş vakit yankılatır ezanı,

Gerdanlığın incisi gibi konmuşum boğazın kenarına
yamacımda barbaros bulvarı
Bilmez anlamımı renkli görenler hayatı ,
Ben İstanbulum, Ben Türkiyeyim Ben Nefesiyim aşkın

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı mesahan

"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı Deadam

Bir ara bi uygulama yapmışlardı sampiyonluğun alınma ihtimali olan maça kupada getirilmişti. Şampiyonluk garantilenince verilmişti ama yılı hatırlamıyorum.

Osmanlı maçından önce garantilersek SS kanunlarından ilgili madde uyarınca vermek zorundalar.

müze paralı olacak değil mi ? hiç haber var mı oradan?

ekstrasını veren stadın içini de gezsin filan? ekstra yerine kartal yuvasından 50 tlilik alışveriş yapana stadı gezme imkanı verilsin ya da. artık kalpazanlığa başlayalım...

Bizim başkan affeder mi sanıyorsun :) müzede sona doğru gelinsın yüzde doksan ihtimalle hem turistlerin hem taraftarların gezebilicegı içinde müzeyi, soyunma odalarını, çıkış koridorunu, tribünleri ve yedek kulübesinı de kapsayacak turlar düzenlenecek. Bir arkadaşım zamanında Old traffordu gezmek için 40 pound vermiş. Dolmabahçe turist yuvası başkan affeder mi sanıyorsun :))))

Çevrimdışı ahmetx

yeni açık skorbord altına bir şey asılmış nedir o ?

Çevrimdışı cisse557

Çimlere güneş ışığı veren makineler :)
Emin misiniz? O aletlerin zeminden o şekilde yansıması pek mantıklı gelmiyor bana ki gece o aletlerin açık olduğu bir foto görmüştüm. Bence ışıklandırma.
Şunu da ispat niteliğinde halka sunuyorum

[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 12:45:19 cisse557 ]

Çevrimdışı Emre.Guler

yeni açık skorbord altına bir şey asılmış nedir o ?

O pankartı astıkları zamazingodur o biraz daha geniş ama belkide kayseri maçında yeni pankart açacaklar

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kayseri maçında güzel bir tribün sürprizi bekliyorum :icool: :D :super:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Emre.Guler

[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 12:51:02 Emre.Guler ]