Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2267178 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı FARUK

Müze girişiymiş kupaların asılı olduğu yer

Çevrimdışı Efe

Güncel kartal yuvası kapalı tarafına kahve dükkanı açılmış
bi kahve 10 tl dir artik :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjklimert_

Kayseri maçı için herkese aynı anda mı çıkacak yoksa öncelik olacak mı bilen birisi tümüyle söyleyebilir mi

Çevrimdışı serti67

Müze girişiymiş kupaların asılı olduğu yer
gayet şönnn su tarıhı duvarada ıkı tarafa ısıklı yapsınalrda donlumuz senlensın yav
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı idil

iyi pazarlar cümleten paylaşıldımı bilmiyorum ama kayseri maçına mutlaka böyle bir kareografi yapmalıyız. ne dersiniz

https://twitter.com/kenanaysgl/status/721446782450982912

Kesinlikle  :claps:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı serti67

bi kahve 10 tl dir artik :D
sole durum var dısarı sandalye atmıslar stat ıcı paalı dısarda belkı 5 e felan yırtarmıyızz:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cadavra

Ben sin mebrani merak ediorum akibetinden haber var mi ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Hahaha şu hafif kel telefonuyla oynayan benim @Erdem Çözer abi, nasıl da çekmişsin güzel olmuş ellerine sağlık! :D

@semihflz çok yakınmışız :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

nerde oo eskı tartısmalar anlasamamalr hunharca geyıkler olesıye ınatlasmalar hepınız bılım adamı kadar mesgul oldunuz arkadas kurdele kesıldıgınden berı bır ısısz bası bos benmıymısım:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı Deniz

Ben sin mebrani merak ediorum akibetinden haber var mi ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

totem o takılmayacak.şampiyon olduğumuz gün takılır  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı selim

nerde oo eskı tartısmalar anlasamamalr hunharca geyıkler olesıye ınatlasmalar hepınız bılım adamı kadar mesgul oldunuz arkadas kurdele kesıldıgınden berı bır ısısz bası bos benmıymısım:)
evet ciddi anlamda düşüş oldu forumda millet stad bitti diye koyverdi burayı :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 17 Nisan 2016 çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @onurturan   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı serti67

Vodafone Arena 17 Nisan 2016 çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @onurturan   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

aglamak ıstıyorum cok duygulandım abı :bawling:

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

yeni acik tas doseme baya ilerlemis numaralida da calisma var yine eski acikta arac giris bolumu ve tarihi duvar onunde calisma var isler suruyor yeni acikta su konteynir kentin acil kalkip duzenlenmesi lazim oranin heralde yazin kalkacak onlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı Kemal

Unut onu kapalı üstünde yer yok.
hiç kafanızı kaldırıp yukarı bakmazmısınız ortaya elektrik aydınlatma armatürleri koymuşlar
orda boş yer yok artık büyük ihtimal skorboartları oraya koyunca aydınlatma yetersiz kaldı
onun yerine ortaları doldurdular. @Kemal çatıda artık koyacak yer yok.

Armayi Skorboard gibi kedi yoluna asarlar abi sabitlerler üstten kedi yoluna kapalıya ışıkların altına , cokda büyük olmadigindan siritmaz ve görüş kaybı yaratmaz

Çevrimdışı serti67

gayet guzel adım adım dahada sekıllenıyor teles yapmayada gerek yok duzgun sekılde yapılır artık statın acılısta yapıldı yenı acık klıma kapama ıslemı oo cırkın goruntuyu kapatmıs guzel olan nunaralı arkasındakı  duz duvara bı uygulama yapılacakmı acaba
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

ben tarıhı kapıların ustutne ıkı tarafa armayı beklyorum vee vadedılen krtal heykelını beklemekteyım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Arkadas yemin ederim kafayi yiycem bin defa uyarildi, daha aradan 5-6 ay gecmedi stat sehidimizi vermemizin ustunden. hala guvenlik kemeri kullanan yok. Bu kadar mi degersiz insanlarin hayatlari ben anlamiyorum !!! Hadi bu arkadaslar olumsuz oldugunu dusunuyor, colugunu cocugunu dusunmuyor.. kulup nasil kontrol etmiyor bunlari. Sozlesmeye yazacaksin is guvenligi onlemlerini almayanlar is haddi fesih edilecektir diye. Boyle birsey olabilir mi ya. yerden kac metre yukarida calisiyorsun. bir ayagin kaysa kurtulusun yok o kadar mesafeden.

Çevrimdışı onurturan

kayeri macina islerin %80 i biter diyo herkes..
acilista %60ti dediler..
iceriye almadilar kesin emir varmis..
biraz aceleye geldi arkadaslar kusura bakmayin insallah fikir verebilmisimdir..

Çevrimdışı FARUK

acilista %60ti dediler..

eline sağlık teşekkür ederiz
fotoğraflar güzeldi  :ok:

Çevrimdışı campeon2015

acilista %60ti dediler..

@onurturan son membran ne zaman takılır ?