Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2233412 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

evet ben de dün resimlerde gördüm.. Blackcup Coffee... dün insanlar oturuyordu masalarda

Haftaya ailecek bu  Blackcup cafeye gidip kahvelerimizi içelim bakalım..Sonrada Kartal Yuvasından tarihi formalarımızdan alıp görevimizi tamamlayalım..

Kayseri maçı için herkese aynı anda mı çıkacak yoksa öncelik olacak mı bilen birisi tümüyle söyleyebilir mi

evet hocam bende merak ediyorum bu konuyu.
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı ZEKI

@onurturan fotograflar icin tesekkurler bayagi disaridaki islerde gelisme olmus.

Çevrimdışı onurturan

eline sağlık teşekkür ederiz
fotoğraflar güzeldi  :ok:
@onurturan fotograflar icin tesekkurler bayagi disaridaki islerde gelisme olmus.
ne demek keske zaman olsa da her zaman yapabilsek..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evet hocam bende merak ediyorum bu konuyu.
oncelik uclu kombine almayan kombine sahiplerine olacaktir ama diger stadlarda mac izleyenlere yine oncelik tanirlarmi pek sanmiyorum kombine onceligi biter bitmez genel satisa cikar biletler bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Arkadaşlar kendimce bir zil sesi çalışması yaptım , Vodafone Arena açılış marşı ve Çok Bekledik Be Abi reklam filmi jenerik müziği seslerinide ekledim umarım beğenirsiniz :) http://besiktasarena.com/besiktas-marslari-ve-resimler/besiktas-yeni-zil-sesleri-(-iphone-dahil-)/new/#new

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

isler yogun takip edemiyorum. Cati kiris, kolonlarin kaplanmasinda bir gelisme yada bilgi var mi ?  Son siraya koltuk takmayi dusunuyor mu baskan ?

oncelik uclu kombine almayan kombine sahiplerine olacaktir ama diger stadlarda mac izleyenlere yine oncelik tanirlarmi pek sanmiyorum kombine onceligi biter bitmez genel satisa cikar biletler bence

genel satışa çıkacaksa iyidir abi gitmek için bir şansım olur :)
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Kibar Feyzo

Eski Açık'ın önündeki bu yazı, çok yakın zamanda stadın sembollerinden biri olacak!
Ne zaman stadın bu bölümünden geçsem onlarca insanı önünde fotoğraf çektirirken görüyorum.

Taksim Meydanı'ndaki Atatürk Heykeli'nin önünde poz vermek gibi bir ritüel  :ok:

Eski Açık deyince aklıma Gaziler Büfe'nin durumu geliyor.
Dün gitmişken bu soruyu kendilerine sordum.
Projesi bile hazırmış. Stadın dokusuna uyumlu bir yapı olacakmış.
Ancak önce İBB daha geride olsun demiş, sonrasında da Divan arıza çıkarmış.
Umutla bekliyorlar.

"Biz on bir arkadaşız lakin arkamız daha var."

Çevrimdışı bjklimert_

Kayseri maçı için herkese aynı anda mı çıkacak yoksa öncelik olacak mı bilen birisi tümüyle söyleyebilir mi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

sutunlara vuran ledler stadi cok ayri guzel gosteriyor gercekten bekledigimden iyi bir yapi oldu en azindan ozenilen bi yapi bastan sagma yapilmadi bize yakisti koltuklar cok guzel icerisi ferah basik bi yapi degil hem koridorlar hemde saha ici cati cevre duzenlemeside tam bitsin cok daha iyi goruntu vercek stad
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Stat Önünde Beşiktaş Yazısı Gece ışıklandırmalı yansa süper olacak...!

Çevrimdışı asi_kartal

Bizim stat da röportaj ve basın odası bölümü tam olarak nasıl izleyemedim görüntüleri nereden bulabilirim. TT arena röpartaj alanı baya ferah geliyor bana acaba bizde nasıl
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

sutunlara vuran ledler stadi cok ayri guzel gosteriyor gercekten bekledigimden iyi bir yapi oldu en azindan ozenilen bi yapi bastan sagma yapilmadi bize yakisti koltuklar cok guzel icerisi ferah basik bi yapi degil hem koridorlar hemde saha ici cati cevre duzenlemeside tam bitsin cok daha iyi goruntu vercek stad
Senin tahminlerine güveniyorum😀😀 Çevre düzenlemesinin % kaçı biter Kayseri maçına kadar..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı semihflz

@semihflz çok yakınmışız :)

Evet, benim videolardan birinde sen de vardın abi sonradan dikkat ettiğimde gördüm :)

Çevrimdışı mutixls

Güncel

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mutixls

Güncel

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı gkn190334

Günaydın Arena.Stat ile görselliği bozan bir yer var bilmiyorum sizinde gözünüze takıldı mı ? 2.katta pankartların asıldığı prekanslar beton olarak duruyor.Oraya bir boya ma yada başka birşey yapılacak mı yoksa böyle mı duracak ? Diger statlara baktım böyle bir görüntü yok ya sponsor pankartları koyulmuş yada boyama yapılmış.Bu şekilde kalacaksa gerçekten görüntü açısından yazık olacak.

Çevrimdışı Fatih

Stat Önünde Beşiktaş Yazısı Gece ışıklandırmalı yansa süper olacak...!
Simdi benimde dikkatimi cekti. Aynen yapilmali.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yasin A.

Günaydın büyük Beşiktaşlılar.
Kayseri maçı şampiyonluk maçı gibi olacak diye hissediyorum bu yüzden stad çevresi yine keşmekeş olacaktır, umarım ilk maçta yaşadıgımız aksilikleri yaşamayız o güne kadar biter bu çalışmalar.

Çevrimdışı Efe

Günaydın büyük Beşiktaşlılar.
Kayseri maçı şampiyonluk maçı gibi olacak diye hissediyorum bu yüzden stad çevresi yine keşmekeş olacaktır, umarım ilk maçta yaşadıgımız aksilikleri yaşamayız o güne kadar biter bu çalışmalar.
onumuzdeki 2 macta ilk mactan farksiz olur cunku ilk maca giremeyenler simdi yuklenecek biletlere maca 1 saat kala gelmeyin en az 2 saat kala iceri girin problem yasmazsiniz
Şampiyon Beşiktaş JK