Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2267166 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Kemal

25 yıllık kayıp kardeşimi forumda buldum sanırım :))

Arkadaş çok mu zor ne lazımsa ben karsilayacam artık :) bir logo bir vinç 4-5 işçi 2 saatte hallederiz ya. Başkan üzme bizi da? Halledelim şu arma işini?

Ben masrafa ortağım :)

Ben masrafa ortağım :)

O iş olacak olacak halledicez inşallah abim :)

Yalnız o bu değil tolga zengin ne demiş öyle ya :))) neyse ben bişey demeyim forum üyeliğim tehlikeye girmesin. Çok ayıp tolga zengin çok ayıp :))))))))))))

Çevrimdışı can1903

Kapalı üzerindeki kedi yolu ortasına amblemimizi koydukları gün bana bayram olacak
Açılıştan sonra konur. Boşverin diyenler vardı. 6 gün oldu. Bakalım konacak mı..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bu sene bu takım artık ŞAMPİ.. Gelecek akhisar maçıyla artık ŞAMPİYON diyebiliriz..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yarın yurt dışından gelen kuzenimle stadı dışından gezeceğiz.Fotoğraflar atabilirim çevre düzenlemesiyle ilgili👍👍 Zaten bi yeni açık kaldı.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Güncel  :D

tam o saatte fotoğrafın görünmeyen kısmında yemek yiyordum.. abi çoluk çouk kadın herkes orda ama taraftar ana bacı küfür ediyor sürekli diğer takımlara. çok rahatsız oldum, inşallah sen de o küfürbaz ekipten değilsindir

Çevrimdışı Sezer94

Gece gece konu disi yapicam ama bu stadyum ne kadar cok ataturk olimpiyat stadina benziyor :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gece gece konu disi yapicam ama bu stadyum ne kadar cok ataturk olimpiyat stadina benziyor :D

Bazen yeri geliyo "böyle konu dışına can kurban" diyoruz ama buna ancak "böyle konu dışının Allah..." deriz bize olimpiyat deme hacı eve döndük bıraksın peşimizi :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı nusretaslanturk

westham'ın yeni stadını gördün mü sen :D adamlar bile isteye kendi iplerini çekiyorlar ama farkında değiller :D

Çevrimiçi Necmi

Kapalı üzerindeki kedi yolu ortasına amblemimizi koydukları gün bana bayram olacak
Unut onu kapalı üstünde yer yok.
hiç kafanızı kaldırıp yukarı bakmazmısınız ortaya elektrik aydınlatma armatürleri koymuşlar
orda boş yer yok artık büyük ihtimal skorboartları oraya koyunca aydınlatma yetersiz kaldı
onun yerine ortaları doldurdular. @Kemal çatıda artık koyacak yer yok.

Konu dışı olacak ama wowun akyazı başlığında sürekli vodafone arenayı kötülüyorlar. Troll bir arkadaş baya cevaplar veriyor ama ayıp ediyolar. Stadyum hakkında yeterli bilgiyr sahip birisi gidip cevap verse iyi olur bence.

Konu dışı olacak ama wowun akyazı başlığında sürekli vodafone arenayı kötülüyorlar. Troll bir arkadaş baya cevaplar veriyor ama ayıp ediyolar. Stadyum hakkında yeterli bilgiyr sahip birisi gidip cevap verse iyi olur bence.
ya bırak Allah aşkına adamlardaki hayal gücü J.R.R Tolkien'de yok, onlar seneye şampiyon olabileceklerine de inanıyorlar, Bu kafa yapısına oturup Vodafone arena'nın Akyazı apartman kompleksin'e göre + larını mı anlatayım.Kurulacak tek cümle şu, TOKİ yapıyor arkadaşım senin stadını.

Çevrimdışı Librarius

Hepsi öyle ama Cem Dizdar'a ayrı bir parantez açıyorum özellikle. Yeter çünkü artık yeter!

Bu adam geçen sene Fenerbahçe ve Galatasaray'ın taraftarı Beşiktaş'ın iki katı haliyle sinerjileri yüksek haliyle bunların şampiyonluk şansı her sene başlangıcında Beşiktaş'tan 2 kat fazla diyecek kadar adam(!)

Stat yapılırken yok Beşiktaş'ın etnik yapısı bozulacak loca yapılmasın diyen adam. Yetmedi hala sallıyor. Yeter gerçekten.

Yeni stadyum insaati icin izinler alinmis, stadyum yikilmaya baslamisti.. Cem Dizdar denen saklaban "buraya yeni bir stadyum izninin verilmesi tam bir skandaldir. Orada cok onemli tarihi eserler var yerin altinda. Bu tarihi eserlerle ilgili bir cok kitap var" aciklamasini yapmisti. Goruldugu uzere alenen yalan soylemisti.

Yine bu saklaban Besiktas'in Avrupa maclari varken mac ertelemelerden bahsedilince "Avrupa liglerinde bu olmuyorda bizim lig de niye olsun. Hepi topu haftada 3 mac yapmayi bilecek bir takim" diyen Dizdar FB'nin Braga macindan sonra GS ile oynayacagi fikstur icin medya da ertelemeyi ilk gundeme getiren kisiydi. Dizdar'a gore adaletli bir mucadele icin FB'nin GS maci ertelenmeliydi...

Simdi bu adamlar Besiktas yazari olarak pazarlaniyor. Bu eleman kesinlikle Besiktas'li degil.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Günaydın arena..Yeğen sevindirelim ve ilk formasını alalım dedik :)

Günaydın arena..Yeğen sevindirelim ve ilk formasını alalım dedik :)
Bu arada 23 nisan dolayısıyla tüm çocuk formalarında %30 indrim var..sizlerde sevindirin ufaklıkları :)

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena aöf sınavlarına giren arkadaşlara başarılar dilerim.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı keremd

iyi pazarlar cümleten paylaşıldımı bilmiyorum ama kayseri maçına mutlaka böyle bir kareografi yapmalıyız. ne dersiniz

https://twitter.com/kenanaysgl/status/721446782450982912

Çevrimdışı Sir Kimi Raikkonen

HOŞGELDİN @Sir Kimi Raikkonen , sizlere faydam olduysa ne mutlu bana.

Hoşbuldum @ahmetx  abi. Abi bana kattığın faydan gerçekten çok fazla. Gerçekte de tanışmak nasip olur inşallah.
Kimi Pilot iyidir
Kimi Vasat,
Kimi de Raikkonen !!! 

Bu dünyada iki büyük var; Birisi Beşiktaş diğeri de Raikkonen..

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Passoliğ bana kafayı yedirecek sabah sabah  :s20: Saat 10 da girdim 2 tane bilet aldım Konya-fener maçına (kupa) karttada 30 lira para kaldı.Şimdide 1 tane daha alıp aktarma yapacam ama maç sitede gözükmüyor bile ya ne yapcam bilen varmı  :alala: :alala: :s20:

Çevrimdışı qarizma22

Beyler bi sorum olucak ligtv bursa macinda Niye 38.... Bin seyirci var diye gösterdi ?

Çevrimdışı FARUK

Güncel kartal yuvası kapalı tarafına kahve dükkanı açılmış

Çevrimdışı sallapati

Güncel kartal yuvası kapalı tarafına kahve dükkanı açılmış

evet ben de dün resimlerde gördüm.. Blackcup Coffee... dün insanlar oturuyordu masalarda

Çevrimdışı serti67

evet ben de dün resimlerde gördüm.. Blackcup Coffee... dün insanlar oturuyordu masalarda

bence guzel olmuş ınsanlar stat cevresınde otursun o havayı teneffüs etsın ama oradaki prefabrık kulübe umarım ınsaat tam bıtınce kalkar çırkın gözüküyor
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS