Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2266865 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

inanmış abi şu taraftar.Allah yüzümüzü kara çıkartmasın

Güncel
İstanbul yanıyor
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güncel
İstanbul yanıyor

Az kaldı az. Cayır cayır yanacak orası..

Ben göremicem ama olsun :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Abiler, abilerim, kardeşlerim, Galyalılarrr (yalnız çok mutluyum ulan).

ş ile başlayan şey kesinleşmeden ş ile başlayan kelimenin kullanılmasını yasaklasın moderasyon. @Necmi Abi @ZEKI abi @Efe @çağrı kim varsa artık lütfen göreve yahu :))))

Sensiz geçen günlerin.................

Siyah be!

Çevrimdışı nusretaslanturk

Abiler, abilerim, kardeşlerim, Galyalılarrr (yalnız çok mutluyum ulan).

ş ile başlayan şey kesinleşmeden ş ile başlayan kelimenin kullanılmasını yasaklasın moderasyon. @Necmi Abi @ZEKI abi @Efe @çağrı kim varsa artık lütfen göreve yahu :))))

Sensiz geçen günlerin.................

Siyah be!
olm o kelime yasaklanır mı la.. o kelimenin sonunda konacak 'olduk' veya  'artık ş.....'uz' gibi kelimeler yasaklansın yasaklanacaksa

olm o kelime yasaklanır mı la.. o kelimenin sonunda konacak 'olduk' veya  'artık ş.....'uz' gibi kelimeler yasaklansın yasaklanacaksa

@nusretaslanturk

Valla çok mutluyum be olum :) el oğlunun memleketinde metroda gidiyorum diyorum bir organize etsem bir üçlü mu çeksek sonra diyorum, Siyah desem beyaz diyenim olur mu diyorum :((. Ah şimdi semtte olmak vardı, zulümpıyat dönüşü metroda olmak vardı, inönü çıkışı vapurda olmak vardı. Ah ulan ah be.

Sensiz geçen günlerin..

Çevrimdışı raichu

Az kaldı az. Cayır cayır yanacak orası..

Ben göremicem ama olsun :bawling:
yalnız değilsin bizde birgün görürüz elbet  :D

Çevrimdışı onurturan

kaçak girişler hangi bölgelerden olmuş nerelerde sıkıntı var o giderilir bu ara.. çevre düzenlemesi ilerleyince otomatik olarak düzelir zaten inşallah..

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

yarın stadın ordan geçen olursa detaylı bi foto çalışması istiyorum zahmet olmazsa özellikle yeni açık ve numaralı tarafından kapalınında yeni açığa doğru giden bölümünden çevre düzenlemesini çekerseniz sevinirim son haline bi bakalım  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

yarın stadın ordan geçen olursa detaylı bi foto çalışması istiyorum zahmet olmazsa özellikle yeni açık ve numaralı tarafından kapalınında yeni açığa doğru giden bölümünden çevre düzenlemesini çekerseniz sevinirim son haline bi bakalım  :icool:
yarın ben gidebilirim bi skıntı cıkmazsa @Efe

Çevrimdışı Efe

yarın ben gidebilirim bi skıntı cıkmazsa @Efe
güzel olur sevinirim gidersen numaralı zemini yakın çekim yine yeni açığın zemini farklı açıllardan yakın çekim çekersen sevinirim kapalı yeni açık birleşiminide istiyorum @onurturan  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

güzel olur sevinirim gidersen numaralı zemini yakın çekim yine yeni açığın zemini farklı açıllardan yakın çekim çekersen sevinirim kapalı yeni açık birleşiminide istiyorum @onurturan  :D
tamamdır aklına geldikçe yaz :D
büyük boyutlu çekicem dslr la nasıl foto atılıyo buraya bi öğretsene büyük ihtimal tek tek en fazla iki resim atılır

Çevrimdışı Efe

tamamdır aklına geldikçe yaz :D
büyük boyutlu çekicem dslr la nasıl foto atılıyo buraya bi öğretsene büyük ihtimal tek tek en fazla iki resim atılır
fotoları istersen bana at telefonumu yazayım sana bende necimi abiye yollarım direk haber sitesine koysın büyük büyük bakarız  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

fotoları istersen bana at telefonumu yazayım sana bende necimi abiye yollarım direk haber sitesine koysın büyük büyük bakarız  :ok:
ben direk fotoğraf makinesiyle gitmeyi planlıyordum
ama telefonla çekmem lazım senin dediğin gibi yapmamız için galiba demi..
öyle de olabilir tabi..

Çevrimiçi Necmi

öyle de olabilir tabi..
bana direk mailde atabilirsin resimleri @onurturan

Çevrimdışı ZEKI

Ş yasaklanmazda... ŞAMPİ... yasaklanabilir hatta yasaklanmalida..

Çevrimdışı Efe

öyle de olabilir tabi..
sen nasıl istersen fotoğraf makinasıyla gideceksen onla çek bi şekilde ayarlarız artık  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı merzifonkartali

Merhaba arkadaşlar, kayseri maçına kaç adet bilet satılacak bilgisi olan varmı? İstanbul dışından gelicez bilet bulabilirmiyiz.
O Sene, Artık Her Sene...

Ş yasaklanmazda... ŞAMPİ... yasaklanabilir hatta yasaklanmalida..

@ZEKI abi şaka bir tarafa hiç birşey bitmiş değil tabiki çok sevinçliyiz ama Sivas maçı bitti.

bugünden itibaren Akhisar maçını düşünmeye başlamamız lazım. Akhisar - Kayseri 6 puan hele bir gelsin sonra şey yaparız.

Çevrimdışı Kemal

Kapalı üzerindeki kedi yolu ortasına amblemimizi koydukları gün bana bayram olacak

Kapalı üzerindeki kedi yolu ortasına amblemimizi koydukları gün bana bayram olacak

25 yıllık kayıp kardeşimi forumda buldum sanırım :))

Arkadaş çok mu zor ne lazımsa ben karsilayacam artık :) bir logo bir vinç 4-5 işçi 2 saatte hallederiz ya. Başkan üzme bizi da? Halledelim şu arma işini?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aslında Kartal Yuvası şöyle ışıklı 20-25 santim uzunluğunda duvara asmalık bi amblem yapsa süper olur.

O zaman isteyen istediği yere asar :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."