Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2267089 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı İhsan

bağımlılık yaptı bırakamıyorsun dimi abi  :evillol:

@raichu şefim
Hiç sorma. 3 puan beklentisiyle beraber koltuk, hibrit, şeffaf beklentileri vardı.
İnşallah şu son şeffafı takmazlarda inşaat hiç bitmez  :ebebe:

Üstelik açın şu stadı diyordum, yoksa kafayı yiycem.
Sonuç: Stad Açıldı ve kafayı gerçekten yediğimi fark ettim!  :boom:
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2016, 10:39:02 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı raichu

@raichu şefim
Hiç sorma. 3 puan beklentisiyle beraber koltuk, hibrit, şeffaf beklentileri vardı.
İnşallah şu son şeffafı takmazlarda inşaat hiç bitmez  :ebebe:

Üstelik açın şu stadı diyordum, yoksa kafamı yiycem.
Sonuç: Stad Açıldı ve kafayı gerçekten yediğimi fark ettim!
:evillol:
tımarhanelik olmadan şampiyon olalım da  :D

Çevrimdışı serti67

ya bı tartısmamı cıkarsak ne yapsak sayfalarca akmasını ozledık formun fıtne fesatmı cıkarsak nedır yanı:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı raichu

ya bı tartısmamı cıkarsak ne yapsak sayfalarca akmasını ozledık formun fıtne fesatmı cıkarsak nedır yanı:)
stadın kapasitesi çok yetersiz ya :evillol:

Çevrimdışı empisayn

Kombine yenilemede eski açık üst köşede bir ekip oluşturma düşüncemiz var abi bakalım o zaman geldiğine konuşuruz yine :D

eski açık üst kapalı köşede zaten bir ekip var adı da UNIBJK :)  . Beşiktaş'ın üniversiteli çocukları geleceğin lobisi için çalışıyor  :evillol:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı İhsan

stadın kapasitesi çok yetersiz ya :evillol:

Bence kapasıte yetersizliği hep pikselden kaynaklanıyor. Alt katta 2000 siyah piksellerin yerine beyaz koltuk koysak kapasite 2000 artar  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Hoşgeldin kardeşim :)
  @Sir Kimi Raikkonen Sizin raikkonen pol pozisyonunu son dk da kaybetti abi ya son virajda  frenlemede hatası yapmasaydı iyiydi :D Bi F1başlıgı açsak ya başka F1 ciler varsa :D

Çevrimdışı Özay

Bu gsgm'e ayrılan localar filan ne demek oluyor ya. tutturmuşlar bize protokol tribünü ve loca verin diye. üstelik locaları da maratondan istiyorlar.

Bu nasıl bir (Hakaret Yasak)₅ anlayamadım ben. 50 milyonluk leş sponsorluktan yardım diye bahsediyorlar üstelik.  :s20:

Çevrimdışı Tolga

@Sir Kimi Raikkonen Sizin raikkonen pol pozisyonunu son dk da kaybetti abi ya son virajda  frenlemede hatası yapmasaydı iyiydi :D Bi F1başlıgı açsak ya başka F1 ciler varsa :D
Açtık zaten :icool: Başlık bu @Hüseyin Karabulut

http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/formula-1/
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 12:24:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Cem Dizdar'dan bir kuple daha.

- fikret orman'ın fırat günayer'le yaptığı ropörtajısonrası yorumlarken, spikerin ısrarla açıklamasına rağmen "kombine sahiplerine büyük haksızlık yapılıyor" falan diye bir şeyler söyledi. 5 dakika uzattı da uzattı.
- sonra spikere "ya sosyal medyadan hiç soru gelmiyor mu bu konuda?" dedi.
- millet bunu pek umursamadığı için kimse sormuyordu tabii, spiker de "yok gelmiyor" dedi.
- yine havalı bir şekilde, "ya nasıl sormuyorlar anlamadım, hayret ya" dedi.
- sonra talebi üzerine sorular gelmeye başladı, "takım 10 milyon dolar kazanacak, kombineliler haklarını seneye kullanacak. neyin şikayeti bu?", "sen hayatında hiç kurum yönettin mi?" tarzında.
- ilk gelen soruyu beğenmeyince, "ya bu soruyu soran arkadaş hiç beşiktaş maçına gitmiş mi?" diye atarlandı.
- milli maç özetleri verildi, stüdyoya geri dönüldü.
- sosyal medyadan gelen sorular iyice arttı heralde, bu sefer atarlanmak yerine "ya ben onların hakkını savunuyorum, yoksa bana göre hava hoş" gibilerinden bir şeyler zırvalayıp yelkenleri suya indirdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 12:26:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alen abi yazmış ne yalan söyleyeyim çArşının dağılmasından korkuyorum çArşı bi ruhtur Beşiktaşın simgesidir yavaş yavaş adımlar atılıyo bunun için inşallah o inönüdeki eski ruhu yeni stadımızda görebilirz karşılıklı tezahüratları kapalı üst kapalı alt tüm stad ıslıkla hakem baskı altına alınır tamam ama marşı tezahüratı olmayan gs fbye döneriz 90 dakika aynı şeyi söyleriz

Zaten amigolara danıştılar onlar da orayı işaret etti. Maç içinde de koltuğum oraya baya yakın olduğu için oradaki kalabalığı gördüm kimse yukarı çıkamadı set yüzünden.

Yeni Açık alt en uygunu bu iş için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sezer94

Bursa maci bittiginden beri neden hic calisma olmadi :/
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bursa maci bittiginden beri neden hic calisma olmadi :/

Ben çarşamba günü stadın oradaydım çatıda müze kapısında filan çalışmalar vardı Kartal yuvasına girdiğimde de inşaat sesleri geliyordu hiç çalışma olmadığını nereden çıkardınız ki ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Özay

Kapalı altta localar ve maliyetli koltuklar olduğu için orası her statta olduğu gibi elit seyirciye ayrılıyor. Bu kapalı üst için de geçerli iken bir grup aklıevvel çıkıp ''kimse bize yer göstermesin'' densizliği yaptı. el mahkum kulüpte aldı parasını verdi koltuklarını. 200 kişiik gruplarını da kimse umursamayınca ortada kaldılar.

Yeni açık 3 yıl boyunca bütün tribünleri yönlendirecektir. Ultraslan kale arkasından gidip fıstık gibi tribün yaparken sen öyle burnundan kıl aldırmazsan böyle de ortada kalırsın. 3 yıl sonra da kimsenin umurunda olmazsın.

Bu yeni gelin gibi naz yapan ''tribüncüden'' de bir cacık olmaz zaten.

[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2016, 13:05:13 Özay ]

Çevrimdışı Efe

şu cevre duzenlemesi tam bitsin bi gezmek lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

abiler kardeşler beşiktaş kayserispor maçına geliyorum :D gidiş geliş işini hallettim top şuanda kulüpte engelli biletleri ile ilgili form doldurmayı bekliyorum :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı cadavra

Sivas deplasmanina gelen var mi ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Sivas deplasmanina gelen var mi ?

Senin eve stad yakın mı?😀😀
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

şu cevre duzenlemesi tam bitsin bi gezmek lazim
Kayseri maçına 2 hafta var.2 haftada tam anlamıyla biter hatta konteynırlar bile kaldırılır bence 👍😄
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cadavra

Senin eve stad yakın mı?😀😀
Deil malesef ama carsidayim su an

Çevrimdışı İhsan

abiler kardeşler beşiktaş kayserispor maçına geliyorum :D gidiş geliş işini hallettim top şuanda kulüpte engelli biletleri ile ilgili form doldurmayı bekliyorum :D

Hayırlısıyla.
Çarşıda buluşup ağaçlı yoldan hep beraber gidelim :outtahere:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

kayseri maçına gidemicek arkadaş varmı acaba ???
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı canergiray77

Hayırlısıyla.
Çarşıda buluşup ağaçlı yoldan hep beraber gidelim :outtahere:
olur valla abi bana özelden no atabilir misin
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

Bu arada stadda en iyi görüş açısı nerde soruma cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Anlaşılan o ki deplasman tribünü balkon ilk 5 sıra en iyi yer.Hem saha ,hem tribün şovları en iyi burdan izlenir .
Bence her yerde görüş açısı mükemmel tabi birde maç seyrederken karar vermek gerekiyor
ama öncesinde baktığım kadarıyla her tribün ayrı bir deneyim. üstlerden baktığında tepeden sahayı seyrediyorsun
altlarda olduğunda sahanın içindesin benim tercihim hangi tribün olduğunun önemi yok altlar da ama üst kısımlarında
seyretmek en güzeli kafanı geriye döndürdüğünde golün tekrarını görebiliyorsun :D ister sahadan izle ister tv den
sana iki seçeneğide sunuyor yanlız başkan pintilik yapmış insan loca balkonlarına daha büyük tv koyardı :bandit: @ahmetx