Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2266308 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı GD8

Harika çekim olmuş 360° Vodafone Arena

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2016, 02:46:00 FARUK ]

Çevrimdışı raichu

süper ya  :D

Çevrimdışı Orhan

biz şampiyonluğu garantilersek Konya ikincilik için oynuyor olur emin ol
o iş yaş :D
Abi kalbimden geciyorda dillendiremiyorum :D Nazara gelmesin sonra : :evillol:

Çevrimdışı Orhan

Ali Ece,Guntekin Onay,Turgay Demir haricinde adam akilli kimse yok basinimizda. Bir ara Emre bol la Fatih Dogan programdaydi Emre siktikca Fatih Dogan koseye siniyordu.Boyle adamlari kulupten iceriye sokmamak lazim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 02:29:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hepsi öyle ama Cem Dizdar'a ayrı bir parantez açıyorum özellikle. Yeter çünkü artık yeter!

Bu adam geçen sene Fenerbahçe ve Galatasaray'ın taraftarı Beşiktaş'ın iki katı haliyle sinerjileri yüksek haliyle bunların şampiyonluk şansı her sene başlangıcında Beşiktaş'tan 2 kat fazla diyecek kadar adam(!)

Stat yapılırken yok Beşiktaş'ın etnik yapısı bozulacak loca yapılmasın diyen adam. Yetmedi hala sallıyor. Yeter gerçekten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat baltacı

Yeni stadımızda herşeyi bir kenara bırakmamız lazım tribün açısından söylüyorum o grup bu grup olmasın taraftar ayrışmasın. Maç öncesi üçlü kültürümüzde var Alen abide simge isim olduğu için tribün bağırır Alen abi sahaya iner üçlüyü çektirir bizi bu gelenekten mahrum bırakmak istiyolarsa kimse üçlü çektirmesin o zaman. Ama bizi bu kültürden alı koyan kişilerde Beşiktaşı ağzına almasın menfaat peşinde koşuyordur bana göre.

Alen abinin tribün açısından bi beklentisi olduğunu sanmıyorum ben adam bırakmış artık bu işleri insanlar istiyo diye üçlüyü çektiriyo sadece maçlarada gelmiyodu zaten bayadır.
Ama karagümrük grubunda sıkıntı var gibi ortak menfaatimiz Beşiktaş ise hır gür işlerinden vazgeçilmeli insanları tribünden uzaklaştıracak davranışlar olmamalı gruplar arası üstünlük kurma çabaları bize geçmişte olduğu gibi büyük zarar verir. Bundan sonra önümüz açık kendi kendimizi yemezsek Beşiktaşımız altın çağını yaşayabilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Hepsi öyle ama Cem Dizdar'a ayrı bir parantez açıyorum özellikle. Yeter çünkü artık yeter!

Bu adam geçen sene Fenerbahçe ve Galatasaray'ın taraftarı Beşiktaş'ın iki katı haliyle sinerjileri yüksek haliyle bunların şampiyonluk şansı her sene başlangıcında Beşiktaş'tan 2 kat fazla diyecek kadar adam(!)

Stat yapılırken yok Beşiktaş'ın etnik yapısı bozulacak loca yapılmasın diyen adam. Yetmedi hala sallıyor. Yeter gerçekten.
bu güne kadar Beşiktaş taraftarı bunlara tepki göstermediği için bunlar azdı
ama artık sosyal medyada sağ duyulu Beşiktaş taraftarı artmaya başladı etkin olarakta
kullanıyor özellikle son bir kaç aydır bunun etkilerinide görüyoruz bu gittikçe daha iyi olacak
yapılacak şey belli her seferinde bunlara kaç paralık adam olduklarını söylemek burda insan yönetimi
yapmak gerekiyor bu güne kadar bu tarz konuşmanın prim yaptığını sanıyorlardı bunlara sosyal medyada
saldırarak böyle olmadığını gösterirsek 180 derece dönecek hepsi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İmzamdaki lanet şey yüzünden bilgisayar çöküyo sandım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

İmzamdaki lanet şey yüzünden bilgisayar çöküyo sandım :D
hızın 8 olsa akk olmasa bile 4k zor 360 p candır  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Herkese iyi akşamlar..  Klasik olacak ama uzun zamandır takip ettiğim ve bir yıldır yatmadan önce Laptop da başucu kitabım gibi her zaman baktığım, Öğretmen olarak boş derslerimde öğretmenler odasında ki bilgisayardan gelişmeleri an be an takip ettiğim  bu güzel beşiktaş ailesine üye olmaya karar verdim. @Necmi  abi ve @Efe kardeşime ayriyetten çok teşekkür ediyorum Zira onların her mesajında inşaat durumu hakkında çok faydalı bilgiler aldım. Birde özellikle teşekkür etmek istediğim, hergün ayrıyetten profiline girerek yazdığı tüm mesajları okuduğum çok değerli büyüğüm, abim @ahmetx  e 'de teşekkür etmeden geçemicem. @ahmetx abi inan bir yıldır senin tecrübelerinden yazılarından ve vermiş olduğun çok kıymeti bilgilerden fazlasıyla yararlandım. Siteye üye olmamda senin katkın da çok büyüktür. Çok sağolasın. Birde nick name olarak  benim adaşım olan ve tüm koltukalrı tek tek sayarak büyük zahmetler veren @raichu  kardeşimede selamlar olsun. Ayrıca attığı güncel resimlerle kalbimizde ayrı yeri olsada twitter adresinin kapak fotoğrafında Kimi Raikkonen'in resmi olduğunu gördüğümde ona olan sevgim ve saygımın kat kat artmasına neden olan @FARUK  kardeşime ve emeği geçen burada isimlerini anamadığım herkese bol bol teşekkür ediyorum..
HOŞGELDİN @Sir Kimi Raikkonen , sizlere faydam olduysa ne mutlu bana.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mert KÜLTÜR

Günaydın efsane takımın, efsane taraftarı. Güzel başlar, güzel biter inşallah bugün  :claps:
Ayak izlerimi takip ederek beni geçemezsin..
https://twitter.com/MertKultur

Çevrimdışı ahmetx

Bu arada stadda en iyi görüş açısı nerde soruma cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Anlaşılan o ki deplasman tribünü balkon ilk 5 sıra en iyi yer.Hem saha ,hem tribün şovları en iyi burdan izlenir .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

Günaydın
Bol Semerli, membranlı, prekastlı bir gün dilerim :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Bektur

hayat bu.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada stadda en iyi görüş açısı nerde soruma cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Anlaşılan o ki deplasman tribünü balkon ilk 5 sıra en iyi yer.Hem saha ,hem tribün şovları en iyi burdan izlenir .
Dün sormuştum ama 117 sayfaya kurban oldu  :) Deplasman tribünün 2000 den fazla yapılması tribün gereğimiydi , istense 2000 sayısı tutturulabilirmiydi . Deplasman tribününüde ya da yakınında maç seyredenler yeniden soruyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı serti67

günaydın hava guzel ortam guzel stat güzel Beşiktaşınm herseyden güzell
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Unalll

Alen abi yazmış ne yalan söyleyeyim çArşının dağılmasından korkuyorum çArşı bi ruhtur Beşiktaşın simgesidir yavaş yavaş adımlar atılıyo bunun için inşallah o inönüdeki eski ruhu yeni stadımızda görebilirz karşılıklı tezahüratları kapalı üst kapalı alt tüm stad ıslıkla hakem baskı altına alınır tamam ama marşı tezahüratı olmayan gs fbye döneriz 90 dakika aynı şeyi söyleriz

Çevrimdışı Kartal39

ama artık sosyal medyada sağ duyulu Beşiktaş taraftarı artmaya başladı etkin olarakta
kullanıyor özellikle son bir kaç aydır bunun etkilerinide görüyoruz bu gittikçe daha iyi olacak
yapılacak şey belli her seferinde bunlara kaç paralık adam olduklarını söylemek burda insan yönetimi
yapmak gerekiyor bu güne kadar bu tarz konuşmanın prim yaptığını sanıyorlardı bunlara sosyal medyada

Başlatın abi twitter'dan operasyonu hep destek tam destek. Muhalif olmak ayrı birşey Beşiktaş'ı küçük düşürmeye çalışmak başka birşey.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı FARUK

Herkese iyi akşamlar..  Klasik olacak ama uzun zamandır takip ettiğim ve bir yıldır yatmadan önce Laptop da başucu kitabım gibi her zaman baktığım, Öğretmen olarak boş derslerimde öğretmenler odasında ki bilgisayardan gelişmeleri an be an takip ettiğim  bu güzel beşiktaş ailesine üye olmaya karar verdim. @Necmi  abi ve @Efe kardeşime ayriyetten çok teşekkür ediyorum Zira onların her mesajında inşaat durumu hakkında çok faydalı bilgiler aldım. Birde özellikle teşekkür etmek istediğim, hergün ayrıyetten profiline girerek yazdığı tüm mesajları okuduğum çok değerli büyüğüm, abim @ahmetx  e 'de teşekkür etmeden geçemicem. @ahmetx abi inan bir yıldır senin tecrübelerinden yazılarından ve vermiş olduğun çok kıymeti bilgilerden fazlasıyla yararlandım. Siteye üye olmamda senin katkın da çok büyüktür. Çok sağolasın. Birde nick name olarak  benim adaşım olan ve tüm koltukalrı tek tek sayarak büyük zahmetler veren @raichu  kardeşimede selamlar olsun. Ayrıca attığı güncel resimlerle kalbimizde ayrı yeri olsada twitter adresinin kapak fotoğrafında Kimi Raikkonen'in resmi olduğunu gördüğümde ona olan sevgim ve saygımın kat kat artmasına neden olan @FARUK  kardeşime ve emeği geçen burada isimlerini anamadığım herkese bol bol teşekkür ediyorum..
Hoşgeldin kardeşim :)

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi bunlar donse donse 360 derece doner, firildak bunlar.

Besiktasli falanda degildir bunlar.

3 cesit besiktasli var zaten icimizde, besiktasli gecinenler, besiktastan gecinenler, besiktaslilar.

Bu cem dizdar gibiler, bunlara atilla gokce tipi olanlar da eklenebilir en tehlikelileridir cunku bunlar hem besiktasli gecinirler hem de besiktastan gecinirler

Çevrimdışı raichu

Günaydın
Bol Semerli, membranlı, prekastlı bir gün dilerim :)
bağımlılık yaptı bırakamıyorsun dimi abi  :evillol:

Çevrimdışı selçukaras

Dostum günaydın.
2000 den beri maclara giderim.
Eski açık kapalı birleşimi üst kat en önden izledim.
Maça hakim olduğum her pozisyonu izlediğim
Kimseye otur demediğim pozisyon kacirmadigim
Hem tezahürat edip hem maçı izledigim en keyifli
En güzel macimi izledim. İnanilmaz rahat güzel
Maç izledim. Tafsiye derim. Çok memnun kaldım
Yerimden