Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2265663 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı BabaEren

Stadımızı eğer bugün İnşa etmeye girişseydik yapamayabilirdik. Biz temeli attığımızda döviz kuru (Dolar) 1,70 tl. idi. Şimdi 3. tl bandında Bu otamatikman inşaat masraflarını yukarı çeken bir gelişme. Rahmi Koç bile Röportajında stadnı iyi paraya bitirmişler tebrikler diyordu, adam maliyetleri biliyor ve böylesine elit bir stad 160 milyon dolar'a maledilebilecekken biz 130 milyon dolara mal ettik. Burda anladığım kadarıyla Başkanın bahsettiği bir yöneticininde yardımı olmuş. Stadda kullanılan demir bize maliyeti oranında sağlamış bu yönetici. Sağolsun!! Yani Demirden Kâr almamış bu sayede fiyat makul seviyede kalmış, Ama inşaat ortasında malum kişilerin etkisiyle Dolar bir anda uçuşa geçince muhtemelen Kulüp nakit sıkıntısı çekmeye başladı. Kulüp hem Stad inşa edip hemde takımı ayakta tutmaya çalıştığını düşünürsenizi bu zor dönemden gerçekten ustaca geçtik. Bu Yüzden Sportoto sponsorluğu yapıldı, diğer sponsorluklar nakit vermezler, Yıllara bölerek taksitli ödeme yaparlar ama sportotodan nakit aldık, olay bu birde üstelik bankanın birinede borçlandık. Bu stad Beşiktaş'lıların el emeği göz nurudur, birileri kalkıp bu emeğin üzerine çöreklenmeye çalışacaktırki, yaptılar. Birileri emeğimizi küçümsiyecekler ki onuda yaptılar!! Bizler bütün bunlara karşı bilnçli olalım vede Gururlanalım. Bu Stad Beşiktaşlının eseridir. Takımımıza her koşulda sahip çıkalım.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

yeni acik cevre duzenlemesi haftaya biter şu konteynirlarida kaldirip oralarida duzenleseler tam super olacak ayrica numrali duvarda da gelisme bekliyorum yine arac giris bolumude daha iyilestirilecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

çim ışıklandırma 4 olmuş

bence 5 oldu dün tek sırada 3 tane vardı fotoda...

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı canergiray77

ikisine de gel kardeşim  :) :D
abi malesef yalovada yaşadığım için ulaşım sorunu epeyce bir sıkıntı o yüzden tek maça gelme şansım var @İhsan
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

yeni acik cevre duzenlemesi haftaya biter şu konteynirlarida kaldirip oralarida duzenleseler tam super olacak ayrica numrali duvarda da gelisme bekliyorum yine arac giris bolumude daha iyilestirilecektir
Aynen tam isabet söyledin düşündüğüm gibi.Yeni açık çevre düzenlemesi gelecek haftasonu sonn :halay: :halay:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı İhsan

abi malesef yalovada yaşadığım için ulaşım sorunu epeyce bir sıkıntı o yüzden tek maça gelme şansım var @İhsan

@canergiray77
Bu durumda ilk maça gel. Bakarsın ikinci maçı da çözersin. :-)
feribotla Pendik'e kadar gel, elbirliğiyle birşeyler yaparız
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Beyler üst katlar mı alt katlar mı daha iyi ?

Çevrimdışı yigitcan1903

İkisini de görebilen var mı bilmiyorum
Prekastlı halinde görmüştüm alt katı,güzel ama oyun üst kattan daha iyi takip ediliyor

Çevrimdışı canergiray77

@canergiray77
Bu durumda ilk maça gel. Bakarsın ikinci maçı da çözersin. :-)
feribotla Pendik'e kadar gel, elbirliğiyle birşeyler yaparız
eyvallah abicim teşekkür ederim sağolun geldiğimde zaten foruma yazı yazacağım sizlerle tanışmadan olmaz :D @İhsan
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Üst kat çok daha iyi. Alt kattan oyunu yeterince takip edemiyorsun sahanın belli bir bölgesine hakim değilsin alt katlardan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Görüş açısıyla ilgili bir husus var tekrar yazayım
Normal koşullarda sorun yok ama tribün girişlerinin önünde korkuluğa insan kümeleniyor
O zaman görüş açısında sorun oluyor
Tepki gösterin,yanınızdaki insanlar da huzursuz kıvılcım bekliyorlar
O kıvılcım siz olun
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 14:50:24 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı zatoichi1903

bence alt katın en ust sıraları ve ust katın en alt sıraları en yuksek seyir zevkine sahip yerleri
bir de mac cıkısı eski acık tarafına gecme imkanı olmustu. eski acıkta köşeler derinliğin kaybolmaması acısından cok basarılı gorunuyordu
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Serdkar

Beşiktaş'ın yeni mabedinde kara liste!

Vodafone Arena’daki Beşiktaş-Bursa maçında küfür eden, başkasının yerine oturan, kavga çıkaran, sahaya giren ve girmeye çalışan taraftarlar tek tek tespit edildi. Son teknoloji yüz tanıma sistemiyle 1000 kişilik suç veri tabanı oluşturuldu.

Vodafone Arena’yı 3-2’lik Bursaspor galibiyetiyle açan Beşiktaş’ta, yönetim bir yandan yeni statta adeta para basarken diğer taraftan ise son teknolojiyi kullanarak olay çıkaran taraftarları tek tek tespit etti. ABD’deki bir yazılım firmasına hazırlatılan programla, Vodafone Arena’nın her bir noktasını 787 kamerayla mercek altına alan siyah-beyazlılar ilk maçta yüz tanıma sistemiyle yaklaşık 1000 kişilik suç veri tabanı oluşturdu.

Savcıya bildirilecek

Küfür eden, başkalarının koltuğuna oturan, kavga çıkaran, sahaya giren ve girmeye teşebbüs edenlerin kimliklerinin güvenlik kameralarıyla tespit edildiği öğrenildi. Siyah-beyazlılar bu kişilerden bazılarının kombine kartlarını iptal edecek, bazı taraftarların isimleri ise spor savcılarına bildirecek.

Beşiktaş Yönetimi, stadın henüz tam hazır olmaması nedeniyle ufak tefek suçları görmezden gelirken, kulübe maddi ve manevi zarar verecek davranışlarda ise sert tutumunu devam ettirecek. Kulübe bağlı güvenlik birimleri kameraların tespit ettiği bazı taraftarlara maç esnasında uyarılarda bulundu. Spor Şube’ye bağlı polislerin ise kurallara uymayan çok sayıda taraftarı stat dışına çıkardığı belirlendi.

Beşiktaş’ın, Bursaspor maçındaki saha olayları nedeniyle önceki gün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmesini de göz önünde bulunduran siyah-beyazlı yönetim çıkacak karara göre hareket edecek. Yaklaşık 20 milyon lira harcayarak Vodafone Arena’yı elektronik güvenlik ağıyla kaplayan yönetim, suçun büyüklüğüne göre bazı taraftarları kara listeye alacak. - Milliyet

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20160414/Besiktasin_yeni_mabedinde_kara_liste.html?utm_campaign=Besiktasin_yeni_mabedinde_kara_liste&utm_medium=twitter&utm_source=twitter

https://twitter.com/HergunBesiktas_/status/720936852769914880

Çevrimdışı yigitcan1903

[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 14:43:23 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı nusretaslanturk

https://twitter.com/HergunBesiktas_/status/720936852769914880
çok güzelll  olduuuuuuuuuuu.. birdaha yerlerinde olmazlarsa kamyoncu amcanın diğer söylemlerinide kendinleri söylerler artık:)

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı attila_metu

Ben yeni açık alttaydım. Alt katta açı biraz dar. Yeniden alıcak olsam kapalı üst ilk birkaç sıradan alırdım.
İlla kale arkası olacak ise köşelerin üst katının ilk birkaç sırası bence en iyi yer. Çıkmadım ama belli ediyor kendini. Özellikle yeni açık üst ilk sıralar biraz da çıkıntılı olduğu için açı müthiştir diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı FARUK

Yeniaçık numaralı arkadaki Beşiktaş JK yazısı maç günü de vardı
ama stat o kadar büyüledi ki ben 10m yakınından geçmeme rağmen farketmemişim  :)