Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264932 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu adamın kendince haklı sebepleri vardı .Biz ordan çıksak dediklerinin hiç birisi yapılmaz ranta kurban giderdi .
O dönem iyi polis kötü polisi oynadılar
Yemedi  :D

Çevrimdışı Oktay

O dönem iyi polis kötü polisi oynadılar
Yemedi  :D
yapmaa yaa ertuğrul günayda tamda kötü polis olcak adam  :D :D

Çevrimdışı nusretaslanturk

@nusretaslanturk
Stadyum acilisinda Poliselere siseler atilimis ihtimali yüzunden Polislere olaylar cikmis diyorlar...
Protokoll acilisinda Taraftarlar olmadigindan bahsetiyor...Carsi RTE arasin iyi olmadigini falan filan...
Beyler Transfermarkt o kadar önemsilcek birsey sayfa degil... Statistikler falan güzel ama piyasa degerlerini amatörler yapiyor.. Renkli Adminler cok oldugundan objektiv bir degerlendirme olmuyor
aynen, türkiye liginin piyasa değerleri fazlasıyla subjektif bence de

Çevrimdışı yigitcan1903

yapmaa yaa ertuğrul günayda tamda kötü polis olcak adam  :D :D
Onun üstünden yapmayacaz stadı demeye çalıştılar
Daha doğrusu gelin başka tarafa çook büyük kapasiteli bi stat yapalım dediler,bizdensiniz dediler
Tabii bizi beyoğlu eşrafıyla karıştırdılar,sıkıntı o 
Eski soldan biriyle ikna ederiz biz çok ortada görünmezsek dediler sanırım  :evillol:

Çevrimdışı Deadam

Renkliler;
Son şeffaf memran takıldığında,
Son çevre düzenlemesi bittiğinde,
Son düdük çalındığında
Kaçacak delik arayacaksınız.
Ama o delik çoktan Gomez tarafından tıkanmış olacak.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Oktay

Onun üstünden yapmayacaz stadı demeye çalıştılar
Daha doğrusu gelin başka tarafa çook büyük kapasiteli bi stat yapalım dediler,bizdensiniz dediler
Tabii bizi beyoğlu eşrafıyla karıştırdılar,sıkıntı o 
Eski soldan biriyle ikna ederiz biz çok ortada görünmezsek dediler sanırım  :evillol:

öyle yada böyle boşveer stat yapıldıya önemli olan o  emeği geçenlerden Allah razı olsun..engellemeye çalışanıda Allah bildiği gibi yapsın..

Çevrimdışı yigitcan1903

öyle yada böyle boşveer stat yapıldıya önemli olan o  emeği geçenlerden Allah razı olsun..engellemeye çalışanıda Allah bildiği gibi yapsın..
Allaha şükür bitirdik  :)

Renkliler;
Son düdük çalındığında
oturan Deadam :))

Çevrimdışı yigitcan1903

Renkliler;
Son düdük çalındığında

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Renkliler;
Son düdük çalındığında

insanın bu esnada viskisini yudumlarken bir puro yakası geliyor  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

stadımız iyi hoş nihayet insanın kendi evi gibisi de yok. ancak fazla betonarme oldu.
oyuncuların kullandığı tünel ve arkasındaki yüksek duvar olsun, 3 tane büyük köşe yırtıkları olsun, en alt sıradaki tribün önündeki beton set  ve en çok taraftar giriş-çıkış tünelleri çok fazla beton katıyor stada
maçlarda özellikle statlara dikkat ediyorum Avrupa'da bu ayrıntılarda, geçişler daha estetik.
mesela İngiltere'de beton yerine metal parmaklık kullanılmış en ön sırada beton set hiç kullanılmamış.
umarım zamanla bu betonlar ya kaplanır ya da törpülenip cam ya da parmaklık gibi daha az göz yoran şeylerle  değiştirilir
fotoğraf eklemeye çalıştım umarım olmuştur

edit: olmadı  :)

burda taraftar gruplarını eleştirdiğimde yönetici arkadaşlarım dahil çok tepki aldım.. paranın ,rantın ve kişisel çıkarların  esamese okunmadığı 1980 yılların ortası ve 1990 yılların başında tribünler bugünden daha çoşkulu daha kalabalık ve düzeyliydi..nezaman yönetimlerinde bunlara çanak tutmasıyla durum bugünkü vaziyete geldi..Beşiktaş aksine   elit ve kalite açısından rakipleri kadar büyük bi kluptür ,vodafone arenanın yapımında ve açılışında bunu gördük geçmişte bu insanların çoğu küstürüldü bugün bu insanlar yavaş yavaş tribünlere gelmeye başladı,bu insanları tribünden kaçırmamak için  çoşkudan mahrum bırakmıcaksın.. kimi taraftar tribünde çoskusuyla manevi katkı yapar kimi taraftarda  çuvalla dolar verip loca alıp maddi katkı yapar her ikiside Beşiktaşın menfaati başarısı için olmazsa olmazdır

Ortadaki sıkıntı şu, ortada şuanda Beşiktaş menfaatlerine ters düşen kim varsa onlar olmasın. Açılış maçında çarşı küfür mü etmiş? Hayır. Sahaya mi atlamış? Hayır. Alenin peşinden kapalıdan ikinci bir adam mı girmiş? Hayır. Alen kavga dövüş mü sahaya girmiş? Hayır. Çarşı kaçak giriş mi yapmış sahaya? Hayır.

Hadi daha geriye gidelim denizli maçında büyük kavga da, takım yerlerde sürünürken Demiroren istifa etsin diye bağırırken, menfaatçilerin saldırısına mi uğramış? Evet.

Çarşının tek hatalı tarafı şu maganda herifler üçlü cektırecegı gibi bir durum varsa alen çektirmeyecektı. Ne olacaktı biliyor musun bütün tribünler aleni isterken şu adam sahaya inip üçlü cektırınce sadece eski açıktaki taraftarlar üçlü çekecek sahanın geri kalanı sessiz kalıp protesto edecekti. O adamlarla mal gibi kalacaktı orda.

Çarşının da hataları olmuştur geçmişte ama bu ilk maç için konuşmak gerekirse kimse hükümet aleyhine tezahürat yapmadı, kimse taşkınlık çıkarmadı, birilerinin gaz vermesiyle Başkanı yuhalamadılar Beşiktaş menfaatleri için ellerinden geleni yaptılar. Binlerce hazırladıkları bayraklar içeri alınmamasına rağmen.

Aleni bende pek çok konuda hatalı buluyorum hatası çok oldu. Ama bir nevi tribünlerin maskotu alen. Üçlü çektirecek bitecekti geçmişe günlere nostalji olsun diye. Alen ayrıca çok yoğun ısrar olduğu için indi sahaya. Binlerce adam alen sahaya derken üçlü çektirmemek bir sorun doğururdu.

Akla karayı birbirinden ayıklamak lazım, her türlü genelleme bu takıma, bu seyirciye zarar verir.

Çevrimdışı dj_dellyy

Arkadaşlar geç oldu .....Yarın bomba bir foto ve yazı paylaşacağım.....Şimdilik ip ucu vereyim.Yarın görüşmek üzere...

arkadaşı piste davet ediyoruz  :biggrinking:

Çevrimdışı raichu

stadımız iyi hoş nihayet insanın kendi evi gibisi de yok. ancak fazla betonarme oldu.
oyuncuların kullandığı tünel ve arkasındaki yüksek duvar olsun, 3 tane büyük köşe yırtıkları olsun, en alt sıradaki tribün önündeki beton set  ve en çok taraftar giriş-çıkış tünelleri çok fazla beton katıyor stada
maçlarda özellikle statlara dikkat ediyorum Avrupa'da bu ayrıntılarda, geçişler daha estetik.
mesela İngiltere'de beton yerine metal parmaklık kullanılmış en ön sırada beton set hiç kullanılmamış.
umarım zamanla bu betonlar ya kaplanır ya da törpülenip cam ya da parmaklık gibi daha az göz yoran şeylerle  değiştirilir
fotoğraf eklemeye çalıştım umarım olmuştur

edit: olmadı  :)
olur olur zamanla  :)

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Deadam

Puro olmayaydı iyiydi canımı çektirdiniz.

Dün revanantı izledim ondan etkilendim ellaam :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı tangaz

Puro olmayaydı iyiydi canımı çektirdiniz.

Dün revanantı izledim ondan etkilendim ellaam :D

iyi film vizyona girmeden 4-5 hafta önce izlemiştim izleyince nihayet oscarı alacak bu leo demiştim aldı da zaten  ama danish girl filmini izleyince yok yok eddie redmayne almalı demiştim.
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 12:51:19 tangaz ]

Çevrimdışı Sedat.Y

Resimdeki benim lise arkadaşım ANÇ'la dün yemek yemiş bende fırsatı değerlendirip önemli bir sorunu çözmesi için durumu ilettim  .....
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 12:57:33 Sedat.Y ]

Çevrimdışı ahmetx

aynen şu ifadeyi kullanmış :''Beşiktaş'ın İstanbul'un çok güzel seyir mekanlarından biri olan İnönü Stadyumu'nu kaldırıp bu yeri İstanbul'a bahşetmesi gerektiğini savundu''

bumu haklı sebebi   :icool:
Kendince haklı sebebi o vadinin yapıdan arındırılmasıdır . Ama şunun altını tekrar çiziyorum bu saatten sonra oranın Günayın dediği gibi olmasına başta kendi partisindekiler müsaade etmezdi çünkü dünyada eşi benzeri olmayan kupon arazi burası. @Oktay
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yasin A.

Resimdeki benim lise arkadaşım ANÇ'la dün yemek yemiş bende fırsatı değerlendirip önemli bir sorunu çözmesi için durumu ilettim  .....
teşekkürler fakat fotografı büyütemedim ne yazdıgını okuyamadım, büyüteçle baktım sonra.. sanırım çift turnikeden bahsetmişsin di mi?

Çevrimdışı ahmetx

hiçbir haklı sebebi yoktu,  bakan olmuştu ama sebeb sonuç ilişkisini kurma yeteneğinden yoksundu, senin gördüğünü, Abdullah Gül'ün gördüğünü neden o göremedi.
Bizim bu stadı yeniden yapabilmemizin asli nedeni oranın sit alanı olmasıydı,  Hükümet oraya bir rant oteli kondurduğunda, hem Beşiktaş taraftarıyla hem sit alanı olması nedeniyle davalarlarla ve genel bir muhalefetle karşılaşacaktı, en azından Beşiktaşlıların muhalefetini engellemek için kazlıçeşmeyi, deniz kenarını bile önerdiler diye hatırlıyorum.(ki GS nin  yerinden daha güzel yer bence)  Bizde kabul etmedik, karşı cepheyi teke düşüremediler, ikinci beklenti ise bizim temeli atıp yapamayacağımız beklentisiydi, temeli atılmış ama gerisi yapılamamış bir alana el koymak daha kolay olacaktı. Vodafone sponsorluğu ve onun sayesinde alınan  krediler işi bozdu. Yatıp kalkıp dua edelim, şanslıydık, Fikret Orman'ın gözü kapalı cesareti ile o zaman başlamasaydık, bu stad bizim için hayal olurdu.  Şu anda başlasak izin alınamazdı diye düşünüyorum. Ülke çok gerildi artık çünkü.
aynı şeyi söylemişiz @Sözkul abi , o alan Günayın dediği şekilde asla bırakılmazdı akbabalar hazırda bekliyordu .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

okunmuyor ki abi

Çevrimdışı Sedat.Y