Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2265568 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Yalçınn

Çevrimdışı ahmetx

Güncel fotoğraflar
en son fotoya göre eski açık üstte de skorbord problemi var .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı attila_metu

Yeniaçık numaralı arkadaki Beşiktaş JK yazısı maç günü de vardı
ama stat o kadar büyüledi ki ben 10m yakınından geçmeme rağmen farketmemişim  :)

Ben farkedebilenlerdenim :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Sezer94

Sen mi aldın bu mesajı
Burdan bu mesajı alan var mı

Yok benim bi arkadasim paylasmis facede o almis galiba
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yok benim bi arkadasim paylasmis facede o almis galiba
Anladım dikkat etmek lazım yönetim işi sıkı tutuyor
Bravo  :claps:

Çevrimdışı sozkul

çok güzelll  olduuuuuuuuuuu.. birdaha yerlerinde olmazlarsa kamyoncu amcanın diğer söylemlerinide kendinleri söylerler artık:)

Farkındamısınız, üç gündür aynı mesaj gösteriliyor, yazım karakterleri nedeniyle öyle düşünüyorum. Bir kişiye göndermişler galiba.

Çevrimdışı yigitcan1903

Farkındamısınız, üç gündür aynı mesaj gösteriliyor, yazım karakterleri nedeniyle öyle düşünüyorum. Bir kişiye göndermişler galiba.
Fake mi diyosun abi  :D

Çevrimdışı ahmetx

Yeniaçık numaralı arkadaki Beşiktaş JK yazısı maç günü de vardı
ama stat o kadar büyüledi ki ben 10m yakınından geçmeme rağmen farketmemişim  :)
@FARUK stadyum izlenimlerini anlatır mısın ?

Çevrimdışı SDemirsoy

ya o mesaj fake mesaj üzerinden sosyal medyada kulübe ayar vermeye kalkan bile çıktı :D

Çevrimdışı sozkul

Fake mi diyosun abi  :D

Yok, Karagümrüklüye göndermişlerdir herkes aynı şeyi paylaşıyordur  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

ya o mesaj fake mesaj üzerinden sosyal medyada kulübe ayar vermeye kalkan bile çıktı :D
Valla ben yollanmadıysa sahteyse kızarım
Kessinler anında biletini

Çevrimdışı ACAB1903

üst ilk sıralar süper  :ok:

kapalı üst orta 5. sıra  :ok: :ok:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı ErsinA.

Beyler üst katlar mı alt katlar mı daha iyi ?

Ben maçları üst kattan izlemeyi daha çok seviyorum. Sahaya daha hakim hissediyorum.

Hem Vodafone Arena'da demir korkulukta var üst katta. Konfor sağlıyor.

Çevrimdışı ahmett.67

pfdk dan sadece para cezası yemişiz sanırım dimi
Kayseri maçında herkes çok dikkatli olsun lütfen
Burası maçı öncesi 3-4 şuursuz bursaya küfür ediyodu içerde,dayanamadım bağırdım maçta küfür etmicez haa diye  :evillol:
Bjk- Bursa maçı şu ana kadar seyrettiğim en az küfür edilen maçtı. İnşallah böyle devam eder. :claps:

Çevrimdışı ToNI

Beyler üst katlar mı alt katlar mı daha iyi ?

sahaya & topçulara yakın olmayı seviyorsan alt katların da görüş açısı gayet iyi..alt katın orta sıralarından itibaren keyifli bi şekilde izlenir bence.. üst katlarda tabii ki daha geniş bi şekilde sahanın tamamına hakimsin..
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

misafir tribünden sahaya bakış

Misafir tribününde maçı seyreden ya da yakınında olan bir üyemize sorum olacak. Şöyle ki tribün kapasitesinin 2000 in üzerinde olması bir zorunlulukmudur , istenilse 2000 sayısı aşılmayabilirmiydi . Ben hala kapasite olayındayım  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

duzenleme calismalarida suruyor su 15 gun calismalar normal seviyede surecek gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Sayfa 117'de bir problem var 118 üzerinden devam  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

mikrofonlar tekrar Beşiktaş Vodafone Arena "Şeref Bey Stadyumunda

Çevrimdışı ahmetx

gündüz maçı seyretmek istiyorum yuvada

Çevrimdışı cursedofdragon

gündüz maçı seyretmek istiyorum yuvada

kapatmamışlar mı halen o 1 deliği :D

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Engin

arkadaşlar bir şey sorcam ilgili başlık kilitlenmiş kusura bakmayın
şu 4.5G olayından dolayı sim bloke hikayesini passolig de halledebilen varmı
2 bankayı 2 dk da passolig i 2 saatte halledemedim kafayı yiycem kayıp çalıntıdan konuşayım biriyle dedim  haklısınız aktarıyorum oradan yapın dedi ondan sonrada hat düşüyo bilen biri varsa yazarsa sevinirim
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...