Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2265483 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı canergiray77

passoligim kuryede geliyooooooooor :D acaba kayserispor maçına mı gelsem osmanlıspor maçına bu 2 maçtan birine gelme şansım olacak sizce hangisi :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı nusretaslanturk

ya beceremedim büyük resim yüklemeyi  :(
ne yazdığını söylesen kafii :)

Çevrimdışı yigitcan1903

pfdk dan sadece para cezası yemişiz sanırım dimi
Kayseri maçında herkes çok dikkatli olsun lütfen
Burası maçı öncesi 3-4 şuursuz bursaya küfür ediyodu içerde,dayanamadım bağırdım maçta küfür etmicez haa diye  :evillol:

Çevrimdışı raichu

passoligim kuryede geliyooooooooor :D acaba kayserispor maçına mı gelsem osmanlıspor maçına bu 2 maçtan birine gelme şansım olacak sizce hangisi :D
hangisinde şampiyonluğu ilan edeceğimize inanıyorsan ona git  :)

şu iki maçı alırsak kayseriye git :)

Çevrimdışı Sedat.Y

teşekkürler fakat fotografı büyütemedim ne yazdıgını okuyamadım, büyüteçle baktım sonra.. sanırım çift turnikeden bahsetmişsin di mi?

aynen @Yasin A. kaçak girişlere çözüm bulmalarını istedim

Çevrimdışı Sedat.Y

teşekkürler fakat fotografı büyütemedim ne yazdıgını okuyamadım, büyüteçle baktım sonra.. sanırım çift turnikeden bahsetmişsin di mi?

Aynen @Yasin A.     kaçak girişleri önlemelerini rica ettim

Çevrimdışı Sedat.Y

Çevrimdışı Efe

giris cikislarida tam bitirmeleri gerekiyor kayseri macina kadar stad icinde toz gormek istemiyorum :icool: şu mebranida takin cikis kapilarini buyutun :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı grlsyr

Herkese iyi günler. Yazıldı bilgi verildi mi gerçekten okuyamadım ama bugün mabedin etrafındayım yeni açık arka taraf zemin taş döşeme başlamış stadyuma girilen balkonlar bitmiş ve derzleri yapılıyordu. Balkonların dışında kalan alanlara da taş döşeme başlamıştı. Numaralı arkasında bir hareket göremedim. Eski açıktaki büyük Beşiktaş JK yazısının aynısı yeni açık otopark girişinin yanına da koyulmuş. İlk önce acaba eski açıktaki mi dedim ama o da duruyor iki tane olmuşlar :) müze girişi son sürat devam. Kartal yuvası çalışıyor şimdilik durum böyle çalışmalar fena değil. Ha bir de membran takılmamış henüz. :) herkese tekrar iyi günler.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Herkese iyi günler. Yazıldı bilgi verildi mi gerçekten okuyamadım ama bugün mabedin etrafındayım yeni açık arka taraf zemin taş döşeme başlamış stadyuma girilen balkonlar bitmiş ve derzleri yapılıyordu. Balkonların dışında kalan alanlara da taş döşeme başlamıştı. Numaralı arkasında bir hareket göremedim. Eski açıktaki büyük Beşiktaş JK yazısının aynısı yeni açık otopark girişinin yanına da koyulmuş. İlk önce acaba eski açıktaki mi dedim ama o da duruyor iki tane olmuşlar :) müze girişi son sürat devam. Kartal yuvası çalışıyor şimdilik durum böyle çalışmalar fena değil. Ha bir de membran takılmamış henüz. :) herkese tekrar iyi günler.

Teşekkürler abi bilgiler için. Körün istediği 1 göz Allah verdi 2 göz misali olmuş biz bir tane beklerken 2 oldu  :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Emeğine sağlık kardeşim ne zamandır foto gelmiyordu. Statdan geçerken foto atmayı ihmal etmeyin :)

Şu siyah yapılar ne olacak bilgisi olan var mı?  Adidas falan olabilir mi acaba?

Çevrimdışı Deadam

iyi film vizyona girmeden 4-5 hafta önce izlemiştim izleyince nihayet oscarı alacak bu leo demiştim aldı da zaten  ama danish girl filmini izleyince yok yok eddie redmayne almalı demiştim.

Dannish Gİrl in yify torrenti çıkmadı daha :D @Necmi bizi vurmaz inşallah konu dışından mütevellit :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Deadam

İşte bu yüzden boyun fıtığı oluyorum :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Dannish Gİrl in yify torrenti çıkmadı daha :D @Necmi bizi vurmaz inşallah konu dışından mütevellit :D
bir karamanlı olarak ''spotlight''ı öneririm abi izlemediysen henüz @Deadam

Çevrimdışı tangaz

bu başlık daha global @Necmi abi sever bizi en fazla dağılın lenn die havaya 2 el ateş eder  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

bu başlık daha global @Necmi abi sever bizi en fazla dağılın lenn die havaya 2 el ateş eder  :D
şampiyon olacağımız gece için saklıyormuş abi mermileri  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

izlemeliyim bu filmi tam benlikmiş :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı iasonion

Şu siyah yapılar ne olacak bilgisi olan var mı?  Adidas falan olabilir mi acaba?

Kartal yuvası'nın önünde büyük bir Adidas corner var, sanmıyorum bir tane daha yapsınlar..

Passolig gişesi olması daha muhtemel.
i consider it a challenge before the whole human race
- and i ain't gonna lose -

Çevrimdışı İhsan

ikisine de gel kardeşim  :) :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Deadam

Allah başa vermesin böyle olayları.

Spotligth ı izlemeye başladım ama gece 2 de başlayınca ağır temposu yordu yarım bıraktım hatfa sonu ona devam edeyim en iyisi.

@Necmi  bizi başka bir konuya davet ederse şaşırmam :D

Çevrimdışı ahmetx

Stadın herhangi bir yerinden görüş problemi yaşayan olmadı herhalde , en güzel yer neresi peki ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum